Moskee Groningen bedelt bij Golfstaten

Screenshot_97

(Door: Bart Olmer)

De Groninger moskee ‘Islamitische Centrum Groningen’ heeft geld gevraagd uit Golfstaten Saoedi-Arabië en Koeweit.

Dit blijkt uit informatie die minister Blok van Buitenlandse Zaken openbaar heeft gemaakt over de financiering van moskeeën in Nederland vanuit conservatieve islamitische Golfstaten. Volgens het overzicht vroeg de Groninger moskee op 30 september 2015 financiële steun aan.

Aan infuus conservatieve islamitische landen

Het Islamitische Centrum Groningen staat op een lijst van 26 Nederlandse islamitische instellingen die om buitenlands geld hebben gebedeld tussen 2010 en 2016. De minister openbaart deze informatie op verzoek van de Tweede Kamer, die precies wil weten welke islamitische organisaties in Nederland afhankelijk aan het infuus hangen van conservatieve islamitische landen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Eurabië, Groningen, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Moskee Groningen bedelt bij Golfstaten

 1. Thoth zegt:

  Oh, dat lijkt wel een boerderij. Elke huisvesting is genoeg voor de fascistische islam. Ik neem aan het druk is op de vrijdag.

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Voorheen kregen ze geld van de belastingen? Ons geld dus?
  Dat werkt zo; 3 Mohammeds gaan naar de gemeente en vragen geld voor theehuis / cultureel centrum. Want belangrijk voor hen en ze werken zich allemaal kapot.
  Dan krijgen ze een school of buurthuis. Gratis. Gaan daar vervolgens in bidden en nodigen een haatbaard voor de verfijning van de leer. En zie; weer een moskeet erbij. Een haatreactor.
  Nu is de school niet mooi en klaagt de buurt over troep en wildparkeren.
  Dus ………..
  Komt er een groot haatpaleis. Betaald door H&I, door zandlanden, door drugshandel.

  Iedere moskeet is er één te veel. Geloof terug achter de voordeur en Nederland seculier graag.

  Geliked door 2 people

 3. Tistochwat zegt:

  Het gezegde luidt:
  ‘Wie betaalt, beveelt.’

  Like

 4. Cathja zegt:

  Stef Blok ziet geen mogelijkheden om hier in te grijpen, Rutte kan niet tegenhouden dat Turken in Nederland stembiljetten thuis krijgen, en hij kan er ook niks tegen doen dat er borden richting de stemlokalen voor de Turkse verkiezingen langs onze snelwegen staan. Ja, in het Turks, want Nederlands verstaan die lui na 25 jaar nog steeds niet. Niks kan, niks mag, zolang we het over moslims hebben. Ondertussen islamiseert Nederland op volle toeren en niemand die dit ter sprake brengt, behalve Geert Wilders dan.

  Ik vind het ook zeer vreemd dat we niet mogen controleren in Turkije welk eigen woningbezit er is, gekocht met geld van een Nederlandse uitkering. Mag niet van de rechter, wegens ‘inbreuk op de privacy’. In ons land mogen brandweer en politie niet zomaar een moskee binnen vallen als men vindt dat daar verdachte dingen gebeuren. In Duitsland kan en mag dit wel.

  Nederland ziet geen kans om fraudeurs in het buitenland te korten. Nederland is aan handen en voeten gebonden aan allerlei regel en wetjes, dus mensen uit den vreemde….., kom maar hier en leef je uit. Je bent zo vrij als een vogel in de lucht!

  Bah, kotsmisselijk word ik van al dit soort berichten!

  Geliked door 2 people

 5. fleckie zegt:

  Komt er Geld binnen van hun SOORT- –‘-‘ OVERTUIGINGSGENOTEN’, dan ‘MOGEN ‘ !! ze best wel …DE REEDS ONTVANGEN SUBSIDIES. VERSTREKT. DOOR de. …ONNOZELE NEDERLANDERS TERUGSTORTEN!( moet in feite geeist worden door…SUBSIDIE VERSTREKKER!)

  Like

 6. Patriot 2.0 zegt:

  Kunnen die conservatieve islamitische landen ook de kosten van de “vluchtelingen” betalen s.v.p.?!

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  Sluiten die handel!

  Like

 8. ReaGluurder zegt:

  Die Hele QudtZooi heeft ONS al zo’n 500 M I L J A R D gekost! 500 miljard van ONS afgejat! Ik heb geen sikkepit respect meer voor die Klote Zooi die mijn spaarcenten hebben afgejat!

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Na de tsunami in Sulawesi zag ik in de Telegraaf een foto staan van een moskee die in de zee was gespoeld! Als daar haat was geprediceerd tegen het westen of tegen de ongelukkige inwoners van Sulawesi dan vind ik die zinkende moskee pas echt prachtig om te zien!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s