Tweet van Trump: “Mensen in Duitsland keren zich tegen hun regering”

Screenshot_57

(Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de wereld via Twitter laten weten  hoe hij de regeringssituatie in Duitsland inschat. Mainstream media schuimbekken van woede en noemen het statement van de president een “brutaliteit”.

journalistenwatch

“De mensen in Duitsland keren zich tegen hun leiding”, schreef Trump vandaag op Twitter. Het thema migratie “brengt de sowieso precaire coalitie in Berlijn aan het wankelen”, voegde hij er aan toe.

De criminaliteit in Duitsland zou duidelijk zijn toegenomen, beweerde Trump. “Het was een grote fout in heel Europa om miljoenen mensen binnen te laten die de cultuur zo sterk en gewelddadig veranderd hebben”, voegde hij er aan toe. “Wij willen niet dat hetgeen er met de immigratie in Europa is gebeurd ons ook overkomt”, ging Trump verder.

Screenshot_58

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Berlijn, cultuurrelativisme, Donald Trump, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Islamisering, Linkse media, mainstream-media, sociale media, VS. Bookmark de permalink .

42 reacties op Tweet van Trump: “Mensen in Duitsland keren zich tegen hun regering”

 1. Claudia M. zegt:

  De waarheid wordt tegenwoordig ook al met brutaliteit verward. Het barst van de verwarde mensen.

  Geliked door 2 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Trump word verweten tweespalt te zaaien. Tsja, hij zegt wat hij denkt, en dat voelt ongemakkelijk voor de heersende, slapende, bestuurlijke elite (omdat het waar is). En dan ben je een onruststoker? Het moet niet gekker worden…

   Geliked door 3 people

 2. jos zegt:

  geweldig wat een president dat is klare taal laat de media maar schuim bekken van woede laat ze er maar in stikken

  Like

 3. Helena zegt:

  The Donald is telling The Truth!!

  Like

 4. aad zegt:

  Het zijn niet de woorden die deze man verteld, want deze woorden zijn al oneindig verteld, zonder dat er werd geluisterd. het zijn niet de woorden die deze man verteld, maar het gewicht wat er aan hangt, en nu wordt er wel geluisterd.

  Geliked door 1 persoon

 5. Thomas zegt:

  Het kan best zo zijn dat Merkel deze toestand nu overleeft. Ze heeft mede door toedoen van Trumps tweet zoveel aan gezag ingeboet, dat ze als aangeschoten wild verder gaat.
  Zij die als aanvoerder van de G7 één week geleden Trump de les las is nu aangewezen op genadebrood.
  Uiteindelijk betekent dit haar einde. de vraag is of ze dat zelf ook inziet?

  Geliked door 2 people

 6. droevige mof zegt:

  Gelukkig is de Bondsrepubliek Duitsland geen soevereine staat maar staat ze nog steeds onder de suprematie van de Verenigde Staten. Dus je kunt nog steeds hopen dat het probleem door de baas is opgelost. (Als u op de Duitsers wilt wachten, kunt u lang wachten. Een volk van meestal zelfhaatende flapdrollen.)
  Dan dank ik hem van tevoren: THANK YOU MR. PRESIDENT

  Geliked door 3 people

  • Petra DeBoer zegt:

   @droevige mof, dat klopt dat Duitsland na WOII altijd aan de leiband van de U.S.A heeft gelopen en de baas zal zeker de problemen die we in de EU, door de globalisten zoals Merkel, hebben oplossen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Je bent ’n komma vergeten.
    En waar we het hier over hebben is de controle van de samenleving en aantasting van de soevereiniteit, die we Amerika doorgaans zo graag verwijten.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @paulzwueste, wie heeft een komma vergeten?

