Kritiek op geldsmijterij Macron: peperduur servies en mobiel zwembad

Screenshot_128

(Door: Frank Renout)

Hij bestelde een nieuw servies à 500.000 euro en heeft zijn oog laten vallen op een ‘mobiel zwembad’ van 34.000 euro voor zijn buitenverblijf. De Franse president Macron smijt met geld. Dit leidt tot gegniffel in zijn eigen partij, maar ook tot forse kritiek.

In Parijs hangen affiches op straat met president Macron, poserend als een koning met een hermelijnen mantel om. In de pers worden steeds meer kritische noten gekraakt: ,,Macron loopt het risico het contact met de werkelijkheid te verliezen.’’

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, Frankrijk, Hypocrisie, Linkse Kerk, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Kritiek op geldsmijterij Macron: peperduur servies en mobiel zwembad

 1. boorzalf zegt:

  Die gek denkt ook dat hij een reïncarnatie van Napoleon is.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Beter nog gezegd: Emmanuel Macron denkt zelfs dat hij Lodewijk XIV, de Zonnekoning, is die vroeger ook met miljarden smeet en hoe dat later afliep met zijn achter-, achter-, achterkleinzoon Lodewijk XVI tijdens de Franse Revolutie weten we natuurlijk allemaal! Jammer genoeg is hij niet de enigste die zo met geld smijt wat dit artikel over Alexander Pechtold duidelijk maakt:

   Corruptiebestrijders Europa hebben problemen met Pechtold’s penthouse

   Duikt het toch zomaar weer op, dat penthouse van Alexander Pechtold! Het Europese samenwerkingsverband voor preventie en corruptie, Greco, is niet blij (en dat is volkomen terecht want het lijkt haast of Pechtold met de maffia samenwerkte!) met het ‘geschenk’ dat de D66-leider heeft ontvangen! Zo meldt de Telegraaf.

   Greco valt over het feit dat het penthouse niet is aangegeven in het geschenkenregister. Ze noemen het ‘spijtig’ dat de Tweede Kamer (hoe kan het ook anders na al die enorme geldsmijterijen over en weer in Nederland en Europa aan onzinnige en waardeloze projecten!) er nog steeds geen ene fuck aan heeft gedaan om de naleving van de integriteitsregels af te dwingen. Blijkbaar helpt een eed afleggen (en niet iedereen zal die toch even goed naleven) toch niet zo goed als gehoopt!

   Het leuke is dat Greco een specifiek geval noemt waar het volgens de anticorruptie club flink mis is: ‘een geschonken flat ter waarde van €135.000 euro.’ Laat dat nou precies overeenkomen met de waarde van Pechtold’s penthouse!
   En wie weet heeft deze akelige blaaskaak zelf ook al een peperduur servies en een mobiel zwembad aangeschaft met het doel om daarin, gelijk naar Dagobert Duck, letterlijk in te gaan zwemmen!

   Pechtold zal natuurlijk wel gewoon stug blijven volhouden dat dit allemaal maar gewoon moet kunnen en heel normaal is (liegen en bedriegen zijn nou eenmaal de normen geworden voor hooghartige bestuurders!) de sterkste maar wie gelooft dit nu nog? Hij beweerde altijd dat het om een privéaangelegenheid ging maar de registerregels maken daar geen onderscheid in!
   Dat is blijkbaar hoe het werkt in het leven namelijk; ‘A’ zeggen, ‘B’ doen, wat vriendjes maken in het diplomaten wereldje (in New York waren er zelfs in de jaren ’90 een hoop Russische diplomaten die zich zo onschendbaar voelden dat ze daarginder ware plundertochten hielden, verkeersboetes niet betaalden, dronken achter het stuur gingen zitten, verkeersongelukken veroorzaakten en politieagenten aanvliegen die dat op een gegeven moment zo zat waren dat ze een groot deel van dat tuig finaal to moes sloegen!) die en dan krijg je gewoon een penthouse als je braaf bent.

   Laat hem maar gewoon terugtrekken in die flat van hem (en dan wel ZONDER bakken met geld, peperduur servies of een zwembad en desnoods straatarm welteverstaan!), beter voor z’n partij en Nederland in z’n geheel want alle geloofwaardigheid is inmiddels wel het raam uit volgens mij.

