820 “bootvluchtelingen” op bevel van Italië opgepikt door Libische kustwacht, terug naar Libië

Screenshot_168

Matteo Salvini (foto): ‘NGO’s zijn gulzige clubs, kustwacht heeft onrechtmatige daden door particuliere clubs voorkomen’

Ongeveer duizend “migranten” zijn voor de kust van Libië in moeilijkheden geraakt. De boten waarop zij de oversteek probeerden te maken naar Europa kregen problemen. De Spaanse hulporganisatie Proactiva Open Arms, die met een schip in de buurt was, verklaarde dat Italië haar heeft gelast geen reddingsoperatie uit te voeren.

Post online

In plaats daarvan moest de Libische kustwacht de mensen oppikken en terugbrengen naar waar ze vandaan kwamen. De Italiaanse minister van Binnenlandse, Zaken Matteo Salvini, bedankte de Libische autoriteiten zondagavond voor het ‘redden’ van 820 “migranten” en voor het voorkomen van onrechtmatige daden door particuliere hulporganisaties (NGO’s).

“Vluchtelingen” en gelukszoekers lopen volgens mensenrechtenorganisaties in Libië gevaar te worden gefolterd, verkracht of mishandeld.

Salvini noemt de NGO’s ‘gulzige’ clubs en heeft al verscheidene reddingsvaartuigen de toegang tot Italiaanse havens ontzegd.

Bron:
https://nieuws.tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Vluchtelingen", Afrika, asielwaanzin, belangenverstrengeling, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Libië, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, NGO´s, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

17 reacties op 820 “bootvluchtelingen” op bevel van Italië opgepikt door Libische kustwacht, terug naar Libië

 1. rs zegt:

  zo hoort het !!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ze mogen in Libië nog kiezen ook tussen mishandeld, gefolterd of verkracht worden. Onze meisjes hebben die keuze niet.

  Geliked door 3 people

 3. Cathja zegt:

  Goed werk, Italië!
  Er moet hoog nodig een eind gemaakt worden aan de alsmaar voortdurende ‘vluchtelingen’-narigheid. Het is te hopen dat vele gelukszoekers hierdoor ontmoedigd raken en ervan afzien om de oversteek naar Europa te wagen. Als Libië blijft meewerken, dan scheelt dat een heleboel ellende op Europese grond! Italië is overspoeld met bijna 800.000 gelukszoekers, en ik kan me zeer goed voorstellen dat ze het nu meer dan zat zijn! De Italianen willen hun normale leven weer terug. Zoals het was voordat Merkel haar waanzinnige uitnodigingsbeleid in werking zette.

  Geliked door 3 people

 4. Homan zegt:

  Superrr, zo kan het ook, menselijk en rechtvaardig.

  Geliked door 1 persoon

 5. flo zegt:

  Een begin…..

  Like

 6. exmarineman zegt:

  Zo hadden dus die schepen van FRONTEX die er zijn om de grenzen te bewaken dus ook moeten reageren en niet de “vluchtelingen” overnemen van de NGO-bootjes. Het zijn ook geen drenkelingen in het kader van de Zeewet en het Zeerecht….

  Geliked door 3 people

 7. Arthur Schop zegt:

  De linkse globalisten en herverdelers van ons DNA beroepen zich op allerlei conventies en internationale rechten.
  Deze zijn echter ontworpen voor problemen met eerder in aantal beperkte groepen en niet voor
  volksverhuizingen van honderduizenden of miljoenen. Een aanpassing dringt zich dus op.

  Like

 8. fons zegt:

  opgeruimd staat netjes. zo moet iedere boot terug naar libie

  Like

 9. koddebeier zegt:

  FRONTEX een nutteloos clubje aangestuurd door Merkels welkoms politiek !!

  Like

 10. Sabeltant zegt:

  Kijk, zo kan het dus ook, en als ze dat niet bevalt gaan ze maar terug naar waar ze thuishoren.
  WIJ hebben genoeg van analfabete klaplopers, parasieten en uitvreters.

  En voor al die rooien die zo begaan zijn met het geld van een ander…. waarom vertrekken jullie ook niet meteen om ze in hun eigen land van gratis geld, huizen, scholing en medische hulp te voorzien?

  Like

 11. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/25/40-voudige-moordenaar-asiel-verleend-in-duitsland/

  40-voudige moordenaar asiel verleend in Duitsland

  In Duitsland wordt al weken gediscussieerd over onregelmatigheden bij het verlenen van asiel – er komen nu nieuwe details aan het licht.

  Like

 12. Bezorgde burger zegt:

  Fantastisch! Het is dus wel mogelijk!!!

  Like

 13. Guardiaangel zegt:

  Let op……Libië wil geen vluchtelingen opnemen.
  Het gaat oorlog worden tussen Europa en het MO.

  Like

  • Pietersen zegt:

   Libië zal toch zeker wel raad weten met die gelukszoekers, terugsturen naar de Sahel of anders verkopen of houden als slaaf. Mij best in ieder geval.

   Like

 14. Johan zegt:

  Dat is een behoorlijke tegenvaller voor die uitvreters. Hebben ze potverdorie 1000 euro of meer betaald voor het uitstapje en nou wordt het halverwege afgekapt.

  Like

 15. Qvic zegt:

  De Libische kustwacht blijft niet constant uitrukken voor dit soort kamikaze bootjes, eens zullen die bootjes inclusief de gelukszoekers op de middellandse blijven ronddobberen en aan hun lot over gelaten worden. Want ze oppikken door NGO boten is niet meer rendabel voor de NGO’s nu ze niet meer in Italië terecht kunnen. Dan verdwijnt niet alleen de mensensmokkel handel van de NGO’s, maar ook de aanwas van de gelukszoekers in Libië verdwijnt als sneeuw voor de zon. Dan lost het probleem zich zelf op in zeer korte tijdsbestek.
  De regering in Italië is pas 3 weken aan de macht en nu al is de aanvoer van duizenden zogenaamde vluchtelingen al gestopt, die alle naar de EU wilden en in de gehele EU en de EU zelf is er crisis beraad van hoe nu verder? De gevestigde politieke partijen hebben een grote hekel aan hun eigen autochtonen bevolkingen dus, dus ze plegen willens en wetens hoogverraad aan hun eigen autochtonen bevolkingen. Want anders waren er nu geen crisis beraden over die zogenaamde vluchtelingen, nu de aanvoer richting Italië gestopt is.

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Salvini handelde naar de alomgekende spreuk “”Oost West…Thuis Best ! “”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s