    De deep state controleert de EU en dus ook Nederland. Duitsland is na WOII nog meer gecontroleerd door de U.S.A. dan Nederland omdat ze immers zeggenschap (bezettingszones) hadden over een deel van Duitsland na WOII.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Petra.
    Duitsland heeft geen soevereiniteit.
    Amerika gedoogt de Duitse regering.
    Althans, daar komt het in de praktijk op neer.
    Amerika heeft het internationale recht om te allen tijde de Duitse regering te blokkeren en zelfs af te zetten.
    Dat kunnen ze doen, en ik ben er van overtuigd dat ze dat gezien de massa-immigratie en de losgeslagen islamisering van Duitsland, ook zullen doen in de toekomst.
    Je denkt toch niet dat Amerika het toe zal laten dat Duitsland ’n provincie van Turkije zal worden.
    Ik noem maar ’n voorbeeld.
    Amerika heeft nog steeds een bezettingsmacht in Duitsland.
    Zogenaamd om het Russische gevaar het hoofd te bieden.
    Een telefoontje van Trump is voldoende en ’n halve dag later is Duitsland helemaal bezet en wordt de regering ontbonden.

    Als je het gelooft, ik wil hem wel bellen om te vragen het even voor ’n uurtje of zo te doen…?

    Like

 7. abouneenee zegt:

  Duitsland wordt wakker en de MSM spat uit elkaar van de onmacht… Dat is dan mooi de omgekeerde wereld van hoe de gevestigde belangen (links) graag de verdeling van macht en onmacht ziet, links heeft alle macht en rechts wordt continu gedemoniseerd en mag het nakijken hebben. Dat gaat niet alleen over de politieke partijen, vooral het volk mag van links doorgaans de kolere krijgen. De Pavlov-reactie der Nederlanders is om terug te schieten in hun Stockholm-syndroom omdat de koeien (mensen die niet voor zichzelf kunnen nadenken, dus leiding behoevenden) anders bang zijn door een vreemde boer onnatuurlijk zwanger gehouden te worden om melk te leveren (het volk dat wordt uitgemolken). Dat het de beste kans is op een vrij bestaan, dat stemmen op de PVV, daar durft men niet aan te denken dankzij het aanhoudende gedemoniseer van de Nederlandse MSM.

  Like

 8. Peter zegt:

  Die Trump is zo gek nog niet !!

  Geliked door 1 persoon

 9. Haksteeg Anton zegt:

  En ze hebben groot gelijk want Merker is de echte verraadster van de hele EU met haar moordenaarspolitiek en de import van die vervloekte moslims die alleen hun hand kunnen ophouden en moskeeën bouwen edn natuurlijk ook Brussel steunt deze afgrijselijke import

  Geliked door 2 people

 10. Cathja zegt:

  Zo kennen we Donald Trump. Hij neemt geen blad voor de mond en aan vriendjespolitiek doet hij niet. Hij is niet bang voor kritiek, vaart zijn eigen (vaak eigenzinnige) koers, neemt risico’s, maar ondertussen krijgt hij overal meer sympathie dan we een jaar geleden voor mogelijk hielden.

  Ook wat Duitsland betreft heeft Trump raak geschoten. Dat de Duitsers met zijn Twitterbericht niet blij zijn, laat zien dat ze beseffen dat Trump de situatie door heeft. Dat doet pijn, vooral voor de linkse Duitsers.

  Trump, ga zo door. Leg de Europese ellende maar bloot. Hopelijk gaan er steeds meer ogen en oren open en kunnen we nog iets redden uit de huidige puinhoop.

  Geliked door 3 people

 11. Taljaard zegt:

  Op Joop.nl al een hele tijd jankerige hetze-artikelen over die gemene Republikeinen en het brandpunt van alles wat in hun ogen fout is; Donald Trump, die zielige kindertjes van hun illegale immigrantenouders scheidt (ocherm en oh FOEI!) en in ”kinderconcentratiekampen” opsluit.
  Want wat is die Trump toch slecht.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Knap dat je klaar speelt op de Joop te kijken en lezen.

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Taljaard, die beelden van kinderen die gescheiden worden van hun ouders omdat ze illegaal Amerika binnen komen, komt door een wet die Bill Clinton al ingesteld heeft en Obama ook gewoon uitvoerde. De gehele linkse sekte inclusief de NOS valt nu over Trump maar hebben niet door dat ze weer eens in hun eigen voet schieten.

