“Aquarius-spektakel”: “Spanje is sowieso alleen maar de toegangspoort. Asiel vragen ze toch ergens anders aan.”

Screenshot_56

De “Aquarius” in de haven van de Spaanse stad Valencia.

(Vertaling: E.J. Bron)

Waarom Spanje zo genereus was om de “vluchtelingen” van de “Aquarius” op  te nemen? De socialistische Spaanse viceminister-president Calvo, evenals de baas van het Spaanse Rode Kruis, motiveert de zogenaamde menslievendheid met de woorden: “Spanje is sowieso alleen maar de toegangspoort. Asiel vragen ze toch ergens anders aan.”

journalistenwatch

Bijna perfect speelden de NGO-smokkelaars, de bereidwillige media en de nieuwe socialistische regering van Spanje elkaar de ballen toe in het “Aquarius-spektakel”. De Spaanse minister van Binnenlandse Zaken, Fernando Grande-Marlaska, verklaart dat Spanje de “geredden” net als alle andere migranten zou willen behandelen. “Ze zullen net zo behandeld worden als alle vluchtelingen die bij ons bijvoorbeeld op boten aankomen.” Men kan er echter van uit gaan dat velen van hen zullen proberen verder te reizen.

Carmen Calvo, de viceminister-president, laat volgens de zender “n-tv” op niet mis te verstane wijze weten waarom de nieuwer socialistische Spaanse regering zich zoveel “menslievendheid” zonder problemen kan veroorloven: Madrid zou het aanbod van de Franse regering aannemen en alle vluchtelingen, die dit zouden willen, naar het buurland sturen. Spanje, dat in de afgelopen tien jaar 200.000 vluchtelingen zou hebben ontvangen, zou voor de migranten sowieso “alleen maar een toegangspoort zijn”, aldus de baas van de reddingsdienst van het Spaanse Rode Kruis, Iñigo Vila. “Velen vragen elders asiel aan.” En precies daarom zijn er al 300 asielzoekers op weg gegaan naar Frankrijk.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Frankrijk, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Aquarius-spektakel”: “Spanje is sowieso alleen maar de toegangspoort. Asiel vragen ze toch ergens anders aan.”

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Het Europese asielagentschap EASO meldde dat het aantal mensen dat in Europa om internationale bescherming vraagt zich stabiliseert op 50.000 per maand. Over de eerste vier maanden waren het er 197.000, minder dan de afgelopen drie jaar, maar wel meer dan in 2014. Syrië, Irak en Afghanistan blijven de belangrijkste herkomstlanden.

  Like

 2. King Arthur zegt:

  Stelletje smerige mother fuckers die Spanjolen.
  Het was mijn land niet, het is mijn land niet en zal het ook nooit worden!!
  Allemaal vriendjes van ene soros.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Wollen Flüchtlingsretter die Rückkehr nach Afrika verhindern?

  Die “Aquarius” mit 629 kurz vor der libyschen Küste aufgesammelten Migranten an Bord hätte auch Tunis ansteuern können. Tat sie aber nicht. Geht es vielleicht doch um Europa um jeden Preis?
  Im konkreten Fall verzichtete das Schiff darauf, Kurs auf das große Migrationsberatungszentrum in der Hauptstadt Tunesiens -eröffnet 2017 mit deutscher Hilfe -, zu nehmen.
  ….

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter zegt:

  Het wachten is op de volgende show georganiseerd door Artsen zonder Grenzen !!
  Aan deze linkse boevenclub de volgende mail verstuurd:
  Kan Artsen zonder Grenzen de “vluchtelingen” die door jullie taxidienst uit de Middellandse Zee worden opgepikt niet doorvaren naar Amsterdam en vervolgens met bussen afzetten in Hilversum / het Gooi of Wassenaar ?

  Dan zijn we snel van het probleem af !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die vraag hoefde je niet te stellen.
   In de toekomst slibt heel Nederland dicht dus je moet het positief zien en beleggen in de bouw van hekwerken, stroom-geleidende afscheidingen en de beton-industrie.

   Like

 5. fleckie zegt:

  Of brengen naar het…GROENE. HART. van Nederland, waar o.a. OOK medewerkers van de omroepen wonen, op heel mooie ruime verzorgde percelen, dus ruimte zat om vreemd volk te laten bivakkeren, ……bread, breakfast, and a bath!!

  Like

 6. Mary zegt:

  Ja wat had je anders verwacht van socialisten, sociaal gedrag soms????het zijn en blijven aso’s.

  Geliked door 2 people

 7. ronjaspers zegt:

  Het rode kruis heeft vroeger met het satanische vaticaan nazi,s geholpen te ontsnappen naar zuid amerika hoofdzakelijk argentinie.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Veel van de geredde boot”vluchtelingen” die in Valencia aankwamen, willen door naar Frankrijk !
  Zouden ze gehoord hebben van hun Afrikaanse landgenoot Mamoudou die door Macron aan Frans paspoort wordt geholpen.
  Hij, Mamoudou, is nu op triomftocht terug in zijn geboorteland Mali dat hij 5 jaar geleden heeft verlaten en waar hij nu als een held wordt ontvangen.

  Wat moeten ze lachen die Malinezen om die domme Fransen………..!
  / * / * / *
  rFi Afrique:
  Mamopudoe Gassama, de jonge Mainees die een klein kind redde van een val vanaf een flat in Parijs afgelopen maand, is als een held ontvangen Zaterdag 16 June te Bamako.
  https://twitter.com/hashtag/MamoudouGassama?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.rfi.fr%2Fafrique%2F20180617-mali-mamoudou-gassama-accueilli-heros-bamako
  BRON:
  http://www.rfi.fr/afrique/20180617-mali-mamoudou-gassama-accueilli-heros-bamako?ref=tw

  Like

  • delamontagne zegt:

   Hij mag bovendien bij de Parijse Brandweer gaan werken.
   Een van zijn taken zou kunnen zijn, het redden van Parijse vrouwen, die uit hun flat willen springen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik vind het wel erg overdreven dat je de brandweer belt om te vragen of die kleur rood je staat.
    Bovendien kan die man ook gewoon aanbellen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s