De Ierse premier ontmoet Hillary Clinton; hij stelt nadrukkelijk dat Europa meer migranten nodig heeft om “de samenlevingen te verrijken”

Screenshot_187

(Door: Virginia Hale – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

Europa heeft meer massale migratie vanuit het zuiden nodig, omdat die “onze culturen en samenlevingen verrijkt”, aldus Leo Varadkar, die, na een ontmoeting met Hillary Clinton, heeft aangekondigd dat hij meer asielzoekers naar Ierland wil importeren.

Breitbart

De dagen na een ontmoeting met leidinggevende EU-personen in Dublin verklaarde de globalistische taoiseach (premier) zich er in een toespraak toe bereid dat een groter aantal illegale immigranten, die in Griekenland en Italië vastzaten, zich in Ierland opnieuw zouden kunnen vestigen, buiten de groep van 4.000 personen die men al was overeengekomen.

Volgens de Irish Independent zei hij dat het gaat om “solidariteit en lastenverdeling” en het is een manier om de steun die de Europese Commissie aan Ierland heeft gegeven tijdens de Brexit-onderhandelingen terug te betalen.

“Wij zijn voor de voorstellen van de Europese Commissie om ervoor in te staan dat alle landen een deel van de vluchtelingen aannemen en we zijn bereid om daaraan mee te werken. We hebben al toegezegd om 4.000 [vluchtelingen] te accepteren en die komen vooral uit Italië en Griekenland; [hoewel] dat aantal nog naar hier moet komen”, zei hij.

“We hebben dus nog geen nieuw aantal vastgesteld, maar in principe zijn we bereid om ons voor hen allemaal in te zetten”, voegde hij er aan toe, terwijl hij tegen The Independent zei dat zijn regering bereid is deel te nemen aan “meer lastenverdeling, wat inhoudt dat we migranten accepteren” en om “financiële bijdragen leveren”. “Per saldo is migratie een goede zaak. Europa heeft migratie nodig”, beweerde Varadkar. “Die verrijkt onze culturen en samenlevingen”. Hij gaf wel toe dat ongecontroleerde migratie nadelige gevolgen kan hebben – namelijk het feit dat die “extreemrechtse en nationalistische/populistische krachten in heel Europa heeft veroorzaakt en dat is beslist een slechte zaak”.

Naast de ontmoeting met de Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker en de chef EU-onderhandelaar in de Brexit-onderhandelingen, Michel Barnier, hield Varadkar woensdag ook een “informele discussie” met de verslagen presidentskandidaat van 2016, Hillary Clinton. De 70-jarige Democraat was “in Dublin op zakenreis en legde een beleefdheidsbezoek af aan de Taoiseach”, volgens een woordvoerder van de Ierse leider, die zei dat het tweetal “een uitgebreid gesprek had over een aantal onderwerpen, waaronder de gang van zaken in de wereld en gendergelijkheid”.

Met een chronische huisvestingscrisis, die de huren de afgelopen tien jaar met 70% heeft doen stijgen, zou de Ierse regering mogelijk moeite hebben om huisvesting te vinden voor de 4000 migranten die zij eerder had beloofd te hervestigen. Zoals Breitbart Londen vorige maand meldde, heeft het Ierse Rode Kruis er bij huisbezitters op aangedrongen om slaapkamers die niet in gebruik zijn ter beschikking te stellen aan migranten en het riep huiseigenaren op om tweede huizen, vakantiehuizen en net gelijk welke andere leegstaande eigendommen aan te bieden voor de [goede] zaak.

