Hoe kinderen voor de “vluchtelingen”propaganda misbruikt worden

Screenshot_133.png

(Vertaling: E.J. Bron)

We herinneren ons allemaal nog die foto van dat verdronken jongetje op het strand. Deze foto werd ervoor gebruikt om de “vluchtelingen”golf te ontketenen en Europa in de afgrond te leiden. Veel slechte mensen, die “goedmenschen” worden genoemd, hebben zich sindsdien aan deze arme mensen zat gevreten. Mensensmokkelaars, mensenhandelaars, verhuurders, politici, NGO´s – de complete asiellobby heeft ervan geprofiteerd. Nu komt er uitgerekend van de “Spiegel” over dit thema een berisping voor collega´s:

journalistenwatch

Een foto van een klein, huilend meisje uit Midden-Amerika heeft wereldwijd ophef veroorzaakt en het debat omtrent de familiescheidingen aan de Amerikaanse grens met Mexico de publieke verontrusting enorm aangewakkerd. Nu wordt echter duidelijk dat het kind niet van zijn moeder werd gescheiden. Dat werd inmiddels van verschillende kanten bevestigd, waaronder door de vader van het meisje en een Amerikaanse douanebeambte.

Denis Varela, de nog steeds in Honduras wonende vader van het meisje, zei in een telefonisch interview met een tv-zender van het land dat moeder en dochter bij elkaar zou den zijn. Het ministerie van Buitenlandse Zaken van Honduras zou hem hebben meegedeeld dat ze zich samen in een gevangenis in Texas zouden bevinden. De moeder zou een asielaanvraag hebben ingediend…

De “hartverscheurende” foto kwam zelfs op de voorpagina van het Amerikaanse tijdschrift “Time Magazine” terecht en toont aan dat de zogenaamde “goedmenschen” behoren tot de gevaarlijkste, want gewetenloze, mensen behoren die er op dit moment op onze planeet rondwandelen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Desinformatie, Donald Trump, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Hoe kinderen voor de “vluchtelingen”propaganda misbruikt worden

  1. Patriot 2.0 zegt:

    Emotionele en morele chantage!!!!

    Op Buitenhof zegt Masha Huppelepup doodleuk dat we moeten bezuinigen op dividend uitkeren. Dus gewoon de prijs voor kapitaal verschaffing maar niet betalen? Betaal dan ook je hypotheek, en energierekening ook maar niet meer. Scheelt veel geld. Hoe stom kun je zijn. O ja, rekening van de boodschappen bij de supermarkt ook niet meer betalen. Scheelt weer Masha, en geef al het bezuinigde geld aan de arme kindertjes uit Afrika. Wat ben jij betrokken en sociaal, Masha, echt een goed mens.

    Geliked door 1 persoon

  2. Petra DeBoer zegt:

    En de fotograaf John Moore van Getty Images heeft goud geld verdiend met de foto en het zielige verhaal terwijl hij wist dat moeder en kind niet van elkaar waren gescheiden want daar zijn inmiddels ook foto’s van opgedoken. Walgelijk om over de rug van een kind een politieke boodschap uit te dragen en om er zelf geld aan te verdienen met leugens en bedrog.

    Geliked door 2 people

  3. bigljohn zegt:

    Velen vonden dat jongetje op dat strand zielig. Maar dat ze hun eigen kinderen nu al naar de moskee laten sturen, en op termijn slachtoffer laten worden van de Sharia, komt in hun botte hersens niet naar boven ! De MSM media, een van onze grootste vijanden. zorgt er wel voor dat alles wat krom is rechtgetrokken word. Sommige MSM kranten noemen zich geheel onterecht kwaliteitskrant Hetzelfde als een zogenaamde warme bakkerswinkel, die in het geniep, heel vroeg in de morgen, fabrieksbrood binnenloodst via de achteringang. Althans, ik ken er een die dat zo doet. We worden genept waar we bijstaan, en de meesten trappen er in. Mijn oma van moederskant had een grote speelgoedzaak. Zij zei eens; De mensen willen het zelf om voor de gek gehouden te worden !

