Zwitserland: 60% van de afgewezen personen is ondergedoken

Zwitserland

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook in Zwitserland verdwijnen afgewezen asielzoekers gewoon van de radar. Het in het kanton Zürich gevestigde onderkomen voor uitzetting Embrach maakte nu bekend dat van de 649 illegale immigranten, die naar EU-landen of hun thuislanden zouden moeten worden teruggebracht, 309 onvindbaar zijn.

journalistenwatch

Dat zou ongeveer 60% zijn. De autoriteiten zouden elk spoor van hen kwijtgeraakt zijn, bericht “20min.ch”.

Maar heel weinig Europese landen zetten afgewezen asielzoekers ook daadwerkelijk uit, zodat zij onderduiken en ook terreuraanslagen kunnen plegen, zoals in het geval van Anis Amri in Berlijn of Rachmat Akilov in Stockholm.

In februari moest de Duitse regering op vragen van de linksradicale partij “Die Linke” toegeven dat zij de verblijfplaats van 130.000 asielzoekers niet zou kennen. Finland maakte in augustus bekend 5300 zogenaamde vluchtelingen uit het oog te zijn verloren. De Finse minister van Binnenlandse Zaken, Paula Risikoko, gaat er van uit dat een deel van hen naar de landen van herkomst is teruggekeerd, de anderen echter dankzij het Schengen-akkoord via de open grenzen op weg gegaan zouden zijn naar een ander Europees land, bericht “Breitbart”.

In enkele gevallen zijn asielzoekers zelfs uit goed beveiligde deportatiecentra gevlucht, zoals in Hamburg verleden jaar november. Destijds vluchtte een 24-jarige afgewezen asielzoeker uit het bij het vliegveld van Hamburg gevestigde centrum voor uitzetting en zorgde voor een enorme chaos. Omdat de mogelijkheid bestond dat hij zich op een van de landingsbanen bevond, konden vliegtuigen niet landen of werden omgeleid.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, onwetendheid, Overheid, verloedering, Volksvijandigheid, Zwitserland. Bookmark de permalink .

10 reacties op Zwitserland: 60% van de afgewezen personen is ondergedoken

 1. Hovawart zegt:

  De Turkse en Marokkaanse nietgedocumenteerde vreemdelingen die zich laven in de Pays-Bah, maken meestal gebruik van de legitimatie van ingezeten vreemdelingen, een id-kaartje is zoals een paspoort of rijbewijs of pinpas meestal voldoende voor een plattepetter om de persoon in kwestie voor legitiem aan te zien, het vreemde universele kapsel helpt ook om de gezichtsherkenning te bemoeilijken.
  Het is een wijdverspreide handelswijze van de nieuwkomers om in diverse lidstaten een uitkering aan te vragen, een controle word bemoeilijkt door een paar spelfoutjes in voor en achternaam, en de bewuste keuze van de politiek om gegevens niet te delen met andere lidstaten, de reizigers dienen slechts een beetje heen en weer te reizen en de poet opstrijken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Claudia M. zegt:

  Tenzij je ze op een begeleide vlucht terug naar huis vliegt, gaat er niet eentje terug naar het land van herkomst. Da’s namelijk gezichtsverlies, een schande. Alles wat nu binnenkomt kunnen we verzorgen tot aan het graf. Het nog biljarden kosten om over de culturele ellende en criminaliteit maar helemaal niet te spreken. Europa wordt willens en wetens naar de afgrond gebracht.

  Geliked door 2 people

 3. Marc zegt:

  Die Zwitsers moeten gewoon een stuk harder optreden: wie illegaal is, is illegaal!

  Like

 4. Nemesis zegt:

  Die zijn gewoon verder getrokken, naar Duitsland, Zweden of Nederland onder een van hun vele identiteiten.

  Like

 5. Hendrik zegt:

  Hele harde maatregelen zijn de enigste die helpen. Knalhard!

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Je ziet met wat voor criminele instelling de asielzoekers hier komen en hoe ze schijt hebben aan onze normen en waarden.

  Like

 7. jantjeuitnl zegt:

  Daarom Collaborateurs, mee uitzetten. Die hebben vaak 2 paspoorten. Eentje voor het geld en eentje voor het land waar ze zich voor inzetten.

  Like

 8. aad zegt:

  Let op mijn woorden; het is voor Europese regeringen niet anders dan de bedoeling dat iedereen hier met zwaarwegende tegenstand op reageert. Dit kan nog jaren aanhouden. Totdat er ergens een uiterst rechtse Europese politieke partij ontstaat die er een minister voor aanstelt om alle illegalen op te sporen. Tot hier toe denken velen hiep hoy! Minder dan makkelijk en meer dan moeilijk uitvoerbaar is het zeker, Ik zelf twijfel daar niet aan. Heel veel landen, binnen en buiten Europa zijn er voor om hun burgers verplicht te chippen, maar de meeste landen durven het nauwelijks aan om hier openlijk over te spreken. de illegalen en andere die niet gevonden willen worden, zij zullen zolang als het kan buiten de registratie blijven. De illegalen worden echt niet massaal uitgezet, dat is een illusie. Het chippen van mensen is echter geen illusie, en de landen die er volgens mij het eerst mee starten, zijn Engeland en Turkije. Een terrorist maakt zich echt niet druk om d.m.v. een sneetje in zijn arm een chip ter grote van een rijstkorrel te verwijderen. En een illegaal heeft geen belang bij een chip, en zal het zelfde doen, omdat al zijn of haar identiteiten niet meer werken. Maar u en ik die afhankelijk zijn van alle registratie,s bij werkgever, banken, uitkeringen, woonvergunningen, status etc. en al wat gekoppeld is aan ons zijn, verliezen onze vrijheid totaal. En dan nog iets, welk land in de wereld controleert ons, en heb je dan nog iets, de vrijheid om christen, joods, katholiek, metselaar, boeddhist of ongelovig te zijn, of onderwerp je je aan een moskee.

  Like

 9. Mary zegt:

  Je vraagt je toch echt af waar ze hun uitkeringen dan vandaan halen als ze zo onvindbaar zijn.

  Geliked door 1 persoon

 10. Willem zegt:

  Afschieten die gore ratten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s