Interne BAMF-documenten bewijzen: Merkel heeft moordenaars en verkrachters het land binnengelaten

Screenshot_107

Interne BAMF-documenten bewijzen: Duizenden moordenaars, verkrachters en drugsdealers midden onder ons!

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is de absolute waanzin: Er bevinden zich sinds de grensopening door Merkel in 2015 duizenden moordenaars, verkrachters en drugsdealers midden onder ons. Het BAMF is daar officieel van op de hoogte.

Interne brieven van diverse BAMF-filialen aan de veiligheidsafdeling in de centrale in Neurenberg wakkeren het criminele worstcasescenario aan, dat Merkel de burgers zonder met de ogen te knipperen gewoon aandoet. Wat veel van de beschermingzoekers hier op hun kerfstok hebben, spreekt boekdelen. 85 stafprocessen in Turkije, arrestatiebevel of zelfs trots naar voren gebrachte 40 moorden in het land van herkomst – menig medewerker van het BAMF moet wel rillen van angst voor wie er tegenover hem zit.

Op de veiligheidsafdeling in Neurenberg struikelt men over stapels waarschuwende aanwijzingen over zware criminelen, die allemaal asiel gekregen hebben in Duitsland. Vaak beroepen deze personen zich op krasse delicten, die zij in hun land van herkomst gepleegd hebben of niet, want Duits en internationaal recht behoedt ze ervoor om volgens de wetten van het land van herkomst bestraft te worden. In de regel worden ze zelfs beschermd door een uitzetverbod van Duitse rechtbanken. Gemakkelijker kan het echt niet.

Waar elders marteling en doodstraf dreigen, is hier sprake van een simpele waarschuwende aanwijzing bovenop het begeerde volledige verzorgingspakket. Het schuim van andere landen wordt op diegenen losgelaten die hier al langer leven. De burgers krijgen elke dag opnieuw met de gevolgen te maken. Zij hebben al lang begrepen dat de binnenlandse veiligheid ergens tussen relativerend wegkijken en archaïsche beroepsmisdaad ten onder is gegaan. Vluchtelingenkanselier Merkel laat Duitsland letterlijk doodbloeden en werkt er al aan de volgende miljoenen het land binnen te halen om hen los te laten op de bevolking. Zij is de kanselier van de ondergang van al datgene waarvan we hielden en dat ons dierbaar was.

(Lees eveneens: www.bild.de)

Bron:
www.facebook.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Interne BAMF-documenten bewijzen: Merkel heeft moordenaars en verkrachters het land binnengelaten

 1. droevige mof zegt:

  Dit is allemaal al jaren bekend. Maar een paar weken geleden was je een AfD-nazi, als je dat zei. En opeens is het in de Bild-Zeitung. Deze hypocrieten en opportunisten. De mainstream media hebben Merkel al op de mesthoop van de geschiedenis gegooid en wenden zich tot de nieuwe heersers. Veel van dit doet me denken aan de laatste weken van de oude DDR, net voor de val van de Berlijnse muur met Merkel in de rol van Erich Honecker. Maar het zal niet zo eenvoudig zijn als het vroeger in 1989 was. Het ruikt naar burgeroorlog, of liever guerrilla-oorlogsvoering van de indringers.
  Ik hoop dat ik het mis heb en dat alles gewoon een nachtmerrie is.

  Geliked door 2 people

 2. Petra DeBoer zegt:

  Ik had het gisteren al in de BILD gelezen en het is je reinste waanzin wat er naar buiten is gekomen. Desondanks wist ik al dat er vele criminelen en jihadisten in Duitsland en de EU binnen zijn gekomen die nog niet bekend zijn bij de autoriteiten want de afgelopen jaren hebben verschillende Syriërs al op foto’s al Qaida strijders herkend. Ik vraag me wel af hoe het zit met het internationale recht als een land om uitlevering vraagt van zulke mensen die 40 moorden op het geweten hebben? Weigert Duitsland dat dan omdat de gevangenissen in andere landen slechter zijn en de behandeling dus ook? In elk geval hebben we dat ook al in Nederland gezien waar een rechter iemand niet wilde uitwijzen naar België omdat die gevangenissen daar niet op orde zouden zijn.

  Wat heeft de EU wat op het geweten en Merkel voorop. Het is in één woord walgelijk wat de burgers word aangedaan.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @ Petra DeBoer
   En gister las ik dat het kabinet overweegt om hier vier gevangenissen te sluiten vanwege leegstand.
   Snap jij het nog?

   Like

   • bigljohn zegt:

    Tineke van Schagen 21 juni 2018. Vele – getinten – krijgen voor een misdrijf een taakstraf in plaats van een gevangenisstraf. Daardoor – lijkt – het alsof de misdaad op zijn retour is. Deze hele maatschappij is doordrenkt met leugens en onwaarheden. Wie weet wat ons allemaal nog boven het hoofd hangt !

