Stelende “asielzoeker”? Dan in geen een winkel in Ter Apel meer welkom

Screenshot_98

AZC in Ter Apel.

(Door: Marcel Looden)

In hun strijd tegen stelende bewoners van het asielcentrum grijpen winkeliers in Ter Apel een nieuw middel aan: het collectief winkelverbod.

Dat systeem houdt in dat iemand, die in een winkel een strafbaar feit heeft begaan, daar niet meer mag komen. ,,Maar ook niet meer in de winkels van andere middenstanders die aan dit systeem meedoen’’, zegt Harry Stuulen, zelf eigenaar van een supermarkt en voorzitter van de handelsvereniging Mercurius.

Contacten

Het collectief winkelverbod moet worden aangevraagd bij het landelijk Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). ,,We hebben met het CCV al contacten gelegd’’, zegt Stuulen.

Hij hoopt dat de invoering van collectief verbod potentiële dieven afschrikt. ,,Ook omdat iemand die het verbod overtreedt, zich schuldig maakt aan huisvredebreuk. Daar gelden zwaardere straffen voor dan voor een gewone diefstal.’’

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Criminaliteit, Eurabië, gezond realisme, Groningen, Illegalen, Immigratie, Multiculti, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

27 reacties op Stelende “asielzoeker”? Dan in geen een winkel in Ter Apel meer welkom

 1. Cathja zegt:

  Staatssecretaris Harbers moet de regels niet aanscherpen, maar werk maken van uitzetting! Wat weer een softe aanpak van dit probleem zeg! Die stelende gasten horen hier niet. Maken ook geen kans op een verblijfsvergunning, want ze komen uit veilige landen. En dan moet je weg wezen.

  Ik geef de winkeliers groot gelijk dat ze zelf maatregelen hebben aangekondigd om deze strafbare praktijken te stoppen. Ik begrijp alleen even niet waarom ze deze maatregelen moeten aanvragen. Ze beschermen toch alleen hun eigen winkel plus goederen?

  Het leven in ons land wordt er niet leuker op. Pesterijen, asiel-explosie, overlast, belastingverhoging op belastingverhoging, niet omdat het moet, maar omdat we het pikken. Al het geld wat ons wordt afgenomen gaat regelrecht naar figuren die hier niks te zoeken hebben.

  Je bloed kookt toch af en toe?

  (Het mijne tenminste wel…)

  Geliked door 1 persoon

 2. hslot4 zegt:

  Gaat niet werken want dan komen ze gewoon met hele hordes je zaak in en de politie enforced toch helemaal niets .
  Een blaffer onder je toonbank net als in de USA is de enigste taal die die gasten verstaan en de room temperature challenge .

  Like

 3. rs zegt:

  dus, diegene, de winkeliers die bestolen worden MOETEN een CVV opvragen ? Wat zijn de kosten daarvan ? In plaats dat ze het GAJES aanpakken……maar nee hoor……TRAP ZE ALLEMAAL HET LAND UIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. King Arthur zegt:

  Stelende geschifte asielparasiet??
  Dan meteen het land uit pleuren, WTF, wat moeten we nu met een winkelverbod??
  Dit land (roverheid in den haag) is volledig de weg kwijt met alle onzin wetjes waardoor het bijna onmogelijk is om buitenlandse criminele het land uit te krijgen..
  Als we de booslim zouden berechten naar zijn eigen wetten, dan liep er geen een meer vrij rond, maar allemaal in een rolstoel met mondbesturing.
  1x stelen is linkerhandje eraf, 2e keer is rechterhandje eraf, 3x is linkervoetje eraf en 4 keer is rechtevoetje eraf! Moet je eens zien hoe snel het over is.

  Geliked door 3 people

 5. Taljaard zegt:

  In de dorpen Ter Apel en Ter Apelkanaal wonen zo ongeveer de meest gemoedelijke en aardigste mensen die je je maar kunt voorstellen. Dit in tegenstelling tot mijn regio.
  Waarschijnlijk hebben de autoriteiten daarom dan ook geen AZC direct in mijn buurt neergezet. Net zoals ze het ook niet in hun hoofd zouden halen om een AZC in Hardegaryp, St, Willebrord, Ruinen, Kerkdriel, Volendam, Urk, Veen of Staphorst neer te plempen.
  Want zij kennen hun Pappenheimers wel een beetje in Den Haag.
  Maar als zelfs die lieverds in Ter Apel de kont al tegen de krib gaan gooien moet er echt wel heel wat aan de hand zijn.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Door deze regering (Rutte 1,2,3,) zijn vele dorpen verziekt door er AZC’s onder te brengen, dus vluchten uit de door vreemdelingen verziekte (grote) steden kan ook al niet meer !!

