Europa´s ondergang uit Afrika: De grootste volksverhuizing uit de historie is ophanden

Screenshot_89

(Vertaling: E.J. Bron)

De grote vluchtelingengolf moet nog beginnen: dat schrijft de Amerikaanse professor Stephen Smith in “La Ruée vers l´Europe” (De stormloop op Europa). Hij motiveert dat met de exploderende bevolkingsaantallen in Afrika, dat onvermijdelijk het geringe kapitaal van het continent, dat bovendien nog slecht, want inefficiënt, beheerd wordt, over nog meer mensen verdeelt. Daarbij komt nog het onvermogen van de Afrikanen om hun leven van alledag en hun leven dusdanig vorm te geven dat het hen de volgende dag beter gaat dan de dag daarvoor.

Mitteleuropa

Deze ontevreden en bijna onafzienbare massa staat nu tegenover een compleet geliberaliseerd Europa, dat het zich tot taak gemaakt heeft ten onder te gaan. Met beslissers als Merkel en Macron zal het niet moeilijk zijn om in het welvaart-verzadigde, decadente Europa zonder traditionele waarden, daarentegen met totale ontworteling, te immigreren. En Merkel en haar elite kunnen niet meer terug.

Terwijl het in feite heel gemakkelijk zou zijn om de vluchtelingengolf tegen te houden. De Europese volkeren beschikten over voldoende strijdkrachten om de grenzen te sluiten. En er zou ook geen sprake zijn van internationale, relevante tegenspraak. Trump, Poetin en China zouden vermoedelijk geen vinger verroeren wanneer Europa plotseling bereid zou zijn de grenzen te sluiten. Desondanks gebeurt er niets. Het ontbreekt aan de wil.

Met de Afrikanen komt Afrika mee. De toestanden zullen verslechteren, de welvaart afnemen. Vrouwen worden loslopend wild, mannen de slachtoffers van moord, kinderen worden bendeleden. De “Refugee Welcome”-enthousiasteling op het station van nu is het lijk in de “Tagesschau” van morgen – en bovendien nog duizenden onschuldigen. Maar als de sprinkhanenplagen klaar zullen zijn met Europa, zullen ze iets anders zoeken – Rusland, Amerika of het naar verhouding rijke oosten van Azië.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

59 reacties op Europa´s ondergang uit Afrika: De grootste volksverhuizing uit de historie is ophanden

 1. koddebeier zegt:

  In de loop der jaren zijn er vele miljarden ingepompt en zie het resultaat, het is nog steeds niks, het wordt niks en het zal ook nooit wat worden ook !
  Het is een volk wat dagelijks aan de hand mee genomen moet worden en waarbij je ook nog moet opletten dat ze op een gegeven moment niet vermoorden.
  Als ze voor je werken, en je hun salaris betaald zie je pas terug als dat op is.

  Geliked door 1 persoon

 2. Patriot 2.0 zegt:

  Europa gaat niet ten onder, maar het zal een grote prijs vergen om Europa te redden. Die prijs zal dan ook uiteindelijk, als we enigszins wakker zijn geworden, betaald worden… Ik huiver.

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  Volgens paus Franciscus wordt een Europa zonder immigranten NIKS…………..

  De Paus:
  “Zonder migranten wordt Europa bedreigd met een “demografische winter”: “Je moet ze ontvangen, ze helpen, voor ze zorgen, ze begeleiden en kijken hoe zij zich op de best mogelijke manier kunnen settlen !

  Paus Francis bekritiseert in een interview met Reuters de regering van Trump voor haar beleid van de scheiding van migrantenouders van hun kinderen aan de grens met Mexico en is van mening dat Europa wordt bedreigd door een “demografische winter” als er geen migranten meer komen.