    Geliked door 1 persoon

   • Heniusz zegt:

    Dat heeft 2 redenen. In de eerste plaats geven de rechters hier bij voorkeur taakstrafjes, daar wordt vanuit justitie ook nadrukkelijk op gestuurd, in de tweede plaats en dat is eigenlijk nog veel ergerlijker lopen er in Nederland nog minstens 12000 m/v rond die nog minimaal een half jaar staatspension te goed hebben, maar het opsporen van deze personen heeft bij onze nationale politie geen enkele vorm van prioriteit. De flitsboef uithangen langs onze veilige wegen vanwege de “onveiligheid” is vele malen belangrijker.

    Geliked door 2 people

   • Petra DeBoer zegt:

    @tinekevanschagen, nee want het is niet begrijpen behalve als je het ziet als bezuinigen op gevangenissen en criminelen laat lopen. In Duitsland zijn de gevangenissen overigens overvol.

    Geliked door 2 people

 3. bigljohn zegt:

  Die Duitse import, dat zijn dus die verwarde mannen waar alle kranten over berichten. De echte waarheid moet en zal onder het tapijt geschoven worden om het grote plan, de vernietiging van alle Europese culturen doorgang te verlenen. Zoals de Nazi’s de concentratiekampen uit het nieuws hielden, zo laat Merkel ook niet het achterste van haar tong zien. Deze E.U. misdaden in georganiseerd verband, het lijkt de Maffia wel, hebben Europa stevig in hun greep. En om in Maffia termen te spreken; Capo di tutti capi Juncker en zijn luitenant Merkel zullen Europa wel eens even snel naar zijn malle grootje helpen !

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  Schuldgevoelens. Dit continent gaat er nog eens kapot aan. Ik zie niet wat het voor nut heeft om islamieten binnen te halen omdat je ouders Joden hebben vergast.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Het heeft volgens mij helemaal niets met schuldgevoelens te maken @Perfide Albion
   Het is agenda 21 die wordt uitgevoerd.
   chaos is wat ze willen
   De burgers moeten eerst op de knietjes.
   Van daaruit ontstaat de nieuwe wereldorde.
   Maar eerst moet het cash geld nog afgeschaft,moeten we een chip ingeplant etc
   Dat is het uiteindelijke doel van deze misdaadorganisatie.

   Like

 5. Mary zegt:

  Maar dat is ook precies wat Merkel en de duistere EU club wil, die gaan door met importeren tot de Duitse bevolking hier een einde aanmaakt (dan zullen ze wel massaal AfD moeten stemmen, of de straat op gaan…….) eerder niet!!!.

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Iets met agenda 21 en new world order.

  Like

 7. Pingback: Interne BAMF-documenten bewijzen: Merkel heeft moordenaars en verkrachters het land binnengelaten | toodlessss

 8. Jan zegt:

  Net als in Amerika

  Geliked door 1 persoon

 9. Elisah zegt:

  Te erg voor woorden,
  https://fenixx.org/2018/06/22/moordenaars-verkrachters-drugshandelaars-leugenaars-niemand-wil-zeggen-of-ze-nog-steeds-hier-zijn/

  Nieuw, onbegrijpelijk asielschandaal: moordenaars, drugshandelaars, verkrachters en andere zware criminelen schuilen onder de bescherming van het asielrecht in Duitsland!
  De reden: de Duitse en internationale wetgeving verhindert dat zij worden uitgezet op grond van de wetgeving van hun thuisland, met inbegrip van marteling en de doodstraf. In de regel worden zware criminelen beschermd door een uitzettingsverbod van Duitse rechtbanken.
  https://mobile.twitter.com/Gvopdorp/status/1009824076431548416

  Like

 10. Elisah zegt:

  https://www.bild.de/bild-plus/politik/inland/asyl/keiner-will-sagen-ob-die-noch-bei-uns-sind-56071656,view=conversionToLogin.bild.html

  ASYL-WAHNSINN IN DEUTSCHLAND
  »Ich habe 40 Menschen umgebracht und will Asyl
  BILD dokumentiert 13 Fälle, die fassungslos machen
  Neuer, unfassbarer Asyl-Skandal: Mörder, Drogenhändler, Vergewaltiger und andere Schwerverbrecher finden im Schutz des Asylrechts in Deutschland Zuflucht!

  Like

  • Nemesis zegt:

   Omdat voor deze criminelen in hun thuisland de doodsstraf dreigt of ook erge marteling, stuurt Duitsland ze niet terug en laat ze los op de bevolking. Waar ze dus met hun activiteiten gewoon verder kunnen gaan. Alles verwarde personen en een taakstrafje als ze ze tenminste te pakken en voor de rechtbank krijgen.

   Like

 11. kampersrene zegt:

  Interne BAMF-documenten bewijzen: Merkel heeft moordenaars en verkrachters het land binnengelaten ……..en nu krijgen ze werk in de bejaardenzorg

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Ik ga haast wensen dat Angela Merkel met een tijdmachine naar het jaar 1930 wordt overgeheveld, in Düsseldorf, waar de vrouwenverkrachter en -moordenaar Peter Kürten haar achterna zit om haar uiteindelijk te doden! En dan mag ze meteen de Rijn inspringen en vervolgens richting de Noordzee toe zwemmen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s