Open brief aan de ambassadeurs van de EU-landen: “Duitsland stort in onder woningnood, armoede en criminaliteit!”

Screenshot_142

(Door: Klaus Hildebrandt – Vertaling: E.J. Bron)

Zeer geëerde dames en heren ambassadeurs van alle EU-landen, inclusief Groot-Brittannië, staat u mij toe enkele zinnen tot u te richten, want de situatie in het gastland Duitsland spitst zich toe. Volgens de huidige stand van zaken zullen Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Griekenland, Italië, Spanje en Bulgarije aan een kleinere ontmoeting, voorafgaand aan de EU-asieltop aan het eind van de maand, deelnemen.  Het aantal deelnemers zou waarschijnlijk op de korte termijn nog uitgebreid kunnen worden, zodat ik uit voorzorg alle “nog 28 EU-landen” en enkele anderen aanschrijf.

journalistenwatch

Duitsland en veel andere landen storten in onder de last van de massa-immigratie uit Afrika en Azië. Ik wil u de chronologie van de afgelopen 3 jaar besparen, want u weet beter dan ik dat het hele vluchtelingendilemma uitging van de Duitse Bondskanselier Angela Merkel, dat sindsdien maatgevend aangestuurd en in zekere zin “met succes” op de hele EU werd overgedragen. Om dit voort te zetten, is het duidelijke doel van de Bondskanselier op de topontmoeting.

Vooral Duitse steden exploderen en lijden onder woningnood, armoede en criminaliteit. Het gezicht van Duitsland verandert snel; veel streken zijn nauwelijks nog te herkennen en worden zelfs door de politie gemeden. Uitzettingen vinden zo goed als niet plaats en grenzen worden niet meer gecontroleerd respectievelijk bewaakt. Volgens informatie van de Duitse regering bevonden zich op de peildatum 31 december 2017 in Duitsland meer dan 229.000 “uit te zetten mensen in ons land, waarin zogenaamd zo “goed en graag te leven is”. De meeste van de in Duitsland afgewezen asielzoekers mogen echter blijven, in totaal ging het op dat moment om 620.000 van hen. Ieder land van de Europese Unie dreigt dit lot als het de Duitse Bondskanselier opnieuw mocht lukken om u op de Brusselse asiel-top aan het eind van de maand een oor aan te naaien door u mogelijkerwijs weer geld in het vooruitzicht te stellen. Geld is, zoals de ervaringen aantonen, snel uitgegeven, maar het eigenlijke probleem blijft daarna bestaan en wordt steeds groter.

Gaat u alstublieft niet in op welk door de kanselier nagestreefd bilateraal repatriëringsakkoord dan ook, maar maakt u een onmiddellijk einde aan deze ophef door de grenzen van uw land rigoureus en consequent te sluiten en de EU-landen aan de buitengrenzen financiële, materiële en personele ondersteuning te garanderen om de grens effectief te bewaken tegen illegale immigratie. Nog beter: laat u het over aan de Verenigde Naties om gepaste oplossingen voor deze uitermate problematische continenten Afrika en Azië te vinden, want daarvoor werd de organisatie toch in het leven geroepen. Maakt u het aan de regeringen van de landen van herkomst duidelijk dat die eindelijk zelf voor orde in het eigen land moeten zorgen en anders niet meer op ondersteuning van ons hoeven rekenen.

Het is niet meer over het hoofd te zien dat Duitsland zich sinds de val van de Berlijnse Muur in 1989 opnieuw tot een voor de burgers van Europa ongemakkelijk land ontwikkelt. Een land, dat weer de kritische observatie van buitenaf nodig heeft, waarmee ik ben aangekomen bij mijn eigenlijke bedoeling. Zet u zich alstublieft in voor een Europa van de volkeren en ondersteunt u geen centralistische overwegingen, zoals daar op dit moment naar gestreefd wordt door Duitsland en/of Frankrijk. De historie toont aan dat de doordrijvers van het centralisme meestal zelf streven naar de heerschappij over deze constructie.

Dit is een open brief,waarvoor ik bij deze toestemming geef om verbreid te worden. Het behoort tot de kenmerken van een ordelijke democratie dat de burgers actief deelnemen aan de openbare opinievorming, ook als deze mening afwijkt van diegenen die aan de kant van de regering staan. Discussieert u eindelijk en onvervalst over de oorzaken van deze crisis en onderneemt u al het mogelijke om deze te stoppen.

Stuurt u dit schrijven gerust door aan uw ministerie van Buitenlandse Zaken of ministerie van Europese Zaken. Helpt u mee om zo snel mogelijk een einde te maken aan het in de loop der jaren door steeds meer smerige compromissen ontstane drama. Blijft u standvastig en stelt u zich in dienst van uw volkeren, die u ook kozen. We hebben een christelijk beïnvloed Europa van de Europese diversiteit en meer dan duizenden jaren oude identiteiten nodig, waarin alle Europeanen zich kunnen herkennen. Zorgt u er alstublieft voor dat eindelijk de rust terugkeert. Het is de moeite waard om daar voor te strijden.

Met vriendelijke groeten,

Klaus Hildebrandt

(Rheinland-Pfalz)

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Hildebrandt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Duitsland, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Open brief aan de ambassadeurs van de EU-landen: “Duitsland stort in onder woningnood, armoede en criminaliteit!”

 1. kampersrene zegt:

  Als ik die foto bekijk van dat Merkel gedrocht….Heilige Merkel …bid voor ons

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Klare taal, of dit achterlijke wijf er zich wat van aantrekt is nog maar de vraag.

