NCTV-baas Dick Schoof belde MSM en vroeg om niet over koppensneller Khalid K. te berichten

Screenshot_108

(Door: “Van Rossem”)

Drie tweetjes van Harald Doornbos vertellen een naargeestig verhaal over staatsbemoeienis en de vrije pers in  het Midden-Oosten de Nederlandse polder.

Het was op 12 februari 2014 dat Harald Doornbos ons voor het eerst vertelde over de jihadistische onthoofdings-avonturen van Abu Abdulrahman al-Iraqi, de uit Almere afkomstige Irakese kalifaatganger Khalid K. (foto), die vermoedelijk als sinds 2012 in ISIS-gebied vertoefde. Vanaf dat moment zouden we regelmatig foto’s van hem met zijn oorlogstrofeeën (afgehakte hoofden) te zien krijgen, en minstens zo vaak lezen dat hij dood was, of juist daaruit was herrezen. Alleen: zijn eerste publieke optreden verscheen niet in de mainstream media. Ome Harald legt op Twitter uit hoe dat komt. NCTV-baas Dick Schoof heeft indertijd “actief redacties van Nederlandse media benaderd met het verzoek om dit niet groot te maken.”

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Persvrijheid, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, verloedering. Bookmark de permalink .

11 reacties op NCTV-baas Dick Schoof belde MSM en vroeg om niet over koppensneller Khalid K. te berichten

 1. abouneenee zegt:

  Wanneer de waarheid zelfs niet voor journalisten verborgen kan blijven, gaat men feitelijk over tot censuur. Waarom zou Dick dergelijke berichten uit het nieuws willen houden? Strookt het niet met de door hem en/of zijn superieuren gewenste multiculturele samenleving? Natuurlijk breien dergelijke figuren er altijd een verhaal omheen waardoor de censuur bijna redelijk lijkt, maar als feiten en omstandigheden het daglicht niet kunnen verdragen moet je niet aan de verslaggeving iets veranderen zonder aan het onderwerp waarover wordt verslagen een einde te maken.

  We volgen verdrag na verdrag en laten onze eigen mensen stikken. Neem een voorbeeld aan Amerika. Trump zit gelukkig in een positie die ik Wilders ook toe wens, ik weet met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te melden dat Wilders niets anders gedaan had. Terwijl de Tweede Kamer een dagelijkse routine maakt van de polarisatie en van het buitensluiten van de PVV gaat Trump verder met het opbouwen van de vrije wereld, o.a. door uit de mensenrechtenraad te stappen. Nu scharen enkele partijen zich achter Amerika, maar voor Trump mocht Wilders in zijn eentje de onbegrepen genie uithangen, iedereen die niet bij de PVV hoort of erop stemt vult zijn dagen met het demoniseren van de PVV. Na voetbal lijkt dat de grootste volkssport, maar misschien is demoniseren van de PVV wel de grootste volkssport. Ik heb het gevoel dat Rutte begin juni in gaat zien dat hij aldoor op het verkeerde paard heeft gewed, alhoewel Juncker/Merkel/Macron daarop zullen anticiperen. Dat hele pro-EU kliekje denkt werkelijk dat ze door hun chauvinistische gedrag daadwerkelijk een volwaardige gesprekspartner worden, vanwege hun zielige minderwaardigheidscomplex.

  Like

 2. Elisah zegt:

  Off topic
  https://nieuws.tpo.nl/2018/06/21/stadsbestuur-mekka-aan-het-ij-zal-landelijk-boerkaverbod-niet-gaan-handhaven/
  Stadsbestuur Mekka aan het IJ zal landelijk boerkaverbod niet gaan handhaven
  Kraakverbod: niet gehandhaafd, boerkaverbod: niet gehandhaafd, in ultralinkse vrijstaat Amsterdam

  Geliked door 1 persoon

 3. ReaGluurder zegt:

  De wakkere Nederlander zag het in 2015 al aankomen. ‘Meneer Veiligheid’ echt niet. ‘Ik denk niet dat er terroristen met de vluchtelingenstroom meekomen’, waren zijn woorden toen. Een jaar of zo later, moest hij publiekelijk toegeven dat hij zich vergist had. Deze man had ‘à la minute’ een schop onder zijn kont moeten hebben. Oprotten jij, misbaksel met je veiligheid! Dit soort mensen zijn nóg gevaarlijker dan alle jihado’s op een bult! Helaas zullen wij het met dit soort AFVAL moeten doen. Iemand die de realiteit wel kent / ziet, zal niet snel voor deze baan kiezen. Wordt binnen een jaar omgelegd, à la Fortuyn, Van Gogh. Ook past zo iemand niet ‘in het plaatje’ van De Laffe Bende van Het Binnenhof!

