Moeilijkheden met de logica

Screenshot_37

(Door: Wolfgang Prabel – Vertaling: E.J. Bron)

De CSU wil dat asielzoekers, die al geregistreerd zijn in een ander Europees land, afgewezen worden aan de Duitse grens. Merkel wil een “Europese oplossing” en wijst nationale soloacties van de hand.

journalistenwatch

Het is absoluut nieuw dat de bondskanselier nationale soloacties afwijst. De grensopening van 2015 was zo´n soloactie, de beslissing om de Duitse atoomcentrales uit te schakelen, die samen met het gebruik van windkracht ernstige gevolgen heeft op de stroomnetwerken van de buurlanden, eveneens.

De Beierse minister-president Söder gelooft niet dat het “in twee weken zou lukken om het eens te worden” als dit daarvoor drie jaar lang niet gefunctioneerd zou hebben. Gelijk heeft hij. Compleet verwoestend was Merkel´s Turkije-deal in oktober 2015, die de herverkiezing van president Erdoğan als president heeft veiliggesteld en verder een paniekerige, maar inefficiënte overhaaste actie was.

Binnen 14 dagen met welke Europese partners dan ook over iets onderhandelen, zoals mevrouw Dr. Merkel van plan is, kan alleen maar mislukken. De verleiding voor de tegenpartij is groot om gebruik te maken van de tijdnood van de Bondskanselier.

Merkwaardig wat er in de Bondskanselarij uitgevist wordt. Minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer had al contact gehad met de Oostenrijkse kanselier Sebastian Kurz en met de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini. Zij zijn de beide beslissende spelers bij de beveiliging van het Duitse voorterrein. Als Italië de havens blokkeert en Oostenrijk evenals Hongarije de grenzen bewaakt, is alles immers al opgelost.

Waarover wil de bondskanselier dan nog onderhandelen? Haar handelen is zinloos en dient alleen ter vertraging van een beslissing. Na de verkiezingen in Oostenrijk en Italië is zij met haar tactiek van pappen en nathouden achterop geraakt.

Nu maar eens zien of de CSU weer omvalt en zich door het Berlijnse weekdier Pruisisch slaapzand in de ogen laat strooien.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Wolfgang Prabel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Merkel, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Moeilijkheden met de logica

 1. ReaGluurder zegt:

  Merkeltje weet heus wel dat ze haar land én w-Europa naar de Kloten geholpen heeft. Ze probeert met noodgrepen nog het vege lijf te redden. Maar het daalt steeds verder in bij de Germanen, Die Heimat geht unter! Hier nog een sfeerbeeld uit Het Nieuwe Duitsland van alweer een paar jaar terug. Chaos, toen al! (Merkel Muss Weg!)

  Geliked door 1 persoon

 2. Thom zegt:

  Dat onderhandelen wordt lachen. Ze wil niet met de EU onderhandelen maar met drie landen waaronder Italië en Oostenrijk. De Italiaanse premier Conti komt mandag 18 juni 2018 bij haar op kennismalingsbezoek. Die heeft er beslist wel oren naar, maar waar naar dat is de vraag?

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Het is toch een gotspe, ik wil – zij willen. Hoe zit het eigenlijk met ons, wat wij willen? Ik zie zo langzamerhand genoeg midden op de weg en op pleinen hangende uitheemse klanten.

  De grenzen hadden in eerste instantie al nooit op deze wijze open mogen staan, de meeste zullen tot aan het graf verzorgd moeten worden, dus met bijstand onderaan de ladder van ons maatschappij terecht komen… en of we nog niet genoeg te stellen hebben met de nazaten van de eerst binnengehaalde, toen nog gastarbeiders genoemd.*

  U weet wel, die klanten die intussen alle rechten tot op de bodem hebben uitgezocht, maar het hoofdstuk, bijbehorende plichten compleet gemist hebben!

  *Even een na-brander, als er toentertijd (jaren ‘70/’80/’90) een adequate screening op de toenmalige Nederlandse uitkeringstrekkers had geweest, hadden er gewoon velen direct aan het werk gekund! Last van je rug, maar wel met twee gestapelde kratten bier over 400 meter steiger…? En zo waren er nog veel meer!

