Merkel wil empathie voor “vluchtelingen” – terwijl de critici van de massa-immigratie vervolgd worden

Screenshot_106

(Door: Sonja Ozimek – Vertaling: E.J. Bron)

Autoriteiten waarschuwen voor aanslagen met biologische wapens in Duitsland. Uitgevoerd door radicale islamieten, die zonder de ongecontroleerde massa-immigratie – die nog steeds volop aan de gang is – helemaal niet naar Europa zouden zijn gekomen. Ondertussen spreekt de kanselier van “humaniteit” tegenover de “vluchtelingen”. Waarbij niemand weet wie de mensen eigenlijk zijn die dagelijks door de NGO-schepen de EU worden binnengevaren. Merkel wijst een grensbewaking af, hoewel de meerderheid van de Duitse burgers hier voorstander van is…

epoch times

In de asielruzie met de CSU wil bondskanselier Angela Merkel naar een “gezamenlijke Europese oplossing” blijven zoeken.

Bij de herdenkingsbijeenkomst voor de slachtoffers van vlucht en verdrijving in Berlijn, waaraan ook minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer deelnam, zei ze: “Het is in het grootste belang van onze landen om Europa bij elkaar te houden. Uit oer-eigen belang is het zaak om de grote vragen van de buitenlandse, de vluchtelingen- en de migratiepolitiek gezamenlijk te beantwoorden. Het zou niet goed zijn wanneer een ieder dat ten koste van de ander zou doen.”

“Daarom is onze herdenkingsdag bewust gewijd aan de slachtoffers van vlucht en verdrijving – de slachtoffers, want het overgrote deel van de vluchtenden is slachtoffer.”

Merkel zei eveneens: “We hebben constructieve, humane en Europese antwoorden nodig. Dat is allemaal gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar het gaat om mensenlevens. Het gaat om perspectieven in de landen van herkomst. Het gaat om de strijd tegen de mens-verachtende praktijken van mensensmokkelaars. Het gaat om de bestrijding van illegale migratie. Het gaat om een geordende en aangestuurde, legale immigratie. Het gaat om gelukte integratie. En het gaat om verbondenheid. Kortom: het gaat om zeer veel dat de moeite waard is om je voor in te zetten, en waartoe ons ook deze herdenkingsdag aanmaant.”

Maar de critici worden vervolgd

Ondertussen blijkt in Duitsland dat de Duitse burgers absoluut ontevreden zijn met de migratiepolitiek van de Bondskanselier. Van “Wir schaffen das…”- de lijfspreuk van de kanselier bij de grensopening in 2015 – is weinig in de samenleving aangekomen. Integendeel. De problemen spitsen zich toe – de integratie van honderdduizenden migranten functioneert niet. Rechtbanken zijn overbelast, scholen zijn overbelast, gemeenten zijn overbelast. De hele samenleving is overbelast.

Daarom zijn de woorden van de kanselier bij de herdenkingsbijeenkomst voor de slachtoffers van vlucht en verdrijving holle frasen en ver verwijderd van welke realiteit dan ook.

Minister van binnenlandse Zaken horst Seehofer (CSU) wil migranten, die al in andere EU-landen geregistreerd zijn, afwijzen aan de Duitse grens. Uit peilingen blijkt dat de meerderheid van de Duitsers hier voorstander van is. Merkel echter pocht op een “Europese oplossing”. Europa zou bij elkaar gehouden moeten worden, zei ze.

Dat de massale immigratie en het idee van de gedwongen verdeling van migranten echter door meerdere EU-landen wordt afgewezen en dat deze dwangmaatregelen de EU alleen nog maar meer uit elkaar doet drijven, schijnt de kanselier niet te merken. Veel EU-landen willen geen massa-immigratie van mensen uit de islamitische cultuurkring. Dat is niet verbazingwekkend – want het conflictpotentieel is enorm. De culturen zijn extreem verschillend. Maar daar praat de kanselier niet over. En terwijl zij spreekt van een “bestrijding van de vluchtoorzaken”, worden er nog steeds wapens naar crisislanden gestuurd. De wapenindustrie maakt miljarden winst.

En terwijl er al 3 jaar over de “bewaking van de buitengrenzen” wordt gedebatteerd, worden er dagelijks honderden, ja, zelfs duizenden mensen uit Afrika met schepen van NGO´s opgehaald en naar de EU getransporteerd. Wie er komt, weet niemand. De landen van eerste opname zijn gigantisch overbelast – de situatie spitst zich steeds verder toe. Maar de politiek stuurt niet tegen.

Ondertussen waarschuwen de autoriteiten in Duitsland en andere EU-landen voor toenemend terreurgevaar – ja, zelfs voor aanslagen met biologische wapens. Uitgevoerd door radicale islamieten, die allemaal onder de dekmantel van de “humaniteit” naar Europa verscheept worden.

Maar daarover heeft men het niet – en wie het waagt om deze feiten ter discussie te stellen, wordt een rechtse, nazi, racist enzovoort genoemd en door organisaties zoals de links-terroristische Antifa tot zwijgen gebracht – en dat wordt ook nog eens getolereerd door de Duitse regering.

Hoe deze enorme scheve situatie in Duitsland, ja, in de hele EU, met de zogenaamde humanitaire ader van de kanselier en andere EU-politici uitgelegd moet worden, blijft net zo de vraag als het zwijgen in het Duitse parlement, waar op comfortabele wijze door de meerderheid alleen nog maar EU-besluiten worden goedgekeurd.

