Geen enkel Noord-Afrikaans land wil “migranten” opvangen

Screenshot_120

Een boot met “migranten” landt op de kust bij het Zuid-Spaanse Cádiz.

Europese leiders willen graag dat “migranten” die uit de Middellandse Zee zijn opgepikt, buiten Europa worden opgevangen, maar voorlopig lijkt geen enkel land in Noord-Afrika daartoe bereid.

“Nog niet”, zegt EU-commissaris Dimitris Avramopoulos van Migratie. Het idee is om economische “migranten” en “vluchtelingen” te scheiden op ‘ontschepingsplatforms’ buiten de EU, bijvoorbeeld in Tunesië.

Vluchtelingenverdrag Genève als leidraad

Dat wordt geen Guantánamo Bay, maar een veilige plek vanwaar de VN-organisaties IOM en UNHCR mensen die recht op bescherming hebben kunnen herplaatsen naar Europa, zegt Avramopoulos. “Het Vluchtelingenverdrag van Genève is onze leidraad.” Voor economische “migranten” wordt volgens hem een ‘waardige terugkeer’ geregeld.

De Europese Commissie organiseert zondag een minitop met de leiders van minstens tien EU-landen om oplossingen voor het migratievraagstuk te vinden. Ook premier Mark Rutte is daarbij. “Samen kunnen we bergen verzetten”, vindt Avramopoulos, die waarschuwde dat de toekomst van Europa op het spel staat.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Geen enkel Noord-Afrikaans land wil “migranten” opvangen

 1. Mary zegt:

  “Waar de duistere VN organisaties IOM en UNHRC mensen die recht hebben op bescherming kunnen herplaatsen naar Europa” dat betekend dan precies dezelfde problemen of meer via een andere route.

  Geliked door 1 persoon

 2. Thom zegt:

  Merkel zit in zwaar weer. In Noord Afrika wil geen enkel land ze hebben of er moet zo’n gigantisch bedrag betaald worden, dat alleen een waanzinnige, wat Merkel in wezen is daar in trapt.. Hongarije, Polen, Italië, Oostenrijk, Slowakije, Tsjechië en Bulgarije zullen de grenzen sluiten. De NGO schepen worden in beslag genomen als ze in Italië aanlanden. De CSU in Beieren vindt het maar niks dat Merkel zonder hun medeweten met Macron heeft afgesproken dat de Noord-Europese landen Sinterklaas gaan spelen voor Frankrijk. De prijs die Merkel aan Italië moet betalen om haar te steunen zal gigantisch zijn en dan nog gaan de grenzen binnenkort voorgoed dicht, tenminste daar

  Geliked door 1 persoon

 3. Petra DeBoer zegt:

  Wat een zooitje bij de politici want er is maar één oplossing en dat is het vluchtelingenverdrag opzeggen. Het vluchtelingenverdrag geld trouwens alleen voor politieke vluchtelingen en verder voor niemand. Maar goed ze gaan weer pappen en nathouden en het kost weer handen vol geld en lost niks op. Nexit graag!

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   En ook dan nog ist het geen verplichting volgens het verdrag van Geneve. Een land kan dat doen, maar het ook laten.
   Zo kun je zien, dat zo goed als niemand in heel Europa weet, wat er nu in dat verdrag staat. De zogenaamde vluchelingen worden gewoon door je strot geduwd, gebaseerd op stapels leugens en verdraaingen.

   Like

 4. Yvonne zegt:

  Net op teletekst dat Malta een schip met 220 zgn vluchtelingen niet wil toe laten
  Als heel Europa dit nu eens gaan doen, het loopt de spuigaten uit
  Geen wonder dat Noord Afrika geen vluchtelingen terug neemt die zijn al lang blij als ze naar Europa vertrekken

  Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   Dat is dat schip met een Duitse eigenaar dat een Nederlandse vlag voert en dat Italië niet binnen mag of het wordt aan de ketting gelegd. Laat ze maar weer doorvaren naar Spanje of ze terugbrengen. Het einde van de route Libië naar Malta en Italië is in zicht en daarmee Merkel’s einde.