De regering van Varadkar – die eerder dit jaar werd bekritiseerd, omdat zij journalisten betaalde om positieve verhalen te schrijven over haar plannen om de kleine bevolking van de natie met nog eens een miljoen een duwtje te geven, gedeeltelijk door massale migratie – kondigde vorige maand een proefproject aan dat bedrijven in staat stelt om laaggeschoolden, werknemers met lage lonen van buiten Europa te importeren. Ondanks schattingen van Eurostat dat er in de EU meer dan 17 miljoen werkloze mannen en vrouwen zijn, hield minister Heather Humphreys van Handel vast aan het plan om “arbeiders in de tuinbouw, in de vleesverwerking-industrie en in de zuivelsector uit niet-EU-landen toegang tot de arbeidsmarkt te geven”. Wat nodig zou zijn om “toekomstige arbeidstekorten” aan te pakken.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Virginia Hale

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "gender", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Ierland, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

74 reacties op De Ierse premier ontmoet Hillary Clinton; hij stelt nadrukkelijk dat Europa meer migranten nodig heeft om “de samenlevingen te verrijken”

 1. paulzwueste zegt:

  Dat krijg je er van als zo ontzettend stom bent om een islamitische Indiër als MP aan te stellen.
  Die Ieren hebben ten hoogste een IQ van 60
  Als het niet minder is!

  Geliked door 1 persoon

 2. Wachteres zegt:

  Volgens mij heeft de man geen idee wat er zich momenteel in de EU afspeelt.

  Dat krijg je als je premier bent van een eiland achter een eiland.

  Geliked door 4 people

  • hans-e-pans zegt:

   Volgens mij staat hij buiten de werkelijkheid omdat het geen Iers kan lezen/verstaan.

   Geliked door 2 people

   • koddebeier zegt:

    Dat hij buiten de werkelijkheid staat is niet zo vreemd, dat staan veruit de meeste politici !

    Like

   • paulzwueste zegt:

    ’n Indiër die president wordt van ’n eiland achter ’n godvergeten eiland….
    Nou, ik weet niet waarvoor al die Ieren de afgelopen 300 jaar voor gestorven zijn,
    maar als ik het resultaat zo even bekijk moet ik toch zeggen jongens, het is helemaal voor niks geweest.
    Gewoon over doen, maar dan zonder curry!

    Like

 3. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “… heeft aangekondigd dat hij meer asielzoekers naar Ierland wil importeren.”

  Ja hoor; hij mag ze allemaal hebben! Wij zullen ze graag exporteren!!

  Geliked door 3 people

 4. Mary zegt:

  Oh een Islamiet, kon ook niet anders, wat een ellende daar in Ierland!!!.

  Geliked door 1 persoon

 5. Nachtkaarsje zegt:

  Ik vind dat een prima plan van die man. Hoe meer kansparels daarheen hoe beter. Maar wel in Ierland houden dan. Niet naar andere landen laten vertrekken. Ik vind dat ook een goed idee voor Duitsland, Frankrijk, Denemarken, zweden en Belgie. Miljoenen moeten ze er opvangen. Liefst alles binnen 2 jaar. Dan kan de oorlog eindelijk losbarsten en weet iedereen waar hij aan toe is.
  Als we dat als Europeanen dan overleven dan komt links nooit meer aan de macht omdat ze uitgeroeid zijn door zowel de moslims als de rechts denkende mens die realistisch is.
  Trouwens, toen ik de kop las van het artikel wist ik meteen al dat het om een allochtoon ging en niet om een echte Ier.

  Like

  • Nemesis zegt:

   ns heb ik medelijden met de doodgewone Ier.

   Like

   • Nemesis zegt:

    moet zijn: ergens

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik vind het een Godvergeten idee dat dat mooie Ierland met al die mooie roodharige vrouwen en die fantastische kerels die zo goed kunnen drinken en vechten naar de sodemieter zou kunnen gaan!
    NEEN duizendmaal NEEN!

