Hessen: “vluchtelingen” zonder schooldiploma in de bejaardenzorg

Screenshot_110

Bijna dagelijks komen er nieuwe achterlijke toekomstige verzorgers voor onze bejaarden en zieken aan. Met hen willen de vernietigingspartijen de noodtoestand in de zorg bestrijden. 

(Vertaling: E.J. Bron)

Parlement van de Duitse deelstaat Hessen hervormt wet op de bejaardenzorg ten gunste van de binnendringers en ten kosten van de bejaarden.

In de Duitse deelstaat Hessen is, net zoals in heel Duitsland, sprake van een tekort aan verzorgend personeel. Maar in plaats van het beroep voor de goed opgeleide daadwerkelijke vakmensen aantrekkelijker te maken, hun prestatie fatsoenlijk te honoreren, worden nu de onopgeleide binnenvallende troepen van Merkel opgewaardeerd – en zodoende de Duitse goed opgeleide krachten gedevalueerd. Een diploma van de Hauptschule ( = klas 5-9 van het Duitse basisonderwijs) is geen minimale voorwaarde meer.

PI News (2)

Met een grote meerderheid stemden de regeringspartijen CDU en de Groenen samen met de SPD en de FDP in het parlement van Hessen voor een vernieuwing van de wet op de bejaardenzorg, die het mogelijk maakt om in het vervolg zogenaamde “vluchtelingen” ook zonder schooldiploma als bejaardenverzorger te kunnen inzetten.

De maatschappelijke onverdraaglijke en onopgeleide personen overal vandaan dienen wel zo´n diploma te behalen, maar daarvoor al parallel aan de opleiding bejaardenverzorger op onze oude, meestal weerloze zieke en verzorging behoevende mensen te worden losgelaten. Minister van Sociale Zaken Stefan Grüttner (CDU) is enthousiast, want dit zou een bijdrage zijn om “jonge mensen op weg naar een gekwalificeerd beroep te ondersteunen”, aldus Grüttner.

Die Linke stemde blanco, eiste echter bovendien dat de binnendringers tegen uitzetting beschermd worden. Daarmee ligt Die Linke op dezelfde lijn als de landelijke voorzitter van de Groenen, Robert Habeck, die geheel in de zin van de vooronderstelling van zijn partij – “Duitsland verrek”- eist dat iedereen die streeft naar een verplegend beroep een permanente verblijfsvergunning moet krijgen.

Op deze manier slaan de Duitsland-vernietigers van alle kleuren tegelijk meerdere vliegen in één klap: de invasie heeft weer een anker meer dat hen in het buit-land houdt en de omvolking bevordert en met de ouden en zieken verrekt Duitsland dan ook iets sneller. Zo kun je de noodtoestand in de zorg ook indammen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duit door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, christendemocraten, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, liberalen, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sarcasme, sociaaldemocraten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Hessen: “vluchtelingen” zonder schooldiploma in de bejaardenzorg

 1. Marc zegt:

  Als bejaarde smeek je dan toch liever om euthanasie? Of is dat soms de bedoeling van Merkel?

  Geliked door 6 people

 2. Elisah zegt:

  Waarschijnlijk geïnspireerd door intouchable?

  Like

 3. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Volgende stap: ongeletterde, pedofiele indringers als peuterverzorgers?

  Geliked door 3 people

 4. texel zegt:

  Dan zullen de bejaarden vrouwen wel dagelijks verkracht worden, arme stakkers. Je kan deze wilden toch niet los laten op bejaarden vrouwen? Wat verschikkelijk, ik word er misselijk van. Ziek zijn ze daar in Duitsland.

  Geliked door 3 people

 5. Merel zegt:

  Zo is het niet, ze ontslaan mensen, ook in nederland, en roepen dan dat wij het werk niet willen doen, en nemen dan goedkopere in dienst, zo gaat het al decennia in allerlei beroepen. Het is een SCHANDE, voor ouderen zorgen is een VAK

  Geliked door 4 people

 6. Flo zegt:

  Ze komen hier,zodat zij een beter leven krijgen , wanneer gaan die uilskuikens eindelijk snappen dat ze nooit zullen gaan werken