  Noch het populisme, noch ‘aangeprate-angsten’ veroorzaakte door populisten, kunnen de migratieproblemen oplossen, zegt paus Francis, die zowel de Amerikaanse president Donald Trump als de Europese Unie in een interview met Reuters, bekritiseert.
  Zonder de immigratie zal Europa leegraken, voorspelt Franciscus.
  “Je kunt de mensen die zich aandienen bij de grenzen niet zomaar terugsturen”, zegt de paus, die meent dat ’t Europese asielbeleid er een moet zijn die voor alle EU-landen hetzelfde is.

  Hij vindt ook dat Europa meer moet investeren in Afrika en de minerale rijkdommen eerlijker moet verdelen om de migratiestroom van dit continent tegen te gaan: “We moeten in Afrika investeren, maar op een ordelijke manier en op een manier om banen te creëren. niet om hen te exploiteren.
  De oplossing is instemming, studie en doortastendheid.

  http://www.ouest-france.fr

  Like

  • fleckie zegt:

   Waarom vertelt de paus niet, WAARIN de multinational vaticaan geld heeft Geinvesteerd. DIEGENEN, ( ?) die zich geroepen voelden HUN geloof te gaan verkondigen bij de swartjes, moesten wel ‘goed beslagen ten ijs komen’ MET diverse diploma’s op zak, …en…..ouderlijk erfdeel!

   Like

 4. Elisah zegt:

  Macron heeft zichzelf dus voor schut gezet.
  https://fenixx.org/2018/06/20/vluchteling-uit-mali-gaat-in-limousine-vieren-in-mali/

  Vluchteling uit Mali gaat in limousine vieren in … Mali
  Met veel tamtam konden we enkele weken geleden vernemen hoe Mamoudou Gassama, een jonge Malinese ‘vluchteling’, een kindje van een balkon redde in het 18de Parijse arrondissement.
  Zo keerde Mamoudou, zot van glorie, enkele dagen geleden terug naar Mali, het land dat hij zogezegd door honger en oorlog ontvluchtte.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Dit is nu wat ik noem “Doemdenken” van ’n uitzonderlijke hoge negatieve kwaliteit.
  Je herkent de methode.
  ’n Naderende dreiging wordt tot absolute realiteit omgebouwd.
  Vervolgens wordt de naderende vijand als een onoverwinnelijk kwaad afgeschilderd waar wij vanzelfsprekend machteloos tegenover zullen staan.
  En als laatste tafereel wordt ’n beeld geschetst van eindeloze rijen blanken die volledig naakt en aan de ketting door negers en Arabische islam-moslims met de lederen zweep met ijzeren knopen en roestvrij stalen haken meedogenloos worden afgeranseld op weg naar de
  slavenmarkten en de harems.
  En dit terwijl Poetin en Trump en de rest van de wereld tevreden en goedkeurend knikkend toekijken en zich afvragen wanneer zij aan de beurt zullen komen.
  Vooral dat laatste was geheel nieuw voor mij.

  Zoiets onnozels had zelfs ik niet kunnen bedenken.
  Daarvoor moet je kennelijk een Amerikaanse professor zijn die in een Frans tijdschrift een Duitstalig artikel schrijft, waardoor het volk totaal “ontmoedigd”, “moedeloos”, volkomen “gedesillusioneerd”, en hopeloos wanhopig in de ijzerwinkel op de hoek hun eigen zware verroeste ijzeren ketting, mèt loden bal zullen kopen, voor als al die zwarte negers met die botten door hun neuzen en hun afzichtelijke zultlippen morgen al om de slaapkamerdeuren staan te grijnzen…

  Like

  • delamontagne zegt:

   Je zou verdomd[t] nog weleens gelijk kunnen hebben….
   Zo las ik dat er blanken zijn, die zich schamen voor wat hun voorvaderen met de negerslaven hebben gedaan.
   Het werken op de katoenvelden onder erbarmelijke omstandigheden.
   Daarom hebben zij de rollen nu omgedraaid en laten zich door een negeropzichter aftuigen omdat ze niet snel genoeg de katoenbolletjes plukken.
   Martin Luther King kijkt genoegzaam toe op de achtergrond.