    Like

   • Nemesis zegt:

    Maar hoe for god’s sake hebben ze zo’n patjakker als MP kunnen kiezen? Of die vrouwen nu mooi en roodharig zijn, er zijn van het zelfde soort ook donkerharige, die fantastische kerels kunnen vechten, wat ze wel bewezen hebben in hun gevecht tegen de Engelsen, die een stuk van hun eiland bezet hebben, en ja ook drinken. Het zal ze niks helpen, ze zullen worden overstroomd door Afrikaans en Aziatisch schorem, dat moord, verkracht en rooft en er zullen steeds meer en meer komen. Als de sprinkhanen, net als in de EU, net als in ZA en als alles kaal en kapot is, is het land naar de sodemieter. Ook Ierland. Tegen deze oerwilden is geen kruid tegen gewassen. Sterk, boosaardig , gevaarlijk, zonder ook maar een greintje gevoel of mededogen. Dat GEN missen ze

    Like

 6. boorzalf zegt:

  Ierland is ook al naar de klote, en Leo doet er nog een schepje boven op.

  Like

 7. alwine kerkhof zegt:

  Dat gaat dus heel veel moeilijkheden op leveren, zoveel gelukzoekers op een bevolking van goed 5 miljoen.
  Ben honderden keren in Ierland geweest, en heb nog gedacht, mocht het hier in Duitsland nog erger worden, is Ierland misschien een optie, niet dus.

  Geliked door 3 people

 8. Williaan zegt:

  Volkomen gestoord

  Geliked door 1 persoon

 9. Sabeltant zegt:

  Wat een domme domme reactie.
  En waar wil meneer die analfabete aardsluie nietsnutten eigenlijk gaan inzetten?

  Geliked door 1 persoon

 10. Petra DeBoer zegt:

  Zo dan, en hoeveel geld heeft Hillary in het vooruitzicht gesteld als de cultuur marxistische agenda in Ierland word gevolgd? Het word tijd dat Hillary achter de tralies verdwijnt samen met Obama en Soros die momenteel overal op de wereld hun deep state agenda aanprijzen. De ellende is dat verschillende lui er ook nog eens in meegaan zoals de Paus die gewoon klakkeloos Soros napraat met het Marshall plan voor Afrika.

  Like

 11. Yvonne zegt:

  Ik heb 2 kamers over je denkt toch niet dat als ze hier zo iets gaan eisen ik wild vreemden in mijn huis laat wonen
  En daar je vakantie huis aan gaat bieden? Was ergens een vrouw die dollartekens zag en voor geld er vluchtelingen in liet wonen was in Zweden geloof ik
  U voelt hem al aankomen haar hele huisje gesloopt zij huilie doen , mooi geen medelijden mee,stomme doos

  Geliked door 1 persoon

 12. elena zegt:

  ja die killerie help je wel een handje

  Like

 13. Yoshi zegt:

  Net als die rare islamburgemeester van Londen; hoe en waarom zijn dit soort mensen überhaupt en in jezusnaam op deze posities terecht gekomen?

  Like

 14. Pietersen zegt:

  Bij de levende mummy Hillary op bezoek, ahum…en dan terugkomen met dit inzicht.
  Brrr. ik moet er niet aan denken al die verrijking voor het mooie Ierland.

  Like

 15. Roeland zegt:

  We moeten massaal emigreren naar de Kaap in Zuid Afrika. Mannen van Jan van Riebeeck waar zijn jullie? Wie zet dit op? Niemand komt hier in NL en VL met oplossingen. Europa is verloren, dat is wel duidelijk.

  Geliked door 1 persoon

 16. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Degenen, die rassenvermenging propageren, plegen een groot misdrijf jegens de menselijkheid. De verschillen in de diverse rassen en volkeren liggen verankerd in het DNA. Uit rassenvermenging ontstaan halfbloedjes. Daarmee wordt het DNA verkwanseld. We hebben er nog geen flauw idee van, wat rasenvermenging met het DNA doet. We weten wel al heel lang, dat een onzuiverheid in het DNA, tot aan het einde der tijden, bij elke volgende generatie weer de kop zal opsteken. De kinderen en kleinkinderen zullen het te zijner tijd hun grootouders en overgrootouders verwijten. Het nageslacht heeft recht op zuiver DNA. En eenieder, die kinderen op de wereld zet, heeft de morele plicht, om zuiver DNA door te geven. Spelen met het DNA is onethisch en onverantwoord. Dit heeft uiteraard helemaal niets te maken met discriminatie.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Jeetje.
   Daar komt onze ceremoniemeester weer aan.
   Oeps, hou er eens mee op.
   Wees braaf!
   Op deze site vind je géén dames en heren, uitsluitend geregistreerde lezers en lezeressen.
   Ik weet het het is kil en eenzaam, maar het is niet anders sedert 1948.