    Geliked door 1 persoon

  4. Jan zegt:

    The mother abandoned a husband and three kids at home in Honduras. The mother was previously deported in 2013. The mother and daughter were never separated. She left her husband and paid a coyote $6,000 to sneak back into the United States.

    https://www.thegatewaypundit.com/2018/06/time-mag-thugs-correct-misleading-cover-then-stick-by-their-fakenews-cover-anyway/

    Sarah Sanders SLAMS Dems and FAKE NEWS For Exploiting Little ‘Crying Girl’ Who Was NEVER Separated From Her Mother

    De schijnheilige Zuckerberg:

    Facebook Allows Powerful “Fake News” Crying Baby Photo to Raise $18 Million for Leftist Group
    https://www.thegatewaypundit.com/2018/06/facebook-allows-powerful-fake-news-crying-baby-photo-to-raise-18-million-for-leftist-group/

    En linksvolk gaat direct te keer tegen ‘het kapitalisme’ (zelf hebben zij allemaal een Apple)

    ….
    Liberals Target Microsoft For Working With ICE on Software to Keep Americans Safe
    https://www.thegatewaypundit.com/2018/06/liberals-target-microsoft-for-working-with-ice-on-software-to-keep-americans-safe/

    De realiteit is:
    Immigrant Children Stripped Naked, Cuffed, Beaten and Strapped Down with Bags Over Their Heads… Under Obama

    video


    Immigrant children as young as 14 housed at a juvenile detention center in Virginia say they were beaten while handcuffed and locked up for long periods in solitary confinement, left nude and shivering in concrete cells.

    The abuse claims against the Shenandoah Valley Juvenile Center near Staunton, Virginia, are detailed in federal court filings that include a half-dozen sworn statements from Latino teens jailed there for months or years. Multiple detainees say the guards stripped them of their clothes and strapped them to chairs with bags placed over their heads.
    ….
    https://www.thegatewaypundit.com/2018/06/horror-immigrant-children-stripped-naked-handcuffed-beaten-and-strapped-down-with-bags-over-their-heads-under-obama/

    Like

  5. Jan zegt:

    President Trump Signs Executive Order to Keep Families Together at Border
    Reactie Democraten: Democrats on Tuesday REJECTED a bill that would keep illegal immigrant families together on the border.

    https://www.thegatewaypundit.com/2018/06/breaking-white-house-considering-executive-action-to-keep-families-together-at-border/

    Like

  6. ronjaspers zegt:

    Goed artikel,ik waarschuw mensen al zeker 15 jaar voor dit levensgevaarlijke linkse nageboorte.Dat linkse uitschot is slechter dan slecht, hun zouden het prima vinden als er een blanke genocide in europa zou plaats vinden.

    Geliked door 1 persoon

  7. Janszn zegt:

    Het gaat om een meisje en een moeder. Dus: haar moeder.

    De vader reageerde toch na de beslissing van Trump?
    Volgens mij is dat kind hard geknepen door de fotograaf om de foto van zijn leven te kunnen maken.
    Zo ging dat ook met dat “aangespoelde jongentje”. Dat moest eerst fotogeniek neergelegd
    worden voor meer tranen. Kassa.

    Geliked door 3 people

    • Patriot 2.0 zegt:

      Die vluchtelingen zijn zo link als een looien deur: waarschijnlijk gecoached door weet ik wie…., want ze zijn mij net even TE slim.

      Geliked door 1 persoon

    • spoorinmiddelsbijster zegt:

      Precies en dat jongetje was ook nog eens gewoon in Turkije geboren en woonde daar. Turkije het land waar zijn vader gewoon en baan had en een woning. Dus niets arme ‘bootvluchteling’. Gewoon zoals 99% van deze mensen geheel vrijwillig en alleen om economische redenen op die boot gestapt. En daar moeten wij nou zo’n ontzettende medelijden mee hebben? Nou ik in ieder geval niet. In dit geval van dat dode jongetje, die vader verdient gevangenisstraf door dood door schuld.

      Geliked door 1 persoon

  8. Tistochwat zegt:

    Dat ‘aangespoelde’ mohammedaanse jong op het strand! Daarvan glibberen ‘feministische’ dozen van hun stoel.
    Ik heb foto’s gezien waarop kerels met dat joch liepen te sjouwen om het zo voordelig en zielig mogelijk in beeld te brengen.

    Waarom soppen linkse mutsen niet massaal op foto’s van door mohammedanen afgeslachte kinderen van Christenen?

    Geliked door 1 persoon

  9. Merel zegt:

    Veel kinderen bleren dagelijks een potje, ook rijke kinderen, makkelijk scoren dus. En dat jongetje op het strand, je dacht meteen hier klopt iets niet, hoe triest ook , drenkelingen liggen met hun hoofd op het strand, niet met de voeten. Zijn vader had geld uitgespaard door het kind geen reddingsvest te kopen.