   Like

 6. Jan zegt:

  Reetzitten, iets anders kunnen die parasieten blijkbaar niet.
  Ik zal maar niet zeggen wat ik denk en zal doen met zo iemand die daar reetzit als op de foto.

  Geliked door 2 people

 7. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Zie ’t ongerijmde dat ons overkomt,
  door laf gezwijg en grijnzend weggekijk
  straks zijn we enkel nog herinneringen rijk
  en elke droomwens is voorgoed verstomd…
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 8. sharon zegt:

  waarom hebben we eigenlijk grenzen om de EU, alles en iedereen met of zonder paspoort krijgt bij aankomt een uitkering en gratis huis aangeboden op kosten van de werkende bevolking. En de btw en belastingen maar iedere keer omhoog om de kosten te dekken, en doorwerken tot 75 jaar dalijk, echt een volledig gestoorde EU op weg naar zelfvernietiging

  Geliked door 1 persoon

 9. fons zegt:

  naar china of japan ? daar komen die afrikanen maar tot aan de grens, dan rest voor hun nog alleen maar de dood.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Het grootste gedeelte van de “migranten”van de Aquarius, die Spanje in mochten, heeft de benen genomen en zijn er van door gegaan.

  In nauwelijks 3 dagen tijd heeft het grootste deel vande “migranten” van de Aquarius de kuierlatten genomen en zijn met de Noorderzon vertrokken !
  Richting Frankrijk Noordelijker ?
  Hadden zij nu al genoeg van de hulp en het voedsel dat zij gratis kregen van het Rode Kruis ?
  De eerste 24 uur waren er al een 20-tal verdwenen en waren uit de sporthal vertrokken waar zij tijdelijk onderdak hadden gekregen.
  De hen toegezegde advokaten bevestigen dat ze de “migranten” hadden aangeraden daar te blijven, omdat het anders hun Asielig-procedure zou kunnen schaden.
  Maar de papieren die zij van de Politie hadden gekregen, gaven hen toestemming door heel Spanje te reizen.
  Hoeveel van hen zouden er al clandestien in Frankrijk zitten .?

  BRON:Source : Cientos de inmigrantes del ‘Aquarius’ ya se han escapado

  Geliked door 1 persoon

 11. bigljohn zegt:

  ….Daarbij komt nog het onvermogen van de Afrikanen om hun leven van alledag en hun leven dusdanig vorm te geven dat het hen de volgende dag beter gaat dan de dag daarvoor….Ja, en daarom is dit mijn leuze; Een dier kan nog voor zichzelf zorgen, maar een Afrikaan niet. Dus je kunt op je vingers natellen wat er gebeurt als Europa zo goed als zwart geworden is. En daarom moeten die grenzen open blijven, om ervoor te zorgen dat een en ander zo snel mogelijk gepiept is. Stel dat wij van onze huizen de voordeur en achterdeur voorgoed verwijderen en iedereen zonder controle bij u binnen mag lopen, en zich in uw huis mag komen vestigen. Het zal niet lang duren eer de nieuwelingen u uit uw eigen huis zullen gooien. En dit is wat ons allemaal te wachten staat !

  Geliked door 2 people

 12. Perfide Albion zegt:

  Je ziet het overal. Paupers uit landen die zelf niets kunnen komen- gesteund door linkse idioten- naar het Westen om te parasiteren op de autochtone bevolking. Dit moet stoppen. Desnoods moeten onze landen worden opgedeeld tussen links en rechts. België is dan voor links en Nederland voor rechts. Of andersom. Men is toch zo dol op volksverhuizingen…

  Geliked door 2 people

 13. Claudia M. zegt:

  Met dank aan Merkel, consorten en overige, is de weg terug er helemaal niet, die is vakkundig naar de klote geholpen. Ja, er is wel een weg, maar daar ga ik maar niets over zeggen, deze volstrekt zich straks vanzelf en als deze zich in verkeerde richting op gaat, is er helemaal geen Europa meer. Dan is Europa straks een groot shithole continent. Succes ermee, want voor de stront de ventilator raakt, is ook deze pleite!

