Steeds meer gepensioneerden in Duitsland leven in armoede, maar Duitse minister van Ontwikkelingssamenwerking Müller eist € 60 miljard voor Afrika!

Screenshot_29

(Vertaling: E.J. Bron)

Heb je daaropvolgende naaste lief: de Duitse minister van Ontwikkelingssamenwerking Gerd Müller (CSU) heeft de financiële hulp voor Afrika als ontoereikend bekritiseerd. De EU voorziet in haar financiële planning voor de periode 2021 tot 2027 in € 39 miljard voor het Afrikaanse continent. Müller zei tegenover de “Bild am Sonntag”:

journalistenwatch

“De meer dan 50 Afrikaanse staten brengt dat nauwelijks verder. Afrika is een opdracht van een eeuw. Dat moet Brussel ook eindelijk begrijpen.” Voor Afrika zou daarom een verdubbeling van de huidige financiële hulp nodig zijn, “echter minstens € 60 miljard”. De benodigde inkomsten zouden verkregen kunnen worden uit een belasting op financiële beleggingen in heel Europa.

Opm. van de redactie: We weten allemaal dat het overwegende deel van de ontwikkelingshulp ergens in het dictatoriale zand verdwijnt, dus niet aankomt bij diegenen die het echt nodig hebben. Bovendien weten we dat er in Duitsland heel veel mensen zijn die het ook niet echt goed gaat. En we weten dat de belastingbetaler al vele miljarden euro´s voor de Afrikanen in zijn eigen land moet neertellen. Daarom is deze eis een mens-verachtende brutaliteit!

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Afrika, Brussel, Duitsland, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Ontwikkelingshulp, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Steeds meer gepensioneerden in Duitsland leven in armoede, maar Duitse minister van Ontwikkelingssamenwerking Müller eist € 60 miljard voor Afrika!

 1. Cathja zegt:

  Volledig eens met de opmerking van de redactie! Het is inderdaad van een mens-verachtende brutaliteit om te stellen dat ‘we’ moeten begrijpen dat we Afrika alleen kunnen redden als er een verdubbeling van het huidige bedrag voor financiële hulp gaat komen. Decennia-lang is er zeer veel geld gestort in de bodemloze put genaamd Afrika, en dat continent heeft het dan ook aan zichzelf te danken dat ze met al dat geld geen steek verder zijn gekomen. De dictators hebben een luxe leven geleid op onze kosten, maar het volk kreeg er geen deel van. De schuld daarvan ligt bij de donerende landen, die niet hebben toegezien wat er met hun geld aan ontwikkelingshulp werd gedaan. Alle landen zullen de handen in eigen boezem moeten steken, en nu niet komen met het verhaal dat er nog meer geld nodig is voor Afrika.
  Op dit moment verkeren zeer veel Europeanen aan de rand van de armoede, of zitten zelfs ónder de armoedegrens, ondanks dat het ons redelijk tot goed gaat. Daarom moet er nu aandacht geschonken worden aan die groepen mensen. Die zijn behoorlijk op de achtergrond geraakt.

  Geliked door 4 people

 2. Hovawart zegt:

  Bizar dat het rijkste continent ter wereld (aan bodemschatten) toch de steun nodig heeft van de arme mensen in de DerdeWereldEUlidstaten.

  Geliked door 3 people

 3. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Tja je geld kan je maar 1 keer uitgeven. En als je dan moet kiezen tussen Afrikaanse mensen (die nog niet op weg zijn naar Duitsland) of bejaarde Duitsers die mede gewerkt hebben voor het geld dat nu uitgegeven gaat worden dan is de keuze voor veel mensen snel gemaakt. Kwestie van prioriteiten stellen……
  En niemand komt in opstand onbegrijpelijk.

  Geliked door 3 people

 4. boorzalf zegt:

  Werkelijk gestoord!!!!!!!!! Die Gerd Müller.
  Het zijn ook van die “vakbekwame bouwvakkers” die arfrikanen.

  Geliked door 3 people

 5. boorzalf zegt:

  Kijk!!! daar gaat ONS belastinggeld naar toe. Naar de bodemloze put, dat “ontwikkelingshulp” heet.

  Geliked door 3 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Ik heb een voorstel.

  We brengen alle blanke Europeanen over naar Afrika en alle Afrikaanse negers en negerinnen brengen we naar Europa.

  Zullen we wedden dat over maximaal 2 tot 3 generaties Afrika Europa is en Europa Afrika.

  De problemen van Afrika zijn de ras gebonden en ras cultureel gebonden eigenschappen van negers en niet de ooit gewezen kolonisatie van dat continent.

