Kurz valt Merkel aan: Grensopening van 2015 heeft alles erger gemaakt

Screenshot_121

(Vertaling: E.J. Bron)

Dat klinkt naar confrontatie: de Oostenrijkse Bondskanselier Sebastian Kurz (foto) heeft voor een verdere aanscherping van de “vluchtelingen”crisis door de Duitse asielruzie gewaarschuwd en daarbij de Duitse Bondskanselier Angela Merkel met duidelijke woorden aangevallen. “Diegenen die in het jaar 2015 de grenzen geopend hebben, zijn er de schuld van dat er nu grenscontroles bestaan en de situatie misschien nog erger wordt”, zei Kurz tijdens een ontmoeting met de Beierse minister-president Söder (CSU).

Duits - Zuerst

Kurz verder: “Hoe onaangenaam het ook is dat er in Duitsland ruzie is en geen gemeenschappelijke koers in de regering, zo positief is het dat er nu een bewustzijnsverandering van velen op Europees niveau begint.”

Kurz rekent zichzelf in het debat over bilaterale repatriëringsakkoorden met andere EU-landen tot de “as van de willigen”. Tijdens de ontmoeting met Söder waarschuwde hij voor een verdere verscherping van de “vluchtelingen”crisis door de Duitse asielruzie. “Wij bereiden ons er intensief op voor”, zei Kurz met het oog op de mogelijke aanwijzing van “vluchtelingen” door Duitsland.

Maandag had de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer (CSU), aangekondigd dat alle asielzoekers, tegen wie een binnenkomst– en verblijfsverbod in Duitsland bestaat, aan de Duits-Oostenrijkse grens te laten afwijzen. Kurz zei daarover: “We moeten erop voorbereid zijn dat de nationale grenscontroles in überhaupt versterkt worden, uitgaande van Duitsland.” Seehofer staat echter bekend als wankelmoedig – juist in kwesties betreffende de asiel- en immigratiepolitiek is hij in de afgelopen jaren steeds opnieuw overstag gegaan.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Merkel, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

17 reacties op Kurz valt Merkel aan: Grensopening van 2015 heeft alles erger gemaakt

 1. Sabeltant zegt:

  Alleen Merkel heeft niet door dat Europa ten onder gaat aan lieden die het westen haten.
  Het loopt in heell Europa de spuigaten uit.
  Verkrachting, roof en steekpartijen komen niet meer in de kranten maar de Europeanen maken het dagelijks in de steden mee.
  De migratie is volledig uit de hand gelopen, islamitische bendes hebben steden overgenomen en dat krankzinnige wijf blijft maar doorgaan.
  Vaarwel mooi Europa!

  Like

  • Merel zegt:

   Merkel is oostindisch doof en blind, ik bid God haar te stoppen, anders zijn we verloren

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @Merel ,ik vrees anders dat alleen Magere Hein nog in staat is om Merkel, met haar hart van gewapend beton, te doen stoppen en hopelijk met al haar akelige EU-vrienddjes erbij!

    Like

 2. Patriot 2.0 zegt:

  De sentimentele, grenzeloze droom is over!

  Like

 3. Patriot 2.0 zegt:

  De binnengrenzen weghalen (Schengen) en de gemeenschappelijke buitengrenzen niet regelen: vind je het gek dat het fout is gegaan.

  Like

 4. Elisah zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2206765/bulgarije-sluit-eu-grenzen-voor-migranten
  Bulgarije: sluit EU-grenzen voor migranten
  SOFIA – Bulgarije zal op de EU-mini-top over migratie dit weekeinde de onmiddellijke sluiting voorstellen van de buitengrenzen van de Europese Unie voor migranten. Tegelijk moeten er centra voor oorlogsvluchtelingen buiten het EU-grondgebied komen. Dit zei premier Bojko Borisov vrijdag tijdens een verrassingsbezoek aan het Bulgaarse parlement.

  Like

 5. Taljaard zegt:

  Ach heden; de Oostenrijkers en de Beieren gaan steigeren.
  En hoewel ze Rooms zijn trekken zich klaarblijkelijk ook al niks meer aan van de paus en het Vaticaan.
  Paniek bij de Jezuïeten!
  Ja, dat krijg je ervan wanneer je gaat pleiten voor een voze en rotte eucemene en zo je ziel en zaligheid als wereldkerk aan de illuminati en de culturele marxisten verkoopt.