  Bedankt Europa voor het naar de afgrond brengen van onze ooit prachtige naties! Gelukkig heb ik geen kinderen en had ik ze gehad dan had ik ze nu vreselijk achter de broek gezeten om te maken dat wegkomen! Mama komt er wel achteraan…

  Geliked door 3 people

 14. Elisah zegt:

  https://politiek.tpo.nl/2018/06/20/eu-asielcrisiswatch-zondag-informele-asieltop-in-brussel/

  EU-asielcrisiswatch: zondag ‘informele asieltop’ in Brussel
  Staatshoofden gaan wéér ‘op zoek naar Europese oplossingen

  Like

 15. guusvelraeds zegt:

  Het lot van de Zuid Afrikaanse boer wordt ook ons lot. Tenzij…..

  Like

  • koddebeier zegt:

   Zelfs hier leren de linkse debielen en achterlijke deugmensjes niet van !
   Dat zij zelfvernietiging wensen is ok, maar ze slepen de rest mee als we ons niet verzetten ! En tot op heden ontbreekt dat verzet !

   Like

 16. Thom zegt:

  Merkel kan nog wel eens van een koude kermis thuiskomen met haar plan om een Europese oplossing van de asielindustrie te vinden. Minister Salvini van Italië heeft gedreigd om het overleg te boycotten als er een voorgekookt plan op tafel komt waarin Italië geen zeggenschap heeft.

  https://nos.nl/artikel/2237532-italie-dreigt-minitop-eu-over-migratie-te-boycotten.html

  Geliked door 1 persoon

 17. Elisah zegt:

  https://www.bild.de/politik/inland/asylrecht/islamisten-durften-ganz-legal-nach-deutschland-kommen-56060690.bild.html?wtmc=twttr.shr
  Terroristen durften ganz legal zu uns kommen
  Es ist ein handfester Skandal in der deutschen Asylpolitik, doch die Kanzlerin will nichts davon gewusst haben, ihr neuer Innenminister auch nicht. Aber Horst Seehofer ist auch erst wenige Monate im Amt und zog gestern die Notbremse.
  Monatlich 100 verbotene Fälle von Wiedereinreise

  Like

 18. Benesha zegt:

  Mijn vrouw zag vandaag in de supermarkt…Blonde vrouw van 35 met vriend pikzwarte Afrikaan, waarschijnlijk vluchteling. De vrouw moest alles uit de rekken nemen, alles op de band leggen, alles weer in de kar leggen en alles in de koffer van de auto steken. De Afrikaan stak geen hand uit. Mijn vrouw was gedegouteerd. Niet te verwonderen dat het in Afrika niks geworden is en nooit zal worden. En onze politici hebben in Marrakech een verdrag getekend om nog meer van deze nietsnutten legaal binnen te halen.

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   Maar dat weegt niet op tegen een pik van 20 centimeter! . . . .

   Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    En dat allemaal op de vroege morgen.Heer bronmaster toch!

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 21 juni 2018 om 07:39

    Fotootje? 😛

    Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Je moet er maar plaats voor hebben…🤣

    Geliked door 2 people

   • E.J. Bron zegt:

    Ho, ho! Dat is in erectietoestand! 😆

    (Of bedoelt u wellicht de blonde dollie?) 😆

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 21 juni 2018 om 18:01

    Hier spreekt een kenner!

    Like

   • Harry zegt:

    Nou , heer Bron , ze zijn heus niet allemaal zo , hoor !
    Ik heb nog een schandalig voorval uit de praktijk waar zelfs Tistochwat rode oortjes van zal krijgen .
    Ik weet eigenlijk niet of ik het wel moet vertellen ……..
    Het is eigenlijk te schunnig voor woorden , maar uit didactische overwegingen wil ik dat na rijp beraad , jullie toch niet onthouden .

    Werkte in Nigeria op een schip , waar we verplicht waren om per shift 14 van die zwarte krengen aan boord te hebben en te betalen .
    Weggegooid geld , dat zal iedereen begrijpen , maar zo was de wet .

