Islamdeskundige waarschuwt Europa: Vanaf 16% moslimaandeel is de islamisering niet meer tegen te houden

Screenshot_140.png

(Vertaling: E.J. Bron)

Zodra het aandeel moslims op de totale bevolking 16% bereikt, is volgens een onderzoek van de Universiteit Harvard de islamisering van een land onontkoombaar en niet meer tegen te houden. Nikoletta Inzce, islamdeskundige van het in meerdere landen actieve “Centrum voor de studie van de politieke islam”, een stichting van de Amerikaanse islamcriticus Dr. Bill Warner, presenteerde voor de Hongaarse publieke omroep 22 juni o.a. de uitkomsten van een onderzoek van de Universiteit Harvard.

ongecensureerd.at

Het gesprek met de islamdeskundige werd in het kader van een bericht in het ochtendmagazine uitgezonden. Het magazine houdt zich bezig met de uitbreiding van de islam in Europa en maakte in het interview de uitbreiding van de islam tot onderwerp onder de titel: “Islamitische opmars – al 44 miljoen gelovigen in Europa.”

Nikoletta Incze wijst er in het begin van het interview op dat veel landen, die nu islamitisch zijn, oorspronkelijk christelijk waren, bijvoorbeeld Turkije, Egypte en Syrië. Ook in andere landen verdrong de islam de daar gepraktiseerde religie: Pakistan was hindoeïstisch, Afghanistan was boeddhistisch, in Iran overheerste het Zoroastrisme.

Vanaf 16% moslimaandeel is de islamisering onontkoombaar

Mohammed en zijn opvolgers onderwierpen deze landen militair en islamiseerden ze. De islamisering was een proces dat eeuwen duurde. Het is de vraag vanaf welk moment het beslist was dat de islam zich in deze landen zou doen gelden.

Nikoletta Inzce citeert daarover een onderzoek van de Universiteit Harvard. Volgens dit onderzoek zou de islamisering van een land al onontkoombaar zijn wanneer het aandeel moslims op de bevolking ongeveer 16% zou bedragen. Daarna zou het dan nog 100 tot 150 jaar duren totdat de islamisering zou zijn afgesloten.

De islamisering van Europa vindt op dit moment plaats

Op dit moment ziet Nikoletta Inzce een islamisering van Europa. Daarbij zou echter sprake zijn van een groot verschil tegenover de islamitische uitbreiding in de middeleeuwen: destijds zou men zich hiertegen verzet hebben. Nu zou men de moslims in plaats daarvan met tolerantie en acceptatie tegemoet treden. Men zou de islam als gelijkwaardige religie behandelen en daarbij de politieke ideologie negeren.

Pact van Omar behandelt andersdenkenden als tweederangs mensen

De islamdeskundige beschrijft verder hoe het leven voor niet-moslims in een geïslamiseerde samenleving er zou kunnen uitzien. Daarbij verwijst ze naar het “Pact van Omar”, een verzameling voorschriften die de discriminatie van anders gelovigen in een islamitische samenleving regelt en gebaseerd is op de koran en de Hadith. Het “Pact van Omar” ontstond vermoedelijk in de 9e eeuw en maakt tot op de dag van vandaag een fiks bestanddeel uit van de sharia. Daarin staan bijvoorbeeld de volgende voorschriften voor christenen en Joden:

 • Verbod op nieuwbouw van kerken en synagogen
 • Verbod om kruisen op kerken aan te brengen
 • Regeling van de geluidssterkte van kerkklokken
 • Verbod om het christelijk geloof in het openbaar te uiten
 • Niet-moslims moeten een bepaalde haardracht hebben
 • Niet-moslims mogen zich niet kleden zoals moslims. Christenen moeten een blauwe riem en een tulband dragen, Joden een gele riem en een tulband
 • Christenen en Joden moeten opstaan als een moslim zou willen zitten
 • Verbod om wapens te dragen
 • Verbod om in de buurt van moslims varkens te houden
 • De plicht om islamitische reizigers drie dagen onder te brengen