  Wat dat laatste betreft was de kolonisatie het beste dat de neger is overkomen is sinds duizenden jaren. Alleen ze hebben nooit de kunst verstaan de vruchten van kolonisatie (technisch wetenschappelijke vooruitgang en ook humanitair) in hun voordeel te laten eindigen.

  Geliked door 5 people

 7. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De Duitse minister van Ontwikkelingssamenwerking Gerd Müller (CSU) is niet goed goed bij de tijd. Decennia lang hebben de rijke landen miljarden en miljarden en miljarden aan ontwikkelingshulp in Afrika gepompd. Veel resultaten hebben we daar nooit van gezien. Het meeste geld verdween in de zakken van grisselijke graaiers. Ontwikkelingshulp is een corrupte bodemloze put. Stop ermee. De Negers zullen het zelf moeten doen. Kom vooral niet meer met geld over de brug, maar vertel ze, hoe ze het moeten doen.

  In plaats van er samen de schouders onder te zetten en een welvarende continent op te bouwen, maken ze elkaar daarginder af. En terwijl Afrika alsmaar verder wegzinkt in de ellende, vluchten de negers naar Europa, om hier te brengen, waar ze thuis voor weglopen.

  Afrika is een groot werelddeel met een enorme potentie. There is no need to be poor !!! Negers, grijp je kans !!! Ga terug naar huis !!! Stop met ruzie maken !!! Ga samenwerken !!! Maak een einde aan de corruptie !!! Zet er samen je schouders onder !!! Get organized !!! Get the job done !!! Make Africa big !!! Make Africa prospprous !!! Be proud of your Africa !!!

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Oeps 17 juni 2018 om 12:28

   En denk toch eens aan bijv. al die heerlijke bananen die daar zomaar in het wild groeien.

   Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Stelling:
   vertel ze, hoe ze het moeten doen.

   Antwoord op stelling:
   Doen we dat niet al 100 jaar? Helaas het heeft niet geholpen en zal niet helpen.
   Laat de neger vooral zijn eigen problemen oplossen op zijn eigen neger manier.

   Albert Schweizer (de racist) zei het al. “Het blijven kinderen”.

   Stelling:
   Afrika is een groot werelddeel met een enorm potentieel.

   Antwoord op stelling:
   Inderdaad klopt als een bus, maar dan wel zonder negers.

   Geliked door 1 persoon

 8. koosv8 zegt:

  Laat die verrotschilds het maar betalen die willen dat wel, en vertel er meteen bij daar in Afrika dat er niet zoveel kindjes gemaakt moeten worden. Dat is goed voor alles en iedereen, ook het milieu.

  Geliked door 3 people

 9. Steven zegt:

  Ze kunnen beter gaan starten met het euthanaseren van deze haatkoppen met een IQ van een stoeptegel.

  Like

 10. Eigen volk eerst zegt:

  Het geld is niet voor de Afrikanen. Het is voor de zieligheidsindustrie. Voor de organisaties die er lekker in om graaien en sexfeestjes geven. Dit geld gaat gewoon in hun grote zakken. Heeft deze minister een baantje in deze industrie?