    Die lui hebben een heel andere ~seksuele~ moraal , dat zal iedereen begrijpen .

    Op een gegeven moment tijdens de nachtdienst hoorde ik het nodige gekrakeel op dek en er stonden er zes of zeven van die zwarten onder de stuurhut , zich af te trekken om te kijken wie er het verst kon spuiten !
    Ze stonden allemaal netjes achter een lasnaad op het dek opgesteld .

    Ik wist niet wat ik zag .
    Je mond valt toch open !
    Al die lui stonden aan hun piemel te sjorren .
    Als je net uit Holland komt , is alles daar tóch al te gek voor woorden ,
    maar dit sloeg álles !
    Heb ze nog nooit zo hard zien werken !

    Afijn , ik heb het resultaat maar niet afgewacht .
    Eerst maar koffie voor de schrik .

    Maar om op de kern van het verhaal terug te komen , vele van die zwarte dropstengels waren ook niet langer dan een centimeter of vijftien , hoor !
    We hoeven daar echt geen minderwaardigheidscompex van te krijgen .
    En het ziet er ook niet uit !
    Die dingen zijn nog zwarter dan de rest !
    Het ziet er ook niet menselijk uit , eerder dierlijk .

    Heb wel eens een onderzoek gelezen , dat de extremen wellicht wat groter waren dan in Europa , maar dat het gemiddelde aardig gelijk op liep .
    En bedenk wél , dat orgaan is het énige waar ze bloed voor nodig hebben , de afname voor hun hersenen is minimaal !

    Nee , die zwarte krengen zijn niet te benijden , hoor !

    Geliked door 3 people

   • delamontagne zegt:

    Nou, nou zo kan die wel weer.
    Iedereen hier zal ’t wel begrijpen, op die “lasnaad” na dan.
    Ik denk niet dat dat voor iedereen duidelijk is, zo’n naad.!
    Wat die zwarte “dingen” betreft, mijn vader zaliger had ,t dan over “pijpie-drop”.
    Maar die zou nu 70 jaar later beslist aangeklaagd worden voor diskremenasie, terwijl hij dat niet zou verdienen.
    Ik zie nu pas dat fotootje van Mevr. TTW van die dropl.stengels.
    Na 70 jaar begrijp ik pas wat hij bedoelde!

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 21 juni 2018 om 21:11

    Ik heb nog een schandalig voorval uit de praktijk waar zelfs Tistochwat rode oortjes van zal krijgen .

    Hè, bah, Harry, waarom moet je míj daar nou weer bij halen? Ik heb hier juist zo’n keurige reputatie opgebouwd. Daar kunnen andere dames nog een puntje aan zuigen.

    Al die lui stonden aan hun piemel te sjorren . (…) Heb ze nog nooit zo hard zien werken !

    Ik zie het helemaal voor me. 😆

    En het ziet er ook niet uit !
    Die dingen zijn nog zwarter dan de rest !

    Doe mij deze droplullen maar:

    Like

   • Wachteres zegt:

    Dat soort drop hoef ik niet meer, na het verhaal van Harry, @Tistochwat … 😛

    Geliked door 1 persoon

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    @ Tistochwat 21 juni 2018 om 21:53:

    “Doe mij deze droplullen maar: ”

    En als je daar stevig op zuigt komt er zeker een soort slagroom uit??

    Like

  • Wachteres zegt:

   Waarschijnlijk moet zij ook nog de kost verdienen en het huis goed schoonhouden.

   Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    En … de man gaat alleen maar mee boodschappen doen om te controleren of een andere man naar haar kijkt of … erger … zij naar een andere man kijkt.

