Van Aartsen onderzoekt samenwerking met Salafisten

Screenshot_113

Raadsleden botsen met waarnemend burgemeester

AMSTERDAM – Amsterdam gaat onderzoeken hoe de gemeente op velerlei vlak structureel kan samenwerken met orthodoxe instanties, zoals salafistische moskeeën. Raadsleden botsen hard met waarnemend burgemeester Van Aartsen over diens voorgestelde aanpak voor het de-radicaliseringsbeleid.

Van Aartsen stuurde gisteren een brief aan de gemeenteraad waarin hij ingaat op de voortgang van verbeteringen die moesten worden doorgevoerd op de afdeling Radicalisering en Polarisatie. De bedrijfsvoering en integriteit waren daar niet op orde, bleek na het ontslag van programmamanager Saadia Ait-Taleb.

Van Aartsen, die in zijn ambtsperiode in Den Haag de radicale As-Soennah moskee omarmde en subsidie gaf, voelt zich gesteund door aanbevelingen van wetenschappers, zoals hoogleraar terreurstudies Beatrice de Graaf.

„Een pragmatische benadering in de omgang met religieuze organisaties biedt, aldus de onderzoekers, méér mogelijkheden voor structurele samenwerking met genoemde organisaties”, aldus Van Aartsen. Het gaat dan niet alleen om bestrijding van radicalisering. „Beter is om een positieve, omvattende agenda op te stellen met uiteenlopende, ook positieve, punten.” Eerder zei Van Aartsen al dat de gemeente salafistische jongeren ’de hand moet reiken’.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Van Aartsen onderzoekt samenwerking met Salafisten

 1. Mary zegt:

  Eerder was het bijzonder wenselijk dat er een muur om Amsterdam heen kwam nu is het noodzaak!!

  Geliked door 4 people

 2. Peter zegt:

  Zeker, de gemeente moet salafistische jongeren de hand reiken !!!
  Maar ……………………………………..daarna afknijpen op een zodanige wijze dat de hand niet meer bruikbaar is.

  Geliked door 1 persoon

 3. Patriot 2.0 zegt:

  Een pragmatische benadering? Dus: om praktische redenen GEEN STELLING nemen, en daar een compromis sluiten waar je GEEN compromis moet willen sluiten. Struisvogelpolitiek, die ons duur zal komen te staan.

  Like

 4. Alphons Mantel zegt:

  waardeloze slapjanus die Van Aartsen

  Like

 5. GT zegt:

  Wat een Domme vent die van Aartsen hoe komen deze toch in de politiek?

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Trekken aan een dood paard. Zijn allemaal paniekbewegingen, ingegeven door een hmmm.. hoogleraar. Misschien dat een paar salafisten komen opdagen, maar dat zal uit minachting voor ‘het organiserend comité’ zijn’, om ze nog even lekker te kakken zetten. Het (mohammedaanse) Kwaad is reeds lang geleden al gezaaid. Moet je over 20 jaar kijken, valt er helemaal niks meer te praten. De Lullo’s Van Aars cs. zijn zóóó naïef en onnozel. Het is bekend dat politici reacties op reageersites lezen om te zien wat er zoal speelt in de samenleving. Denk niet dat ‘Aars’ de kloten heeft om bij ‘Bron’ te snuffelen. Schijtbang voor de realiteit! Hij zal als Grote VVD-Schijterd in de boeken komen. (en lekker cashen!)

  Like

 7. Vuile landverrader!

  Geliked door 1 persoon

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het wordt tijd dat ze in Amsterdam tot de conclusie komen dat Van Aartsen niet de juiste man op de juiste plaats was. En hem eruit jagen met pek en veren.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 9. Geronimo zegt:

  De term ‘(de-)radicalisering’ is totaal misplaatst. De enige goede term is ‘(de-)islamisering’, want dat is de kern van de zaak:: doodgewoon de islam, gebaseerd op het haatboek, de koran.

  De term “radicalisering” is nl. een term van en voor dhimmies, om niet te moeten zeggen/toegeven dat de islam en alles wat eraan verbonden is, niet deugd. Het doet veronderstellen dat er ook een goede islam zou zijn. Niet dus. Een pure zelf ontworpen fata morgana van lafaards om het eigen geweten te sussen.

  Op die manier praten over een vernietigende kanker als de islam maakt op zich al onderdeel uit van het islamiseringproces dat al volop aan de gang is, net als ihet toegeven aan edere eis van die mohammedaanse kankeraars, of het deelnemen aan hun iftar, zogezegd om goede contacten te onderhouden met onze toekomstige moordenaars, etc. en zo voort.

  Niet de-radicaliseren moet de boodschap zijn, maar de-islamiseren !