  Inmiddels heb ik zoiets van, ik heb het toen verkeerd gedaan, doe het nog steeds en hoe ga ik hier nu zo snel mogelijk verandering in brengen? Die bijna halve inhouding op mijn bruto vakantiegeld zit goed dwars en dat blijft ie voorlopig ook!

  Geliked door 1 persoon

 4. Mary zegt:

  De CSU wil dat de AfD niet de grootste partij gaat worden en dat is het zo ongeveer.

  Geliked door 1 persoon

  • Eric zegt:

   Klopt. Dat schisma tussen CSU en CDU is een geregisseerd theaterstuk. Merkel geeft Seehofer haar toestemming om tegendraads te zijn, zodat hij zich voor rechts Duitsland als een anti-migratieheld kan profileren. En na de deelstaatverkiezingen wordt alles weer koek en ei tussen die twee en kan de Duitse politiek haar catastrofale opmars voortzetten. Ik hoop dat men in Beieren dat Merkelspelletje doorheeft. De enige partij die het meent is Afd

   Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Dat een academisch gevormde vrouw zo dom kan zijn dat ze niet inziet dat Duitsland veel beter af zou zijn zonder haar, zij kan Duitsland redden door op te stappen velen zullen haar dan ook nog dankbaar zijn.

  Like

  • Jan zegt:

   Zij heeft geen proefschrift geschreven maar een samenvatting van teksten uit diverse boeken en dat werd als proefschrift in de DDR geaccepteerd.
   Bedek verder dat zij nog steeds te stupide is om Engels te kunnen spreken.

   …..
   „Auffällig und höchst ungewöhnlich bei der akademischen Karriere von Merkel ist ferner, dass sie in vielen Jahren der Tätigkeit in einem Forschungsinstitut keine einzige Veröffentlichung in einer Fachzeitschrift vorweisen kann. Vergleicht man die intellektuelle Ausstattung dieser früh gealterten Frau mit der Brillanz der führenden AfD-Köpfe (Weidel, Petry, Meuthen, Baumann, Jung usw.), versteht man, weshalb der Philosoph Peter Sloterdijk der (Mutti) Angela Merkel am 29. Juni 2017 bei Focus-Online nach ihrem Habitus attestierte, unter anderen Lebensbedingungen, kaum mehr als eine Haushaltshilfe hätte werden können.
   ….
   http://brd-schwindel.ru/wie-merkel-1987-mit-sed-groessen-feierte/

   Geliked door 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/17/turkije-heeft-zijn-nieuwe-grensmuur-ingehuldigd-oorverdovende-stilte-bij-de-links-liberaal-is-stil/

  Turkije heeft zijn nieuwe grensmuur ingehuldigd, oorverdovende stilte bij de links-liberalen
  Onlangs werd aangekondigd dat Turkije zijn grensmuur aan Syrië heeft afgebouwd, wat illegale immigratie uit Syrië door de voorheen poreuze grens zal voorkomen.

  En het was oorverdovend stil….

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  …en wijst nationale soloacties van de hand.

  Dat wijf lijdt dus overduidelijk aan dementie.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jules Vismale zegt:

  Angela Merkel kan, wat de logica betreft, net doen alsof ze heel droefgeestig overkomt maar ze is zo stoïcijns als het gaat over de asielzoekers. Blijkbaar denkt zij dat ze intellectueel overkomt maar ze blijft gewoon vasthouden aan haar grimmige plannen om Duitsland te ruïneren. Dat veel van die vreselijke gasten potentieel levensgevaarlijk zijn zal echter dit sinistere wijf een rotzorg wezen daar ze al jaren doet alsof haar neus bloed maar de meeste Duitsers zijn allang niet meer content met haar.
  Want Merkel heeft tenslotte niet geleerd dat de mens op deze wereld maar tijdelijk van rijkdom, macht etc. mag genieten en de erfenis (als het al gaat om erfenissen in de vorm van grote sommen geld en goed in het dagelijkse leven, strips, tekenfilms of boeken) die ze nou achterlaat zal haar tot in de dood achtervolgen! Of zelfs nog beter gezegd: “Erfenissen zijn helaas vaak een ware bron van ergernissen!”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s