Ruim 3000 migranten slaagden nooit voor inburgeringstest

Screenshot_54

(Door: Willem Treur)

DUO leende € 400 miljoen uit, € 60 miljoen kwijtgescholden, € 118.000,-  geïncasseerd

Uit cijfers die BN DeStem heeft opgevraagd bij DUO blijkt dat, sinds de nieuwe inburgeringswet in 2013 is ingegaan, 3023 migranten binnen drie jaar tijd vier maal gezakt zijn voor hun inburgeringsexamen. Wie in totaal 600 uur les heeft gevolgd en vier pogingen onderneemt het inburgeringsexamen te halen, kan ontheffing krijgen. Zij zijn dan geëxcuseerd, omdat ze zich voldoende hebben ingespannen om in te burgeren en de drempel voor hen blijkbaar te hoog is.

2704 boetes

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) meldt dat de meesten van de geëxcuseerden van Ethiopische en Eritrese afkomst zijn. Een woordvoerder van het ministerie zegt:

”Mensen die uit een oorlogsgebied komen en daardoor weinig onderwijs hebben gehad, ze hebben soms ook al een alfabetiseringsproject moeten volgen.”

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Ruim 3000 migranten slaagden nooit voor inburgeringstest

  • paulzwueste zegt:

   Spanje heet voortaan Italië.
   We horen trouwens niets meer van de paus.
   Er zou een afzettingsprocedure zijn gestart.
   Hoor je ook niks van.
   Hoeveel vluchtelingen zou “Vaticaanstad” inmiddels hebben opgenomen…?

   Like

 1. J.C. zegt:

  Heeeeel vervelend voor al die analfabete doktoren en raketgeleerden.
  Dus allemaal de bijstand in toch, want voor de minimale baan moet men toch echt klein beetje kunnen lezen en schrijven. De sociale onderklasse zonder kansen wordt met schepen tegelijk geimporteerd.

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Mooi toch?
  Miljoenen mensen met een IQ van stoeptegel Europa binnenbrengen.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Gelukkig horen we de asiel industrie niet klagen.

  En de niet geslaagden en ook die paar geslaagden?

  Die blijven voor het over grootste deel de rest van hun leven eten uit de ruiven van de sociale dienst.

  Zie het maar als “wiedergutmachung” van het leed hun verre voorouders aangedaan tijdens de korte periode van Westerse slavernij.

  Dat vele van hun voorouders ook verdient hebben aan de slavenhandel doet er vandaag niet meer toe.

  Vandaag de dag is het de kleur die het verschil maakt en niet de feiten uit vergane tijden.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Trouwens Amerika is het land dat als eerste land gestart is met de import van negers en de meeste slaven ter wereld had.
   Daarna hebben ze de Indianen uitgeroeid.
   En daar hoor je die Indianen nooit over klagen.
   Wat, oh nee, natuurlijk niet.
   Die zijn er niet meer.
   Ja, negers klagen altijd natuurlijk.
   Nederland heeft nooit slaven gehad.

   Suriname wel natuurlijk en Curacau, maar wij nooit.
   Maar goed, ze komen er aan.

   Like

 4. Claudia M. zegt:

  Q; Zij zijn dan geëxcuseerd omdat ze zich voldoende hebben ingespannen om in te burgeren en de drempel voor hen blijkbaar te hoog is.

  Ik lees anders op GeenStijl https://www.geenstijl.nl/5142514/kom-maar-naar-hier/ (reactie van Doc Damage | 18-06-18 | 14:13) dat ze er helemaal niet aan doen, tot zover dus de inspanning. Dan komt het stukje drempel; dit betekent dus verzorgen tot aan het graf en daarna de nazaten, want waar de Nederlander er eerst voor zorgt ook echt voor het kind te kunnen zorgen, baart dit spul maar aan!

  Hoelang denken ze dat de Nederlander nog voor gekke Henkie of Ingrid blijft spelen?

  Like

 5. Hendrik zegt:

  Waanzinnige bedragen! M’n oude buurman ligt in een luier in zijn bejaardenhuis…………..geen geld voor normale hulp maar wel genoeg voor vijandig kansloos volk.