  Like

  • abouneenee zegt:

   Je hebt helemaal gelijk dat niet veel capabele mensen zullen kiezen voor een baantje op het Binnenhof, als ze er dankzij verschillende constructies (denk ook aan de door Remkes voorgestelde kiesdrempel) al binnenkomen. Veel te negatief en vleugellam voor de vrije geest, dat hebben de socialisten goed geregeld voor zichzelf, voor de burger aan de andere kant zullen ze uit afgunst nooit iets positiefs regelen. Die gasten denken continu aan hun leven na de politiek, zien zichzelf als verlengstuk/politieke tak van bijvoorbeeld de krakersbeweging en zijn daarom nauwelijks aan te merken als volksvertegenwoordiger. Voor de oneindigste keer pleit ik hier voor de invoer van een bindend referendum, maar Rutte kennende zal het hele circus van Johan Remkes wel weer uitmonden in een anti-climax gezien zijn felle weerstand tegenover Geert Wilders inzake dat referendum zogenaamd omdat het niet binnen de parlementaire democratie zou passen, lees: mijn baantje komt dan misschien in het geding en dat is voor mij belangrijker dan al die mensen die op mij gestemd hebben. Nou wil de mediaan van VVD-stemmerts liever, al nippende aan de rosé, op de golfbaan staan dan zich bezig houden met de samenleving waarin zij wonen, maar ook zij ontkomen niet aan de demografisch onjuiste koers die Rutte onder invloed van Merkel/Obama en zijn linkse Clinton-minnende vrijmetselaars-vrienden in Amerika (o.a. oprichters van de KKK) is ingeslagen. Als Wilders zegt dat het kwart over 12 is, zijn we door Rutte over het punt getint waarna terugkeren niet meer mogelijk wordt geacht, dit natuurlijk om een eventuele eerste termijn van premier Wilders zoveel als mogelijk te bemoeilijken. Gelukkig rekende niemand op de klinkende zege van Trump, maar kennelijk zit er meer DNA van de originele Nederlander in de Amerikanen dan dat er in de huidige populatie binnen Nederland te vinden is. Wij hoeven het helemaal niet met dergelijk ‘afval’ te doen, als we bindende referenda hebben is het niet langer nodig dat 150 man zich op onze kosten volvreten. Met referenda is het voldoende om enkel ministers te hebben die de wens van het volk uitvoeren, bijvoorbeeld de Nederlandse fractievoorzitters de politieke partijen die enkel de Nederlandse nationaliteit bezitten kunnen die rol op zich nemen. De politiek moet ook de burger weer leren om keuzes te maken, iets wat we op school niet hebben geleerd. Op school zijn we alleen gedrild in de zombificering van de samenleving door een onophoudelijke stroom van eisen al vanaf een zeer jonge leeftijd.

   Like

 4. Merel zegt:

  Nee waar zou je je ook druk over maken dick schoof, het zijn maar een paar mensen, kinderen van vaders en moeders, kan mij wat schelen

  Geliked door 1 persoon

 5. ReaGluurder zegt:

  Zag vandaag dit kopje in de noordelijke pers staan; ‘Grote zorgen over jeugdveiligheid in Delfzijl. De strijd tegen de oplopende tekorten op de jeugdzorg mag niet ten koste gaan van de hulp aan kwetsbare kinderen. De PvdA in Delfzijl maakt zich ‘grote zorgen’. 10tallen miljoenen zijn er te kort op de Jeugdzorg in de prov. Groningen. Het gaat daar (alleen al) om 15.000 jongeren. Wat denkt u waar deze groep jongeren vooral uit bestaat?! Daar daar wordt niet over gerept Nu weet ik dat veel ouderen in Delfzijl zich erg onveilig voelen in hun eigen huis en daar buiten. Een oude dame gaat alleen haar huis uit als het echt moet. Op een late middag moest ze echt even een boodschap doen. Ze had de lampen laten branden. Ze is ong. 45 min weggeweest, en ja hoor er was ingebroken. Dierbare spulletjes weg en de laptop. Later hoorde ik van haar dat er bij haar in de buurt allerlei dubieus volk loopt met mobiele telefoons. Deze lieden houden de buurt in de gaten en zodra iemand zijn huis verlaat wordt dit doorgegeven aan de groep. Dankzij De Verrijking is Delfzijl ook al verpest!! Natuurlijk zal men het kopje ‘Grote zorgen over de veiligheid van ouderen in Delfzijl’ niet in de media zien. Maar de belastingdienst weet deze oudjes wel te vinden hoor. Worden kaalgeplukt om De Verrijking proberen overeind te houden!! (Delfzijl, verder weg van Het Binnenhof kun je in Nederland niet komen)

  Like

 6. Elisah zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5142577/europol-islamitische-aanslagen-in-europa-2017-meer-dan-verdubbeld/
  Europol: Islamitische ‘aanslagen’ in Europa 2017 meer dan verdubbeld

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Als die Khalid zijne kop erbij ligt is de samenleving weer een klein stukje veiliger

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s