De islam accepteert geen Joodse staat!

Screenshot_154

(Door: “Balkanske priče”)

Het conflict in het Midden-Oosten staat bekend om zijn vele mythen en leugens. Daarom is goede voorlichting van essentieel belang. Eén van de mythen is dat velen menen dat de Palestijnen een eigen staat hadden, die door de Joden is ingepikt, en dat ze vechten voor hun oude thuisland. Maar een ’Palestijns volk’ of ’het land Palestina’ hebben nooit bestaan! Het Midden-Oosten conflict gaat eigenlijk niet om een Palestijnse staat, gaat niet om territoriale rechten, maar om (religieuze) macht…Veertienhonderd jaar geleden is ons in de woestijn van Arabië de oorlog verklaard. Dat treft het Westen, dat treft Israël.

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabieren, Arabische wereld, Barbarisme, demoniseren, Geschiedvervalsing, gezond realisme, Heilige Land, Historie, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Joden, Jodendom, Jodenhaat, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Midden-Oosten, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, provoceren, Religie, Rotzakken, soevereiniteit, Taqiyya, verloedering, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op De islam accepteert geen Joodse staat!

 1. Sabeltant zegt:

  Het kan ons eigenlijk geen bal schelen wat de islam accepteert.
  Israël bestaat, en dat is voor ONS genoeg.

  Geliked door 2 people

 2. Henk.V zegt:

  Israël bevindt zich op de plek waar MILLENNIA geleden het Joodse volk haar aanvang had.
  De Joden bevinden zich op hun geboortegrond.
  De islam verkondigt Jodenhaat, via de koran. Daarom hebben de meeste moslims geen enkele genegenheid voor Israël en haar inwoners.
  En deze hersenspoeling van moslims gaat al veertien eeuwen voort.
  Geen leugen is te groot om de wereld tegen het meest democratische land in het Midden Oosten op te zetten en -helaas- ook de geestesziek geworden EU treitert het land zonder ophouden en zet het op een absurde manier onder druk..
  Maar onthoud dit: Israël wordt niet psychologisch aangevallen om wat het DOET ( het land verdedigt zichzelf!!!), maar om wat het IS : het thuisland van de JODEN.. Het meest gehate volk in islamitische ogen.
  Daarom rest ons slechts één ding : onwrikbaar opkomen voor het land en haar bewoners. Dit land mag men nooit in de steek laten.

  Geliked door 4 people

 3. yobesommer zegt:

  Islam zoekt oorlog mer de VS

  Like

 4. Jan zegt:

  Wat nu Israël is bestond vroeger uit niets anders dan administratieve eenheden, iets dat linksvolk op hun geliefde bolsjewikipedia zelfs kan nalezen

  The Mutasarrifate of Jerusalem (Ottoman Turkish: Kudüs-i Şerif Mutasarrıflığı‎; Arabic: متصرفية القدس الشريف‎), also known as the Sanjak of Jerusalem, was an Ottoman district with special administrative status established in 1872.[3][4][5] The district encompassed Jerusalem as well as Bethlehem, Hebron, Jaffa, Gaza and Beersheba.[6] During the late Ottoman period, the Mutasarrifate of Jerusalem, together with the Sanjak of Nablus and Sanjak of Akka (Acre), formed the region that was commonly referred to as “Southern Syria”[7] or “Palestine”.[3][nb 1]
  ….
  https://en.wikipedia.org/wiki/Mutasarrifate_of_Jerusalem

  Overigens, hoezo heeft de term ‘Palestijn’ alleen betrekking op een Arabier, die een indringer is in dit gebied en niet op Joden die altijd in dit gebied zijn blijven wonen ondanks de maatregelen van Hadrianus in 135

  Palestina is een creatie van Romeinse keizer Hadrianus
  https://www.franklinterhorst.nl/Palestina%20creatie%20van%20Romeinse%20keizer%20Hadrianus.htm

  Geliked door 1 persoon

 5. Jesus is King of kings! (JOHN 3:16) zegt:

  De “religie van vrede” respecteert geen Jood geen Christen geen Bhoedist geen Atheïst.. Eigenlijk niemand!!! Ze worden gedreven door haat en dood. Verdedig onze Joods / Christelijke/ Vrije normen en waarden tot op het bot! Wees anders bereid om een slaaf te zijn en op je knieën te gaan voor een satanische plaag. Israël is een door God gegeven land en dat zal het blijven. In de Bijbel staat dat God zegent wie Israël (de Joden) zegent en vervloekt wie Israël vervloekt. God zegt ook wie van de dood houdt houdt niet van mij. Moge God je zegenen! (John 3 : 16 ).