Moslimaandeel in Oostenrijk zou over tien jaar al 20% kunnen bedragen

In de Europese landen ligt het moslimaandeel, met uitzondering van enkele Balkan-landen, nog duidelijk onder de 16%. In enkele West-Europese landen, waaronder ook de Bondsrepubliek Duitsland en Oostenrijk, ligt het echter al tussen de 6% en de 9%. Deze percentages zullen toenemen wanneer de landen niets doen aan de islamisering. De islamdeskundige Michael Ley denkt dat het moslimaandeel in Oostenrijk over 10 jaar al ongeveer 20% zou kunnen bedragen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Dhimmitude, Europa, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

47 reacties op Islamdeskundige waarschuwt Europa: Vanaf 16% moslimaandeel is de islamisering niet meer tegen te houden

 1. Marc zegt:

  Tegen toenemende islamisering is natuurlijk wel wat uit te richten:

  1. Bezie de islam voor wat het is: een totalitaire fascistische ideologie dat we actief zullen bestrijden.
  2. Geen verdere immigratie uit moslimlanden.
  3. Bevordering vruchtbaarheid onder niet-moslims door propaganda voor de deugden van de eigen cultuur, premies en vooral het wijzen op de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de cultuur die wij dragen.

  Like

  • hendrikush zegt:

   1. Moslims verdienen respect; hetzelfde respect dat moslims voor kafirs hebben.
   2. Neem het pact van Umar over de behandeling van kafirs door moslims en vervang overal het woord moslim door kafir en omgekeerd. Geen nieuwe moskeeën bijvoorbeeld.

   Like

  • koddebeier zegt:

   De wil ontbreekt bij de Haagse regenten !!

   Geliked door 1 persoon

  • Saskia Dubbeldam zegt:

   Zolang er subsidie zit op het houden van kinderen is er geen rem voor de mohammedaan. Pas als het economisch niet verantwoord is om meer dan twee kinderen te hebben dan stopt het werpen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Marc.
   Spaar je de moeite.
   Niets werkt tegen moslims in je land.
   Het enige dat je land kan redden is ’n actief uitzetbeleid en zero-acceptatie bij zware criminaliteit in de vorm van de doodstraf.
   Opruimen die zooi!

   Like

 2. Marc zegt:

  Ps: ik zou graag een landelijke actie willen beginnen om de Nederlandse regering te bewegen bij hun Britse tegenhanger de vrijlating van Tommy Robinson af te dwingen.

  Heeft iemand een suggestie hoe dit aan te pakken?

  Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   Thierry Baudet en Theo Hiddema inschakelen.

   Like

  • Duchesne zegt:

   Referendum? Is al een paar keer gedaan, steeds had de meerderheid duidelijk een mening, geweldig succes…..

   Vergeet de democratische weg waarbij een parlement de bevolking vertegenwoordigd, is dood, overleden.

   Alle vormen van vragen, smeken of op eender andere wijze als gunst verkijgen zijn nutteloos, als je iets krijgt is het omdat het HEN uitkomt.

   Denk verder…..denk buiten je veilige hokje…

   Landelijke actie, denk lokaal, denk cafe, gratis bier uitdelen en samen de wereld vervloeken. “Dutch courage” noemen de Engelsen dat, de dapperheid van zatte mensen…

   Wanneer worden mensen wakker, acties zonder geweld zijn per definitie nutteloos tegen de arrogantie die ons leid. Pas als hun pijn krijgen gaan ze kijken waar de splinter zit, en misschein iets doen. Tot die tijd, koop bier….

   Of blijf klagen op internet.

   Mij, ik haak af, al het schrijven is prediken voor de eigen parochie, en iedereen is te lam om fysiek iets te doen.

   Ik wens iedereen veel geluk voor de toekomst, de toekomst die je zelf kiest.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Een mooi streven. Maar we zouden eindelijk eerst eens een landelijke actie moeten beginnen om de Nederlandse regering af te dwingen per direct uit de EU te stappen, Nexit dus en alle illegalen, criminelen e.d. het land uit te zetten. En de grenzen gewoon weer dicht, zoals het voor jaren ook kon.

   Suggestie? Neem een grote olietanker. die hebben enorme ruimen, stop ze erin, soort bij soort en las de ruimen dicht zodat er geen een kan ontsnappen. Bij aankomst bij het gedachte herkomstland, alleen die ruimen open maken en ze eruit jagen. Wel de machinegeweren bij de hand houden.

