Waarom ik weer vertrouwen heb!

Screenshot_123

(Door: “bozeoudeman”)

Het is tijd voor voetbal. Paniekvoetbal! Zo lijkt het tenminste wel. De NPO stelt dat onze vrienden die terecht asiel bij ons komen opeisen de bijstand kapot maken, terwijl de Volkskrant, als zeer indringer liefhebbend, stelt dat het binnenmarcheren van honderdduizenden islamsoldaten de economie juist uit het slop trekt en, wonderen kunnen dus volgens hen echt gebeuren, de werkloosheid oplost.

Prachtig, geef ons dus meer Afrikanen, meer Arabieren, meer Afghanen. Meer, meer, meer, want dat doet ons land goed. Tja, wat is het nu. Wat mankeert de pers opeens? De ene staatspartij roept zachtjes ‘hellup, de bijstand gaat er straks aan’, terwijl de andere, eveneens door diezelfde staat gefinancierde soort half islamitische schoolkrant, komt met een jubelverhaal.

Wie heeft gelijk. Simpel die partij die eindelijk begint toe te geven dat ze tot nu toe larie heeft verkondigd. Ofwel gewoon nieuws hebben tegengehouden omdat een bepaald mannetje daarom vroeg. Net als ze de waarheid over onze onveiligheid tegenhouden met praatjes dat het nog nooit zo veilig in Nederland is geweest als nu.

Klopt, simpel zat; aangiftes worden niet aangenomen en als het niet anders kan, worden ze niet actief in behandeling genomen. Enkel de lopende zaken zouden meetellen in de statistieken. Tip voor de politietop: sluit alle kantoren, ontsla het personeel, neem helemaal geen aangiften meer aan met als gevolg dat het ooit degelijke en zeer betrouwbare CBS vervolgens aan de hand van de statistieken kan aantonen dat er helemaal geen criminaliteit meer in Nederland is. Toppie toch! Briljant nietwaar.

Ja, het gaat op deze manier geweldig goed met ons land. En omdat het nog beter moet, komt onze vriend Samsom met een geweldig plan om het milieu te redden. Dat gaat natuurlijk wel wat kosten, maar dan krijg je er ook wel iets voor: een regelrechte ramp. Iedereen die geen zonnepanelen op het dak van eigen huis kan laten plaatsen, of die dat huis niet kan laten ombouwen om zo´n luidruchtige warmtepomp voor veel geld te laten plaatsen en dus afhankelijk blijft van gas, mag de rekening van het Samsom-plan betalen.

Als ik terugdenk aan het geweldige positieve Samsom-plan tijdens de vluchtelingcrisis (die trouwens nooit is opgelost) zakt mij de moed in mijn schoenen en denk ik heel hard na over collectieve zelfmoord. Hoe zat het ook alweer? Voor iedere indringer die door Turkije naar Griekenland werd gestuurd om door te reizen naar het melk en honingland in het Noorden, maar die wij niet wilde hebben, en voor wie wij, als Turkije deze terugnam, vanuit Turkije een andere gelukzoeker mee namen naar hier????

Screenshot_124

Diederik Samsom en Lodewijk Asscher.

Raar plan met geen enkel voordeel voor ons, dus één nul, eigenlijk twee nul voor Turkije. Om het Turkije nog wat aantrekkelijker te maken om wat meer van het door Turkije tegen de EU scoren te genieten, waren wij ook nog eens bereid daar € 6 miljard voor te betalen. Twee nul, maar eigenlijk drie nul voor de Turken. Een versneld toetreden zonder eisen aan Turkije van de EU maakte het vier nul en het toekomstig visumloos naar de EU kunnen reizen van alle Turken zelfs vijf nul om het met zes nul af te sluiten, eigenlijk zeven nul, door alle eerder geweigerde gelukzoekers in Turkije een Turks paspoort te laten kopen, wat Turkije veel geld oplevert, waarmee zij dan vervolgens, met enige vertraging, visumloos de EU binnen stappen. Briljant!

