Aan Tommy…

Screenshot_77

(Door: Theresa Geissler)

Dear Tommy, verzetsheld, boegbeeld van onze vrijheid. Gisteravond las ik je brief. Hij gaf tegenstrijdige gevoelens: Van warmte en sympathie (naar jou en de jouwen toe), van bittere smart en diep medeleven (jegens jou en de jouwen), van woede en verzet (jegens de autoriteiten, die jou en je gezin dit durfden aandoen!). In de wereldgeschiedenis heeft dit vaker plaatsgevonden, en de wereldgeschiedenis blijft zich maar herhalen! Maar één ding, Tommy, één ding sta ik mezelf NIET toe, en dat is: machteloosheid: Wie zich machteloos voelt, geeft toe, en wie toegeeft, heeft verloren. En dát, Tommy: verlíezen, ons óvergeven….dat zou de ergste vorm van verraad zijn, die gepleegd kan worden jegens jóu!

De boodschap, die jij met jouw brief uitzond naar ons allen, ja, óók naar ons aan de andere kant van de Noordzee, dient te worden verstáán: “Hoofd omhoog en voorwaarts: Ik doe het ook!” “Blijf overeind voor mij en jullie zelf: IK doe het voor mijzelf, mijn gezin én voor jullie! Voor Groot-Brittannië en voor Europa!”

Dat het maar verstaan mag worden, dat er maar geen dag voorbij mag gaan waarop Realistisch Europa NIET aan jóu denkt! En zich op grond dáárvan BLIJFT verzetten! Allereerst tot op de dag dat JIJ weer vrij man zult zijn: DAT moet op dit ogenblik onze eerste prioriteit vormen. Is dat éénmaal bereikt, dan zal de zindering van triomf, die dat teweeg brengt, de massa’s wederom in beweging doen brengen, en gaandeweg opstuwen in de richting van de uiteindelijke overwinning!

Jaren, decennia, een eeuw kan het desnoods duren, maar tenslotte zál het patriottisme zegevieren, geïnspireerd door het feit dat jij, ons lichtend voorbeeld, weer VRIJ MAN ZULT ZIJN. Houd Moed! Na de duisternis komt het licht: zoals jouw eigen volk tijdens twee wereldoorlogen zong: KEEP THE HOMEFIRES BURNING! (Zij waren toen zelfbewuster dan nu, maar dat besef kán weer terugkeren).

Wat kan ik nog zeggen? Wij, aan de overkant van de Noordzee, wij zijn in gedachten bij je. Wij denken aan je, wij leven met je mee. Ook dít zul je overleven. En je zult voor ons allen, voor patriottisch Europa, het symbool zijn van de, uiteindelijk, onoverwinnelijke VRIJHEID!

God bless you….TOMMY ROBINSON.

Door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Aan Tommy…

 1. Bob Fleumer zegt:

  Free Tommy Robinson!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. bigljohn zegt:

  Wij staan achter hem. We leven met met hem mee, maar daar houdt het dan wel zo’n beetje mee op. We leven in een Europa waar het kwaad regeert. Dit kwaad gaat van kwaad naar erger. We houden protestmarsen en schrijven het van ons af op een blog als deze, maar veranderen doet er helemaal niets. De boven ons gestelden hebben een plank voor hun kop, en om een of andere duistere reden winnen zij altijd bij de verkiezingen en worden echte rechtse politieke partijen, zoals de PVV, telkens door hun uitgeschakeld. Veel sterkte Tommy, maar ik ben bang dat hij toch zijn – straf – helemaal zal moeten uitzitten, de arme ziel !

  Geliked door 3 people

 3. Republikein zegt:

  Tommy can you hear me?
  Can you feel me near you?

  Tommy can you see me?
  Can I help to cheer you?

  Oooh Tommy
  Tommy
  Tommy
  Tommy
  The Who!
  Wie?
  The WHOOOOOO.
  Nooit van gehoord hoor ik iemand roeptoeteren.

  Like

 4. Rudolf zegt:

  Beste Theresa, ik reageer bijna nooit maar dit is mij uit het hart gegrepen!!
  Gelukkig zijn er mensen zoals Thommy en jij.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  Jaren, decennia, een eeuw kan het desnoods duren, maar tenslotte zál het patriottisme zegevieren

  Tegen die tijd zitten we in een vieze luier te kwijlen in een ‘zorginstelling’. ALS die er dan nog zijn.

  En daarna herhaalt de wereldgeschiedenis zich. Komt er wéér een periode van linkse onderdrukking, maar dan nóg erger met al die mohammedanen.

  Geliked door 2 people

 6. Pingback: FOTOSHOPPER Farid Azarkan (“DENK”) | E.J. Bron

 7. Daim zegt:

  Wie zijn de verantwoordelijken die Tommy hebben opgesloten, en zullen berechten namen, plaatsen waar deze zich bevinden profielen aanleggen anders knijpen ze er straks tussen uit!
  Ook aan de kant de Moslims namen van deze lieden die op de hand liggen van vele politieke kopstukken, in kaart brengen.

  Like

 8. jos zegt:

  tommy wij leven met je mee maar boven al zullen we voor je bidden als de heere je kracht mag geven om stand vastig te blijven houd moed en hij zal je hart versterken

  Like

 9. Nemesis zegt:

  Als die er nog zijn en ook als wij er nog zijn. Ik las vanmiddag een reactie van iemand op een Duits blog. Het enige wat on nu nog redden kan, is moedig zijn, met 20 miljoen uitgerust met fakkels, hooivorkenen andere wapens de straat op gaan. Degenen die ons dit aangedaan hebben over de kling jagen, opruimen,en weer opbouwen. De juiste leiders kiezen en de grenzen dicht houden. Dat zal ons dan weer een periode van rust geven.
  Hij heeft wel gelijk, maar makkelijker gezegd als gedaan.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Nemesis 20 juni 2018 om 17:57

   Dat gaat absoluut niet lukken.
   Er zijn te veel verraders, daar kunnen wij nooit tegenop.
   Zij zijn met meer.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Daar heb je dus wel gelijk in. Hoewel ik ook beter weet, weiger ik de hoop en de moed op te geven.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Nemesis 21 juni 2018 om 13:42

    Sommigen houden de moed erin en sommigen verliezen de moed (snel).
    Het is maar net wat je bij je geboorte hebt meegekregen.
    Als je een optimist bent, bof je.
    Heb je minder draagkracht en is de draaglast hoog, dan heb je pech.

    Er zijn levenskunstenaars en mensen die het talent missen om te leven.

    Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Voor Tommy Robinson is het te zeggen dat hij mag hopen dat de linkse elite in Engeland hem niet onder de groene zoden wenst! Zou hij in handen van de radicale islamieten vallen dan kon hij al een actie van berouw doen en dan zouden de linkse klootzakken moeten weten dat de radicale moslims in de verste verte totaal GEEN bondgenoten van hen zijn! De ondergang van de gehate EU komt daarentegen met rasse schreden dichterbij!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s