Invasie zonder barrières – Spanje wil grenshek ontdoen van prikkeldraad

Screenshot_24

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

“Vluchtelingen” moeten niet gehinderd worden

Verleden week nog bestormden opnieuw ongeveer 400 verzorging-zoekers het grenshek van de Spaanse enclave in Noord-Afrika, Ceuta. Het is een steeds terugkerend tafereel. De Afrikanen beklimmen de zes meter hoge dubbele hekken aan de grenzen van Melilla en Ceuta om op Europees territorium te komen. Daarbij verwonden zich, zoals te verwachten, enkelen van hen zich aan de scherpe messen van het NAVO-prikkeldraad. Het grootste deel van hen lukt het over het de hekken te komen en viert daarna de bestorming van het buitcontinent.

Gisteren echter zou het de Marokkaanse en Spaanse politie gelukt zijn om de meeste binnendringers af te weren, zegt men. Dat is voor de Spaanse grenspolitie helemaal niet zo eenvoudig, want echt beveiligen mag zij de grens helemaal niet. In februari 2014 waren 14 Afrikanen verdronken, toen de agenten, die door de binnenvallende gewelddadige, met knuppel bewapende hordes steeds opnieuw deels zwaargewond raakten, hen met rubberen kogels terugdrongen. Dat leidde ertoe dat zelfs het gebruik van rubberen kogels werd verboden.

Het prikkeldraad moet weg – minister van Binnenlandse Zaken wil invasie niet hinderen

Nu wil de nieuwe Spaanse socialistische regering onder minister-president Pedro Sánchez het de binnendringers nog iets gemakkelijker maken om illegaal Europa binnen te komen. Minister van Binnenlandse Zaken Grande-Marlaska wil in het vervolg niet bijvoorbeeld zorgen voor de lichamelijke ongeschondenheid van zijn agenten, maar voor de illegalen. Hij zou er “alles aan doen” dat het prikkeldraad verwijderd zou worden. Dit zou een van de hoogste prioriteiten van zijn ministerie zijn, verklaarde Grande-Marlaska donderdag in Madrid. “We spreken van solidariteit, van respect voor de waardigheid van de mensen. Controle van de migratie zou volgens hem niet kunnen betekenen ´de ander te hinderen´”, aldus de minister, die heel duidelijk niet begrepen heeft dat de “hinderen” bij illegaal binnendringen van vreemde landen het doel van een grenshek is.

Voor het sociale stelsel van Spanje is de welkomstgebaar van de minister van Binnenlandse Zaken echter een ingecalculeerd risico, want de meeste binnendringers zullen waarschijnlijk niet langer dan 18 maanden in Spanje blijven. Na deze periode krijgen de asielbedriegers namelijk geen sociale uitkeringen meer. Ook biedt Spanje slecht aan weinig binnendringers een onderkomen aan. Rijtjeshuizen, nieuwbouwwoningen of luxe hotelkamers zijn er ook niet, dus trekken diegenen die dat niet direct gedaan hebben, uiterlijk anderhalf jaar later verder naar Duitsland.

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Invasie zonder barrières – Spanje wil grenshek ontdoen van prikkeldraad

 1. King Arthur zegt:

  Stelletje debiele tering socialisten, nu gaat Spanje de EU opzadelen met miljoenen hondsbrutale agressieve negerts. Wie nu nog op vakantie naar Spanje gaat is een verrader van eigenvolk. Omvolking gaat weer een nieuwe fase in en ten noorden van Spanje worden nieuwe huizen gebouwd en zijn levenslange uitkeringen te verkrijgen dankzij de de huidige machtsgeile verraders coalitie van vvd/demonen666/sgp/cu/groene khmer clubs.

  Liked by 3 people

  • King Arthur zegt:

   Note: als de negerts eenmaal door het grenshek heen zijn, zijn ze automatisch in Europa, dus Spanje moet Afrika uitgepleurd worden en land dient teruggeven te worden aan Marokko. Socialisten zijn niet te vertrouwen op geen enkele manier. Dit gaat het “lek” in het systeem worden en als dit doorgaat dan gaat de crimi-immigratie in de overdrive!!!