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Wat ik hier ga zeggen is zeer wreed. Misschien zouden veel mensen niet met mij eens zijn. Ik zie hier een vervolg op een beleidslijn die begon in de deelstaat Hessen in januari 1941 en werd afgebroken na de oorlog. Nu in het midden van 2018 krijgt het – alweer in deelstaat Hessen – een vervolg. Ik bedoel ermee het Aktion T4 in Hadamar. Toen heeft de staat ‘hulp geboden’ aan de zwakkeren in de maatschappij (zwakzinnigen enz,). De Staat hielp ze op een snelle wijze hen leven wat korter te maken. Tegen het einde van de oorlog werden naar Hadamar ook zwaargewonde Wehrmachtsoldaten die uit het front kwamen. Zij waren er niet meer van nut voor volk en land. Nu de Oude Tijdens zijn voorbij en de Nieuwe Tijden eisen nieuwe aanpak, krijgt de politiek gelegenheid een nieuwe, moderne vorm te geven aan de zorg voor bejaarden. Wat zijn de CDU en SPD toch blij met de ondersteuning door de Liberalen en de Groenen . Nu hoeven ze zelf niet hun handen vies te maken. De aanstormend jong talent uit de tsunami van (nep)vluchtelingen krijgt de kans om vorm te geven aan de Endlösung voor de bejaarden- en ziekenzorgproblematiek. Zoals in het artikel wordt geschreven: “Op deze manier slaan de Duitsland-vermietigers van alle kleuren meerdere vliegen in een klap: a) de invasie heeft weer anker, b) Ze bevorderd de Kalergi-Plan om het land van haar autochtone bevolking te ontdoen , c) op een elegante wijze de zieken en bejaarden veel sneller laten verrekken en d) Zo kan men de noodtoestand in de zorg indammen.
  MOOI TOCH?

  Geliked door 4 people

 8. Thomasson zegt:

  Wat ik hier ga zeggen klinkt wreed. Waarschijnlijk zouden ook veel mensen niet met mij eens zijn. Ik zie hier een vervolg op een beleidslijn die begon in de deelstaat Hessen in januari 1941, werd afgebroken na de oorlog. Nu in het midden van 2018 krijgt het – alweer in deelstaat Hessen – een vervolg. Ik bedoel ermee de ‘Aktion T4’ in Hadamar. Toen heeft de Staat ‘hulp geboden’ aan zwakkeren in de maatschappij (zwakzinnigen enz,). Zij hielp ze sneller hen leven te beëindigen. Tegen het einde van de oorlog werden naar Hadamar ook zwaargewonde Wehrmachtsoldaten die uit het front kwamen en waren niet meer van nut aan de maatschappij. Nu De Oude Tijdens zijn voorbij en de Nieuwe Tijden eisen nieuwe aanpak, worden alle traditionele partijen in de gelegenheid gesteld, een moderne bejaardenzorg te bieden.. Wat zijn de regeringspartijen CDU SPD toch blij dat hen plan wordt door de Liberalen en de Groenen omarmd! Nu hoeven ze zelf niet hun handen vies te maken. De aanstormend jong talent uit de tsunami van (nep)vluchtelingen krijgt kans vorm te geven aan de Endlösung voor de bejaarden- en ziekenzorg problematiek. Zoals in het artikel wordt geschreven: “Op deze manier slaan de Duitsland-vermietigers tegelijk meerdere vliegen in een klap: a) de invasie heeft weer anker, b) Ze bevorderd de Kalergi-Plan om het land van haar autochtone bevolking te ontvolken en c) Zo kan men op een elegante wijze de noodbestand in de zorg indammen.
  MOOI TOCH?

  Like

 9. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Zo dit is met stip het achterlijkste, schandaligste en wreedste nieuws dat ik de afgelopen dagen gelezen heb. Deze troep veroveraars loslaten op zulke ontzettend kwetsbare mensen hoe ontzettend ziek moet je zijn om zo’n plan te bedenken en ook nog gewoon uit te voeren. Geeft ook wel aan dat de autochtone bejaarden en zieken echt 0,0 waarde hebben voor hun eigen regering, ze hebben gewoon schijt aan ze. Walgelijk dat is het.

  Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   Wie zijn die bejaarden. De jonge vrouwen van 14 jaar die verkracht werden na de WOII door de amerikanen en de russen. Zij zijn nu 87 en ouder! Vuile slavische leiders uit Amerika en Rusland. Die Hitler was ook zo een, geen germaan dat kun je zien. Die zijn vermengd onder onze bevolking en doen ons leed aan, ook nu nog in mijn omgeving als je je door iemand geholpen willen worden kom ik achterbakse mensen tegen die je lichaam slechter maken in plaats van beter.

