Bulgarije wil buitengrenzen EU per direct sluiten

Screenshot_125

Anti-immigratie hek langs de Bulgaars-Turkse grens.

‘EU zich moet bekommeren om de duizenden migranten die al in Europa zijn’

Bulgarije zal op de EU-mini-top over migratie dit weekeinde de onmiddellijke sluiting voorstellen van de buitengrenzen van de Europese Unie voor migranten. Tegelijk moeten er centra voor oorlogsvluchtelingen buiten het EU-grondgebied komen. Dit zei premier Bojko Borisov vrijdag tijdens een verrassingsbezoek aan het Bulgaarse parlement.

Post online

Borisov zei dat zodra de instroom van migranten is gestopt, de EU zich moet bekommeren om de duizenden migranten die al in Europa zijn. De mensen die conflicten zijn ontvlucht moeten bescherming krijgen en de rest moet naar huis, aldus de premier. Hij zei dat er centra in Libië en Turkije moeten worden opgezet die vluchtelingen opvangen nog voor ze Europa bereiken. De oppositie had om informatie gevraagd over de positie van Bulgarije met betrekking tot migratie.

Bron:
https://politiek.tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Bulgarije, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

13 reacties op Bulgarije wil buitengrenzen EU per direct sluiten

 1. Mary zegt:

  En dus kunnen alle AZC bewoners daar onmiddellijk naar toe gedeporteerd worden, kan Rutte en Co ook niet meer komen met we kunnen illegalen (uitgeprocedeerde) nergens naar toesturen, allemaal naar de kampen in de onaantrekkelijke buitengebieden maar dan ook nooit meer Europa in, vooral dat laatste betwijfel ik ten zeerste daar de duistere VN club dat kennelijk gaat bepalen, dat clubje met Islamieten aan het roer en waar ieder land die niets met mensenrechten heeft als de sodemieter lid van wil worden of al is.

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Als Europa zich niet gaat weren tegen de islam is het verloren.

  Onze aanvallers krijgen in ieder geval al te horen dat Europa islamitisch wordt.
  Voor hen is het geen verrassing.

  Like

 3. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Borisov zei dat zodra de instroom van migranten is gestopt”

  Ik geloof niet dat dat ooit nog gaat stoppen. Of bedoelt ie in Bulgarije?

  Like

 4. Marc zegt:

  Kijk, het begint er steeds meer op te lijken: Hongarije, Polen, Tsjechië, Slowakije, Oostenrijk, Italië, Denemarken, Brexit, Beieren, en dan nu Bulgarije!

  En dan gaat zelfs Asscher in de leer bij zijn Deense partijgenoten, die wél een strikt immigratiebeleid voor staan.

  Het gaat beter. Maar de grootste gekken staan nog steeds aan het roer: Merkel, Macron, Rutte, de Belgen en de Spanjaarden!

  Ondertussen zijn de voorspellingen dat in het jaar 2100 Nederland 20 miljoen inwoners zal tellen, waarvan 8 miljoen van autochtone oorsprong.

  Geliked door 2 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Waar zijn de andere miljoenen autochtonen dan gebleven??

   Like

   • Peacepipe zegt:

    Die zijn dan allemaal al overleden!
    Zo werkt de “omvolking” en dat zal daarna nog sneller gaan.

    Geliked door 2 people

   • koddebeier zegt:

    Bulgarije ontwaakt !

    Like

   • Marc zegt:

    Autochtonen nemen geen, een of maximaal twee kinderen. De autochtone bevolking is al decennia dalende. Op dit moment is een kwart van de bevolking in Nederland van allochtone oorsprong. Er zijn nu van de 17,5 miljoen 13,2 miljoen autochtoon. In 2100 zijn dat er nog maar 8 miljoen.

    Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    @ Peacepipe en Marc:

    Het is me nu duidelijk. Schrikbarend voor de mensen (autochtonen) met kinderen en kleinkinderen!

    Like

 5. fleckie zegt:

  Typisch ,dat ze het nu eens …NOOIT… over ‘DE INHOUD. VAN. BRÜSSEL.’ HEBBEN!

  Like

 6. Peter zegt:

  Voor alle sombermannen en sombervrouwen.
  Ik heb een goed gevoel over het einde van de migrantenwaanzin.
  Mevrouw Merkel gaat haar einde tegemoet en Sebastian Kurz gaat in Europa de touwtjes in handen krijgen. Oostenrijk is vanaf 1 juli EU-voorzitter.
  Laten we blij hierover zijn en dit weekend alvast de champagneflessen in de koelkast zetten.
  Rejoice Rejoice !!

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Ik denk dat het een toneelstukje voor de bühne is.
   Merkel en haar kompanen = de EU ze zal/zullen zich altijd en desnoods onder de oppervlakte blijven bemoeien met het omvolken van Europa. Al sinds de afspraak met Turkije vliegen er tientallen vliegtuigen per dag naar Europese landen met “migranten”, allemaal de crème de la crème, geestelijk gestoorden, ouderen, invaliden, zwaar religieuze pikzwarte pinguïns en onvriendelijk kijkende zwaar behaarde baardapen. Afrikanen die er uit zien alsof ze nog te dom zijn om te poepen, werkelijk daar heb je al land totaal niets aan. (ik zie ze dagelijks met bussen het COA ingereden worden) Wat wij er als land ook mee kunnen, ze verdwijnen allemaal zonder enige bemoeienis en ophef tussen de Nederlandse bevolking. De redding zal niet vanuit de regeringen komen, die zitten er al te ver in. De redding zal moeten komen van Europese burgers die zich gaan inzetten voor hun individuele vrijheid. Dat gaat vanzelf komen, deze economische immigranten zullen gaan pakken wat ze niet krijgen want NIEMAND zit er op te wachten, ze zijn economisch een ramp. Verkrachting, roof en steekpartijen zullen aan de orde van de dag zijn. Makkelijker zal het ook niet worden, de elite kan zich verdedigen met rooie troepen evt met de islam samen tegen alles (fascisme, populisme, nazisme, etc.) wat hen niet bevalt.
   Nee die champagne komt bij mij pas als de EU totaal ingestort en er zicht is op verbetering.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s