Intimidatie en bedreigingen aan eind Ramadan: “Politie en handhaving kregen instructies om niet op te treden tijdens Suikerfeest.”

Screenshot_64

De PVV in Almere heeft schriftelijke vragen gesteld over overlast tijdens het Suikerfeest waarbij handhavers instructies zouden hebben gekregen om in verband met het Suikerfeest niet te handhaven.

Bij de Abu Bakr-moskee in Staatsliedenwijk zouden moskeegangers de parkeerhavens hebben geblokkeerd, zodat omwonenden niet naar hun werk konden. Handhavers hebben hierbij aangegeven dat zij instructies hadden gekregen om in verband met het Suikerfeest niet te handhaven.

Moskeegangers hebben in het bijzijn van de handhavers en de gealarmeerde politie verschillende bedreigingen aan het adres van omwonenden geuit – zo is er onder andere gedreigd om één van de omwonenden ‘het huis uit te slaan’.

Omwonenden voelen zich in hun eigen straat, in hun eigen buurt geïntimideerd en zijn kwaad over de weigering van politie en handhavers om op te treden“, aldus de PVV.

Lees verder>>>
(h/t Leo)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, politie, PVV, ramadan, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op Intimidatie en bedreigingen aan eind Ramadan: “Politie en handhaving kregen instructies om niet op te treden tijdens Suikerfeest.”

 1. Mary zegt:

  Het moet niet gekker worden, dit is nu werkelijk discriminatie, de autochtoon krijgt een bekeuring om helemaal niets, dit vuile gajes bedreigd, overtreed alle regels en moet met rust worden gelaten??, zijn ze daar helemaal gek geworden in Almere, de verantwoordelijke voor deze instructies direct ontslaan!!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  Goeie reacties en mooie advertenties op dat vod, zoals ” zoekt u iets”, wel toepasselijk.
  “Huisjes in buitenland” is slechts een aanbieding om je gevoelens uit de onderbuik te exploiteren.

  Like

 3. Peter zegt:

  Intimidatie ? Bedreigingen ?
  Dit valt allemaal mee !
  Wat kun je anders verwachten van de “religie” waar het bloed vanaf druipt ?

  Geliked door 1 persoon

 4. abouneenee zegt:

  De overheid kan deze flagrante discriminatie, moslims boven de wet stellen, van de niet-islamitische burger slechts dan gedeeltelijk corrigeren wanneer niet-islamieten gedurende een langere tijd ook kunnen rekenen op extra coulance van overheden, bijvoorbeeld vergeet het CJIB boetes op te leggen voor snelheidsovertredingen tot 30 km/u en voor via het CJIB opgelegde parkeerboetes.

  Wetten zijn er om gehandhaaft te worden of ze moeten geschrapt worden uit de wettenbundel.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Daar denkt de overheid héél anders over.
   Wetten zijn er om te kunnen gedogen.
   Wetten worden gemaakt om het volk rustig te houden en “handhaven” gebeurt selectief.

   Vandaar dat onder de Nederlandse leeuw staat: “Ik zal handhaven…”
   Het probleem is echter dat die “IK-figuur” nog nooit gevonden is.
   Dat “gedogen” is weer een van die vele eigentijdse smerige woorden die gebruikt worden om het volk te bedriegen.
   In dit geval staat “gedogen” voor gewoon toelaten en wegkijken.
   Lekkere overheid hebben we in Nederland!
   Maar daar betaal je ook belastingen voor.
   Nou we toch bezig zijn.
   “Belastingen” ander woord voor het volk bestelen en aan “immigranten weggeven.
   “Immigranten” ook zo’n perfecte leugen.
   Immigranten staat voor indringers die op onze kosten ’n lekker lui leven willen en het hier gratis en helemaal voor niks vinden omdat ze dezelfde Sociale Rechten gratis kregen als wij.
   “Sociale Rechten.” Dat zijn toch die rechten die je alléén en uitsluitend krijgt als je als blanke Nederlander geboren bent, die voor 100% deel uitmaakt van de samenleving en zijn hele leven voor die samenleving gewerkt heeft?
   Nee hoor, daarom heten die mensen die hier op eigen uitnodiging binnen zijn gevallen ook geen profiteurs maar immigranten.
   Zij krijgen al die sociale rechten helemaal gratis waar wij ons hele leven voor moeten werken.

   De overheid in Nederland bestaat uit louter landverraders en schurken die vol verachting op hun eigen volk neerkijken, en dat volk alléén zien als de geld-spons die je net zo lang kunt uitknijpen als zij willen om aan het geld voor hun criminele activiteiten te bekomen!

