DENK plande een nep-nieuws campagne onder PVV-vlag

Screenshot_80

DENK plande in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 een nep-nieuws campagne. Onder campagneleider Farid Azarkan was de partij van plan zich voor te doen als de PVV en te adverteren met de slogan: ‘Na 15 maart gaan we Nederland zuiveren.´

Tijdens de succesvolle Tweede Kamer verkiezingscampagne van vorig jaar was DENK van plan nep-nieuws in te zetten. Dat blijkt uit verschillende interviews, documenten, bankafschriften en communicatieverkeer in handen van De Nieuws BV.  In de eerste weken van 2017 is onder campagneleider Farid Azarkan de campagne voorbereid. Na overleg met het partijbestuur, Selçuk Öztürk en Tunahan Kuzu, is besloten de advertentie niet te plaatsen.

Lees verder>>>
(h/t “Win”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", "Religie van de vrede", Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, Geert Wilders, Hypocrisie, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, PVV, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op DENK plande een nep-nieuws campagne onder PVV-vlag

 1. Marc zegt:

  Hahaha, die fascisten van Erdowie toch! Ze plannen een zuiveringscampagne. Ja, daar hebben ze ervaring mee: duizend jaar genocide op alles wat blank en christelijk is. Zie hun campagne van 1071 tegen de Grieken (Byzantijnse Rijk!), tegen de Serven (roofden van elk gezin hun oudste zoon op de leeftijd van 7 jaar!), tegen de Armenen (Armeense genocide!), een laatstelijk nog tegen de Yazidi’s, Assyriërs en Koerden! Rest nog te vermelden de staatsgreep die Erdowie twee jaar terug in hitleriaanse stijl (a la 1933!) doorvoerde, en we weten precies waar Kuzu (de stroman van Erdowie in ons land!) de godvergeten on- en a-historische brutaliteit vandaan haalt om Wilders op een lijn te stellen met massamoord.

  Nee: de genocide die de Turken in ons land plannen is gericht op de autochtone bevolking, de autochtone man in het bijzonder!

  Nog even, en ze roven opnieuw zevenjarige jongens, nu onder de Nederlandse en Duitse bevolking.

  Wég met dat imperialistisch-islamitisch racisme van de Turken!

  Wenen 1683?

  Nee: Rotterdam 2018!

  Like

 2. Joshua zegt:

  Wat hebben deze schurftige denkratten nog meer voor vuile moslim streken in gedachten?

  Geliked door 3 people

 3. Cathja zegt:

  Deze smerige ratten horen niet thuis in onze Tweede Kamer. Het zijn onderkruipsels van het ergste soort, en zij dienen maar één land en één persoon, namelijk Turkije en president Erdogan.
  Wegens zetelroof hebben deze ‘heren’ zich een plaats veroverd in de Tweede Kamer, maar dit had nooit mogen gebeuren. De PvdA wijs ik aan als de hoofdschuldige, omdat zij deze mensen ooit op de kieslijst hebben gezet.
  Deze drie zijn niet loyaal aan Nederland, welk land ze ‘ons land’ noemen, maar ze doen hun uiterste best de Nederlandse politiek van binnenuit uit te hollen. Ze zijn meer bezig met het Turkse gedachtegoed en met de islam dan met de Nederlandse politiek, waar de islam geen plaats behoort te hebben. Mede om die reden moet de koran uit de Tweede Kamer worden verwijderd.

  Geliked door 3 people

  • Dewevoga zegt:

   Zouden ze bij de PvdA nog een denktank hebben?
   Waarschijnlijk wel hoorde hun vertegenwoordiger in de 2e kamer iets over een lerarentekort van 16.000 spreken in de toekomst. Het aantal autochtone kinderen neemt af. En ze willen kwaliteitsonderwijs. Al zet je hoogleraren in …. Ik heb er 1 in de aanbieding Dom66er Menig. Hij vindt het het mooiste beroep, op pluchezitten na.

   Like

 4. Williaan zegt:

  Denk wilde in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van vorig jaar adverteren met de leus: ’Na 15 maart gaan we Nederland zuiveren’ WAS HET MAAR WAAR
  jammer dat 15 maart nog zo lang duurt.

  Like

 5. Harry zegt:

  Die Azarkan heeft ook de gemeenste rotkop van dat hele stel !

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Een echte bavianen kop. Zag je hoe breed hij zat op dat filmpje. Hij zat met de benen onderuit gezakt zo wijd als maar kan. Daaruit blijkt zijn ongegeneerde overheersers mentaliteit. Zo van wie doet me wat.

   Like

 6. paulzwueste zegt:

  DENK.
  Dat had ik wel gedacht!

  Geliked door 3 people

 7. Elisah zegt:

  Nog meer waanzin…
  https://www.ad.nl/den-haag/walgelijke-tweet-van-haags-raadslid-arnoud-van-doorn-is-nieuw-dieptepunt~a9a1eb0f/

  Krikke: ‘Het zou Arnoud van Doorn sieren als hij uitspraak terugneemt’
  Arnoud:
  Zojuist interessant artikel gelezen. “Hebben de ‘goeden’ WO2 gewonnen of niet?”. Of waren de nazi’s de beschermers van de Europese beschaving tegen het (o.a. Amerikaans) zionisme en het communisme van Stalin? Is er sprake van geschiedvervalsing? Iets om over na te denken… 🤔

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Opnieuw het bewijs dat alles wat met de islam te maken heeft leeft in de realiteit van 624 na Christus.
   Zoök dus die van Doorn.
   Als je in 2018 nog moet nadenken over de vraag wie WOII gewonnen heeft is het volkomen duidelijk dat hij het islam-IQ-gemiddelde van -60 heeft, doordat ze bij z’n bekering driekwart van z’n hersenmassa hebben weggesneden.