   Trump heeft in een persconferentie al gezegd dat hij er vanaf wil maar dat moeten de Democraten doen want de Republikeinen kunnen dat niet alleen. Ze komen stemmen tekort en bovendien wil Trump de muur. Nu de beelden over deze walgelijke wet de wereld overgaan hoopt Trump dat de Democraten eindelijk deze wet af willen schaffen.

   Op 11.11 min. heeft Trump het erover.

   Trump werkt weer eens zoals hij al vele malen eerder werkte, de linkse bende zodanig aanpakken zodat ze in hun eigen voet schieten. Melania speelt het spel mee want ook zij wil deze wet weg hebben en gaat niet tegen het beleid van Trump in, zoals de NOS stelde, maar wil gewoon samen met haar man dat deze wet van tafel gaat en kinderen niet meer van hun ouders worden gescheiden.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Petra
    Dat weten Van Jole c.s. natuurlijk zelf ook wel.
    Maar het gaat hen erom dat zij en hun volgers nu weer lekker kunnen zwelgen in hun zogenaamd superieure morele verontwaardiging. Want feiten doen er bij links niet toe. Alleen gevoelens en emoties zijn belangrijk. Dat moet je niet onderschatten, want met zulke op de emotie gespeelde mediatactieken hebben ze in 1983 250.000 mensen in Den Haag op de been gekregen voor een KGB-demonstratie tegen de stationering van kruisraketten..

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Taljaard, de linkse kerk is ook vaak gewoon dom zoals Claudia de Breij die er gisteren over twitterde maar bepaalde kopstukken natuurlijk zeer clever want gisteren was er een hoorzitting over het vorige week geopenbaarde IG report en daarin komt de FBI niet bepaald als een integere organisatie naar buiten en de gelekte Hillary Clinton mails spelen er ook een rol in. Of van Jole weet heeft van dit IG report waag ik te betwijfelen. Door gisteren de nadruk te leggen op het migratiebeleid overstemde dat de hoorzitting van het IG report.

    Op deze manier word er regelmatig gewerkt door de verschillende partijen en met name de linkse kerk. Was ook het geval met Skripal in het VK. De chemische aanval op hem en zijn dochter moest verbloemen dat hij meewerkte aan het Steele dossier wat Trump in een kwaad daglicht moest plaatsen.

    In elk geval is het prima dat er over het migratiebeleid van de Democraten word gesproken want het is geen ingesteld beleid van Trump maar al ingesteld door Bill Clinton en ook uitgevoerd door Obama. Daarachter zitten linkse NGO organisatie die goud geld verdienen aan de kinderen die bij de ouders zijn weggehaald en dus niet willen dat de wet veranderd word.

    Dat de linkse kerk altijd op emoties speelt en niet op feiten dat klopt helemaal.

    Like

  • Elisah zegt:

   https://www.ad.nl/buitenland/democraat-opsplitsen-van-gezinnen-immigranten-al-gaande-onder-obama~a2b9f40c/
   Democraat: Opsplitsen van gezinnen immigranten al gaande onder Obama
   Cuellar bekijkt het zero tolerance-beleid scherp, maar stelt ook dat sommige immigranten misbruik van kinderen maken. ,,In sommige situaties is de volwassene niet de werkelijke ouder of verzorger van het kind. Zij brengen kinderen mee, vanwege onze kijk op het hebben van kinderen.” Volgens de Democraat is het bij wet in zo’n geval wel toegestaan kinderen en volwassenen te scheiden.

   Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    @Elisah, klopt op zich wel maar toch wil Trump van deze wet af omdat als je een muur hebt je deze ellende kunt voorkomen. Er zijn nu eenmaal vele mensen die kinderen misbruiken om hun doelen te behalen en dat wil Trump voorkomen met een muur. Hij wil niet dat volwassenen kinderen meesmokkelen die ze soms niet eens kennen om maar in de U.S.A. te kunnen komen.

    In Nederland worden ouders en kinderen ook uit elkaar gehaald als een ouder een strafbaar feit heeft begaan en de gevangenis in moet. Kinderen behoren niet in een gevangenis en illegaal de grens over gaan is in de U.S.A. nu eenmaal een strafbaar feit.
    Het zijn de Democraten die deze wet in stand houden maar omdat sommigen denken dat ze hiermee Trump nu om de oren kunnen slaan doen ze dat. Erg dom want nu komt naar buiten dat het ingesteld is door Bill Clinton en ook Obama het ook uitvoerde. Trump vind deze discussie natuurlijk prima want hij wil van deze wet af en hoop dat de Democraten nu eindelijk voor een muur gaan zodat er geen kinderen de dupe meer zijn.