   Like

   • Lot zegt:

    Een open boot met een verschuifbare tussenwand, waarachter de bemanning zit met wat soldaten. Boot naar noordafrika verlaten strand, achterklep gaat open automatisch en tussenwand gaat over rails langzaam naar achteren en iedereen worden in het ondiepe water bij het strand geschoven. De zijwanden zijn te hoog en terugklimmen is niet mogelijk, desnoods met ronde rand. Zeg mij niet dat zoiets niet te maken is door ons.
    Mochten ze op elkaar klimmen dan krijgen ze daar niet veel tijd voor door snelle ontlading boot en met een stok worden ze eraf geduwd.
    Een boot neemt ook nog eens minder benzine. In Nederland in de pleziervaart kun je elke weekend een paar uur varen en lang over een tank doen. Elke boot heeft honderden mensen dan kan het in 1000 vaarten een miljoen wegbrengen.
    Ze zijn met iets bezig om te ontketenen en een kern oorlog in europa en iedereen moet in de steden gaan wonen over de hele wereld. De vraag is alleen doen ze het om ons te redden of om van de blondharigen af te komen, daar kom ik niet over uit.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Geen slecht idee.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Marc 23 juni 2018 om 23:50

   Schitterend initiatief, maar bespaart u zich de moeite.
   De ‘Nederlandse regering’ is pro moslim en de vijand van het eigen volk.

   Like

 3. jungleelephant zegt:

  Wij hebben het helemaal gehad met broedkippen,haatbaarden en -jurken:oprotten!Uit Europa!

  Geliked door 2 people

 4. bigljohn zegt:

  De islamisering werd heel bewust nog nooit tegengehouden, alleen maar gestimuleerd in de 50 jaar dat het al duurt. Die 16 % norm is puur overbodig om te benoemen, want dat de islamisering gestaag doorgaat is bijna een voldongen feit te noemen. De welbekende trein van Erdogan die pas stopt als het einddoel bereikt is. En die trein rijdt steeds sneller. Met welwillende medewerking van de autoriteiten, politie, justitie, rechtbanken, MSM media en Brussel moet dat zo gepiept zijn. Fuhrer Merkel is momenteel weer volop bezig. Diegene die deze zooi kon stoppen was helaas niet Janmaat, hij heette geen Fortuijn, en het is Geert wilders ook nog niet gelukt. Nee diegene die het wel lukt moet nog geboren worden zegt men wel eens in hopeloze situaties als deze. De islam kan niet verjaagd worden met woorden demonstraties, of stille tochten met bloemen en knuffelberen. Alleen massale acties van verzetsgroepen kan nog soelaas bieden. Maar zelfs dat zal er nooit van komen, in dit land van wegkijkers en watjes….

  Geliked door 2 people

 5. Ben van der Kooi zegt:

  Ja Mark.

  Van één zo’n suggestie heb ik kennis, maar het ontbreekt mij vooralsnog aan de tijd en moed, om daar is gebruik van te maken.

  Suggestie, benader per email / telefoon de diverse politici en partijen die jou het beste daarvoor lijken en maak dus zo oprecht / bewogen en dus gemotiveerd als mogelijk duidelijk,

  hoe onrechtvaardig en / of vergezocht de gang van zaken is zoals die nu gaat tegen Tommy Robinson, en niet alleen tegen hem maar onder tussen tegen al zeker meer dan 10 andere boegbeelden van diverse patriottische organisaties, ook buiten de UK!

  Geliked door 1 persoon

 6. Perfide Albion zegt:

  Of we gaan eindelijk aan de slag met de eindoplossing van het islam-vraagstuk..

  Geliked door 1 persoon

 7. elena zegt:

  ga naar een land waar ze nog tegenwerken en ondersteun hen, weg wezen uit de landen waar ze het allemaal toelaten, voor de 2e wereld oorlog werden de joden ook gewaarschuwd om weg te gaan het herhaald zich nu voor de joden en christenen en anders denkenden.