  Like

 11. Qvic zegt:

  Waarom zouden we überhaupt dat continent moeten helpen en met welke redenen dan? De echte redenen wordt voor ons nog steeds verzwegen, door onze eigen regeringen. Dat het zogenaamde ontwikkelingsgeld voor hele andere doelen wordt gebruikt. Namelijk om de regeringen daar om te kunnen kopen om in hun landen de benodigde delfstoffen te mogen ontginnen. Dat is de redenen van waarom de VN in o.a. Mali is met een zogenaamde vredesmissie, om daar de ontginning van goud, uranium, koper, olie e.d. te bewerkstelligen. (dat is ook de redenen van waarom Nederland steeds maar weer met bijna alle vredesmissies mee doen). Die VN soldaten moeten de mijnen en het transport naar de havens beveiligen tegen het binnenlandse volk (Want negers stelen alles wat vast en los zit en leven met de dag). De bevolkingen in Europa betalen zowel voor de VN beveiliging, als voor het omkoop bedrag aan die desbetreffende regeringen. Onder het kopje ontwikkelingsgeld. De bedrijven die dit doen zijn o.a. Shell. (waar het hoofdkantoor in Nederland zit en waar de oranjes grootaandeelhouders van zijn) De zogenaamde NGO’s zoals artsen zonder grenzen e.d. zorgen er voor dat de plaatselijke bevolking verhuizen waar de de delfstoffen zich bevinden, zo dat de ontginning kan plaats vinden. Zij worden min of meer gedwongen met geweld om hun landerijen te verlaten, door het desbetreffende regeringslegers. De PR van die NGO’s verzorgen via filmpjes dat die zogenaamde zielige negertjes geholpen moeten worden door ons de bevolkingen in het westen. De NGO’s zorgen daar voor de opvangkampen van de verjaagde binnenlandse bevolking. Maar de opvangkampen zijn overvol geraakt door dat op die opvangkampen voor de negers waar alles vrijblijvend is en zij daarom eigenlijk niets meer doen behalve zich extreem voortplanten. Dat is de ware redenen waarom de opvangkampen zo snel overbevolkt raken. Toen is het plan gelanceerd om al die negers maar naar Europa te verplaatsen, zodat de opvangkampen weer voldoende plaats hebben voor nieuwe bewoners, die ook zijn verjaagd van hun grondgebied door de regeringslegers. Zodat die regeringen voldoende ontwikkelingsgeld kunnen blijven ontvangen van het Westen. Duitsland is één van de grootste NGO organisatie die met de mijnbedrijven de benodigde delfstoffen daar uit het land kunnen halen voor de Duitse industrieën. Met dit plaatje als achtergrond begrijp je ook van waarom het ontwikkelingsgeld steeds hoger moet worden per jaar en het nooit zal ophouden totdat het desbetreffende land uitgeput is van zijn delfstoffen voor onze industrieën. Alleen domme goedgelovige personen die deze achtergrond informatie niet weten of niet willen weten, begrijpen niet dat we voor de gek worden gehouden door onze regeringen en de NGO’s. Die zogenaamd goed bezig zijn voor de medemens, dat zij via filmpjes ons bewust misleiden door zielige negertjes te laten zien op TV en internet. Daar speelde ook het land Libië in mee, omdat het land precies in de uitgestippelde route lag van het plan om al die overtollige negers uit de opvangkampen te laten vloeien. Dit land was toen welvarend en hield ook iedereen tegen die naar Europa wilde. Dus dat land werd gewoon plat gebombardeerd door de VN, onder het mom van de gewelddadige dictator Gadaffie. Zodat de weg vrij gemaakt is om de miljoenen zogenaamde vluchtelingen stroom via Italië te laten plaats vinden. Al die zogenaamde NGO’s vluchtelingen redders die via hun boten deze dobber negers op pikken zijn alle Duitse en Nederlandse organisaties. Nu Italië hun havens gesloten heeft voor deze stroom zogenaamde vluchtelingen, heeft Frans Timmermans van de EU het plan gelanceerd om deze zogenaamde vluchtelingen op te gaan halen met vliegtuigen. In Duitsland is men al langer bezig om die zogenaamde vluchtelingen op te halen, er landen in Ramstein (dit is een militair vliegveld) elke nacht diverse vrachtvliegtuigen vol met zogenaamde vluchtelingen. In Nederland wordt de luchtbrug verzorgd door de KLM en de verwachting is dat er per dag 4000 tot 5000 zogenaamde vluchtelingen opgehaald zullen worden en naar Nederland gebracht zullen worden. Met deze aantallen kom je uit op ruim 1,5 miljoen mensen die alle aan het staatsinfuus komen. Dat kost ons gauw 80 miljard per jaar om alles te kunnen dekken, maar dat is niet te betalen door de belasting betaler. Dus zal onze staatsschuld gaan exploderen en alles duurder worden door o.a. de belastingen. En dat allemaal om voor de internationale bedrijven goedkope delfstoffen te kunnen bemachtigen, waar wij als consument de hoofdprijs voor moeten betalen. Zo worden de elite steeds rijker en de bevolkingen steeds armer. Want de elites wentelen al hun kosten af op de bevolkingen en de winsten vloeien in hun zak. Nu dit verhaal voor steeds meer mensen bekent raakt is er enig paniek bij de gevestigde politieke orde, door nu aan de politieke kartelvorming te doen sluiten zij andere politieke partijen uit die veranderingen willen uitvoeren om die zogenaamde vluchtelingen stromen naar Europa te doen stoppen. Zo ook het internet te gaan censureren, om de grote geld stromen richting de elite niet te laten verdampen en de bevolkingen in de onwetendheid te laten. Zodat deze lucratieve handel geen schade oploopt door de autochtonen bevolkingen. Die nu letterlijk en figuurlijk verdrongen worden door al die zogenaamde vluchtelingen. Dit zelfde gebeurt in Irak, Syrië, Soedan, Jemen, Afghanistan, Brazilië, Venezuela en vele andere landen. De VN organisatie zorgt er voor dat ieder land die de benodigde delfstoffen bezit de regeringen om gekocht worden of vervangen worden om deze landen te ontdoen van zijn delfstoffen, voor de grote internationale beurs genoteerde bedrijven. Daar Rusland, Iran en Noord Korea ook landen zijn die de benodigde delfstoffen bezitten, maar waar de VN geen grip op hebben. Worden deze landen in de media weg gezet als schurken landen en daarom geboycot moeten worden. Zo moest Oekraïne bij de EU getrokken worden, omdat dit land over uitgestrekte vruchtbare akkerlanden beschikte en dat er in het oosten de benodigde delfstoffen in de grond zitten. Dat dan tevens het Krim eiland dan in Europese handen zou vallen en daarmee ook de grote Russische militaire zeebasis. Waar door de Russen uit de middellandse verbannen konden worden. Helaas voor de EU liep het anders af dan geplant was. Daarom wordt nu Rusland beschuldigd en bestraft met sancties, omdat dat land voorkomen had, dat de Krim in handen van de plunderde elites kwam en Rusland zijn ijsvrije militaire zeevlootbasis kwijt zou raken. Dit is overigens op een officiële internationale democratische manier gebeurt met behulp van de referendum en de Krim bewoners hebben er zelf voor gekozen voor aansluiting bij de federale Rusland te willen behoren en niet zo als hier in het westen in de media wordt geschreven van annexatie door Rusland. Wij worden constant keihard voorgelogen door onze zogenaamde volksvertegenwoordigers, die de orders vanuit de internationale beurs genoteerde bedrijven moeten uitvoeren in hun landbeleid. Zulke orders komen o.a. vanuit de bilderberggroep, de club van Rome, Agenda 21. De bevolkingen zelf doen er niet meer ter zake en de zogenaamde vrije verkiezingen zijn er om de bevolkingen het idee te geven, dat zij in een vrije democratie leven. Het is enkel een illusie, zodat de autochtonen bevolkingen niet massaal in opstand komen tegen de elite plunderaars van de wereld. Alles hangt samen met elkaar het is één groot corrupt moeras, het is nog veel extremer en gewelddadiger dan wat we ons überhaupt kunnen voorstellen. Dit is geen complot theorie maar de werkelijkheid waar vele de ogen en oren voor willen sluiten, om zo in hun gewenste en gedroomde utopia te kunnen leven.

