Criminaliteit: Merkel heeft toch geen idee

Screenshot_85.png

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse president Trump beschuldigt de Duitse autoriteiten er van om de criminaliteit klein te rekenen. Merkel verwijst naar de criminaliteitsstatistiek van de politie. Echter: Trump heeft gelijk en Merkel absoluut geen idee van wat er in Duitsland werkelijk aan de hand is.

Contra magazine

Over de nieuwste criminaliteitsstatistiek van de politie (2017) werd door iedereen gesproken. Vorig jaar zou de criminaliteit in Duitsland met bijna 10% gedaald zijn. Officieel in ieder geval. De Amerikaanse president Donald Trump betwijfelt dat. Want de verleden jaar geregistreerde 5,76 miljoen delicten komen absoluut niet overeen met de realiteit. Veelmeer bedraagt het aantal 20 tot 25 miljoen, zoals zelfs de “Focus” berichtte.

Wanneer de bondskanselier de Amerikaanse president nu verwijt onwaarheden te verbreiden en gewoon naar de criminaliteitsstatistiek van de politie verwijst, toont dit alleen maar aan dat ze er absoluut geen idee van heeft wat er werkelijk in het land gebeurt. Dat zou ze eens aan een van de vele agenten moeten vragen, die dagelijks met de straatcriminaliteit en kleine criminaliteit geconfronteerd worden, of aan al die ambtenaren die aangiftes opnemen. Dan zouden haar ogen open gaan.

Ik ken enkele (ook inmiddels gepensioneerde) Duitse politieagenten, die ook steeds weer vertellen over hun werk. Aanwijzingen “van boven” om diverse zaken niet te vervolgen, horen daar bij. Deels gewoon om het criminaliteitscijfer laag te houden, deels ook om niet als “racisten” neergezet te worden. Onder deze agenten bevinden zich kiezers/sympathisanten van de Groenen, de SPD, de CDU, de FDP en de AfD en ondanks hun verschillende politieke opvattingen en hun verschillende terreinen van inzet lijken hun verhalen op elkaar.

Deels gingen zulke verhalen al naar de pers. Zoals dat in de “Tagesspiegel” van december 2017, genaamd “Diefstal wordt in Berlijn nauwelijks vervolgd”. Ook bij delicten (vooral kleine criminaliteit) door asielzoekers wordt (niet zelden in opdracht van boven) vaak weg gekeken, omdat men – zo wordt steeds opnieuw gezegd – de maatschappelijke spanningen niet zou willen aanscherpen. En wat daar nog bijkomt: veel van deze criminelen met een asielachtergrond zijn radicale veelplegers met deels tientallen of zelfs honderden aangiftes op hun kerfstok. In de statistiek komen ze dan echter maar één keer voor als geregistreerde verdachte.

Angela Merkel leeft in een ivoren toten boven de wolken. Wie geen idee heeft, moet gewoon zijn bek houden, heet het zo mooi – en mevrouw Merkel heeft geen idee wat dat betreft. In plaats van met Trump ruzie te maken over de criminaliteit in Duitsland, zou de “zwijgkanselier” zich beter kunnen bezighouden met dringender onderwerpen. Daarvan zijn er immers genoeg in Duitsland.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Donald Trump, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Criminaliteit: Merkel heeft toch geen idee

 1. bigljohn zegt:

  Merkel die geen idee heeft van….Maak dat de kat wijs. Dit mormel weet donders goed waar zij mee bezig is. Zij is net als Rutte van de firma list en bedrog. Als je in korte tijd een miljoen mohammedanen binnenlaat, kan een klein kind je zelfs nog vertellen wat daar de impact van zal zijn. Merkel is zeker die aanranding cq verkrachting op vele vrouwen alweer vergeten daar in Keulen. En mevrouw heeft grootste plannen, er moeten nog veel en veel meer Afrikanen Duitsland gaan binnenstromen. Een en ander is zij nu aan het bespreken met de overige Europese leiders. Via Spanje is al een nieuwe vluchtroute gecreeerd, terwijl Frankrijk ook al welwillend is. Wat moeten wij toch met al die miljoenen zwarte Pieten in Europa. We zullen het nog gaan meemaken dat Europa een tweede zwart continent is. Sinterklaas schijnt ook al een personeelstekort te hebben, al zijn zwarte Pieten verdwijnen telkens na het Sinterklaasfeest….

  Geliked door 3 people

 2. droevige mof zegt:

  Een “must watch” : Das unfassbare Ende der Angela Merkel
  (Het ongelooflijke einde van Angela Merkel)

  Geliked door 2 people

 3. Flo zegt:

  Dat is links,kop in het zand,en geld opmaken .

  Geliked door 2 people

 4. Juanito zegt:

  De Duitsers doen er goed aan deze verdwaalde communist uit haar baantje te gooien en te vervolgen wegens landverraad en mislukte sociale experimenten. Dit per direct uitvoeren, voordat ze vlucht naar haar landgoed in Paraguay.