Oh grote Samsom, leg mij uw geweldige plan nog eens uit. Ik denk dat men begrijpt dat ik overloop van vertrouwen in dit onnavolgbare Samsom-denken als ik zie hoe hij de vluchtelingencrisis ‘oploste’. Nu gaat Samsom het milieu redden. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst en ga, na door Asscher tot flexwerker gebombardeerd te zijn, nu met hulp van diezelfde Asscher een vaste baan krijgen en dus ga ik straks vast en zeker weer PvdA stemmen. Wat een partij, wat een wijsheid.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Nederland, NPO, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Waarom ik weer vertrouwen heb!

 1. Hovawart zegt:

  We weten allemaal dat de PvdA, in haar verwoede pogingen om aan mogen te schuiven bij de gevestigde orde, de weg een beetje is kwijtgeraakt, de tragiek van de PvdA is natuurlijk, dat ze stelselmatig, om louter electorale redenen, een belastingverhoging doorvoert om zich daarna pas te gaan verdiepen in de desastreuse gevolgen van die verzwaring voor haar electoraat……
  Je kunt een ezel blijven slaan met een zweep, maar zelfs de domste ezel stoot zich niet meermaals aan de pratende steen des aanstoots.

  Like

 2. King Arthur zegt:

  Het enige doel van deze smerige slinkse stink rat is om de belasting te verhogen.
  Autochtonen kapot maken door continu belastingen te verhogen.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2205964/stelen-via-aardgas

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2204123/we-leven-in-een-klimaatdictatuur

  Like

  • ronjaspers zegt:

   king arthur.Dat is decennialang al de bedoeling van het linkse nageboorte.Met nep groen,nep klimaat het kapitalisme vernietigen door de burgers kapot te belasten.En niet te vergeten de illegale invasie van moslimsoldaten die ons gaan afslachten.

   Like

 3. Hovawart zegt:

  Milieuactivisten uit het clubje van Volkert, die een volk blijven aanvallen met hun militante ideeën, zelfs over lijken gaan om hun gelijk te kunnen halen. Narcisme is geen bolgewas, maar je kunt de narcisten rustig laten verwilderen, ze vermeerderen zich vanzelf en elk jaar zullen er meer bloemetjes uit het onderwijs komen, klaar om gepoot te worden in de Horticulture Binnentuin in Brussel.

  Geliked door 3 people

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Wat Samsom zag en nog steeds ziet
  verrijkt vast wel, maar Ons toch niet… 😛
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 5. Bob Fleumer zegt:

  Dramsom is een gevaar voor ons want niet toerekeningsvatbaar.

  Geliked door 1 persoon

 6. Guardiaangel zegt:

  Omhoog gevallen klootzakken zijn ze, maar laten ze nog even verder omhoog klimmen en dan vallen ze heel hard naar beneden, die dag komt, wees gerust.

  Like

 7. Blaffertje zegt:

  Ik woon in Groningen en word straks door die rat van een Swamsom gedwongen 30.000 of meer te betalen om mijn huis aan te passen?
  Ik heb dat geld niet en vanwege mijn leeftijd is lenen geen optie..
  Als straf, als ik mijn huis niet aanpas, moet ik straks 100 euro meer betalen en dat terwijl ik al zit te schudden op mijn stoel omdat ze in het westen zo lekker van het Groninger gas profiteren?
  Dacht het niet mijnheer Swamsom.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Samson…… Dacht je van dat stuk ellende af te wezen, komt die linkse rat door de zijdeur weer binnen, links is net ongedierte als je geen harde maatregelen neemt kom je er nooit van af !

  Like

 9. edwin vissers zegt:

  nog even en ik zie een atoombom als een zalige oplossing voor het probleem Europa .

  Like

 10. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Sansom heeft toch niets meer te vertellen. Waarom zou iemand nog naar hem luisteren?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s