   Like

   • willie zegt:

    Paul. heeft niks met ”ceremonie” te maken.Oeps heeft gelijk, teveel koffie met melk in de kinderwagens

    Like

 17. Bas zegt:

  Die Leo Varadkar toch, hij heeft het over migranten c.q. vluchtelingen alsof het een soortement vitaminen zijn. ‘Niets is minder waar’. De man verkoopt kletskoek aan Clinton.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Leo heeft zich natuurlijk goedkoop verkocht aan Soros.
   Maar ik blijf mij afvragen hoe het toch in Godsnaam mogelijk is dat uitgerekend die Ieren zich hebben kunnen uitleveren aan zo’n ongelofelijke aangespoelde Indiase klootzak.
   Deze klootzak heeft helemaal NIETS te maken in Ierland.
   Die Ieren hebben al honderden jaren hun leven gegeven voor hun vrijheid en laten zich nu naaien door zo’n zwarte niksnut.
   Ga terug naar India ongelofelijke idioot!
   Daar mag je zonder toilet buiten poepen idioot!
   En stik er in!!!

   Like

 18. Taljaard zegt:

  Eens zien of de Ieren er nog zo enthousiast over zijn wanneer hun mooie land, wat zij zo liefhebben, en hun prachtige cultuur wordt overspoeld en verstikt door moslimbarbaren.
  Ieren zijn heel vriendelijke en gastvrije mensen, maar maak ze niet boos.
  De mossels kunnen zich daar maar beter gedragen wanneer ze weten wat goed voor ze is.

  Geliked door 2 people

  • Dewevoga zegt:

   Zij hebben altijd de IRA nog achter de hand, met veel backup in de VS. Maar wie denkt dat de migrantenber naar toe wil “vluchten” heeft het mis. Te nat, te koud en geen luxe en te veel water er om heen en dan kun je niet meer weg.

   Like

 19. dolphin zegt:

  laat maar hoor , we waren jaren geleden al rijk genoeg qua bezetting , we gaan toch niet omwille van een stelletje slavendrijvers het land definitief volproppen met goedkope loonslaven om de rest er ook toe te dwingen ………..wat ? wel ? , ohw
  En om dan nog te durven beweren dat we in een vrij land leven ……….met zn allen een beetje de dupe lopen spelen omwille van het spelletje van oligarchen onderling.

  Like

 20. Peter zegt:

  Denk dat het komt door het eten van schapenvlees .

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zou je denken…?
   Graag nadere toelichting, dan kunnen we daar eens van gedachten over wisselen.
   Eventueel natuurlijk, als je het ziet zitten…

   Like

  • Ik denk dat het de schuld is van Jorge Mario Bergoglio. Goedgelovige Ierse katholieken komen er pas achter dat ze door het Vaticaan verraden zijn als ze hun land kwijt zijn aan de ingekomen horden.

   Like

 21. kampersrene zegt:

  Te verrijken met moorden , verkrachtingen , diefstallen , geweldplegingen , wat krijgen we nog meer…de zegen van Allah , de meest liefdevolle en rechtvaardige…Die Ierse premier kan.…..ge weet wel wat …….kussen

  Geliked door 1 persoon

 22. kampersrene zegt:

  In ieder geval …het zijn , ” mooie negers” de enigste voorwaarde die de Ierse premier oplegt om ze toe te laten tot zijn land is dat ze nooit meer “mensenvlees” zullen eten als blijk van beschaving

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ik stel voor dat de Ieren ’n toren of desnoods TV-mast uitzoeken… wat keien uit het
   pre-Neolithische tijdperk onder de toren en of mast leggen en dat gedrocht met z’n kop naar beneden storten onder de kreet ga terug naar je land.
   En daarna ook zullen controleren of de zak ook terug naar z’n land is gegaan.
   Zo niet dan gewoon onder de grond stoppen wat ze nog terugvinden.