  Geliked door 1 persoon

 6. fleckie zegt:

  ‘ISRAELISCHE STARTUPS WERKEN AAN HET SNELLER OPLADEN VAN ELECTRISCHE AUTO’S’……CIDI–..ISRAEL NIEUWSBRIEF JUNI 2018. …………..’Ze zijn steeds meer te zien in het straatbeeld, en wanneer de fossiele brandstoffen eenmaal volledig op zijn,zal het wellicht het enige voertuig nog zijn op de weg: de electrische auto. Het futuristiche vervoermiddel kent echter nog een aantal mitsen en maren waardoor de meeste weggebruikers nog steeds een door brandstof aangedreven auto verkiezen boven een rijdende batterij. …EEN van de uitdagingen is de lange tijd die het kost om de batterijen van een electrische auto volledig op te laden. Een volledige charge kan soms – afhankelijk van het voertuig – wel 12 uur in beslag nemen. Meerdere Israelische STARTUPS zijn oplossingen aan het ontwikkelen om dit probleem weg te nemen. . …………..SNELLER. OPLADEN…………..Zo werkt het in NESS ZIONA gevestigde bedrijf Vislc aan technologieen om hoogspanningsvermogenconversie effectiever te maken. Door het voltage uit het stopcontact om te zetten naar een hogere spanning,kunnen batterijen in electrische auto’s sneller opgeladen worden. Het snellere opladen met de innovative transistors zou ook de prestaties v.d.accu’s verbeteren. Met haar producten wil Vislc naar eigen zeggen klanten de mogelijkheid bieden tot meer electriciteit voor minder kosten. De meeste transistors maken gebruik van halfgeleiders die van SILICIUM gemaakt zijn. De transistors van Visls maken echter gebruik van GALLIUM NITRIDE, wat voordelen op zowel prestatie als kosten biedt
  .VIslc is niet de enige Israelische startup die aan technieken werkt om batterijen sneller op te laden. StoreDot ontwikkelt zogenaamde Flash batterijen die in…MOBIELE TELEFOONS, TABLETS en LAPTOPS gebruikt kunnen worden. Het bedrijf in …Ramat Gan. denkt dat met deze accu’s binnen kort apparaten in slechts 5 minuten opgeladen kunnen worden. …………..
  ORGANISCHE. ACCU’S…………..de batterijen van StoreDot werken op basis van gepatendeerde organische verbindingen. De innovatieve accu’s zijn volgens de startup niet duurder dan standaard litiumbatterijen,en zijn speciaal ontwikkeld om sneller opladen mogelijk te maken. …Naast sneller opladen betekent het gebruik van ORGANISCHE VERBINDINGEN OOK. MEER. VEILIGHEID.
  HET INNOVATIEVE MATERIAAL IS NAMELIJK…ONBRANDBAAR. Daar naast zijn de accu’s opgebouwd uit meerdere lagen ,waarbij gebruik gemaakt wordt van een meerlaagse veiligheidsbescherming om overspanning en oververhitting te voorkomen. …………..De investeringsafdeling van oliemaatschappij.. BP.. heeft onlangs …20 miljoen dollar in StoreDot gestoken. De Britse brandstoffenproducent ziet mogelijkheden om de technologie v.d.Israelische startup uit te breiden en zo de oplaadmogelijkheden van autobatterijen enorm te versnellen….
  BP. is niet het enige bedrijf dat de potentie van het Israelische batterijenbedrijf ziet,: vorig jaar stak de .DUITSE AUTOPRODUCENT DAIMLER AG …62 miljoen dollar in StoreDot……………
  OPLADEN. MET. VLIEGWIELEN…………..IN. ROSH .HA’AYIN ontwikkelt CHAKRATEC ook een manier om een elektrisch aangedreven voertuig sneller op te laden. De Israelische startup werkt aan een zogenaamd. Kinetisch batterijapparaat,dat gebruik maakt van een vliegwiel om energie op te slaan. Met deze vliegwielbatterijen kan een grote stroompiek gerealiseerd worden, waar mee electrische auto’s razendsnel opgeladen kunnen worden. chakratec spreekt van een oplaadtijd van…slechts …10…minuten. …………Daarnaasrpst zijn de v.iegwielbatterijen relatief goedkoop en makkelijk in onderhoud. De startup uit Rosh Ha’ayin denkt hiermee dat oplaadstations in dunbevolkte gebieden levensvatbaar worden. Hiermee hoeft de electrische autobestuurder zich niet langer tot de stad te beperken, en ligt de weg volledig open met genoeg oplaadmogelijkheden onderweg. *[ ER]…..

  Like

 7. Piet Karbiet zegt:

  Ik zou die tekst nog even laten redigeren. Niet te lezen zo.

  Like

  • fleckie zegt:

   Als U dit niet kunt lezen, commentaar heeft, kunt U ook bij het Cidi, die tekst opvragen……..Colofon…….De Israelnieuwsbrief is een uitgave van het Centrum informatie en Documentatie Israel* ..overname met bronvermelding* ISSN 0920-2854…….. CIDI: postbus 11646 ,2502 AP Den Haag. * tel.070-3646862, f 070-3653372* http://www.cidi.nl* e. cidi@cidi.nl* Redactie: Paul van der Bas,Wim Kortenoeven,Hanna Luden, Naomi Mestrum en Elkan van der Raaf.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s