    Geliked door 3 people

   • bigljohn zegt:

    Die P… van 20 cm ja. het zou best kunnen heer Bron. En op zijn tijd een pak rammel krijgen. Zo ook mijn dochter. Zij valt alleen maar op een diepzwarte Afrikaan. Het valt niet mee om een goede te vinden zei zij ooit tot mijn stomme verbazing. Haar diepzwarte – echtgenoot – (Gehuwd met haar omdat hij dan Belgie niet uit hoeft) is soms op een avond uren weg naar de avondwinkel. Laatst toen ik nog contact met hun had, en wij op bezoek waren, belde mijn dochter hem op, en mijnheer zat in het cafe, in plaats van dat hij naar de avondwinkel was. Ook liet hij mij als eens weten dat hij er niet aan kon wennen dat ik in zijn leven kwam. Soms, wat mijn dochter toen zei, laat hij zijn drie zwarte vrienden overkomen die dan in hun flat een paar dagen komen logeren en overnachten. Ze doet maar mijn dochter, het is haar leven, Voor dat ze met deze omging, heeft ze zich al twee keer behoorlijk gebrand aan twee andere diepzwarte kerels. En de laatste keer dat ze bij ons op bezoek waren (3,5 jaar geleden) verdwenen er 6 briefjes van 50 Euro uit mijn huis. Ik wilde nadien inkopen doen, en mijn geld was opeens weg. Ze was razend en zegt dat ik haar vals beschuldig. Bad Company, daar laat zij zich mee in. Voor mij hoeft dit alles niet meer, dan heb ik liever geen kind.

    Geliked door 2 people

   • Wachteres zegt:

    Een triet verhaal, @bigljohn. STERKTE!

    Geliked door 2 people

   • Wachteres zegt:

    TRIET IS NATUURLIJK TRIEST

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ bigljohn 21 juni 2018 om 13:46

    Zo ook mijn dochter. Zij valt alleen maar op een diepzwarte Afrikaan.

    Wat een verschrikking moet dit voor u zijn.
    En waar hééft uw dochter zin in…
    Brrr, een grote zwarte neger met een geheel andere ‘koeltoer’.

    Geliked door 1 persoon

   • Taljaard zegt:

    @bigjohn
    Daar bent u mooi klaar mee.
    Maar het zij u een (schrale) troost dat deze relatie, na de geboorte van het eerste kind, ongetwijfeld op de klippen zal lopen. Want dan krijgt hij niet meer de volle 100% aandacht van uw dochter. Dan zal het bovendien van hem worden verwacht dat hij meehelpt in het huis en met het kind. Hij zal financieel voor hemzelf moeten inleveren, etc…
    En ga er ook maar vanuit dat hij dan met andere vrouwen en meisjes gaat rommelen.
    10 tegen 1 dat dit object van aanbidding door uw dochter dan door de mand zal vallen.
    En na de onvermijdelijke scheiding ook niet meer naar zijn kind zal omkijken, ondanks gerechtelijke afspraken geen cent alimentatie zal betalen, etc..
    Kortom, de gebruikelijke ellende, die ik al verschillende keren heb gezien bij dit soort relaties. En dan niet alleen ”zwart-blank”, maar ook ”zwart-zwart.”
    Want dat is eerder regel dan uitzondering bij die kerels.

    Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Was het soms deze vrouw ?,……
   ach nee dat kan nie,ze is niet blond.
   Maar enfin, hij heeft z’n paspoort binnen………..!

   Geliked door 1 persoon

   • bigljohn zegt:

    Hij heeft haar gekozen omdat ze voorwielaandrijving heeft (Zie foto)….Koeientieten zo te zien..

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Harry 21 juni 2018 om 21:11

   Aanvulling:

   Ik moest tijdens het lezen van jouw schitterende anekdote meteen denken aan ‘trekdrop’:

   Like

 19. Johan zegt:

  Stephen Smith schreef “La Ruée vers l´Europe” (De stormloop op Europa) in dit jaar, 2018.
  De auteur heeft al zo´n 15 boeken gepubliceerd, alle handelend over Afrika. Hij is het beste te omschrijven als een demograaf, antropoloog of socioloog.
  Een goede recensie van “La Ruée vers l´Europe” verscheen eerder op :
  https://doorbraak.be/recensies/migratie-europa/ , van de hand van Koen Dillen.