   Geliked door 4 people

   • koddebeier zegt:

    Mooi voorbeeld: Uit het AD: Premier Rutte: Kinderen in kooien ‘schrijnend’
    Weten jullie wat pas echt schrijnend is ? Een liegende en bedriegende Premier.
    De smeerlap, wel een anderen de maat nemen, maar niet is zelf in de spiegel kijken, die huichelaar !

    Geliked door 1 persoon

   • Patriot 2.0 zegt:

    De overheid zal wel een beroep doen op “openbare orde”. Verkeerd gebruik (misbruik) van Recht, noem ik dat.:

    Geliked door 1 persoon

   • Patriot 2.0 zegt:

    Wetten moeten geinterpreteerd worden, toegepast. Maar ze zijn er m.i. niet voor om te “gedogen”, en dan wel te pas en te onpas. .

    Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Tot slot wil de partij weten hoe zij de uitlatingen van moskeegangers als ‘wij winnen dit’ beoordeelt

  Dat wil ik ook heel graag weten!
  ‘Wij winnen dit’. Hoe dúrven ze, de gore, brutale indringers!
  Dat krijg je als de ‘overheid’ de mohammedaan met fluwelen handschoentjes aanpakt.
  Christenen hebben die voordelen niet. Die krijgen al een boete als ze per ongeluk hun parkeerschijf vergeten neer te leggen.
  De situatie wordt met de dag grimmiger en als een ‘overheid’ partij kiest voor de strapatsen van de vijand (die nota bene op kosten van de belastingbetaler onthaald wordt als een vorst) is een land verloren.

  Het allerergste is dat ‘onze’ linkse ‘deug-landgenoten’ nog gevaarlijker zijn dan de mohammedaan.
  Ze leveren je met het grootst mogelijke genoegen uit aan de mohammedaanse vijand.

  Geliked door 6 people

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat om 9:45 uur

   Helemaal met je reactie eens, Tistochwat! Mijn bloed kookt alweer een tijdje. Het ergst vind ik (wat mezelf betreft) het gevoel van machteloosheid. We beginnen niets tegen politie-agenten en rechters. Het volk verliest het altijd en op alle terreinen. Maar die indringers met hun vreselijk brutale smoelen en uitspraken worden in de watten gelegd, en staan letterlijk onder en boven de wet! Nederlandse wetgeving accepteren ze niet, alleen de strenge sharia-wetgeving.

   Moeten we nog respect voor onze politie opbrengen, terwijl we weten dat die er alleen nog is om de autochtone Nederlanders bekeuringen te kunnen geven, en aanhoudingen te verrichten als we ons negatief uitlaten over moslims?

   Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Tistochwat.
   Je moet zoiets helemaal vanuit hun cultuur zien.
   Ze bedoelen die 72 maagden weer eens.
   Die kunnen ze krijgen.

   Like

 6. Thomasson zegt:

  De beschreven taferelen in de Almeerse buurten komen tijdens de Ramadan en suikerfeest in alle plekken in Nederland voor, waar grote moslimgemeenschappen wonen. En niet enkel tijdens de Ramadan en niet enkel in de grote of middelgrote steden. In een straat, ergens in een van de Westlandse dorpen, is de Ramadan of welke islamitische feest dan ook, een grote ellende voor de niet-islamitische bewoners (lees Nederlanders). Zij parkeren kriskras hen wagens op trottoirs en langs de straat. Zij laten weinig rijdruimte over, pikken parkeerplekken van de bewoners enz.. Als één van de bewoners (vooral kwetsbare personen zoals vrouwen alleen of oudere mensen) vraagt ze vriendelijk niet voor zijn huis te parkeren, vindt hij of zij de volgende ochtend zijn wagen vol krassen die met scherpe voorwerp werden ingekerfd.
  Van politie, of welke soort HANDHAVERS dan ook, is zo goed als geen spoor te bekennen. Zij staan ALTIJD aan de kant van de MOSLIMS en zo goed als NOOIT aan de kant van de autochtone bewoners. Mensen hebben zo genoeg van deze nep-handhavers, dat zij al bij voorbaat geen klacht indienen of aangifte doen. Zij weten dat een telefonische klacht in dovenmansoor valt en aangiftes worden niet aangenomen.
  CHAPEAU voor de PVV in Almere dat zij nu in actie komen. Misschien zou het goed zijn dat de PVV zal een meldpunt openen om klachten over Islamitische intimidatie en bedreigingen te registreren. Maar de slachtoffers van islamitisch geweld, bedreigingen en intimidatie kunnen ook iets voor zichzelf doen. Bijvoorbeeld: a) het opnemen van bedreigingen en ruzies op hen mobiele telefoon en b) het gebruik van dashboard webcam. De video’s en geluidsfragmenten kunnen dienen als bewijsmateriaal of geplaatst worden op Twitter, Instagram enz..