  Like

  • fleckie zegt:

   Dat klopt precies. : Als men het boek van Basil Davidson’ een groots continent Africa, lest, kan men stomverbaasd bekijken, welke mooie culturen er BESTONDEN!. Terwijl op een bepaald hoofdstuk staat’…’EERST DE BIJBEL, DAN KANONNEN’, dus MISSIONARISSEN, ZENDELINGEN. brachten niet alleen het CHRISTELIJK geloof naar de ‘swartjes’ , maar ‘mochten OOK IN KAART BRENGEN, waar wat te ‘HALEN VIEL’. ( o.a. GOED gecoordinerd o.a. van uit ROME. , en hier bij ons( zand in de ogen strooiend!)! ook nog komen bedelen voor die Missionarissen, die om de zoveel tijd op vakantie …toehoorders..op het gemoed werkten door preken, en GELD UIT DE ZAKKEN klopten, waar bisschop, pastoor van parochie , en missionaris via een ”verdeelsleutel’ ‘ elk zijn deel ontving………..( Voorheen , uit het KATHOLIEKE ZUIDEN komend, ,kwam men BEPAALDE VERHALEN aan de weet! vaak zelfs uit de EIGEN familiekring van missionarissen, EN NONNEN, die zich geroepen voelden naar andere oorden te moeten gaan, om aldaar hun ‘GELOOF’ te VERKONDIGEN. ………Dat we nu opgescheept worden met ‘swarten’ die en masse, gehersenspoeld zijn door de ISLAM, veelal komend uit die landen, die van hun delfstoffen beroofd worden, is een ander kapitel, …..moslems ook met BEKERINGSDRANG!! gingen gewoon op ‘mensenjacht’ om zich van slaven te voorzien,o.a. ..ALS ..’KOOPWAAR’!! …….( en deze mentaliteit is echt NIET. VERWOESTBAAR)

   Geliked door 1 persoon

 12. kampersrene zegt:

  Ontwikkelingssamenwerking…..wat gaat de Muller , ontwikkelen….onlangs , heb ik ergens gelezen dat een bepaald Afrikaans opperhoofd die woont in een prachtig paleis ….in zijn achtertuintje een prive landings baan liet aanleggen voor zijn vliegtuig…Zijn naam en om welk land het gaat ben ik vergeten….De enigste beschavingsgraad dat die neger heeft …..Hij stopte met het eten van mensenvlees

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s