Bron:
www.epochtimes.de
Door: Sonja Ozimek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Merkel wil empathie voor “vluchtelingen” – terwijl de critici van de massa-immigratie vervolgd worden

 1. koosv8 zegt:

  Puur uit humanitaire overwegingen, wordt het de hoogste tijd dat er zg. Leiders worden weggenomen. Misschien iets voor de CIA ,die zitten altijd overal te zieken en te manipuleren.

  Geliked door 2 people

 2. Elisah zegt:

  Empathie frau demona?
  Waar is de empathie voor de vele slachtoffers?

  https://fenixx.org/2018/06/21/familie-van-door-marokkaan-vermoordde-vluchtelingenactiviste-willen-geen-racistische-discussies/
  Familie van door Marokkaan vermoordde vluchtelingenactiviste willen geen racistische discussies

  Like

  • Pietersen zegt:

   Haar eigen goedheid en vertrouwen in asielzoekers heeft haar de das om gedaan. Nu kan zij nooit meer wegkijken. Domme gans.

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Haar eigen goedheid en vertrouwen?????///
    WORDT EENS WAKKER PIETERSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like

 3. guusvelraeds zegt:

  “Het is in het grootste belang van onze landen om Europa bij elkaar te houden. Uit oer-eigen belang is het zaak om de grote vragen van de buitenlandse, de vluchtelingen- en de migratiepolitiek gezamenlijk te beantwoorden. Het zou niet goed zijn wanneer een ieder dat ten koste van de ander zou doen.”

  Hun smerigheid in het spelen met valse woorden en manipulerende benamingen kent geen grenzen.

  We kunnen het opdreunen: Vluchtelingen, Europa, Diversiteit, Rechts Populisme en Tolerantie.

  Iedere keer flikken ze het opnieuw. Hun EU propaganda is om te kotsen.

  Waar ze continu Europa zeggen bedoelen de huichelaars Europese Unie en niets anders.

  De EU moet bij elkaar gehouden worden. Europa interesseert deze politieke psychopaten nul komma nul en de Europese bevolking nog veel minder. Een schamele 140,00 Euro per maand voor nabestaanden van islamitische terreur slachtoffers. Je zou ze toch.

  Het stemvee wordt jaar in jaar uit geïndoctrineerd door dat gajes met Europa hier en Europa daar.

  Dat terwijl zij het juist zijn die Europa naar de sodemieter helpen.

  Uit oer eigenbelang! Ja hun belang.

  Merkel zou opgehangen moeten worden voor hoogverraad.

  Geliked door 1 persoon

 4. Flo zegt:

  De ver van mijn bed show voor de zwaar bewaakte politieke figuren in Brussel ,alemaal de laan uit ,en niemand die ze mist .

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Het zou de Europese zaak sieren als er een dagelijkse show op tv kan worden uitgezonden waarin de vluchtelingen op diverse manieren kunnen laten zien hoe graag men een Europees burger wil worden.
  Een toelage en premie zullen ontvangen naar gelang het risico van de uitdaging, bv. balkonklimmen, oid. en hun nieuwe identiteit en nationaliteit in ontvangst mogen nemen uit handen van een hoogwaardigheidsbekleder.
  (met als bonus een geheel verzorgde retourreis naar het thuisland, met limousine en creditcard).

  Like

 6. Patriot 2.0 zegt:

  Nog meer empathie?

  Like

 7. tinekevanschagen zegt:

  Wat een vervelende doordrammer is dat kreng toch.
  Het vierde rijk moet en zal er komen. het interesseert haar geen ene fuck hoeveel mensenlevens dat kost.
  Wat ben je dan voor een persoon…..voor je partner….vrienden …kennissen….
  Je probeert het te vatten….maar ik ken er met mijn verstand niet bij.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  De grootste idioten wonen in Zweden, op de voet gevolgd door de Duitsers. Al voor de tweede keer kreeg een vol-idioot de absolute macht in Duitsland, nu alweer vele jaren. De meeste Duitsers lopen slaafs achter Merkel aan, gelijk als ze deden met Hitler. Als het maar beperkt bleef tot Duitsland. Maar ook deze keer zal compleet Europa er door getroffen worden. En niet voor 5 jaar, maar mogelijk voor honderden jaren, want we spreken hier over de islam. De islam die zich snel zal laten gelden als de Sharia, waarvan de gruwelen alom bekend zijn !

  Geliked door 1 persoon

 9. kampersrene zegt:

  Merkel wil empathie voor “fluchtelingen” Zij vraagt feitelijk begrip voor , de moorden , verkrachtingen en terrorisme van haar islam oogappels

  Like

 10. Elisah zegt:

  Weer de beurs trekken?
  https://politiek.tpo.nl/2018/06/22/europese-commissie-wil-bijstand-van-overheid-aan-slachtoffers-discriminatie-tijdens-rechtszaak/
  Europese Commissie wil ‘bijstand’ van ‘overheid’ aan ‘slachtoffers discriminatie’ tijdens rechtszaak
  ‘Daarvoor moeten ze voldoende budget krijgen’, dus u kunt nu wel een beetje raden wie dat mag gaan betalen

  Tsja, wie zijn nou eigenlijk de echte slachtoffers?

  Like

 11. Elisah zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5869829/Father-two-year-old-face-child-separation-crisis-speaks-out.html

  EXCLUSIVE: ‘They’re together and safe: Father of Honduran two-year-old who became the face of family separation crisis reveals daughter was never separated from her mother, but the image of her in tears at U.S. border control ‘broke his heart’


  Deze foto wordt overal (mis)gebruikt, maar het meisje was helemaal niet gescheiden van haar moeder.

  Like

 12. Eigen volk eerst zegt:

  Ik denk dat zo’n aanval nodig is om de ogen van het volk te openen en een revolutie te ontketenen. Van de leiders hebben we NIETS te verwachten…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s