   Liked by 1 persoon

 2. kampersrene zegt:

  Juist prikkeldraad doet pijn maar een mijnenveld is de oplossing ” Boem ” en het is afgelopen …en “veeel “goedkoper !

  Liked by 3 people

 3. Cathja zegt:

  Dus Spanje verraadt Europa. Als zij zo doorgaan is het dweilen met de kraan open. Italië doet zijn best om de illegalen te weren en in Duitsland lijkt er inmiddels ook een iets andere wind te gaan waaien, maar Spanje blaast het illegalen-vuurtje dus weer aan.
  Spanje moet op de vingers getikt worden. Ook ZIJ hebben te maken met het verdrag van Schengen. Het wordt tijd dat iedereen die zich uitspreekt over ‘vluchtelingen’ gaat beseffen dat dit geen vluchtelingen zijn, maar mensen die doodgewoon een beter leven willen hebben, zonder zich daarvoor teveel te moeten inspannen. Bovendien moeten alle EU-lidstaten zich sterk maken voor de beveiliging van onze Europese buitengrenzen, én moeten we smokkelaars definitief de oorlog verklaren.
  Er wordt ondermaats gereageerd als het om deze misdadigers gaat. Vinden we veiligheid dan niet meer belangrijk?

  Liked by 3 people

  • Harry zegt:

   Het zou me niet verbazen als de EU een soort rouleringssysteem op touw heeft gezet om de mensen zand in hun ogen te strooien en ze tam te houden .
   In Italië denken ze nu dat de ellende zich begint op te heffen , nu komen ze één land verder aan wal , alwaar ze niks in de weg gelegd wordt .
   Als de Spanjaarden het zat worden , zoekt men weer een andere locatie , maar stoppen zal het niet !
   Net als ratten , kunnen ze niet via de achterdeur de stal in dan gaan ze wel via de zijdeur of de mestluiken .

   Volgens mij wordt het zo gewoon geregisseerd .

   Liked by 2 people

   • Cathja zegt:

    @ Harry om 11:28

    Het zou inderdaad heel goed kunnen dat het voorgekookte plannen zijn. Ik vraag me af of de EU-burgers massaal in verzet komen als ze in de gaten krijgen dat er opzet in het spel is.
    Dat Spanje opeens een andere koers lijkt te varen kan ook te maken hebben met het aantreden van de nieuwe socialistische premier. Maar we zullen zien. Oostenrijk, Italië en Hongarije lijken nu toch wel op één lijn te zitten v.w.b. de massa-immigratie.
    Hopelijk komt er hulp van die kanten.

    Liked by 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Op het hek iedere minuut even er op 1 Ampère zetten is afdoende

  Like

 5. Jan zegt:

  Pedro Sánchez’ partij is de PSOE, Partido Socialista Obrero Español ( Spaanse Socialistische Arbeiderspartij), dus debieletjes. De PSOE maakt deel uit van de Europese PES en de Socialistische Internationale.

  Spanje krijgt ’eurofiel’ als economieminister
  De sociaaldemocraat Pedro Sánchez presenteert woensdag zijn minderheidskabinet met een technocraat uit het EU-hoofdkwartier Brussel, Nadia Calviño, als minister van Financiën. De 49-jarige uit Galicië afkomstige econoom werkte al jaren op het Spaanse ministerie van Economische Zaken toen ze in 2006 in Brussel neerstreek om voor de Europese Commissie te gaan werken.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2134193/spanje-krijgt-eurofiel-als-economieminister

  Liked by 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/16/zweedse-sociale-dienst-gaat-de-e-4-560-huur-betalen-van-migrantenfamilie-voor-een-luxevilla-met-10-kamers-dakloze-zweden-krijgen-een-slaapzak/