   Like

 6. P Klein zegt:

  Idee erachter is niet slecht ,maar ze vluchten en stelen vrolijk verder .Kordaat optreden ,en met familie en al gelijk het land uit .

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Discremenááááááátie, discremenááááááátie.

  Like

 8. Jo zegt:

  De gratis advocaten van deze vreemdelingen zullen wel weer naar het gelijkheidsbeginsel van Artikel 1 van de Nederlandse grondwet grijpen.
  Dat hebben ze ook gedaan met Turken die van de AOW genieten in hun land van herkomst. Ze werden gecontroleerd door een Nederlandse instantie of ze huizen en dergelijke bezaten die ze niet hadden opgegeven.
  Werd dat geconstateerd dat werd hun AOW gekort.
  Maar … omdat hun gratis advocaten hier in Nederland riepen dat er gediscrimineerd werd omdat andere nationaliteiten niet werden gecontroleerd, gaf de d666-rechter hun gelijk, en moest de Sociale Verzekerings Bank (SVB) hun het volle pond uitbetalen !!!

  Like

 9. Peter zegt:

  Geen geld geven aan Artsen zonder Grenzen want u wordt grenzeloos bedonderd !!!

  Hulpverleners in Afrika ‘gaven prostituees medicijnen in ruil voor seks’
  Mannelijke medewerkers van Artsen zonder Grenzen (AzG) hebben zich in Afrika op grote schaal bezondigd aan seksueel wangedrag. Zo maakten ze misbruik van (jonge) prostituees en vielen ze collega’s lastig, verklaarden vrouwelijke oud-collega’s vandaag in een ochtendnieuwsprogramma op de Britse televisie.

  Geliked door 1 persoon

 10. fleckie zegt:

  niets mogen stelen? Dan breken ze toch gewoon, o.a. drankpakken , !!, e n als toetje ‘voedzame’ koekjespakken , of iets dergelijke open, ( als er net NIET VEEL ( blank) volk in de. buurt is. …….( HEB al eens geobserveerd, hondsbrutaal

  Geliked door 2 people

 11. paulzwueste zegt:

  Die meisjes en vrouwen die zo mooi welkomstliederen hebben gezongen hebben bij de aankomst van al die lieve zielige asielzoekers zullen wel héél verdrietig zijn als ze horen dat die boze winkeliers van plan zijn om hun lievelingen het stelen onmogelijk te maken.
  Dat is toch hun cultuur!

  Geliked door 1 persoon

 12. Wanneer in Nederland het strafrecht vervangen wordt door het sharia-‘recht’ dan laten ze het wel uit hun inteelt koppen om iets te stelen, dan zijn ze als de wiedeweerga een hand kwijt, da’s wel jammer dan kunnen ze geen eenvoudig werk meer doen, o wacht even.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ja, da’s lachen.
   Het vervelende is dat ze in Nederland zo’n kosteloze operatie onder volledige verdoving krijgen en daarna ’n jaar lang gratis revalidatie om te leren stelen met ’n kunsthand.
   Ik pleit daarom voor onthoofden.
   Laten we eerlijk zijn, ze deden toch al niks met die -60 IQ-hersenen.

   Like

 13. Haksteeg Anton zegt:

  Het is eigenlijk krankzinnig dat met in Nederland zo ver moet gaan om die zgn. asielzoekers die (blijven) stelen onder controle te krijgen. Geen wonder dat niemand dat soort “vermeende” vluchtelingen in dienst wenst te nemen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Eigen volk eerst zegt:

  Dat is een hele goede actie tegen migrantendieven. Zou in de rest van Nederland ook moeten zijn.

  Like

 15. A Ruygrok zegt:

  Laten wij nou toch niet zo moeilijk doen..,beetje stelen en roven moet kunnen.., toch.., die mensen hebben het zwaar zijn allemaal beetje of wat meer verward en de cultuur shock heeft ook z’n impact…, Begrijp alleen niet waarom asiel onderkomens altijd bij het gewone volk worden geplaatst.., en niet in de tuinen van de koning en familie of regering , Catshuis en zo..,die zijn er toch zo mee in hun sas.
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s