  Geliked door 3 people

 5. paulzwueste zegt:

  Merkel weet verdomd goed wat er aan de hand is!
  Die hele moedwillige bende van foute linkse politici leeft in ’n Europa dat volgens hen verwoest moet worden.
  Realiteit heeft daar helemaal niets meer mee te maken.
  Als de “overheid” het de normaalste zaak van de wereld vindt om te durven publiceren dat de criminaliteit in Duitsland ALWEER gedaald is, en nu het niveau van 1991 heeft bereikt…. weet elk normaal mens dat de leugen tegenwoordig de werkelijkheid heeft verdrongen.
  Als nou Trump het allemaal weet als President van de VS, met een van de grootste en machtigste inlichtingendiensten ter wereld.
  En als Trump op basis van die informatie aan ziet komen dat het een grote pleurisbende in Duitsland gaat worden omdat, zoals hij zegt: “De Duitse burgers zich tegen hun eigen regering zullen keren…”
  Laten we ons dan NU vóóral realiseren dat Duitsland nog altijd onder toezicht van Amerika staat en daardoor slechts een gebonden soevereiniteit bezit, waardoor Trump gemachtigd is om op elk moment in te grijpen met alle middelen die hij nodig vindt…
  De absolute hoogmoed, waanzin en arrogantie waarin de EU zich wentelt die denkt Amerika te kunnen bekritiseren en zo nodig sancties op te kunnen leggen, zal hun ondergang worden.
  De Amerikaanse troepen (die mede daarvoor nog steeds in Duitsland aanwezig zijn) kunnen binnen ’n halve dag héél Duitsland bezetten, de Duitse regering afzetten en vast nemen, de Grondwet onwettig verklaren, de noodtoestand afkondigen en het Amerikaans recht van kracht doen laten zijn.
  Geen land zal zich hiertegen verzetten.
  Vervolgens zullen er verkiezingen worden uitgeschreven en mag de nieuwe regering de deportatie van tienduizenden “immigranten” bekrachtigen en uit laten voeren.
  Alles geheel volgens de regels van de “democratie”…
  De EU zal worden ontmanteld en worden omgebouwd tot ’n organisatie met ’n totaal andere doelstelling en autorisatie.
  Het moge duidelijk zijn dat dit scenario, waarvan ik overigens overtuigd ben dat het zo zal worden uitgevoerd als ik hierboven beschreven heb, eerst dan in werking zal treden op het moment dat de burgers zich in Duitsland daadwerkelijk tegen Merkel zullen gaan verzetten.

  Maar dat het zo zal gaan weet ik absoluut zeker.

  Geliked door 2 people

 6. Charles Martel zegt:

  Wie zegt dat Merkel het niet weet? Ze weet het perfect, maar orkestreert wellicht zelf de vervalsing.

  Geliked door 1 persoon

 7. fleckie zegt:

  Ze kan nu ..Ook.. zeggen. ” Ich hab mich verrechnet”.

  Like

 8. Sabeltant zegt:

  Tja de fietsendiefstal is gedaald maar het aantal sexuelle Übergriffen… + 60,4 %

  Merkel liegt.

  Like

 9. Elisah zegt:

  Stelletje liegbeesten…
  https://fenixx.org/2018/06/20/duitse-politie-functionaris-geeft-trump-gelijk-criminaliteit-fors-gestegen-door-migranten-maar-wordt-niet-geregistreerd/

  Duitse politie functionaris geeft Trump gelijk: Criminaliteit fors gestegen door migranten, maar wordt niet geregistreerd
  Truc die in heel West Europa en ook Nederland wordt toegepast om statistieken naar beneden te krijgen: Onbehandelde zaken worden niet meer meegeteld
  Gisteren herhaalde de Amerikaanse president Donald Trump dat de criminaliteit in Duitsland sinds het binnenlaten van grote aantallen migranten minstens 10% is gestegen, wat vrijwel onmiddellijk door bondskanselier Merkel werd ontkend, die op de recente cijfers wees waaruit zou blijken dat de criminaliteit juist licht is gedaald. Een Duitse politie functionaris heeft echter bevestigd wat Trump en collega’s, onafhankelijke journalisten en enkele politici al jaren zeggen, namelijk dat de criminaliteitsstatistieken enorm worden gemanipuleerd om de bevolking te misleiden over de negatieve gevolgen van de massa immigratie uit islamitische landen.

  Like

 10. Merel zegt:

  Liegen is haar beroep

  Geliked door 1 persoon

 11. Jean zegt:

  Moeten we niet ‘rechtuit’ verkondigen dat die merkel de grootste misdadiger/misdadigster (ik ben er nog steeds niet uit) van Europa is???

  Like

 12. Jan zegt:

  Trump heeft gelijk over criminele migraines/koranimals/ in Germanistan

  Like

 13. Jan zegt:

  Merkel’s Europese oplossing heet: Asieltoerisme op kosten van Duitsland

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s