  Zweedse Sociale Dienst gaat de € 4.560 huur betalen voor migrantenfamilie voor een luxevilla met 10 kamers – dakloze Zweden krijgen een slaapzak
  Het is een herenhuis op een exclusief adres in het district Limhamn van Malmö, dat nu wordt omgebouwd in een villa van 300 vierkante meter, verdeeld in 10 kamers die zijn ontworpen voor een groot migrantengezin. Wanneer de ombouwing is voltooid, zal de huur ​​45.600 Sek/maand (4.560 euro/maand) bedragen, een kostenplaatje dat door de Sociale Dienst betaald zal worden, dat wil zeggen de belastingbetalers. Zweedse gezinnen krijgen eenvoudige tenten toegewezen – en soms worden zelfs deze geweigerd.

  Liked by 2 people

  • Cathja zegt:

   @ Elisah

   Wat een schoften, om de eigen bevolking te laten creperen ten gunste van een migrantengezin. Die 10 kamers zullen wel nodig zijn om de diverse ‘echtgenotes’ een eigen onderkomen te geven.
   Ik begrijp niet dat de Zweden dit allemaal maar slikken…..

   Liked by 2 people

   • Elisah zegt:

    Het is te schunnig voor woorden, ik neem aan dat veel zweden dom gehouden worden, want de waarheid is “hatespeech en islamofobie”.

    Like

 7. bedonderde burger zegt:

  Het begon met de Griekse socialisten die dreigden dat als ze geen veelheid aan miljarden kregen van de EU omdat zij de boel gefraudeerd hadden, zij alle ‘vluchtelingen’, die zij ongecontroleerd lieten binnenstromen, zouden laten doorlopen naar het Noorden, en net als in 1975 met de chantage van de arabieren, zwichten onze politieke grootheden en zetten de kraan voor niet terug te betalen ‘hulp’ van vele miljarden aan de Griekse socialisten open. Want hoe hard ze beweren socialist te zijn hoe harder zij geld willen hebben, zie grootkapitalist Rosenmuller als voorbeeld, zie de zestig miljoen voor Obama zijn prulboeken als nog beter voorbeeld. De steun aan de Griekse socialisten zullen we nooit terug zien. Daarom moeten wij nu straks met 70 met pensioen, als er nog pensioen is. Als dank voor ons geld lieten de Grieken meer dan een miljoen ‘vluchtelingen’ toch doorlopen richting het Noorden. Zo betrouwbaar zijn socialisten. Daarna begonnen de Italianen nadat Obama Khadaffi had laten vermoorden en Libië tot een chaos staat maakte en nu de Spanjaarden, die door de tientallen jaren heen vele tientallen zo niet honderden miljarden van ons uit het Noorden hebben gekregen om hun derde wereld land tot een modern land om te toveren en ook deze socialisten bedanken ons nu door in Afrika de deur wijd open te zetten? Dit kut Europa moet weg. Dan maar liever oorlog opnieuw, die hebben we nu toch ook, oorlog tegen de bevolking. Enkel lui als De Mol hebben voordeel van dit EU Europa. Dat verraderlijk tuig dat zich socialisten noemt heeft al jaren geleden de oorlog verklaard aan de volkeren van Europa. Dat tuig is erop uit om alle autochtone Europeanen te laten vermoorden. Wanneer verjagen we dat socialistisch moordenaars schorem? Voorgoed dit keer! Wachten we op Pol Pot? Op Mao? We hebben Frau Hitler al!

  Liked by 3 people

 8. Perfide Albion zegt:

  Jammer dat Franco Spanje niet beter gezuiverd heeft van die rode zwijnen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Franco heeft praktisch alle linkse Spanjaarden, waaronder duizenden linkse priesters laten vermoorden.
   Ook in die tijd was die vervloekte Katholieke kerk dus al fout.
   Lees “Voor wie de klok luidt.” van Hemmingway, en je krijgt ’n aardige indruk van wat zich in die jaren in Spanje afspeelde.