   Mijn ouders rond de oorlog WOII geboren, zijn nu achter in de 70 en nog niet in het bejaardenhuis.

   Like

   • annah zegt:

    helaas … bejaardenhuizen bestaan niet meer … je moet het thuis maar allemaal zelf oplossen … dementerenden komen in het verpleeghuis … daar kunnen ze mee doen wat
    ze willen … deze ouderen weten het niet meer en kunnen zich niet meer weren …

    Like

 10. fleckie zegt:

  Als verkiezingen in aantocht zijn, worden er allerhande ‘hulpideeen’ ter bevordering voor verkiezen laten op bepaalde partijen tevoorschijn gehaald! …..VOORAL ….bij. ouderen’……( een belangrijk potentieel!)

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Het is toch zo simpel als wat?
  Op deze manier heeft men, onder het mom van: kijk ons eens geweldige ideeën hebben?, een schitterende gelegenheid om van weerloze bejaarden af te komen.
  Wie weet hoeveel (demente) oude mensen door die mohammedaanse asielparasieten stiekem gemarteld worden. Die ‘oudjes’ kunnen daar tóch niets tegen doen en er niets van zeggen.

  Dit doet me weer denken aan mijn arme moeder (R.I.P.) die op het laatst doodsbang was voor zorgverleners in witte kleding in de ‘zorginstelling’ waar ze ‘leefde’. Die mensen deden haar pijn tijdens de dagelijkse ‘zorg’ omdat ze een totaal kapot, ingezakt lichaam had. Als men haar aanraakte, kreeg ze al schaafwonden. Ik heb haar diverse keren bang en wanhopig horen kreunen.
  Op een keer las ik in het patiëntendossier dat ze angstig kermde als ze personen in het wit zag. Ze kon niet aangeven waarom.
  Ik moet er niet aan denken dat zo’n kwaadwillende, mohammedaanse indringer dat oude stakkertje met opzet zou hebben gepijnigd.
  Als ik dat zou hebben gezien, zou ik hem hebben vermoord, zeker weten! 👿

  Geliked door 1 persoon

 12. Thomasson zegt:

  @spoorinmiddelsbijster. Denk maar aan de citaat van Poetin m.b.t. Duitsland. Duitsland is de enige land in Europa die nooit zal veranderen. In 1939 liepen de Duitsers achter hen Fuhrer die ze naar de afgrond leidde. In 2018 lopen ze achter Angela Merken en haar makkers die ze overduidelijk naar de afgrond zal leiden.

  Beide leiders tonen overduidelijk pathologische kenmerken. Maar kennelijk vinden de Duitsers het niet erg. Eigenlijk als wij goed over de zaak nadenken, zit hier een vorm van een vreemde Karma. Deze bejaarden die in hen jonge jaren zo graag miljoenen mensen in Europa hadden vermoord:( te beginnen in concentratiekampen en eindigen in de straten van Den Haag, Lidice, Oradour sur Glane enz.,) worden nu op een soort “HADAMAR T4-achtige wijze” de dood ingejaagd door hen eigen klein- en achterkleinkinderen. Het principe blijft hetzelfde. Zij zijn anno nu niet van nut voor de maatschappij, b) ze zijn de eersten in de rij om het veld te ruimen voor de Kalergi-Plan, en c) In de gloriedagen van deze bejaarden, waren vooral Oost Europese moordenaars, de beulen. Zij werden door hen “de Beestmensen” genoemd, Nu behoren de nieuwe beulen tot de nazi-klasse UNTERMENSCHEN: behorend tot de …SEMITISCHE volkerengroep, NEGERS en andere volkeren die tot de onderkant van de menselijke vuilnisbak behoren . Zij hebben de eer het werk voor het Arische ras te klaren.

  Geliked door 1 persoon

 13. kampersrene zegt:

  Ze moeten wel beloven de oudjes niet te verkrachten te bestelen of geweld te gebruiken ,als ze zich niet kunnen houden aan deze belofte , krijgen ze een tweede kans , indien ze zich opnieuw bezondigen dan worden ze onverbiddelijk ontslagen, Merkel kan ook “hard” zijn

  Like

 14. hendrikush zegt:

  Gewone verpleegkundigen hebben al moeite met het goed lezen en rekenen bij medicatie toediening. Door analphabete mohammedanen met kafir fobie zal dat zeker verbeteren.