    Like

 12. koosv8 zegt:

  Kortom hij is toch evengoed wel op de hoogte, of ze het nu leuk vinden of niet. Eerst al eens over Zweden en nu Duitsland. Ik mag hem wel, nu nog even met de Russen bijpraten. Want het is mij wel duidelijk, MH17 is neergehaald door de Oekraïense soldaatjes. HET zullen ze niet expres gedaan hebben, maar weg wassie, en Poetin krijgt de schuld. Dat is gebruikelijk bij onze Europese klootviolen.

  Geliked door 3 people

  • Thom zegt:

   De Russen of Russische rebellen zullen volgens mij de MH17 hebben neergehaald. De vraag die nooit beantwoord gaat worden en mag worden is: Waarom? Waarschijnlijk vlogen er tegelijkertijd Oekraiense jagers of vrachtvliegtuigen en dacht men dat ze daarop schoten. De Mh17 had nooit over een gebied mogen vliegen waar 3 dagen eerder een Oekraiens vrachtvliegtuig werd neergeschoten.

   Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Onze teflon boy gaat binnenkort naar Donald Trump. Mischien kan hij Trump tot de orde roepen?
  Hahahahahah!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 14. Mary zegt:

  Hij heeft er al vaak op gedoeld, heeft het Europese volk er ook direct voor gewaarschuwd (net zoals Putin dat heeft gedaan), als de tijd er rijp voor is stapt hij tot afgrijzen van Merkel, de duistere EU club, waaronder Rutte en Co, de Islamitische VN club etc. naar voren en zegt wat is en het zou me niets verbazen als Trump, die precies weet hoe de EU hem hier neerzet of Poetin die ook continue belaagd wordt (zonder dat ze de beschuldigingen ooit met enig bewijs kunnen staven) ergens in gaan grijpen, beide geven duidelijk aan helemaal klaar te zijn met het NWO gajes, net zoals het merendeel van het Europese volk dat is.

  Geliked door 3 people

 15. sharon zegt:

  ik heb het al vaker gezegd, dat hele volproppen met moslims in de EU heeft volgens mij alles te maken met dat de EU Turkye erbij wil hebben binnen 10 jaar en die dit als eis hebben gesteld hebben !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik weet zeker dat de EU Turkije niet bij de EU zal en kan halen.
   Daar is zoveel oppositie tegen, o.a.Frankrijk, om maar één naam te noemen, maar er zijn veel meer landen die daar faliekant tegen zijn.
   Bovendien ga je niet eerst heel Europa vol met islam stoppen om ’n land dat zich nu al onmogelijk gedraagt, bij de club te halen.
   Zal dus nooit gebeuren.
   Het vol stoppen met onderontwikkelde islam heeft alles te maken met de vernietiging van de identiteit van Europa.
   De EU is het werktuig van de rijkste bovenlaag van de wereld en moet ’n onderontwikkeld Europa maken waardoor werkkrachten in de toekomst praktisch niets meer zullen kosten.

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Turkije niet bij Europa? Als het aan EU ligt wel, wat ik je brom…. Maar gelukkig, het ligt niet alleen aan EU. Turkije is een strategische buffer naar het Oosten (Irak e.a.) voor U.S. : dus moet het “onafhankelijk” zijn…

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Dat schrijf ik.
    Turkije zal nooit bij de EU komen.
    En wat de EU doet?
    Die spelen een noodlotsspel.
    Gaat geheid héél slecht aflopen.