   Like

 9. Marc zegt:

  Politiek-correct gedrag is een verdomd moeilijk uit te bannen ziekte.

  Liked by 2 people

 10. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Zouden de Spanjolen niet goed opgelet hebben tijdens de geschiedenislessen op school ???

  Daar zal toch wel onderwezen zijn, dat in 1492 niet alleen Columbus Amerika ontdekt heeft, maar dat ze in dat jaar ook de Moren het land hebben uitgegooid.

  De Spanjolen wilden destijds van de Moren af. Daar hadden ze een hele goeie reden voor. Waarom halen ze nu die ellende dan terug binnen ???

  Like

 11. Marie zegt:

  Schiet toch gewoon met scherp tegen die vijandige horden. Geen vergunning, geen toegang, en afdwingen wijst op totale minachting voor alle regels van de democratie.
  Wie denkt dat we zonder kleerscheuren die aasgieren tegen kunnen houden is een dwaas.
  Er zullen dooien vallen, tot nu toe aan onze kant door moordende en verkrachtende leugenaars.
  Turn the tables, en houd ze allemaal tegen. Allemaal, het zieligheidsargument verdampt meteen zodra ze toegang hebben tot onze instituties en ons gegijzeld houden in hun veeleisend gedram.
  Dit zijn geen toekomstige Europeanen, maar tribale opportunisten.

  Liked by 1 persoon

 12. Jan zegt:

  EU financiert MUUR tussen Turkije en Syrië, linksvolk geeft geen kik

  Last week the news was announced that Turkey has completed its border wall with Syria, expressly aimed at combating the illegal flood of people through its previously porous Eastern border.


  https://www.defendevropa.org/2018/migrants/eu-turkey-border/

  Like

 13. fleckie zegt:

  De caudillo …Franco. had toch Marocs uit Noord Afrika( o.a. Melilla, Tetuan, Ceuta, in zijn leger, ook om Spanje onder druk! terug te voeren weer naar het Koningsschap. …………..Overzeese provincie nog? van Spanje : ‘Spaanse Sahara,’ in Noordwest ,Afrika met een oppervlakte van 266.000 km2 – kan men ‘binnendringers’, daar naar toe laten ‘verhuizen’ i.p.v..EUROPA! …in eigen Koran-beleidende gebieden!!

  Like

 14. paulzwueste zegt:

  Het is niet het volk dat beslist, het zijn de heersers die beslissen.
  Het volk volgt gewoon, totdat zich nieuwe heersers aanbieden die ’n beter leven beloven en vervolgens doen wat zij willen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Meer informatie kun je vinden in het boek: “De Heerser” van Niccolò Machiavelli.
   De schrijver heeft zich in het bijzonder geïnspireerd op de manier van heersen van de Portugese koning Joao.
   Bijzonder interessante tijd overigens die 16e eeuw, waarin naar mijn mening Portugal uiteindelijk een belangrijker rol speelde dan Spanje.
   Hierin werd o.a. de grondslag gelegd voor de latere “verlichting” en de ondergang van de Christelijke Kerk in Europa, waardoor de wetenschap kon opbloeien die op haar beurt weer heeft geleid tot de absolute en alléénzaligmakende materialisatie met als direct gevolg de vervaging van de culturele normen en waarden, die weer geleid hebben tot een verregaande decadentie met als uiteindelijk resultaat de omvorming van Europa, waarbij de islam haar slag heeft geslagen doordat zij de mogelijkheid zag Europa te bezetten.

   Like

 15. Qvic zegt:

  Zo’n grens hek kan heel simpel zijn, graaf een tankgracht en zet aan jou kant een gladde betonnen of een gladde metalen wand van 6 meter hoog. Dan zullen zeer weinige het proberen om een poging te wagen. Dan verwond niemand meer zich aan het grens hek en zijn ze in de politiek van Spanje ook weer blij en zo ook de grensbewakers in Mellia.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s