  Liked by 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Duitsland dient de eigen broek op te halen, deze ellende is veroorzaakt door Merkel, dus dienen de Duitser het zelf op te lossen. Dus nu niet huillie huillie doen en maatregelen nemen om orde op zake te stellen in eigen land, ook al zijn dit harde maatregelen !!
  Zet al deze ongewenste gasten op transport……………..daar hebben jullie toch ervaring mee ??
  En vergeet niet trap Merkel eruit voordat ze nog meer verpest, al is dat bijna niet meer mogelijk !

  Like

 4. Jan zegt:

  Rellende negers uit Ivoorkust

  En dan te weten dat een salvo uit een machinegeweer het probleem in een keer oplost. Maar nee hoor, pappen en nat houden is het motto.
  Waar is de Hun in de Duitser gebleven?

  Liked by 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Visegrad-landen: Geen troep bij ons op de stoep

  Liked by 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Ik zou ‘Kuifje’ ter plekke scalperen

  Liked by 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Ferkel zegt dat Duitsland veilig is voor migraines, Duitsers echter bestaan niet voor haar

  Liked by 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Zonder woorden

  Like

 9. Frans Brassens zegt:

  Een goede brief, uiteraard. Maar ik vrees de toch wel vele E.U. dovemansoren.
  Ik kom er ook een zin in tegen waarvan ik me afvraag of die wel strookt met de VN-werkelijkheid van vandaag de dag:

  ” Nog beter: laat u het over aan de Verenigde Naties om gepaste oplossingen voor deze
  uitermate problematische continenten Afrika en Azië te vinden, want daarvoor werd de
  organisatie toch in het leven geroepen.”

  Zou dat nog wel kloppen?

  Liked by 1 persoon

 10. Bob Fleumer zegt:

  Elke dag nieuws dat me met afschuw vervult, ik verlang naar nieuws dat ons weer op de goede weg brengt, nieuws dat wijst op vernieuwing van de oude garde die er niets van gebakken heeft.
  Het is toch van de gekke dat ons land wordt gedomineerd door een gesjeesde scheikunde professor uit de DDR? Het feit dat Rutte wil samenwerken met zo’n figuur zegt ook het een en ander, geen visie en geen standpunten die hij ook uit wil voeren. Kortom geen ruggengraat!

  Like

 11. Marc zegt:

  Dat is nog eens een goed idee: een “EU-asieltop aan het eind van de maan.” LOL 🙂

  Like

 12. edwin vissers zegt:

  Vulkaan merkel
  Fernandina Ecuador New
  Fuego Guatemala New
  Great Sitkin Andreanof Islands (USA) New
  Ibu Halmahera (Indonesia) New
  Agung Bali (Indonesia) Ongoing
  Aira Kyushu (Japan) Ongoing
  Cleveland Chuginadak Island (USA) Ongoing
  Dukono Halmahera (Indonesia) Ongoing
  Karymsky Eastern Kamchatka (Russia) Ongoing
  Kilauea Hawaiian Islands (USA) Ongoing
  Klyuchevskoy Central Kamchatka (Russia) Ongoing
  Langila New Britain (Papua New Guinea) Ongoing
  Pacaya Guatemala Ongoing
  Sabancaya Peru Ongoing
  Santa Maria Guatemala Ongoing
  Sheveluch Central Kamchatka (Russia) Ongoing
  Sinabung Indonesia Ongoing
  Yasur Vanuatu

  Like

 13. Elisah zegt:

  Een en al leugens en bedrog, hoezo vluchtelingen?

  Like

 14. Elisah zegt:

  Nog een walgelijk bericht
  https://fenixx.org/2018/06/23/munchen-minderjarige-vluchtelingen-vallen-ambulance-aan-en-slaan-noodarts-de-tanden-uit-haar-mond-met-een-volle-fles-whiskey/

  München – minderjarige ‘vluchtelingen’ vallen ambulance aan en slaan noodarts de tanden uit haar mond met een volle fles whiskey
  Volgens de eerste informatie ter plaatse zijn twee minderjarige niet-begeleide vluchtelingen in Ottobrunn aan het rebelleren. Een van hen verbrijzelt de zijruiten van een ambulance met een volle fles whisky en verwondt de urgentiearts.
  Het voertuig was bij het bejaarden- en verpleegtehuis in de Ottostrasse aangekomen om de reddingsdiensten en de hulpverleners van de brandweer van Ottobrunn te ondersteunen, die daar een levensbedreigende ziekte behandelden.

  Like

 15. Hovawart zegt:

  De uitholling van de westerse maatschappij is de grootste kapitaalvernietiging ooit, de lonen komen steeds lager te liggen, maar de bestedingen en investeringen dalen ook, de neerwaartse spiraal in de economie heeft een supersonische snelheid bereikt, op naar Rock Bottom, op naar een hele harde beurskrach, met een nieuwe crisis om het kaf van het koren te kunnen scheiden, met een ideologische burgeroorlog op de koop toe.

  Like

 16. Elisah zegt:


  Vrouwelijke arts zomaar aan gort geslagen, omdat het kan….

  Like

 17. Elisah zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/06/Vertwijfelde-Duitse-moeder-schrijft-brief-aan-Trump-Help-ons-immigratie-te-stoppen

  Wederom nepnieuws door massamedia: Huilend klein meisje werd volgens vader nooit gescheiden van haar moeder – Illegale migrant in 2014, onder Obama, vastgezet in VS: Toen zag ik opgesloten kinderen, toen was dat oké, nu ineens niet meer – Ook Nederlandse media maken zich massaal schuldig aan pedofraseologie
  Een brief van een alleenstaande Duitse moeder aan Donald Trump gaat als een lopend vuurtje over het Duitstalige internet. De vrouw smeekt de Amerikaanse president om hulp om het open-grenzenbeleid van bondskanselier Angela Merkel te stoppen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s