  Like

 8. elena zegt:

  luister naar de waarschuwing en maak dat je wegkomt

  Like

 9. ildiko zegt:

  de eigen Europese volk bijna met 6 % daalt per jaar, en de moslims met ruim 40% toeneemt dus hier er een dramatische ontwikkeling vind plaats en de regeringen zijn medeverantwoordelijk maar nog steeds doen niks. Het volk moet de stuur in eigen handen nemen.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  In de grote steden van Nederland is die 16% al ruimschoots overschreden, dus…………………………..
  einde oefening ?????? Bedankt links en de linkse Rutte !!

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Mohammed en zijn opvolgers onderwierpen deze landen militair en islamiseerden ze.
  Nu gebeurt het door de zogenaamde vluchtelingen/gelukzoekers, de gezin/familie hereniging en via de baarmoeder door meestal een grote kinderaanwas !!
  De onnozelaars van de tweede kamer en de deugmensjes trappen er weer massaal in, die zijn ziende blind, horende doof en slaan alle waarschuwingen in de wind !!

  Like

 12. Boilingpoints zegt:

  Dit is op herblogd.

  Like

 13. de sluwe vos zegt:

  Blijkbaar leert de mens nooit uit de geschiedenis. Nochtans ligt de geschiedenis voor iedereen voor het grijpen op het internet en bibliotheken. De hedendaagse mens is echter gebrainwashed onder invloed van de links geïnspireerde politiekers en de media die hun spreekbuis zijn. Verder zijn ze ook intelectueel lui geworden en laten ze het aan de gutmenschen over om te bepalen wat goed en wat fout is. Ze leven in de naïeve droom dat als ze maar in alles toegeven aan de altijd maar eisende moslims dat uiteindelijk alles wel goed komt. En voor de rest worden ze mak gehouden met hun dagelijkse porties reality programmas en voetbal.

  Like

 14. delamontagne zegt:

  Wat de “DHIMITUDE” betreft……………, gaan sommige geleuvigen al een eindje op weg.
  * * *
  Een kort briefje van Katholieken in Fr aan hun
  moslim-broeders ter ere van de Rammeldan:


  /*/*/*/*
  Aan U, muslim-vrienden, broeders en zusters van de moskee “Al Wifac”in Mons en Baroeul.

  Voor U begint de gezegende maand van de Ramadan.

  Het vasten waarmee U aan meedoet laat ieder mens er aan denken, de weg die hij heeft te gaan naar zijn schepper.

  Bij deze gelegenheid, willen wij, Christenen van de Parochie in “Mons-en-Baroeul” onze genegenheid tonen en betrokken zijn om het gesprek aan te gaan en te verdiepen wat betreft het zoeken naar Vrede.

  Dat deze Ramadan U moge helpen in die manier daartoe.

  Dat God U moge zegenen.

  De Christenen van de Katholieke
  Parochie van “Mons-en-Baroeul”.

  getekend…………. etc,……etc.

  Like

 15. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/24/syrian-migrant-beheads-neighbor-then-stabs-130-times/

  Syrian Migrant Beheads Neighbor, Then Stabs 130 Times
  A Syrian man stabbed his 21-year-old neighbor 130 times killing her and leaving her sister in critical condition in Vetlanda, Sweden.

  https://europe.infowars.com/syrian-migrant-stabs-neighbor-130-times-said-she-made-racist-remark/

  Like

 16. Patriot 2.0 zegt:

  De islam zit al tot in de haarvaten van ons samenleving. Is er nog een weg terug?

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   NEE.

   Geliked door 1 persoon

   • Patriot 2.0 zegt:

    Het zal toch MOETEN…. We hebben geen keus.

    Like

   • Jean zegt:

    Willen wij veilig leven en een veilige toekomst nalaten aan onze kinderen en kleinkinderen dan zullen we die achterlijke perverse geweldadige barbaarse zwijnerij islam heel hard moeten aanpakken resp. verbieden en alle moslims verdrijven uit Europa.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Natuurlijk wel.
    Gewoon eraan beginnen en er zoveel mogelijk een beter leven bezorgen waarbij ze 72 maal per dag en nacht syfilis mogen oplopen.
    Je zal eens zien hoe dat opruimt.
    En dàt is onze weg terug!

