Israëlische leger reageert op vliegerterreur

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Israëlische leger heeft afgelopen nacht gereageerd op de niet eindigende vliegerterreur uit de Gazastrook en negen doelen van Hamas aangevallen. De aanvallen werden uitgevoerd door gevechtsvliegtuigen van de Israëlische luchtmacht. Onder de doelen bevonden zich een fabriek waar munitie wordt geproduceerd en twee militaire installaties van Hamas in de noordelijke Gazastrook.

Israel Heute

Een woordvoerder van het Israëlische leger verklaarde dat men de terroristen er meermaals voor gewaarschuwd zou hebben om niet door te gaan met de vliegerterreur. Daar kwamen de afgelopen dagen ook heliumballonnen bij, waaraan explosieven waren aangebracht, die voor de Israëlische burgers in het grensgebied een groot gevaar vormen. “De aanvallen werden uitgevoerd als reactie op de vuurvliegers en de van explosieven voorziene ballonnen. Dit zijn terreurdaden die de Israëlische bevolking in het zuiden van het land bedreigen en grote schade aanrichten op Israëlisch grondgebied”, zei de woordvoerder.

Gisteren nog landde een van deze ballonnen in de tuin van een huis (foto beneden). Een kind, dat de ballon in een boom zag hangen, kon op het laatste moment tegengehouden worden door zijn opa om de ballon met de handen vast te pakken.

Screenshot_60

Vroeg in de ochtend klonk enkele malen het luchtalarm in het grensgebied met de Gazastrook. Volgens berichten van het Israëlische leger werden er drie raketten waargenomen, die uit de Gazastrook op Israëlisch gebied werden afgevuurd. Een van de raketten explodeerde echter nog binnen de Gazastrook. De andere twee raketten kwamen in het vrije veld terecht zonder schade aan te richten.

Er waren geen berichten over gewonden door de Israëlische aanvallen in de Gazastrook.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Gazastrook, Hamas, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, Racisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Israëlische leger reageert op vliegerterreur

 1. Sabeltant zegt:

  Hasta la vista, baby!

  Like

 2. Harry zegt:

  Eén ding moet je die Palestijnen toegeven , ze zijn wél inventief !
  Jammer dat ze hun beperkte verstandelijke vermogens nooit aanwenden voor iets positiefs , maar om terreur te plegen , zijn ze uitstekend toegerust .
  Hoe verzinnen ze het ? Brandballonnen !
  Geniaal !

  Maar wát als er een brandballon op een Palestijnse stad terecht zou komen ?
  Dan breekt de islamitische pleuris uit .
  Nog nooit heeft een geitenneuker een Nobelprijs verdiend , hooguit gekregen .
  Slechts Arafat , maar dat was eigenlijk een poedelprijs .

  Wat de Joden doen doet , is de enige optie .
  Zoveel mogelijk wég bombarderen !
  Laat die rotpalestijnen maar jammeren .

  De Joden weten kennelijk precies waar de wapenfabrieken zich bevinden , maar het pleit voor hen dat ze die slechts bij uiterste noodzaak bombarderen .
  En nóg heeft men hier in Europa wat te zeiken over Israèl !

  Het is maar goed dat ik het niet voor het zeggen heb , dan had je nu met een zaklampje op zoek gemoeten naar de laatste palestijn .

  Geliked door 2 people

 3. T.Troubadour zegt:

  Israel kent ee locaties van Hamas,waarom nietj uitschakelen?

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  En geheel terecht!

  Like

 5. fleckie zegt:

  JAMMER! dat die vliegers NIET…….GERICHT……. teruggeblazen kunnen worden!!

  Like

 6. fleckie zegt:

  Een tijd je geleden, was er toch vanuit NEDERLAND …een behoorlijke geldelijke ‘INJECTIE’ van miljoenen euro’s? …….WAAR? die terecht zijn gekomen , is nog maar de VRAAG!

  Like

 7. Jan zegt:

  Ook Israël heeft zijn landverraders. Voormalig militair piloot en die in 2002 gepakt werd voor het smokkelen van tienduizenden extasytabletten van Amsterdam naar Tel Aviv nu opgepakt voor spionage voor Iran

  Former government minister Gonen Segev has been charged with spying for Iran, Israel’s Shin Bet internal security agency announced on Monday.

  The former energy and infrastructure minister – who also spent time in jail for drug smuggling, forgery and fraud – was arrested on suspicion of assisting the enemy in a time of war, spying against the State of Israel and providing intelligence to the enemy.
  ….
  https://www.jpost.com/Israel-News/Former-minister-arrested-for-suspicion-of-spying-for-Iran-560252

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s