  Geliked door 4 people

 7. Harry zegt:

  Wie is er nou het grootste tuig ?
  Een motorclub met ongetwijfeld een zootje criminelen ?
  Het AFA tuig dat nooit aangepakt wordt ?
  Justitie , die vrouwe Justitia haar weegschaal ontnomen heeft , zodat het ding totaal de verkeerde kant op slaat ?
  Waar is de objectiviteit , de afweging ?

  Of het islamitische tuig , dat zelfs onder het oog van de politie de boel ontregelt en bedreigt ?

  HEE RUTTE , LAFFE HOND , MAAK HIER EEN EINDE AAN !
  HIER IS SPRAKE VAN EEN ONGEKENDE ONGELIJKHEID IN BEHANDELING VAN DE BURGERS !

  OF GA JE ONS STRAKS VANUIT BRUSSEL UIT ZITTEN LACHEN ?
  VERDORVEN SMEERLAP !

  We zijn inderdaad stapelgek dat we dit allemaal tolereren !

  Geliked door 8 people

  • Yvonne zegt:

   ja hoor de greinzende griezel Rutte dus ligt in een deuk
   hij gaat meen ik 2 juli naar heer Trump, ik hoop dat Trump hem een veeg uit de pan geeft waar hij in hemelsnaam mee bezig is
   o o wat is hij toch belangrijk dat een premier van een klein landje naar Amerika mag

   Like

   • Nemesis zegt:

    Jawel, onye dappere doed Rutte gaat Trump en pleine public de les leyen. O.a. dat de illegalen kindertjes bij hun ouders worden weggehaald. Hij vergeet een ding of hij weet het gemakshalver niet eens, dat dit geen wet of actie van Trump is, maar van Obama en ook zijn voorgangers.
    Gezien de voornemens van Rutte, moet ik jullie beste lezers wel het volgende mededelen. Wat kinderen weghalen bij de ouders betreft moet Nederland niet zo’n enorm grote waffel hebben.

    Toe de Nederlanders, Indo`s en ja vooral de Molukkers, juist die, die tot de laatste ademtocht voor Nederland hebben gestreden, en die allemaal de marsorder kregen naar Nederland te gaan, werden de Molukkers gedwongen, tenmnste een deel van hun kinderen achter te laten. Een groter schandaal kan ik me bijna niet voorstellen.

    Waarom is dat bijna niet bekend? Nu de betroffen mensen, overmand door verdriet, weigeren tot op heden over te praten. Het heeft hun harten gebroken.

    Dus buiten dat de Nederlandse staat tot op heden weigert de uitstaande salarissen en pensioenen aan allen die in Ned. Indie voor de Ned. Staat hebben gewerkt en/of gestreden, hebben ze dit ook nog op hun geweten. Rutte moet maar heel voorzichtig zijn met anderen landen de les te lezen.
    Ik hoop dat Trump, of je hem nu mag of niet, dat smerige stuk onbenul en landverrader een verschrikkelijk harde schop onder zijn gore reet geeft.

    Like

 8. Neilven zegt:

  Ja dit kan niet meer met alles maar dan ook met alles komen deze *** Islamieten weg, is het niet dat ze ons treiteren op allerlei gebied en tevens zorgen voor de hoogste criminaliteit cijfers in ONS land, wel bidden en bidden en nog eens bidden op een dag maar daarna alles doen wat God verboden heeft maar ook dat ze villa’s bezitten in hun eigen land en patser auto’s rijden aldaar terwijl ze notabene in de sociale dienst hier zitten, alles maar ook alles krijgen ze gedaan en de politie, rechters en politici kijken toe aan de zijlijn, het moet onderhand afgelopen zijn want wij het Nederlandse volk worden op alle fronten gediscrimineerd, handhaven verdomme en maatregelen nemen, het is hoogste tijd en suikerfeest doen ze maar in hun eigen land en ja voor mij zijn het buitenlanders omdat ze zich nog steeds niet hebben aangepast, ruil ze allemaal maar in voor Chinezen of Japanners dan hebben we rust en gaat de criminaliteit met 99% omlaag..

  Like

 9. fleckie zegt:

  Dan begrijpt men wel, wat er staat te gebeuren als moslims met nog meer ‘ TUIG’ ‘….HIER…. ‘vertegenwoordigd’ zijn!!……BOVENDIEN: …….WAAROM…moet de PVV altijd het ‘VUILTJE van ..VRAGEN!etc. OPKNAPPEN? …….ER ZIJN TOCH OOK LUI. VAN ANDERE. PARTIJEN! ..die ..HUN. MOND. OPEN. KUNNEN. DOEN!! Of met pen en op Papier bezwaren etc. kunnen DOEN! …of …PROTESTEREN!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Cathja zegt:

  Het wordt tijd dat de politie en de BOA’s de instructies m.b.t. moslims en hun rituelen/feesten eens gaan negeren wanneer autochtonen een beroep op hen doen. Wanneer mensen niet naar hun werk kunnen omdat moslims het wegrijden onmogelijk maken, dan staat dit gelijk aan het onterecht afsluiten van een openbare weg.