   Like

 8. john van Antwerpen zegt:

  Over nazistaat Ottoman maak ik me geen zorgen. Hun Lira is in vrije val.
  Venezuela aan de middelandse zee en straks een Groot Israel.
  Solomon; You got it. In God we trust. Not in idolatry.
  En uiteraard een Groot Hellas. Over voorouderverering gesproken.

  Geliked door 2 people

 9. ildiko zegt:

  Dan kan je al nu voorstellen tot welke misdrijf ze in staat zijn als ze de macht zou krijgen ! daarom uit van de 2-e Kamer.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Hieruit blijkt echter wel de noodzaak van zuiveren !

  Like

 11. Johan zegt:

  Sorry, maar dit is toch geen nieuws ?
  ´DENK´ heeft het plan niet uitgevoerd, dus waar heeft men het nog over ?.

  Like

 12. Joannes den Hollander zegt:

  Typerend gedrag voor genetisch afval.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Als het Niet-moslims betreft mogen allah’s lievelingen de boel belazeren……….

  Een muslim zal NOOIT een andere moslim afvallen als het een kwestie met de Kuffar betreft, de ongeleuvige honden.

  Montpellier, Z-Frankrijk:
  Een musulman legt uit dat men [ tijdelijk ] de “sharia” anders moet uitleggen om Broeder Tariq Rammeldan, de verkrachter, te beschermen……….


  * * *

  Tariq Ramadan gaf voor een Franse rechter toe dat hij buitenechtelijke affaires had die bestraft konden worden met steniging volgens de sharia-wetgeving?

  PAS-DE-PROBLÈME, …..geen probleem.
  In Montpellier legt Imam Khattabi uit hoe je het probleem kunt omzeilen, dankzij de sharia.

  “Je keert een moslim niet de rug toe, en degenen die vandaag hun broer Tariq de rug zullen toekeren, zullen daarvoor boeten.”

  Met een dergelijke Logic kun je raden wat ons, ongelovige-honden, te wachten staat als ze eenmaal de baas zijn.
  https://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2018/06/Tariq-Ramadan-a-admis-devant-un-juge-français-avoir-eu-des-relations-extra-conjugales-passibles-de-lapidation-sous-la-charia-Pas-de-souci.-À-Montp.mp4?_=1

  Geliked door 1 persoon

 14. Tistochwat zegt:

  Zou het niet eens tijd worden om Nederland te ‘zuiveren’ van mohammedanen?
  Trap ze toch het land uit, die opvreters!

  Geliked door 2 people

 15. Haksteeg Anton zegt:

  “DENK” is the pest in onze natie en dient afgeschaft te worden het is absolute onzin om twee paspoorten toe te laten in het parlement. Het zijn geen Nederlanders en het zullen ze ook nooit worden. Wanneer krijgt het zgn. Nederlandse parlement enig verstand? Kan een Nederlander in turkije stemmen zo hij dat al zou willen? Ik denk van niet.

  Like

 16. Hovawart zegt:

  Een persoon die acteert in de Nederlandse regering dient van onbesproken gedrag te zijn, bij gerede twijfel of vermoedens van smetjes of vieze luchtjes, (als zijn zaakjes stinken), of zijn motieven een andere zaak dienen dan het Nederlandsch Belang, omgang heeft met criminelen of hun geld aanneemt, kan niet langer als volksspreekbuis het lot bepalen, die mot eruit, n’est-ce pas?

  Like

 17. Kees zegt:

  ’t Is toch eigenlijk heel eenvoudig: Geef Turken in Nederland dezelfde rechten als Nederlanders (of niet-Turken / niet-moslims) in Turkije krijgen. Dan is het gezeur snel voorbij en gaan ze hopelijk vanzelf terug naar papa Erdogan.
  @ Hovawart 21:14: Helemaal mee eens, alleen werkt dat maar één richting, nl naar Wilders. Zie maar wat er gebeurd is met Pechdrol en zijn appartementje…

  Like

 18. bozeoudeman zegt:

  Als Wilders of Baudet iets in de zin van wat de “heren’ van DENK hebben gedaan enkel maar als grap hadden geuit, dan had de totale politieke orde op hun achterste poten gestaan en geëist dat Wilders of Baudet onmiddellijk de Tweede Kamer was uitgezet, omdat dit soort fraude willen plegen, het bewust een andere partij schade toebrengen via leugens, het hiermee tweedracht willen zaaien in de maatschappij, de democratie beschadigen, nepnieuws op de wereld loslaten en wat ze nog meer hadden bedacht, vele bruggen te ver was. Maar nu het hun meesters uit Turkiestan en Arabiestan zijn hoor je ze niet, geen van al die politiek ‘correcte’ roeptoeters.

  Like

 19. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/video/2198881/keiharde-clash-tussen-denk-leider-en-jinek

  Keiharde clash tussen Denk-leider en Jinek

  2 uur geleden in VIDEO

  Denk-fractievoorzitter Farid Azarkan wordt aan tafel bij Jinek stevig aan de tand gevoeld over zijn plan om een nepadvertentie in Wilders’ naam de wereld in te brengen waarin de PVV oproept Nederland te willen zuiveren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s