  Geliked door 1 persoon

 6. ReaGluurder zegt:

  Denk dat het eerder 30.000 zijn, of nog meer! Maar 3000 van de 10.000en die onthaald zijn? Geloof er geen FUK van, als ik zo om mij heenkijk! Cijfers uit De Leugenfabriek, geloof ik nooit!

  Like

 7. ReaGluurder zegt:

  Ik zit als levenslange belastingbetaler 2 jaar in een afbetaling bij de overheid omdat ik in een jaar een spaardeposito in 1x liet uit betalen en daardoor een fikse aanslag kreeg! Het is bij het misdadige af! Je spaarcenten worden je gewoon AFGEJAT!! En als je dan hoort en ziet hoe er met je centen wordt omgesprongen! Ik heb geen sikkepit respect meer voor DAT GAJES in Den Haag. Voor mij zijn het MISDADIGERS die ze vandaag nog in de Leeuwenkuil mogen flikkeren!

  Geliked door 3 people

 8. ReaGluurder zegt:

  Sorry, ben ik nog even weer; De omBUTTsman gaat ook van mij horen! Hij zal het weten, horen. Ik ga echt niet op de knieën bij Dat Misdadig Zooitje. Verschuilt zich achter wetten en andere hersenspinsels. Aan de VERRIJKING is minstens al 350 M I L J A R D uitgegeven. Misschien al wel 500! Wilders heeft ooit cijfers, bedragen, opgevraagd van de Omvolking. Hij heeft voor de helsdeuren wat cijfermateriaal weggekregen. Toen al zo’n 250 M I L J A R D, meen ik! En zou daar niks van weggesluisd zijn? Reken maar van YES!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Het grote probleem is dat in die asielindustrie ongelofelijk veel geld om gaat.
   Ik vergelijk die hele asielindustrie met zwarthandelaren uit WOII.
   Goed argument trouwens voor je om die smerige criminelen bij de belastingdienst mee om de oren te slaan!
   Zij zijn de tollenaars die het geld uit het volk persen!

   Like

 9. fleckie zegt:

  Hoe hardleers kan NL zijn, die moslims willen HELEMAAL NIET. Inburgeren, gaan er gewoon van uit dat ze na zoveel jaren toch de ‘overhand’ hebben!! DE salon-socialist TIMMERMANS heeft toch duidelijk verwoord wat de BEDOELING is , ( maar het is vanzelfsprekend dat in BRUSSEL …NIEMAND. daar last van zal hebben!!).

  Like

 10. Thoth zegt:

  Laat ze dan ook thuis blijven in dit oorlogsgebied. Ze kunnen er werkelijk niets van. En, waarom moet de belastingbetaler in Nederland deze rotzooi betalen? Het slaat nergens op.

  Like

 11. Mary zegt:

  Heel vermakelijk een inburgeringstest daar gelooft toch niemand in!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 12. ReaGluurder zegt:

  Vanavond in Nieuwsuur weer 2 issues waar van alles aan de hand is en waar weer miljoenen naar toe moeten om het ergste leed aan te pakken. Voor de zoveelste keer een Gevangenishotemetoot die, natuurlijk heel policor, verhaal deed over de zooi in de gevangenissen, waar het zo langzamerhand gevaarlijk wordt om daar normaal je werk te kunnen doen. Steeds meer gewelddadige “cliënten” die een speciale behandeling nodig hebben. Er moeten aparte ruimtes voor die gasten komen en behandelmethodes. En wie zijn verdomme al die doorgedraaide “cliënten” en hoe komt het dat het er steeds meer zijn? Natuurlijk wordt dit ook weer onder het tapijt gehouden. Vraag een agent of een gevangenismedewerker hoe Nederland er aan toe is, of hun partner! Ach, de wakkere Nederlander weet dat al lang, die laat zich niet meer verneuken door de Leugenfabriek op Het Binnenhof!

  Geliked door 1 persoon

 13. Pingback: Ruim 3000 migranten slaagden nooit voor inburgeringstest | toodlessss

 14. boorzalf zegt:

  “Er zijn veel malafide taalscholen actief” Firma zwendel en bedrog vult goed zijn zakken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s