  De bevolkingstoename van Afrika is heel eenvoudig af te leiden uit de cijfers : Sinds 1930 verdubbelt de Afrikaanse bevolking iedere 30 jaar. Men kan dus op eenvoudige wijze berekenen, waar we op uitkomen in het jaar 2080 : 4.8 miljard bij ongewijzigde fertiliteit.
  Dit zijn objectieve, nuchtere cijfers.

  JAAR BEVOLKING AFRIKA
  1930 : 150 M (miljoen)
  1960 : 300 M
  1990 : 600 M
  2020 : 1200 M Op dit aantal zitten we nu. Er is geen enkele reden om te twijfelen aan de …………………….volgende getallen.
  2050 : 2400 M
  2080 : 4800 M

  Neemt u zelf nu maar een percentage Afrikanen in gedachten, waarvan U denkt dat die naar Europa willen emigreren. (Dan hoeft U het niet van mij aan te nemen). Dat geeft een eerste indruk van de enorme aantallen ´vluchtelingen´, die ons de komende jaren te wachten staan.

  Volgens de auteur, Stephen Smith, zal Europa OVER 30 JAAR REEDS 150 tot 200 miljoen Afrikanen erbij hebben, tegen de 9 miljoen, die er nu zijn. Dit zijn alarmerende cijfers.
  De auteur doet geen duidelijke uitspraken over wat Europa te doen staat om dit tegen te gaan.
  Hij somt wel een aantal alternatieve scenario op, maar hij laat in het midden wat de oplossing zou moeten zijn. Daar laat hij het bij. (Zie de link van de recensie).

  Mijns inziens wordt Europa volledig ontwricht door een instroom van dergelijke proporties en is er maar EEN remedie hiertegen : grenzen potdicht. Dit zou ik graag willen meegeven aan de leiders van de Europese landen van de EU, die over 1 of 2 weken een politieke top beleggen over het probleem immigratie.

  Nu even deze alarmerende cijfers naar Nederland toe rekenen :
  De autochtone Europese bevolking in totaliteit zal geleidelijk verminderen van 510 miljoen nu naar 450 miljoen in het jaar 2050, Dus 10 % eraf. Daar komt een toename van 150 miljoen Afrikanen bovenop in het gunstigste geval. 1 miljoen Afrikanen per elke 3 miljoen Europeanen.

  Voor Nederland zou dit naar verhouding het volgende betekenen : Uitgaande van 15 miljoen Nederlanders in 2050, ( Ja, ik ben optimistisch) komen er dus 5 miljoen Afrikanen bij in ons land.
  Of gelooft U soms, dat ze ons land zullen overslaan in de algehele bestorming van het continent ?
  Volgens mij is het naïef om dat te denken. Ga er maar eerder vanuit dat ze zullen komen.

  Deze cijfers lijken waanzinnig en een ieder is geneigd om ze op het eerste gezicht te verwerpen als belachelijk en onmogelijk. Echter, dit geheel is onderbouwd door objectieve, demografische FEITEN.

  Bij ongewijzigd migratiebeleid van de kant van de EU, zoals het nu dus gaat, is dit het resultaat over 30 jaar. Om te ´voelen´ hoe snel dat gaat : dat is evenveel tijd als tussen 1988 en nu.
  Dan heb ik het nog niet eens gehad over het punt, dat de meeste van deze Afrikanen analfabeet zijn dan wel een zeer lage opleiding hebben en daarnaast moslim qua religie. Om nog maar te zwijgen over hun geringe bereidheid om te integreren en zich aan te passen aan hun nieuwe vaderland.
  Al deze facetten bij elkaar gaan zorgen voor een ongekende explosieve cocktail op allerlei terreinen.
  Het is daarom van het grootste belang dat we ervoor zorgen dat we deze problemen voor zijn.
  Nu al moeten de juiste maatregelen genomen worden. Anders is de demografische ramp straks niet te overzien en wordt de Nederlander een exotische minderheid in een land, waar de wetten van de jungle van Afrika gaan gelden.