  Giovanni Montini (Paulus VI) en Karol Woytila (Johannes Paulus II) liggen in hun graf en Josef Ratzinger (Benedictus XVI) hebben ze aan de kant kunnen zetten. Want dat was niet zo’n krachtfiguur als zijn twee niet Jezuitische voorgangers.
  Dus dachten ze eindelijk, voor het eerst sinds 1963, de macht in het Vaticaan te hebben heroverd.
  En nu trekken ze zich in het Duitstalige Roomse gebied niets meer van ze aan!
  Grijnsch…. 🙂

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Jozef Ratzinger was intellectueel gezien wel degelijk een krachtfiguur, maar, het is waar, hij heeft de interne strijd verloren en ging er bijna (of helemaal?) aan onderdoor…

   Like

 6. fleckie zegt:

  Oei ! , vergeet of , ONDERSCHAT NIET DE ‘WETENSCHAP’ / KENNIS…..’PSYCHOLOGIE’ , bestudeerd. door de JEZUIETEN ‘, …die…bijna …OVERAL! ‘GESTATIONEERD’ zijn.!!!

  Like

 7. Flo zegt:

  Ze zoeken naarstig naar een oplossing ,terwijl het zo eenvoudig is ,het probleem Merkel eruit ,en de meesten problemen zijn opgelost . Dat wijf wil een standbeeld voor het samen voegen van Europa , maar heeft niet in de gaten dat alles uit elkaar valt met haar beleid .

  Like

 8. Petra DeBoer zegt:

  Zet hem op Kurz samen met andere verstandige politici zoals Orban. Merkel verliest nu sowieso want ze heeft geen Amerikaanse Democraten meer als bondgenoten en velen keren zich tegen haar behalve natuurlijk de kleine Napoleon uit Frankrijk met zijn dure servies en zwembad.

  Like

 9. Janszn zegt:

  Opnieuw heeft een Duitser ons in de tang. Opnieuw laten wij het gebeuren. Opnieuw doet onze overheid niets. Opnieuw zullen we overvallen worden. Opnieuw door links.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Janszn, nee hoor, het zijn de Amerikanen van de deep state die ons in de tang hebben. Het was Amerika wat samenwerkte met Engeland om Duitsland aan te vallen in WOI en het was Amerika (Wall street) wat de oorlog van Hitler financierde, en het is Merkel als loopjongen van Amerika wat ons wederom in de ellende wil storten.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Overigens: ik las vorige week een boek, waarin werd vermeld dat de VS Engeland te hulp zou komen tegen Hitler-Duitsland op één voorwaarde: dat GB alle militaire bases in de hele wereld zou overdragen aan de Amerikanen. Dat is ook gebeurd. Vandaar al die Amerikaanse bases overal ter wereld. Die waren Brits . . .

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @meneer Bron, dat ben ik nog niet tegen gekomen en heb ik dus nog niet gelezen maar het past wel precies bij de tactieken van de deep state. In elk geval hebben ze ook zo gewerkt in WOI in ruil voor het eigen land Israël terwijl ze geeneens echt Joods zijn maar nakomelingen van Chazaren.

    Ik heb afgelopen week de speech van Benjamin Freedman gelezen en daar is dat in te lezen maar alles wat hij destijds zei past precies in datgene wat ik al wist over de Chazaren, de Amerikaanse politiek, wat sowieso al meer dan 100 jaar geïnfiltreerd is door de Chazaren en hun werkwijze. Engeland speelde een hele grote rol in WOI en WOII en dat is niet de rol die wij hun toedichten volgens de geschiedenisboekjes.

    http://www.sweetliberty.org/issues/israel/freedman.htm

    Als je eenmaal weet dat de deep state overal achter zit dan zie je ook dat de EU aan hun leiband loopt en daarmee vrijwel alle lidstaten. Dan weet je ook waarom Rutte werd bedreigd met vacuüm bommen als hij de uitslag van het Oekraïne referendum na zou komen. Dan begrijp je ook waarom ze een proxyoorlog begonnen in Syrië en het hun geen ene mallemoer kon schelen dat de christenen dan werden uitgeroeid enz.

    We moeten het van Trump en Poetin hebben en alle politieke leiders die voor onze vrijheid vechten plus hun aanhangers. Trump en Poetin weten beide wat er werkelijk speelt en dat de deep state de macht heeft en ze het globalisme en socialisme overal ter wereld willen.

    Like

 10. fleckie zegt:

  Ja, in het boek ‘Mannenharem’ wordt vermeld hoe ENGELAND zich de… o.a. de KO IH NOOR TOEEIGENDE !, INDIA! NEDERLANDERS en anderen! etc. ‘DE LAAN UITDUWDE!’ , en waar de GOUDEN PAUWENTROON …ondergebracht is,( beveiligd in een ‘kluis?, onder een bepaalde bank in …PERZIE ( IRAN?)……. ( MANNENHAREM is een spannend avontuur dat zich ontvouwt tegen een achtergrond v.d.ISLAMITISCHE traditie v.d.mogoels. Het is een op HISTORISCHE FEITEN gebaseerde vertelling,(Waarin exotische sensualiteit en machtswellust elkaar afwisselen) ‘ ( machtswellust? Een twee-klassenstelsel? De onderste klasse-mensen ‘studeren op bepaalde UNIVERSITEITEN? VERGEET HET MAAR! Als soldaten in het leger ,uitgezonden naar div.landen, was hun ‘taak’.?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s