   Like

  • Thom zegt:

   Spanje heeft al gezegd dat ze daar opnieuw naar toe kunnen. De lading van de Aquarius van vorige week is intussen al aan zijn tocht naar Noord-Europa en onze vleesp[otten begonnen. Goh wat zijn die socialistische Spanjaarden toch menslievend. Ik krijg er tranen van in mijn ogen.

   https://www.nu.nl/buitenland/5326583/italie-kritiek-malta-vanwege-weigeren-schip-met-migranten.html

   Like

   • kopjethee zegt:

    Overigens is Malta ( net als Zwitserland ) illuminati-gebied ….staan beiden in de top 10 van landen waar je naar toe zou kunnen wanneer je geen 3e w.o. aan je hoofd wil hebben ….maar afijn, dan zou je dus Nederland moeten verlaten, en dat vind ik ook geen optie vooralsnog. Maar deze gebieden zijn dus veilig, en BLIJVEN veilig !

    Like

 5. Patriot 2.0 zegt:

  Amerikaanse burgers vinden dat Mexicaanse ouders hun kinderen aan gevaar bloot stellen (zie: maatregelen Trump). Zie hier het mentaliteitsverschil met het sentimentele Europa. Het gaat om verantwoording nemen over je eigen zaken.

  Geliked door 2 people

 6. renato zegt:

  Goh……

  Like

 7. delamontagne zegt:

  De Tunesische Autoriteiten moedigen de Werklozen en criminelen aan om te vertrekken:”Het is pure politiek, hier veroorzaken ze alleen maar problemen……..”
  Het is voor iedereen beter als ze naar Italië gaan.
  France 2. TV

  https://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2018/06/Les-autorités-tunisiennes-encourageraient-les-voyous-à-partir-C’est-politique-ceux-qui-partent-sont-des-chômeurs-ou-des-voyous.-Ils-posent-des-pr.mp4?_=1

  Like

 8. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Ook premier Mark Rutte is daarbij.”

  Hij wel, maar Halbe niet!
  Niet dat de aanwezigheid van Rutte wat gaat opleveren want die is net zo buigzaam als de trekdrop van TTW.

  Geliked door 1 persoon

 9. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/23/de-asieljihadisten-van-de-aquarius-zopen-na-aankomst-whiskey-in-een-wegrestaurant-en-betaalden-met-briefjes-van-100-euro/

  De asieljihadisten van de Aquarius zopen na aankomst in Spanje whiskey in een wegrestaurant en betaalden met briefjes van 100 euro
  De brutale zieligheidsimperialisten van de Aquarius zitten niet opgesloten in hun opvangcentrum.
  Die socialistische Spaanse regering wist ook wel dat ze allemaal door zouden willen reizen naar de honingpotten in Noord-Europa en dus konden ze ze makkelijk toelaten

  De serveerster was verbaasd toen ze vroegen om whisky shots en heel veel tabak kochten. “Ze kochten mijn automaat leeg,” om 12.00 uur zei ze, “ik vond het vreemd dat ze met biljetten van 100 euro betaalden. Er was er een met een bundel van 50 eurobiljetten in een zak, maar het zag eruit alsof ze nat waren”.

  Je kan dus elke verzonnen naam en leeftijd opgeven en krijgt dan een papier dat je het recht geeft om 45 dagen door Schengen te wandelen, fuk Dublin (het verdrag). We zien het elke keer weer, met het BAMF schandaal in Duitsland, met alle meerderjarigen die zich voordeden als kinderen in Zweden en het jihadtuig uit Calais. Ze weten het en maken er, logischerwijs, misbruik van.

  Like

 10. Elisah zegt:

  Populisme = lepra volgens macron

  France’s Macron warns of populism “leprosy,” Italy hits back
  https://www.reuters.com/article/us-france-macron/frances-macron-warns-of-populism-leprosy-italy-hits-back-idUSKBN1JH1NM

  PARIS/ROME (Reuters) – French President Emmanuel Macron said on Thursday populism was spreading across Europe like a disease that Europeans should fight more vigorously instead of criticizing the actions of pro-European governments like his.

  https://sceptr.net/2018/06/matteo-salvini-macron-is-een-kletskous/

  De Franse president Emmanuel Macron (LReM) vergeleek het populisme in Europa met een ziekte, die de mensen beter zouden bestrijden in plaats van constante kritiek te hebben op een pro-EU regering als de zijne. De nieuwe Italiaanse leiders gingen er duidelijk van uit dat Macron naar hen verwees en beschuldigen de Franse president van hypocrisie als het aankomt op immigratie. De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini (Lega) noemde hem een “kletskous”.

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Hoe kan dat nu ? geen gratische huisvesting en dokterszorgen , geen leefloon ,geen gezinsvereniging ,een serieuse straf voor verkrachting en geweldpleging , geen gratische njam njam en gloe gloe ( eten en drinken)….Wees nu eerlijk , hoe zou je zelf zijn als totale islam niksnut die nog geen shot onder zijn ballen waard is

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s