   Like

 23. Wachteres zegt:

  Nigel Farage vernietigt de Ierse premier in het Europees Parlement.

  Geliked door 3 people

 24. Hovawart zegt:

  De Brexit torpederen door een shit load aan migranten (die ongeacht hoe, alleen maar in de UK willen leven) op de drempel van de backdoor te zetten, zonder grenscontrole zal de Iers-Engelse grens een doorloop worden……die Hilarious Clinton is een geslepen persoon, en zal niet rusten tot Europa in burgeroorlogen gehuld wederom de VS zal moeten smeken om steun en hulp..wat een mens.

  (die Varaadkar is Hilarious haar Backdoorman geworden……..bléh)

  Like

 25. koddebeier zegt:

  Dat soort uitspraken krijg je als je debielen vrij rond laat lopen, opsluiten aub.

  Like

 26. Hovawart zegt:

  Dat worden drukke vluchten naar Ierland, want je kunt die getraumatiseerde vluchtelingen niet wéér
  op een boot zetten.
  (en niet op de vluchten plaatsen wanneer de ierse ‘stag or hen’ partygangers terugkomen).(of wel ;))

  Like

 27. Peter zegt:

  Hoe vertaal je oetlul in het Iers ?

  Geliked door 1 persoon

 28. Henk.V zegt:

  Ik kan het gemiddelde IQ van de Ieren persoonlijk niet berekenen, maar wel weet ik dat dit in aanleg flamboyante, strijdbare en vrijheidslievende volk met Keltisch bloed in de aderen bepaald karakter heeft en niet lafhartig is. Tot tweemaal toe verwierpen de Ieren het voorstel om lid te worden van de EU. Dat op zich was een duidelijk signaal van vrijheidlievendheid, maar met het nodige gedram, valse voorstellingen van wat de EU zou inhouden en gedram na gedram gingen de Ieren door de knieën. en zeiden ja tegen de EU.
  De wegbereiders van de Europese superstaat zeggen nooit voluit wat hun precies voor ogen staat. De Ieren staarden zich blind op een grote mate van welvaart. Die kwam ook wel, maar duurde niet al te veel jaren, waarna de welvaart ballon wat inzakte.

  Maar dat dit volk heeft bezield om deze slaaf van de EU als politieke leidsman te kiezen is een raadsel voor mij.Deze man bedient zich van dezelfde linkse redeneringen, De migranten zullen Ierland verrijken,. Daar zal Ierland nog achter komen.
  Ik weet het, hij zit letterlijk aan de rand van Europa, wat misschien verklaart waarom hij bij de gevallen politieke engel Hillary C. te rade moet gaan om uit te vinden hoe hij tegen de problemen in de wereld moet aankijken.. Ik hoop dat de Ieren doorkrijgen dat zij in plaats van een echte leider met een glasheldere en doordachte visie een politiek correcte stropop hebben gekozen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Als je altijd maar aardappels moest eten.
   Als ze er ’n jaar waren dan natuurlijk….
   En nu ineens ’n caravan en ’n goeie tweedehandsauto hebt, ben je bereid om zelfs je schoonmoeder te koop aan te bieden.
   Wat ik wel kan billijken natuurlijk.
   Maar zo verging het ook de Ieren.

   En zie, nu hebben ze ’n Indiër….

   Like

 29. Pingback: WORLD’S GREATEST IDIOTS! | eunmask

 30. Jules Vismale zegt:

  Zullen we anders gewoon eens een paar 100 man van die immigranten in het huis van Leo Varadkar gaan stoppen? Als die daarna zijn hele huis bevuilen, slopen, leegplunderen en al zijn vrouwelijke familieleden gaan verkrachten dan wil ik nog eens uit zijn mond horen wat voor een geweldige “verrijking” al die uitvreters zijn voor diens “samenleving”!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s