Bijstandsfraude. Gemakkelijker kunnen we het niet maken

Screenshot_86

(Door: “Cultuur onder Vuur”)

Turken met dubbel paspoort die bijstand trekken in Nederland, terwijl ze in Turkije een luizenleventje leiden. In een riante villa, die ze verzwijgen voor uitkeringsinstanties. Asielzoekers die eindeloos in de bijstand blijven hangen. Inburgeraars die zo vaak zakken voor het examen, dat ze ervan vrijgesteld worden. Welkom in multicultureel paradijs Nederland.

Feitencontrole

“Meer dan de helft van de mensen in de bijstand zijn niet-westerse allochtonen. Dat kost drie miljard euro per jaar.” Dat zei Geert Wilders in maart, tijdens een verkiezingsdebat. Bij NRC Handelsblad keken ze daar zo van op dat ze besloten een feitencontrole uit te voeren. Wat bleek? Tot verbazing van de krant bleken beide stellingen te kloppen. De meeste bijstandtrekkers zijn niet-westerse allochtonen. En inderdaad kosten zij Nederland zo’n drie miljard euro per jaar (net zoveel als de andere, autochtone helft in de bijstand, die in totaal dus zes miljard per jaar kost).

Screenshot_87.png

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Graaien, Hypocrisie, Islam, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Bijstandsfraude. Gemakkelijker kunnen we het niet maken

 1. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Als je niet bijna van je stokje gaat van kwaadheid na het lezen van dit artikel ben je echt absoluut onwaarschijnlijk stom of onwaarschijnlijk in en in slecht.

  Geliked door 3 people

 2. koddebeier zegt:

  Het bovenstaande speelt al sinds de jaren ’70, miljoenen guldens en later euro’s gingen naar het land van herkomst waar velen van hen huizen, hotels en land bezitten.
  Ondanks dat het de Haagse regenten wel duizend maal is verteld, hebben ze het onlangs pas ontdekt dat ze al tientallen jaren zijn belazerd en opgelicht zijn.
  Waaruit wederom blijkt je hoeft geen hersens te hebben om politicus zijn !!
  En denken we nu echt dat deze Haagse Hopjes maatregelen gaan nemen ????
  Als het nou om autochtonen Nederlander zou gaan, ja, dan zaten die al jaren in het gevang !
  Wat bedoeld U ???? Met 2 maten meten ???? Nee, toch.

  Geliked door 1 persoon

 3. leefbarbaar zegt:

  Men geeft de handophoudert geld.
  Die gaat spullen kopen. En daarom haalt Rutte ze hier naar toe per miljoen.
  Belastinggeld van ons gaat zo via de handophoudert naar de bedrijven toe (Rutte) en de bedrijven betalen ook nog eens geen belastingen en hebben goedkope energie. En een Europa zonder grenzen.
  Misdadig, maar men stemt erop.

  Geliked door 1 persoon

 4. Elisah zegt:

  Wat dacht men van marokko?

  Like

 5. sharon zegt:

  De import gelukszoekers die met grote getale op ons gratis geld afkomen zuller er uiteindelijk voor zorgen dat ons hele zorgstelsel onbetaalbaar wordt en er uiteindelijk voor niemand meer wat te halen valt, Regeren is vooruitzien maar niet in Europa die zijn blind en doof

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Het land vol met ‘gekke Henkies en Ingrids’ betalen onderhand voor de gehele wereld….maar worden overal op gekort, zelfs op pensioen dat je opgebouwd heb……stapelgek.

  Geliked door 1 persoon

 7. bigljohn zegt:

  Voor Noord Afrikanen; Handje open, en beuren maar. En voor de rest; Alles gratis, gratis, en nog eens gratis ! Voor ons autochtonen; Je hele doopceel word gelicht, je mag geen enkele spaarcent of wat schamel bezit hebben, en je moet om de zoveel tijd vragen invullen, een pak papier gelijk een dossier van een advocaat, En vooral niet naast het potje piesen want dan krijgt men een boete en of twee a drie maanden geen uitkering meer. Wat hebben die Afrikanen toch wat wij niet hebben ? Een ding in ieder geval; Zij worden als mens behandeld, wij als untermenschen die dienen te verdwijnen !

  Geliked door 3 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Er heerst totale verwarring en domheid en de onwil om echte kennis van zaken op te doen. Nederland slaapt, nog wel, zacht.

   Geliked door 1 persoon

   • Patriot 2.0 zegt:

    P.S. Morgen roze zaterdag. Ik gun die mensen dat hoor, maar het valt tussen al die minderheden niet mee voor een hetero, blanke man, echte Nederlander. Op naar het volgende spectacel, totdat de bom valt. Onze burgemeester zal morgen ongetwijfeld een mierzoete toleratantie, diversiteits-speech houden, en erg happy zijn, al dan niet met roze kostuum aan, om loyaal te zijn aan alles aan iedereen… en hij zal trots zijn op onze stad, die hem in wezen niks interesseert natuurlijk.

    Like

 8. kopjetjee zegt:

  Bovenstaande artikel, klopt niet ….omdat IN DE PRAKTIJK ( achter de schermen ) er in 2007,
  200 TRILJOEN ( met 12 nullen ) is vrijgemaakt, voor deze hele ` migratie-golf ` !
  Dit houdt in : dat wij door de diverse Media, voorgelogen worden, over het feit dat men zegt : hier moet bezuinigd en daaar moet bezuinigd, dit kost veel en dat kost veel…..de burgers nemen dit over en DENKEN DIT EVENEENS, uiteraard. Echter : a l l e s van deze complete `operatie ` was al betaald in 2007 !!! …….Ondertussen doen de Media en de overheden, ons voorkomen alsof WIJ moeten inleveren op vanalles en nog wat, en zoooo wordt ONTERECHT daarnaast nog geld uit onze zakken geklopt. Terwijl dat totaal niet nodig is WANT DIT ALLES IS AL BETAALD. …..allang ! Deze hele zaak zit nog veel corrupter in elkaar, als U maar enigszins KUNT verzinnen !

  Like

 9. Patriot 2.0 zegt:

  DE NRC was nog verbaasd? Dat zegt alles over de naieviteit die er op dit vlak nog heerst. De Nederlandse burger betaalt. Als je er iets van zegt, ben je racist, fascist, nazi, populist et cetera. Feiten doen er niet toe….

  Like

 10. annah zegt:

  mijn wao-uitkering trekkende Turkse buurman gaat elke maand een week naar “huis” om de huur te incasseren van 2 appartementen die hij daar gekocht heeft en verhuurt aan toeristen !!!!!

  Like

  • spoorinmiddelsbijster zegt:

   Onuitstaanbaar is dat. En is dat bekend bij belastingdienst, UWV? Zo nee kan je die dan niet tippen. Maar goed het gaat niet over een Nederlander maar over een Turk dus de kans dat ze er wat mee doen……

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s