  Geliked door 1 persoon

 10. Elisah zegt:

  Iets anders
  https://media.tpo.nl/2018/06/22/gebouw-uitgeverij-panorama-en-nieuwe-revu-beschoten-met-antitankwapen/
  Gebouw uitgeverij Panorama en Nieuwe Revu beschoten met antitankwapen
  Verdachte aangehouden

  Like

 11. Sabeltant zegt:

  Zalig zijn de onnozelen.
  Samenwerken met deze fascistische Salafisten betekend doorgaans dat er meer mogelijkheden tot infiltratie geboden worden onder het mom van “samenwerken”.
  Voor je het weet krijg je Salafistische toneelstukjes opgevoerd of zit er een goedlachse “meewerkende” Salafist in een kantoortje van de Gemeente achter een pc met gemeentelijke netwerktoegang adressen van mogelijke tegenstanders op te zoeken. En eenmaal toestaan is “recht hebben op”, je krijgt ze nooit meer weg.
  De enige juiste samenwerking met Salafisten is zware controle op elk middel dat ze in ons land benutten.

  Like

 12. ReaGluurder zegt:

  Oeps, De door ‘Aars’ cs bejubelde Verrijking / Omvolking slaat weer toe; ‘Gebouw uitgeverij Panorama en Nieuwe Revu beschoten met antitankwapen. Verdachte aangehouden’. Wen er maar aan!

  Like

 13. ReaGluurder zegt:

  Was nog niet klaar met mijn vorige reactie. Wedden dat die aanslag te maken heeft met een stuk in de bladen dat niet in goede aarde viel bij betrokkene(n) (moterbende, mocromaffia, plofkrakers en ander gespuis). De vrije pers zal steeds meer onder druk gezet worden. Kritisch artikel, dezelfde nacht nog een granaat door de voorruit! Met dank aan Ruudje Lubbers, Bakellende, Aars, Trutte en 100en andere Landverraders!

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Eerder zei Van Aartsen al dat de gemeente salafistische jongeren ’de hand moet reiken’.

  Wanneer stop je nu eens met die flauwekul, linkse, kwaadaardige schoft!
  Wij, het ‘domme volk’ zien haarfijn wat jullie bedoeling is maar je gaat gewoon door met zemelen over ‘handreikingen’ en andere softe dwaasheid om de krankzinnige, agressieve, invasieve, moordende, rovende, verkrachtende, op ons parasiterende mohammedanen te faciliteren!
  En JIJ zou het gevaar van de mohammedaan niet zien?
  Man, donder toch op, vieze zakkenvuller! Ga werken in de bejaardenzorg, weet je ook eens wat écht hard werken is!

  Je bent de moordenaar van je eigen bevolking. Jammer dat jullie, ‘salonsocialisten’ zo veel oerstomme volgelingen hebben.

  Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   Zouden die salafisten ons ook de hand reiken, in ons eigen land? Nee, natuurlijk niet, die wachten rustig af tot wij maar weer eens door de bocht gaan.
   Ik denk weer aan M. Thatcher toen een sjeik een moskee in Londen wilden bouwen. Ok, zei ze, als wij een kerk in Riyad mogen bouwen. Het feest ging niet door, haha….

   Geliked door 1 persoon

 15. Williaan zegt:

  Van Aartsen gooit de handdoek in de ring, om Amsterdam helemaal over te leveren aan de islam.

  Like

 16. Cleo zegt:

  Van Aartsen is helaas exemplarisch voor het deplorabele gebrek aan visie van de huidige bestuurskliek in Nederland; in plaats van duidelijke begrenzing van het islam-probleem gaat dit plee-figuur SAMENWERKEN (!) met deze vijandelijke totalitaire beweging! De neo-NSB’ers leveren ons Nederland wederom over aan de vijand!!!

  Geliked door 1 persoon

 17. Thoth zegt:

  En dat is een interim-opperhoofd. De volgende is er weer één van het partij-kartel, nl. Halsema…

  Like

 18. tinekevanschagen zegt:

  Zit die Beatrice de Graaf inmiddels ,al in het kamp van de verraad,of zat zij daar altijd al.
  Heb haar een aantal maal gezien aan de “ouwehoeren” praattafels,maar lijkt mij niet bijster intelligent.

  Like

 19. Republikein zegt:

  Een rat met een das heeft toch dikwijls anderen nodig die nadenken.
  Geen empathie met de echte wereld, eveneens die geleerde betweters.
  Ze staan niet voor niks boven het gepeupel.
  Oef, dat kwam weer vanuit mijn onderbuik.

  Like

 20. Bas zegt:

  Jammer dat deze (zelf invullen) niet achter de geraniums gaat zitten. Dan had Nederland beter af geweest.

  Like

 21. Charles Martel zegt:

  Ook al aangetast door de suicidarie collectieve psychose van het extreme soort, die zichzelf religie noemt.

  Geliked door 1 persoon

 22. paulzwueste zegt:

  Van Aartsen is gewoon ’n grote schurk die door Rutte in den Haag en nu Amsterdam werd ingezet om ter plaatse de radicale islam te promoten.
  Meestal loopt het slecht af met dit soort tussenpersonen.

  Like

 23. Haksteeg Anton zegt:

  Van Aartsen hoort in een isolatie cel. Hij dient de Joden te steunen en niet die vervloekte islamisten die al 1400 jaar moordenaars en verkrachters zijn.

  Like

 24. boorzalf zegt:

  Staat hem goed dat baardje, kan zo direct naar het isis kalifaat.

  Like

 25. Guardiaangel zegt:

  Ik vind hem net zo´n lamlul als destijds van Acht, die had ook stomme uitspraken en voorstellen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s