    Like

  10. fleckie zegt:

    ‘FRANCISCUS SPIJKERHARD ASOCIAAL’. NW.ISR.WEEKBLAD 22.6.2018. …….’ Schande voor een populistische wereldleider die bedachtzame potentiele ouders criminaliseert’. ‘. …….Heeft een bevruchte eicel rechten? Is een Klompje cellen waaruit een mens kan groeien al een mens is abortus moord?” Het hoopje cellen dat straks je baby wordt is in week 5 net zo klein als een rijstkorrel.” Ben je van plan jouw zwangerschap te onderbreken ,blijf dan weg bij de website infonu.nl Voor je het weet voel je je een moordenaar. De websiteschrijver ( politieke-religieuze kleur onbekend) vertelt namelijk bij elke week- ook de eerste- niet welke organen er al gegroeid zijn,maar wat er gaat groeien . En dat dan heel beeldend .Ik stuitte op de website vanwege de paus. Stellen die de embryo van een in aanleg zwaar gehandicapt kind laten aborteren doen volgens paus Franciscus ‘hetzelfde als de Nazi’s om de puurheid van het ras te behouden., maar dan met witte handschoenen’. De paus heeft het natuurlijk niet over die zware handicap, maar over ‘een kind’ dat ‘iets heeft’. Dat ‘iets ‘ heeft paus Franciscus vast ontleend aan de ‘ietsisten’ die denken dat God nu ‘Iets’ is. Maar een zware handicap is niet ‘iets’….Het betekent pin,
    beperkingen,opgesloten zitten in een mismaakt lichaam, oneindig medische ingrijpen,levenslange afhankelijkheid. Maar daar denken zwangere stellen niet aan., volgens de paus.Zij denken uitsluitend aan zichzelf.” Om een rustig leven te krijgen wordt een onschuldige weggestuurd”, aldus Franciscus.,de ooit ten onrechte als ‘sociaal’ bejubelde prelaat. Als de leiders van een MILJARD katho.ieken zo’n grenzenloos gebrek aan inlevingsvermogen vertoont,zou je verwachten dat de …Social Justice Warriors, met name de feministen( tot wie Ik behoor) moord en brand zouden schreeuwen. Maar nee, in Nederland gaat het weer over iets stoms : twee mannen schrijven het Boekenweekgeschenk en – essay over ‘de Moeder,de vrouw’. Schande, zeggen de identiteitsextremisten. Schande,zegt Ik,voor een populistische wereldleider die bedachtzame potentiele ouders criminaliseert( eigenlijk Nazi’s). Schande voor de zwijgende activisten. …In het Jodendom zijn meningen over abortus verdeeld. Maar gelukkig wordt abortus nooit moord genoemd. …En, luister goed paus Franciscus: …de NAZI’S. MAAKTEN. LEVENDE. MENSEN. DOOD! …GEEN KLOMPJE. CELLEN………………….TAMARAH. BENIMA.

    Like

  11. Hovawart zegt:

    Een voornamelijk linksche overdraagbare aandoening overeenkomstig met het syndroom van Münchhausen by proxy, een EU-MBP, iets anders kun je er niet van maken.

    Like

  12. A Ruygrok zegt:

    Zeg ik altijd al, bij oorlog en zo.., is nu 1x kinderleed, de zwakste lijden altijd nog meer en het meest.., over het bloed van ontelbare omgekomen en verminkte kinderen vieren wij, dus ook de linkse ” goedmens ” elkjaar vol enthousiasme de bevrijding en kunnen wij leven zoals we leven geen ” goedmens ” die er mee zit.
    Maar bij een levenloos kind op een Middellandszee strand of een schreeuwend kind in Texas wordt men opeens hyper emotioneel maar dat wordt de ” goedmens ” ook bij een dood hert in de Oostvaarders plassen of een gedode tijger in een Belgische dieren tuin.
    Maar vreemd genoeg niet van de
    Talloze abortussen waar bij kindertjes rücksichtslos aan stukken worden gescheurd…, dus hoe Hypocriet wil je het hebben.., de ” goedmens ” met hun Krokodillen tranen en gejank..,
    A.Ruygrok. Monster.

    Geliked door 1 persoon

  13. kampersrene zegt:

    Ik heriner mij die foto van dat verdronken jongetje, iedereen was geschokt …en terecht…maar berichten over verkrachtingen , moorden en terrorisme schijnen niet datzelfde effect te hebben , het is reeds een gewoonte geworden om elke dag te lezen wat die “vaders” van dat onschuldig jongetje zoal uitspoken

    Like

  14. Jan zegt:

    Slinkse Trudeau zet kinderen ook achter de tralies.

    Is natuurlijk iets anders want Trudeau is een kastmoslim en slinks

    Like

  15. kampersrene zegt:

    dat op strand dode jongetje kan ik me nog goed herrinneren ….zielig ….maar al die slachtoffers van moorden en verkrachtingen schijnen minder indrukwekkend te zijn , nietwaar linkse islambepamperaars

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s