   Macron, Merkel, Timmermans, Pechtold, Verhofstadt, Poetin e.v.a. akelige heersers zullen er alleen in de toekomst wel achter komen dat ze NOOIT dit losbandige en rijke leven tot in de eeuwigheid kunt en voortzetten want Magere Hein ontziet namelijk arm noch rijk en met geld kan men zichzelf NOOIT de hemel inkopen!

   Like

 2. King Arthur zegt:

  De “macht” is hem nu al naar zijn vreselijk uitziende gekloonde hoofdje gestegen. Niet meer te redden deze idioot, denkt dat hij Napoleon is whahahahahaha. Natuurlijk wil hij een transfer unit, zoveel mogelijk belastinggeld van de noordelijk staten naar Frankrijk en dat terwijl de Franse boeren al het meeste soepsidie van de hele EU krijgen.

  Like

 3. Patriot 2.0 zegt:

  De zelfbenoemde zonnekoning zweeft….

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Decadentie in het Presidentieël Paleis van Macron , het Elysées ?
  “Een bordeel Bamako, Mali” waardig, Macron beledigd de Presidentieële Functie”………..
  Ce soir c’est gang-bang en Elysées……….
  Enkele kreten uit de Franse media over het begin van het Muziek Festival, inleiding op het portaal van Macron’s Paleis.

  Ook had hij nog een “onderonsje” met enkele leden.

  De leider van het Afrikaanse spul, “Kiddy-Smile”, droeg een opzichtig zwart T-shirt met opschrift:
  “[Ik ben] de zoon van immigranten Zwart en Pédé [= homo ]”.

  Pour la première fois dans l’histoire de l’Elysée, Emmanuel Macron a ouvert au grand public le palais présidentiel pour la fête de la musique en accueillant des artistes branchés de la scène électro française.

  (Kritiek van een reageerder:”Meer Frans-Franse groepen? Of Europeanen?
  NEE, alleen die grote “Afrikaanse cultuur” die zoveel heeft gebracht aan de wereld ! ? !
  Alles wordt gedaan om de Fransen te demoraliseren, om hen financieel en moreel te kleineren, om ze te vernietigen ten voordele van Afrikaanse mensen die nooit iets hebben meegebracht, behalve het het laagste IQ ter wereld en enorme schulden die nog steeds worden gefinancierd door de belastingen van de Fransen ( de vuile witte racisten ! ).

  Staat de guillotine al klaar ? of kan deze weer in gebruik worden genomen?

  Like

 5. edwin vissers zegt:

  66,6 van de stemmen gewonnen ,dus een cadeautje van satan .uw mag betalen .

  Like

 6. Vergeet de kapper van Nicolas Hollande niet.

  Like

 7. alwine kerkhof zegt:

  Als de roddels waar zijn, houd hij ook heel veel van 1 van de zonen van zijn geliefde vrouw.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Macron is homo.
   Dat is bekend.
   Voor de buitenwereld heefttie ’n oude vriendin.
   Rutte is homo.
   Ik moet nog altijd terug denken aan de woorden van Bolkestein over Pim Fortuyn.
   “Stel je voor een homo als MP van Nederland…
   Wat ’n afgang zou dat voor ons land geworden zijn!”
   Tsja, Bolkestein had (zogenaamd) niet in de gaten dat zijn beste medewerker Rutte een verdekte volbloed homo is die nu al 8 jaar MP is.

   Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Die viezerik heeft elke maand toch ook een kapitaal nodig voor zijn ‘uiterlijke verzorging’?

  Like

 9. jungleelephant zegt:

  Dat leert hij van Willem-Alexander en van de Brusselse maffia!

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Macron tegen Matteo Salvini die de boten terugstuurt: ^**@^&(@&$^&)^$*!%~%

  French President Emmanuel Macron has censured Italy’s decision to refuse debarkation to a migrant-laden NGO vessel as “sickening,” while scolding Italy for its supposed “cynicism and irresponsibility” in dealing with migrants.

  http://www.breitbart.com/london/2018/06/13/macron-lashes-out-italy-over-sickening-efforts-curb-mass-immigration/

  Like

 11. boorzalf zegt:


  Vandaag is hij 39 en zij is 64. Ach, op een ouwe fiets………………….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s