    Like

 16. abouneenee zegt:

  Je hebt kans dat de acties van Angela M. (“Wir schaffen das”) en de Deep State (o.a. Barack O. & Hillary C.) het noodzakelijk maken, voor behoud van de wereldvrede, dat er een derde wereldoorlog plaatsheeft op Europese bodem omdat de zelfbenoemde intelligentsia weigeren een demografisch schadelijke volksverhuizing te stuiten. Als het aan deze ‘slimmeriken’ ligt moet alles wat autochtoon is zich voortplanten met alles wat allochtoon is, zogenaamd om ons DNA te versterken, terwijl het tegenovergestelde het geval is: het pan-Europese plan schrijft vermenging voor om mensen te kweken met een IQ dat de 60 niet overstijgt. Zie alle blanke meisjes die hand in hand lopen met iemand van kleur, teneinde een mokka-kindje te kweken. Dat is het pan-Europese plan in optima forma. Niet voor niets proberen fokkers van rashonden de lijn zo zuiver mogelijk te houden, dat streven is natuurlijk, maar alles wat natuurlijk is wordt tegengewerkt door illuminati-propaganda o.a. via ene George Soros. Men hoopt dat die lijn in het geval van de blanke voor altijd zal verdwijnen onder bepaalde lagen in de bevolking, zodat er makkelijk over hen kan worden geheerst door het overgebleven deel blanken. Koning Willem geeft het ‘goede’ voorbeeld, dat heeft het Koningshuis altijd gedaan, door met een pampa-prinses, met de genen van een oorlogsmisdadiger, te trouwen en zich daarmee voort te planten.

  Geliked door 1 persoon

 17. Eric zegt:

  Trump heeft natuurlijk gelijk, maar hij zou zich als VS-president beter bezighouden met wat er echt toe doet: het vernietigen van de Saoedische tirannie (in plaats van deze te steunen).

  Like

 18. ed zegt:

  Al in de zeventiger jaren zijn er afspraken over gemaakt en op papier gezet ,genaaid met de euro zijn we, liefdadigheid een verdienmodel geworden van zielige ezeltjes tot niet gebouwde waterputten alles zielig .De hele misschien in het begin goed bedoelde bedoeling is ruimschoots zijn doel voorbij geschoten.Het boek 1984 is een aanrader voor vele. a o w bejaarde gevangenissen gekregen ,voedselbanken,verzekeringen, een ziekenhuis bezoek een rampenplan,maar we zijn niet gek, uit geknepen als een citroen.sociale media internet hebben de deksel van de beerput gehaald laten we maar ons best doen om het zoveel te laten stinken

  Like

 19. Jan zegt:

  Amerikaanse media verspreiden direct leugens na bericht van Trump:

  CNN sites a study that shows crime fell in Germany last year.

  But CNN does not mention that foreigners committed 30% of the crimes or that anti-Semitic crime is up in the country.


  https://www.thegatewaypundit.com/2018/06/predictable-fake-news-media-defends-germany-migrant-violent-crime-numbers-and-after-trump-tweet/

  Like

 20. bigljohn zegt:

  Goed gezegd Trump ! Trump, een man van 72 jaar en eentje met ballen. Chapeau Trump, zo’n goeie als jij hebben we nog nooit gehad !

  Like

 21. jan.a zegt:

  Trump beschermt zijn grenzen, zijn volk en hun economie als een goed huisvader. wij kunnen alleen maar watertanden en dromen dat Europa het zelfde voor ons zou doen. stemmen we de volgende keer dan toch massaal op de juiste partij?

  Like

 22. kampersrene zegt:

  MENSEN dat is inderdaad de juiste benaming voor diegenen die zich keren tegen hun regering . Mensen die houden van hun land ,tradities en levenswijze….De niet MENSEN zijn de linksen,de landveraders , de simpelen van geest , die een vreemde religie en hun aanhangers om onbegrijpelijke reden omarmen .Zij wuiven ,de moorden , verkrachtingen en het terrorisme weg , begrijpen , wie begrijpen kan .Zij kunnen zich niet inleven in het onvoorstelbaar verdriet van de nabestaanden die een zoon , kind ,echtgenoot ,of echtgenote verloren hebben door de waanzin van de daders hun geloof…..Zijn dat “mensen” , neen dat zijn helemaal geen mensen Het is uitschot , krapuul, het juiste woord van dat soort mensen moet nog gevonden worden , misschien komt de naam “”Merkelingen”” in aanmerking

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s