  Trouwens, waarom moeten wij Nederlanders altijd met argumenten aan komen om ons gelijk te halen? Wij HEBBEN meestal gelijk. Moslims verzieken regelmatig onze leefomgeving en door hun bedreigingen aan ons adres zorgen ze ook nog voor veel sociale onrust.

  Moslims die zich niet kunnen en willen gedragen moeten daarvoor een passende straf krijgen. Helaas kunnen we ze niet uitzetten vanwege het dubbele paspoort, maar taakstraffen zijn wel mogelijk. De meesten werken toch niet en kunnen zich op die manier dan ‘verdienstelijk’ maken.

  Geliked door 2 people

 11. Pietersen zegt:

  Altijd hetzelfde liedje met die moslimstakkers. Intimideren, bedreigen en de racismekaart trekken. Allemaal mogelijk gemaakt in dit land door linkse idioten die hen een voorkeursbehandeling gaven.
  In groepen durven ze wel, maar alleen zijn zo laf als een kwijlende rat.
  Nu politie en handhavers niet mogen optreden gaan ze nog weer verder met uitproberen. Geweld zit nu eenmaal in hun aard, de pedo-profeet was ook geweldadig en daar willen zij graag op lijken.

  Geliked door 2 people

 12. koddebeier zegt:

  Dit is landverraad ;pur sang’ oppakken deze landverraders en gevangen zetten deze smeerlappen !

  Geliked door 2 people

 13. guusvelraeds zegt:

  Is dit alleen in Almere?

  Like

 14. Corrie Bruin zegt:

  Heb al zo dikwijls op Facebook gevraagd mensen gooit het zooitje neer bij de baas en laten zien dat wij het niet meer pikken. Maar de Nederlanders zijn pure scheitbakken verbeeld je dat ieder een een boete krijgt en de politie gaat op treden tegen honderdduizenden mensen want dat moet wel de bedoeling zijn om deze gore stink regering te laten vallen. Gelukkig mijn tijd schiet al op maar er zijn toch nog zat Nederlanders die nog jaren mee moeten en dat zal geen gelukkige tijd worden. Maar ik zeg maar zo zij hebben er zelf om gevraagd want niets doen werkt niet.

  Like

 15. bigljohn zegt:

  ….Politie en handhaving kregen instructies om niet op te treden tijdens Suikerfeest….Wie het programma Opsporing Verzocht kijkt, weet ook al genoeg. Moslims staan boven de Wet. Dat gaat van kwaad naar erger. We zijn niet ver meer verwijderd van het moment dat ook zware misdaden (gepleegd door moslims) door Justitie onbestraft gelaten worden. Dat de mensen dit almaar blijven pikken en telkenmale op links blijven stemmen tijdens de verkiezingen, is een groot raadsel !

  Geliked door 2 people

 16. leefbarbaar zegt:

  Nogmaals; de politie dient de PvdA. Niet het recht, niet justitie, niet de burger. Maar de PvdA.
  En gaan we weer stemmen, dan is het de bedoeling dat de moslim PvdA stemt, wegens bewezen diensten. En uitkeringen.

  Geliked door 2 people

 17. Tistochwat zegt:

  In de huisartsenpraktijk hangt een poster met ongeveer deze tekst:

  Heb je diabetes en wil je meedoen aan de ramadan, enz.

  Dus rammendannende mohammedanen met diabetes moeten eerst even overleggen met de huisarts.
  Alweer ‘ziektekosten’ waaraan WIJ moeten meebetalen.

  Geliked door 2 people

  • kampersrene zegt:

   Als die poster ook vermeld de gesuikerde toekomstige feestvierders zelf moeten opdraaien voor de dokterskosten , zit heel die dokterspraktijk met hun duimen te draaien , dan zien zij geen Mohamed noch fatima

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ kampersrene 20 juni 2018 om 07:29

    Dan hebben ze misschien wat meer tijd voor hun ‘autochtone’ patiënten.

    Like

 18. kampersrene zegt:

  Bij de politie-top is er nog overleg over het optreden van politie bij dat gesuikerd feest .Mogen zij wel optreden bij verkrachting en moord , natuurlijk ,behalve.. …als het iets te maken heeft , met een kulturele achtergrond of activiteit, het stenigen van een vrouw bijvoorbeeld of het verkrachten van een meisje van 9 jaar naar het voorbeeld van hun groooote profeet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s