Kopschoppende Turk krijgt beloning van D66

Screenshot_26

(Door: “weethetwel”)

Kort voor de verkiezingen zag het er niet naar uit dat er gemakkelijk een nieuw kabinet gevormd kon worden met als belangrijkste taak de Nederlandse identiteit te vernietigen. De Nederlanders waren het gedoe met de moslims en de parallelmaatschappij een beetje zat. Als een geschenk uit de hemel kondigde een Turkse minister aan Nederland te bezoeken. Dat leidde tot relletjes in Rotterdam, waar deze foto gemaakt is. Kijkt u even mee:

het Nederlandse gezag ligt verslagen op de grond en krijgt nog een trap na. En dan komt onze minister-president Rutte, wat betreft daadkracht normaal het niveau van een slappe darm, ineens uit zijn schulp en zegt: “die minister mag Nederland niet in” . Terwijl onze nationale trots met een hersenschudding het ziekenhuis in gaat, komt Rutte vanuit verloren positie terug en stelt een daad (!), en ook nog een waarvan het lijkt dat die tegen de parallelmaatschappij gericht is. Nederland was in shock en stemde massaal op Rutte. Het heeft hem daags erna vele extra zetels opgeleverd. Zelfs Rob Hoogland van de Telegraaf stemde in de verwarring op een Turk.

Toen de stofwolken opgetrokken waren, bleek de foto van onschatbare waarde te zijn geweest. Door zoveel zetels te vergaren, kon D66 aan de regering deel nemen om vandaar haar vernietigende werk voort te zetten. Zo’n man straf je niet, die geef je een beloning. D66-rechters zijn daarbij wel inventief. Een taakstrafje van 180 uur. Dat zal thee schenken worden in de moskee. Dan kan hij op lieflijke wijze lauwe thee sprenkelen over de konten van de politie-manschappen wanneer ze bij het verplichte moskeebezoek in blije nederigheid op het matje liggen.

Door:
“weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, D66, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islamisering, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, Rutte, sarcasme, Satire, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Kopschoppende Turk krijgt beloning van D66

 1. hslot4 zegt:

  Ja echt schandalig want de politie is tenslotte je beste vriend .

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Als s’mans hoogste politieke ambitie in ’t leven een poging was om in zijn SorosPenthouse met een handreiking in het broekje van Wassila te geraken, die vervolgens vluchtte in de veilige armen van Hillarious en haar Bill, beschikt over alle ‘kwaliteiten’ om zich te typeren als Dom66volk.

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  Als men toepast wat men geleerd is, kun je nooit spreken van zinloos geweld.

  Geliked door 1 persoon

 4. fleckie zegt:

  Zouden TURKEN en anderen van dezelfde ‘overtuiging’ ook hun ‘ eigen soortgenoten’ zo’n hoofdtrap laten voelen? ( moet zo iemand niet de onkosten betalen, vanwege ‘letsel- veroorzaking’ en behandeling door arts, etc.?

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   De dader is naar ik meen ook nog tot een boete veroordeeld.
   Die boetes worden nooit betaald en de taakstraffen worden nooit uitgevoerd.
   In al dit soort gevallen waarbij de overheid verzuimd om het volk te beschermen en de daders te straffen, is er maar een oplossing, en dat is het recht in eigen handen nemen.

   Tot nu toe nog nooit iets over gehoord.
   Ja er vliegen wel eens wat stoelen door de rechtszaal, maar dat wil verder geen naam hebben.

   Geliked door 1 persoon

 5. Hendrik zegt:

  Maak de naam en woonplaats van deze man bekend. Dan moet hij over zijn schouder gaan kijken.

  Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  Twee honden vechten om een been, en de derde gaat er mee heen. Naar aanleiding van de Turkse affaire gingen relschoppers en de politie met elkaar in gevecht, en Rutte spon daar garen mee. We zitten al voor de derde keer opgescheept met deze linkmiechel, en het ziet er naar uit dat er ook een vierde keer komt. Trouwens, het maakt niet uit waar de mensen op stemmen, want een ding staat al van tevoren vast; Rutte cq de VVD doen wat ze willen, en – maken – zichzelf bij iedere verkiezingen de grootste !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s