  Geliked door 1 persoon

 15. Lucie zegt:

  En wat kiest de bevolking straks weer?
  Twijfel erg of ze wakker zijn in Duitsland,net zoals hier trouwens.
  Ze kiezen dat mens steeds weer,of manipuleren ze de uitslag?
  Zou zomaar kunnen,heb de laatste uitslag hier ook nooit vertrouwd.

  Geliked door 1 persoon

 16. Bas zegt:

  Ze hebben een burn-out ! CDU en de Groenen samen met de SPD en de FDP zijn kennelijk de zorgen boven het hoofd uitgegroeid. Ze zijn knettergek geworden. Wie verzint zoiets. Vluchtelingen zonder opleiding en Westerse culturele-anticipatie bejaarden laten verzorgen. Hoe kom je er op.

  Like

 17. Qvic zegt:

  Het is in Nederland niet anders, de bejaardenzorg en de revalidatiezorg zijn al helemaal uitgekleed. Er zijn al miljarden Euro’s aan andere doelen uitgegeven, dan waar ze eerste instantie voor bedoeld waren. En nog is de overheid de duimschroeven aan het aandraaien om nog meer bij deze groep behoeftige uit te knijpen. Maar als je als moslim vluchteling te boek staat, geeft de zelfde overheid ze alles wat zij maar willen. Geld speelt dan ineens geen rol meer.

  Like

 18. ildiko zegt:

  arme oudjes ze worden in hun eigen bedje verkracht, of vermoord

  Geliked door 1 persoon

 19. Jules Vismale zegt:

  Het kan trouwens, wat diploma’s betreft, niet alleen maar in Duitsland in de deelstaat Hessen nog gekker wezen! Want je zou haast verwachten dat de potentiële wetenschappers, leraren, verplegers en cultuurverrijkers juist oerdom gehouden worden en dan zou men een maatschappij van holbewoners kweken! Lees hier maar eens:

  354 eindexamens van Maastrichtse vmbo-leerlingen zijn afgekeurd. Hun scholen hebben ‘ernstige’ fouten gemaakt, schrijft minister Arie Slob (Voortgezet Onderwijs) aan de Tweede Kamer. De gedupeerde leerlingen van het Sint-Maartenscollege en het PortaMosana College moeten hun examen waarschijnlijk geheel of gedeeltelijk overdoen, vreest de minister. De scholen vallen onder de organisatie VMBO Maastricht en die leerlingen hebben daar vast geen enkele zin meer in!

  De zaak kwam aan het licht door een (anonieme) klokkenluider die naar de inspectie stapte, schrijft Slob. Die deed onderzoek op de scholen en constateerde dat het niet bij één leerling, maar bij allemaal misging. Beide scholen hebben ‘onverantwoord gehandeld’ (dat is feitelijk al jaren zo sinds in 1968 die rampzalige Mammoetwet de scholen en universiteiten dupeerde!) , stelt Slob. Dat levert een ‘ontzettende teleurstelling op voor alle leerlingen (en vast een reusachtige woede!) die erop rekenden volgende week hun diploma-uitreiking te hebben’.

  Volgens de Inspectie van het Onderwijs zijn de schoolexamens, de examens die aan het centraal examen voorafgaan, niet of onjuist afgenomen. Ook zouden er fouten zijn gemaakt (dat gebeurd trouwens ook al jaren in de bejaardenzorg en ziekenhuizen in Nederland, iets wat professor Bob Smalhout uit eigen ervaring besefte en zelfs een compleet ziekenhuis ontmaskerde met dodelijke fouten daarin!) in de registratie. De schoolexamens zijn onderdeel van het eindexamen en moeten zijn afgerond voordat leerlingen het centraal eindexamen mogen doen.

  Cijfers
  Nu blijkt dat de schoolexamens van honderden leerlingen niet op orde waren voordat zij centraal eindexamen gingen doen. Er ontbraken cijfers voor meerdere toetsen en andere onderdelen. Ook kregen leerlingen voor sommige onderdelen het cijfer 1 (zijn die studenten dan soms ontzettend dom?), zonder dat de school dat meldde en onderbouwde.

