Meltdown bij de linkse, internationale pers – rechts-populisten winnen in Colombia

Screenshot_164

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

MSNBC, “The Guardian” en de “New York Times” beleven op dit moment een soort ideologische meltdown, nadat Iván Duque de verkiezingen in Colombia gewonnen heeft. Duque, volgens linkse kranten een rechts-populist, veegde de politieke tegenstander van het linkse midden van het toneel en streek ca. 50% van alle stemmen op. Duque is een jonge man, bijna 42 jaar oud, die de oorlog heeft verklaard aan de vastgeroeste en onverbeterlijke socialisten in zijn land en gewonnen heeft.

Jonge Duitser

In tegenstelling tot de linksen in het land, die steeds opnieuw tegenover de criminelen en guerrilla´s van de FARC (Fuerzas Armadas Revolucionarias de Colombia) fluwelen handschoentjes hadden aangetrokken en de beweging ontzagen, omdat de marxistische terroristen een zekere ideologische nabijheid tot hun eigen partijen hadden, beloofde Ivan Duque niet alleen de aankondiging van de zogenaamde “Peace Deal”, maar ook de genadeloze vernietiging van de criminelen. In plaats van appeasement-politiek staat Duque voor recht, orde en vaderland. In Colombia stierven honderdduizenden mensen als gevolg van het aanhoudende conflict met de FARC en andere bendes, waaronder ook drugskartels, die uitstekende contacten in Noord-Amerika hebben en daar eveneens actief zijn.

De partij van Ivan, “Centro Democrático”, ging met de slogan “Colombia First!” de politieke strijd om de macht in het land aan, nadat de liberalen, de (pseudo)conservatieven en de linksen een globalistische politiek gevoerd hadden. De binnenlandse veiligheid was een belangrijk onderwerp, waarbij de partij van Iván volgens peilingen veel instemming voor haar standpunten kreeg.

Geen onderhandelingen met de terroristen en geen genade met de bandieten

“Centro Democrático” staat eveneens voor christelijke nieuwe oriëntering en neemt bij het homohuwelijk en abortus conservatieve standpunten in, terwijl de katholieken in de partij een alliantie hebben gevormd met de protestanten, die inmiddels in als religiegemeenschap in Colombia in opkomst zijn. De partij pleit voor de terugkeer tot het traditionele gezin en wijst het af om sociale prikkels te creëren voor immigratie.

Na Chili en Argentinië, waar eveneens midden-rechtse kandidaten met deels patriottische programma´s de overwinning konden behalen, valt Colombia nu ook in handen van de zogenaamde rechts-populisten. Ook in Peru konden we in 2016 meemaken hoe er voor de verkiezingen niet eens een linkse kandidaat was, maar dat de burgers moesten beslissen voor een midden-rechtse en een uiterst rechtse kandidaat, namelijk Pedro Pablo Kuczynski en Keiko Fujimori. Wie wil begrijpen waarom de stoom uit de oren van de linkse systeem-pers komt, hoeft alleen maar in vogelvlucht Latijns Amerika en in principe de hele westerse wereld te bekijken. Globaal-socialistisch links is in al haar vormen, of het nu sociaaldemocratisch of links-liberaal is, aan het verliezen en bevindt zich op de terugtocht. De linksen werden niet meer herkozen, de sociaaldemocraten zijn gevloerd.

Bron:
https://younggerman.com
Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", Linkse media. Bookmark de permalink .

5 reacties op Meltdown bij de linkse, internationale pers – rechts-populisten winnen in Colombia

  • paulzwueste zegt:

   Die negerin zou zich moeten realiseren dat haar ras tot eind zestiger jaren in Amerika werd uitgesloten en gediscrimineerd.
   Nu doet zij hetzelfde met ’n democratisch gekozen president en zijn kiezers!

   Het kan verkeren…

   Like

 1. bozeoudeman zegt:

  Helaas, de strijd zal lang en hard zijn, de lifestyle bakfietssocialisten zijn echt niet van plan hun fijne royale inkomens, zie Rosenmuller en Halsema als Nederlandse voorbeelden, de Clintons en de Obama’s in de VS, in te leveren. In tegendeel, ze graaien nog meer in de geldpot dan ooit, komen met ‘positieve’ voorstellen om de maatschappij financieel nog verder uit te kleden in het zogenaamd belang van die maatschappij en stellen met ‘heilige’ gezichten dat het volk niet enkel aan zichzelf moet denken. Zij, diegenen die zich rijk willen stelen (types als de Clintons) zijn door hun hypocriete gedrag erger dan de superrijken. Soros hierbij uitgezonderd. Eigen volk eerst deugt niet! Hoezo? Dit is precies wat dit lifestyle tuig zelf wel doet, het is tuig dat enkel aan zichzelf denkt: rijke lifestyle yuppies eerst! En indien noodzakelijk zetten ze straks bewapende drones in om de massa onder controle te houden. Daarom ook halen ze massaal Afrikanen en islamieten binnen als huurlingen om voor hen als stoottroepen te fungeren. Ik vrees het ergste voor de kinderen van gewone mensen die nu opgroeien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s