    Wij vechten voor ons land, onze kinderen en kleinkinderen.

    Like

 17. ReaGluurder zegt:

  De islamisering is nu al niet meer te stoppen! Heb je echt geen tienjarenstudie voor nodig om dat te zien. Btw, alleen al in Den Haag wonen zo’n 12.000 “jongelui” met een schuld van 10.000 en meer!! Gaan allemaal “de sanering” in, lees kwijtschelding! Wordt door u en mij betaalt! Vaak hebben deze “jongelui” amper een dag gewerkt, laat staan belasting betaald! Zelf zit ik in “de sanering” bij de belastingdienst. Maar hier betekent ‘saneren’ tot op de laatste cent betalen jij! Mijn haat tegen die Qudtlui op Het Binnenhof is met geen pen te beschrijven. Al zo’n 500 M I L J A R D, ONS GELD, is er al uitgegeven aan het overeindhouden van de De Verrijking, lees OMVOLKING! Kijk en luister om u heen, en huiver!

  Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Als ik om me heen kijk en luister,huiver ik van de deugers,de welcome-welcome trutten
   en de ellendelingen in Den-Haag @ReaGluurder

   Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   Gisteren heb ik roze zaterdag bekeken. Wat een decadentie. Hebben we niks beters te doen? Op naar het volgende spectakel. We zijn nog laaaaang niet wakker.

   P.S. Het gaat er mij niet om iemand belachelijk te maken of een manifestatie te misgunnen. Ik begrijp de functie van zo ’n manifestatie goed en het is misschien wel heel belangrijk voor de emancipatie van bepaalde groeperingen, maar het komt op deze manier zo “leeg” en decadent over.

   Like

 18. Pietersen zegt:

  Een Deltawerken-plan tegen de islam is de oplossing voor dit probleem. Italië werkt hier al hard aan. Van Nederland valt helaas niets te verwachten want onze overheid is te laf om zijn nek uit te steken.

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  Daarna zou het dan nog 100 tot 150 jaar duren totdat de islamisering zou zijn afgesloten.

  Veel eerder: nog hooguit 10 jaar. Nou vooruit: nog 20 jaar als met ‘meezit’.

  Omdat de ‘regeringen’ overal de islam faciliteren. Ze kunnen niet wachten tot de volledige islamisering een feit is.

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   De regeringen hebben niet genoeg kennis van onze eigen culturele achtergrond. Dat maakt je zwak. De islam buit dat feilloos uit, want ze weten precies hoe we zijn, en waar we kwetsbaar zijn. We hebben onze culturele (en religieuze) wortels verwaarloosd, want we waren aan het consumeren, sof-druggies aan het gebruiken. Zie hier het resultaat.

   Like

 20. Ruud zegt:

  Helaas de grote meerderheid van de Nederlandse bevolking vindt de islam geweldig. Ook de vele uitkeringsparasieten die ons land kaalplukken uit andere landen vindt men niet erg.Ze werken wel wat langer door ‘de sufferds.

  Geliked door 1 persoon

 21. Anne zegt:

  De islam is een valse religie en die heeft niets met de Bijbel te maken! Hier zit Satan de Duivel achter de God van alle wereldse religies. Uit Openbaring 13: het beest uit de mensenzee met de zeven koppen en de tien horens, die de macht heeft over de gehele wereld. Hier worden de Verenigde Naties te New York mee bedoeld. Verderop in de Bijbel wordt gesproken over Babylon de Grote, en de hoer die op de vele wateren zit, waarmee de koningen der aarde hoererij hebben bedreven, het rijk van de valse religies. Openbaring 17: vers 15 zegt nog: De wateren die gij gezien hebt, waar de hoer zit, betekenen volken en scharen en natien en talen! En in werkelijkheid zijn het door demonen geinspireerde uitingen, en ze verrichten tekenen en gaan uit tot de koningen van de gehele bewoonde aarde om hen te vergaderen tot de oorlog van de grote dag van God de almachtige. En ze vergaderden hen tot de plaats die in het Hebreeuws Har-Magedon wordt genoemd. Dit betekend de gehele aarde!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s