  Like

 20. Taljaard zegt:

  Ik begrijp niet waarom een bevolkingsafname van Europa zo’n schrikbeeld moet wezen.
  In mijn geboortejaar woonden er 11 miljoen mensen in Nederland en de toenmalige autoriteiten beschouwden het land daarom destijds als zodanig ”overvol”, dat zij allerwegen emigratie aanmoedigden.
  Bij een afname van de bevolking zal bijvoorbeeld de huisvesting aanzienlijk goedkoper worden en zal ook de werkgelegenheid groter worden. Bovendien zullen infrastructuur en natuur en milieu dan minder belast worden. Een beetje meer ruimte in dit overvolle landje kunnen wij heel goed gebruiken. En het veronderstelde tekort aan arbeidskrachten zal door verdere automatisering en robotisering van de arbeids- en productieprocessen kunnen worden opgevangen.
  De stijgende kosten voor de zorg van ouderen kan worden opgevangen door een halt toe te roepen aan het importeren van een structureel parasiterende klasse uit Afrika en het Midden Oosten.

  De grootste oorzaak voor de afname van kinderen in gezinnen en relaties is een rigide vasthouden aan een pervers neo liberaal economisch groeimodel enerzijds en een onverzadigbare honger naar belastinginkomsten van de staat anderzijds. Hierdoor zijn in de afgelopen 30 jaar miljoenen vrouwen, wiens plaats in het gezin en wiens taak de zorg voor de kinderen zou moeten zijn, de arbeidsmarkt opgejaagd. In veel gevallen bepaald niet van harte, zoals het grote aantal parttime banen van vrouwen met kinderen en een echtgenoot/partner laat zien.

  Bij dalende woonkosten door een bevolkingsafname zal dit echter steeds minder financieel noodzakelijk worden, waardoor ook het kindertal weer enigszins kan stijgen en het bevolkingsaantal zich in de toekomst weer kan stabiliseren tot, laten wij zeggen tussen de 13 en de 12 miljoen. En de verwachte piek in de stijging van de zorgkosten voor ouderen zal ook slechts een tijdelijk fenomeen zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   https://gerard1945.wordpress.com/2015/10/02/nederland-was-te-vol/

   Al in 1950 vond de regering dat Nederland te vol was.

   Nederland was te vol.
   2 oktober 2015 Gerard de Boer

   Toen eind 1949 de Nederlandse bevolkingsomvang de ‘gevaarlijke grens’ van bijna 10 miljoen inwoners had bereikt vond de regering, onder leiding van PVDA-premier Willem Drees, dat de tijd was aangebroken dat men beter kon gaan emigreren want “Nederland werd te vol”. Begin 1950 merkte Drees op dat “een deel van ons volk het moet aandurven zijn toekomst te zoeken in grotere gebieden dan eigen land”.

   Geliked door 1 persoon

 21. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  De Paus is zeer begaan met asielzoekers. Hij heeft twee Syrische families opgenomen in
  het Vaticaan. Zorgvuldig geselecteerd, met een heleboel jongetjes.

  Like

 22. tinekevanschagen zegt:

  @Harry 21 juni om 21.11

  “Heb ze nog nooit zo hard zien werken”
  Ik lig in een deuk!

  Like

 23. Jan zegt:

  De VN had 18 jaar geleden al het plan om de Europese bevolking te vervangen

  In a report dated 2000, the UN stated that 159 million migrants should come to Europe as a replacement for ageing Europeans.
  ….
  “Experts” in the United Nations report, titled “Replacement Migration: a solution to an ageing population decline”, state that the EU countries should welcome 159 million migrant workers by 2025.

  It was presented as the only solution to fund pensions. “To maintain the current balance of 4 to 5 workers for a pensioner, the EU should open her doors, by 2025, to 159 million migrant workers”, the report states.

  https://voiceofeurope.com/2018/07/un-already-had-plans-to-replace-europeans-with-159-million-migrants-18-years-ago/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s