  Door de fouten is de toegang tot het centraal examen onterecht aan de leerlingen verleend. De Inspectie kon daarom niets anders dan de examens van de leerlingen ongeldig te verklaren. Volgens de inspectie is deze beslissing vergaand, maar wel noodzakelijk om de betrouwbaarheid van diploma’s (voorheen eisten sommige ouders zelfs dat hun kinderen alleen maar voldoendes moesten krijgen en geen straf en wee de leraren die daar niet voor zorgden: die konden meteen een woedende pa of ma op hun dak krijgen en zij gebruikten daarbij vaak fysiek geweld)! te kunnen garanderen.

  Vertrouwen
  De Inspectie erkent dat het besluit een grote invloed heeft op de leerlingen en hun ouders. ,,Zij dachten te kunnen rekenen op de uitslag die de school met hen heeft gedeeld”, aldus de inspectie. ,,Hun vertrouwen is hier ernstig geschaad.”
  De leerlingen en ouders (dadelijk heeft trouwens niemand meer vertrouwen in die scholen en universiteiten!) worden vandaag door de school verder geïnformeerd. Vanavond vindt er voor de gedupeerden een informatiebijeenkomst plaats.

  ,,Ik vind dit verschrikkelijk”, reageert de onlangs aangetreden interim-directeur Loek de Veen. Hij zegt dat de docenten van de school ,,zeer toegewijd” zijn, maar dat ,,tegelijkertijd is gebleken dat docenten zich onvoldoende bewust zijn van regels en procedures.” Dat is volgens hem de oorzaak (eigenlijk zou hij eens de reacties van Bob Smalhout eens moeten lezen in diens boeken ‘Op het scherp van de snede’) van de onregelmatigheden.
  De vmbo-school is onder verscherpt toezicht geplaatst van de inspectie. Die gaat het optreden van de directie nader onderzoeken.

  Gevolgen
  Per leerling wordt gekeken naar de individuele situatie. Daarna zullen de Inspectie en het College voor Toetsen en Examens kijken welke leerlingen deze zomer de openstaande schoolexamens alsnog kunnen doen (ikzelf deed in 1988 eindexamen op de Mavo en schrok me een ongeluk toen op de bewuste de telefoon ging omdat ik dacht dat ik juist was gezakt!) en tevens het centraal eindexamen kunnen volbrengen.
  Veel leerlingen zullen echter vermoedelijk hun examenjaar helemaal moeten overdoen. De herkansingsperiode laat in principe geen ruimte voor herexamens in meer dan één of twee vakken. Het examenschema wordt nu zoveel mogelijk aangepast (wat zijn die gedupeerde leerlingen daar vast dolblij mee maar niet heus!) om dat toch mogelijk te maken.

  Voor ouders en leerlingen met vragen die geen betrekking hebben op hun individuele situatie is een informatienummer ingesteld door het ministerie van Onderwijs en de Inspectie van het Onderwijs. Vanaf morgenochtend (23 juni) 09.00 uur kan worden gebeld met telefoonnummer (050) 599 77 99. Dit telefoonnummer is morgen bereikbaar van 09.00 – 16.00 uur.

  want als dit zo doorgaat dan hebben we dadelijk allemaal in Nederland nog, mits we bejaard worden, verzorging nodig omdat men haast geen kennis meer meekrijgt! En die “vluchtelingen” in Hessen moeten echt op hun beurt NIET verwachten dat zij, met eisende dreigementen, overal hun zin in krijgen! wie te veeleisend van aard is zal uiteindelijk alles gaan verliezen!

  Like

 20. annah zegt:

  in Engeland verstaan ze je niet met het Engels dat je op die middelbare school leert ??????

  Like

 21. Jan zegt:

  Simpel links: ‘Refugees Welcome’ Activist Raped and Murdered by Moroccan…
  ….
  The body of social democratic politician Sophia Lösche found in Spain — Moroccan truck driver confesses rape and murder of “Refugee welcome” activist.
  https://searchlight-germany.blogspot.com/2018/06/germany-body-of-social-democratic.html

  Zie ook: http://www.pi-news.net/2018/06/fall-sophia-loesche-frauenleiche-in-spanien-gefunden/

  Like

 22. Jan zegt:

  ‘Minderjarige vluchteling’ slaat reddingswerker tanden uit de mond, krijgt hersenletsel en gebroken kaak
  http://www.pi-news.net/2018/06/ottobrunn-mufl-schlagen-notaerztin-bei-rettungseinsatz-zaehne-aus/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s