Beschuldiging, geuit door een realist

Screenshot_155

(Door: “bozeoudeman”)

Dankzij debiele, laffe bestuurders uit de vorige eeuw en hun nog laffere opvolgers nu, is een bloedbad dat zich zal uitrollen over de totale wereld waarschijnlijk niet meer tegen te houden. Alleen als nu onmiddellijk de politiek van krankzinnigheid wordt gestopt, en men direct begint om veel van de immigranten/asielzoekers, met name moslims, terug te sturen naar de landen waar zij oorspronkelijk vandaan zijn gekomen, is er nog een heel klein kansje dat het niet zal gebeuren.

Maar dat laatste zal niet gebeuren, omdat de zich links en progressief noemende, vrijwel hersenloze dwazen dit met alle mogelijke middelen zullen proberen tegen te houden. In dat geval zal de wereld in de eerste fase van dat bloedbad terechtkomen. Realisme, dat in hun gesloten ogen racisme en fascisme is, moet door hen worden gestopt ten koste van burgeroorlog of erger. Zij moeten gelijk krijgen! Of anders, zoals Timmeraar de wereld al chanteerde, wordt het oorlog!

Ook een minder rigoureuze aanpak zal door de idioten worden geblokkeerd: namelijk het terugsturen van al die islam-immigranten die vanaf pakweg 2000 of 2010 vooral Europa zijn binnengekomen, om dan via grootschalige repatriëring eindelijk weer een soort rust te scheppen in landen die volledig op drift zijn geraakt door de aanhoudende massa-immigratie, met alle negatieve gevolgen van dien, zoals de hieruit voortkomende al deels zichtbare islam-kolonisatie.

Voorts zullen eisen moeten worden gesteld aan die immigranten die wel kunnen blijven. Een van de meest belangrijke is de eis dat zij een ieder accepteren zoals die is. Het niet door hen accepteren van bijvoorbeeld homo’s, andersdenkenden, anders gelovigen en de gelijkheid van mensen, dient onmiddellijk tot uitzetting van die persoon of groep te leiden om een humane, vrijzinnige, open, democratische maatschappij te beschermen tegen het binnendringen van barbaarsheid.

Helaas zal ook dit door leeghoofden, die denken links en progressief te zijn, te allen tijde worden tegengewerkt om zo te worden tegengehouden. In dat geval ziet de toekomst er bloedig en duister uit. Zelfs de donkerste periode uit de Middeleeuwen was vergeleken met wat er aankomt niet zo bloedig en donker als wat er staat te gebeuren. Zie landen als Indonesië, Irak, Iran en Pakistan als voorbeeld.

Voor het eerst in de geschiedenis van de islam is een extreme nietsontziende ideologie, die zich achter religie verschuilt, succesvol bezig de hele wereld te veroveren. Dit is al aan de gang vanaf de jaren zeventig van de vorige eeuw, maar zit nu in een stroomversnelling aangezien fossiele brandstoffen, waar veel islamlanden mee zijn gezegend, uitgeput dreigen te raken. Dit betekent, in combinatie met het ook eindelijk eens willen zoeken en ontwikkelen van schonere energiebronnen, dat deze islamlanden sneller moeten handelen om de door hen gewenste wereldheerschappij te verwezenlijken.

Als de olie op is of als er andere energiebronnen zijn, heeft de wereld hen niet meer nodig, dus dan werkt hun chantage via olie niet meer. Via het investeren van honderden miljarden overal ter wereld, ook smeergeld, en het vermoedelijk zo binnendringen in allerlei internationale organen zoals de VN, is de opmars van deze islam echt goed op gang gekomen.

Dwazen die zich links en progressief noemen en al tientallen jaren een aversie koesteren jegens de Joods-christelijke wortels van de westerse samenleving, zien hun kans schoon om eindelijk de maatschappij naar hun pijpen te laten dansen, ofwel te vernietigen.

Dat zij hiermee gewillige werktuigen van een ideologie zijn die absolute en totale vernietiging van alles en iedereen nastreeft die niet hun ideologie wenst aan te hangen, snappen deze met weinig verstand toebedeelden blijkbaar niet. De wereld zal mede door hun toedoen een bloedbad worden, een bloedbad dat ook zij dan niet zullen kunnen ontlopen.

Een huisje in Suriname of op de Antillen zal de salonsocialisten geen uitkomst noch bescherming bieden. Simpelweg omdat zij, volledige verdwaasden idioten, zelf de oorzaak zijn van een bloedbad dat ook daar zal plaatsvinden. Bovendien weet iedereen dat een verrader gemakkelijk een tweede keer verraad pleegt als er genoeg wordt betaald. De reden bij uitstek waarom vermoedelijk de extreme islam met deze Europese verraders zal afrekenen zo gauw hun diensten niet meer nodig zijn.

Screenshot_156

Overal is door hulpvaardig toedoen van dit soort idioten en verraders de extreme vorm van de islam aan het oprukken. Hoogmoedige idioten zullen tot de dag dat het bloedbad uitbreekt blijven geloven in hun gelijk en hun onfeilbaarheid om hiermee tevens de moordenaars van een groot deel van de mensheid te zijn.

Hun handen zitten al onder het bloed. Zij, met hun totale weigering om naar anderen te luisteren of te willen zien hoeveel signalen al op rood staan, zijn met dit door hen hersenloos weigeren en blijven negeren de moordenaars van de toekomst van de mensheid, de moordenaars van de kinderen die nu opgroeien en de moordenaars van de kinderen die nog niet zijn verwekt.

Deze zich beter, links en progressief wanende dwazen kunnen straks niet zeggen dat ze het niet hebben geweten. Ze wisten het, onder andere van mij als realist die geen krankzinnigheid wenst aan te hangen, die geen dictatoriale terreur nastreeft, die een wereld wil waarin iedereen als mens recht heeft om te leven zoals hij dat wenst, zolang rechten van anderen daarmee niet zijn of worden geschonden.

Een wereld, waarin anarchie geen rol mag spelen. Regels zullen er altijd moeten zijn om te vermijden wat vandaag gebeurt, een door negatieve mensen en idem krachten georganiseerde stormloop op het nog welvarende deel van de wereld. Gekken eisen hun zin te krijgen of anders totale vernietiging! Gekken horen in het gekkenhuis thuis om verpleegd te worden. Gekken mogen hun zin niet krijgen!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Oosten, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, oliebelangen, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Beschuldiging, geuit door een realist

 1. Bob Fleumer zegt:

  Onze koene kapitein van ons schip van staat; Rutte, kijkt om zich heen en ziet niets, hij is volkomen blind voor de realiteit en is ook niet bereid te handelen. Dat is wat ik zie een woordenbrijer die geen besluiten kan of wil nemen.

  Like

 2. hendrikush zegt:

  De ereplicht aan onze ouders en voorouders wordt door de vlokjes en watjes volledig vergeten.

  Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Zo begrijp ik ook niets van feministen en LBHT-figuren die zich hard maken voor de islam in Europa.
  Zij beseffen op geen enkele wijze dat zij het eerste aan de beurt zijn om al hun verworven rechten volledig in te leveren.
  Iemand bij je laten intrekken die roept jouw manier van leven af te keuren en je dan binnen afzienbare tijd je eigen huis uittrapt, die waarheid/feiten dat weigeren ze in te zien.
  Horende doof en ziende blind.

  Like

 4. Jade zegt:

  Ik wens iedereen die denkt dat het wel zal meevallen
  met de agressie van de Islam veel sterkte.
  Zalig zijn de onnozelen van geest.
  Pim Fortuyn 1948-2002

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Links is dodelijk voor de Vrijheid van de mens.

  Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  geen commentaar…!
  .

  Like

 7. Jean zegt:

  Hoe kan ik helpen om die islamitische troep buiten te trappen?
  Waar starten we? Wanneer starten we want het is reeds 29 over 12….

  Geliked door 2 people

 8. Williaan zegt:

  Ik vrees dat het al te laat is, de laatste 2 generaties zijn tot op het bot verwent en denken dat alles tenslotte wel goed zal komen. Over een paar generaties hebben de islamieten zich aangepast zeggen/denken zij. Dus nog vele tien tallen jaren en dan komt het goed? Dus met andere woorden nog vele jaren (toenemende) ellende. Pfff niet mee te praten.
  Eens zullen ze de gevolgen aan den lijve ondervinden.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  ….Gekken eisen hun zin te krijgen of anders totale vernietiging! Gekken horen in het gekkenhuis thuis om verpleegd te worden. Gekken mogen hun zin niet krijgen!….En nog groter zijn de gekken die op voornoemde gekken telkens hun stem uitbrengen, en zelfs nog niet eens aan stembusfraude gedacht hebben. Ik ben er heilig van overtuigd dat door middel van stembusfraude, alleen al bij de vorige tweede-kamer verkiezingen, De PVV werd uitgekleed, en Groen Links omhoog werd gepompt !

  Like

 10. ruud zegt:

  Een waarheid als een koe.Voor de zoveelste keer jaag ze Europa uit ze blijven het proberen.

  Like

 11. edwin vissers zegt:

  De satanische elite heeft vele goden die ze aanbidden en zijn daar maar wat trots op. Molech, Marduk, Baal en Appollyon/Abaddon zijn de meest bekenden, echter er zijn nog zoveel meer die heel hoog op de ladder staan van de satanische elite. Een zeer bekende is Ishtar of soms ook genoemd Inanna. Deze godin wordt zeer gerespecteerd door de satanische elite en dat valt vooral te zien in de film en muziekindustrie. Doordat de gemiddelde wereldburger totaal geen kennis heeft van deze oude goden kunnen ze deze verering schaamteloos laten zien zonder dat er ook maar een kip in de gaten heeft waar ze nu naar kijken.

  Ik wil hier graag een voorbeeld geven met betrekking tot de godin Isthar. Ishtar is een godin van de liefde, vruchtbaarheid, sex, oorlog en de belangrijkste voor de elite, politieke macht.In de Mesopotamische religie van ongeveer 3500 jaar voor Christus kent het verhaal van Ishtar zijn oorsprong. Het bekendste verhaal van Ishtar is haar reis naar de onderwereld en dit verhaal komt weer voort uit een nog ouder verhaal uit een sumerische versie met betrekking tot Inanna.

  Ishtar wordt ook gelinkt aan het begin van homoseksualiteit en hermafrodieten. In de oudheid werd zij aanbeden door mannen die vrouwen kleren gingen dragen en seks met elkaar bedreven. De homo en transgender agenda kan zo worden gelinkt aan Isthar verering dor de elite.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s