Getijdenbeweging op de Deense stranden – nationalisme bereikt zelfs de sociaaldemocraten

Screenshot_182

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

Een van de weinige landen in West-Europa waar de sociaaldemocraten nog niet volledig zijn ingestort, is Denemarken. Ze zitten weliswaar niet meer in de regering, maar ze houden hun hoofd boven water en maken op dit moment verbazend genoeg niet alleen maar reclame met de gebruikelijke rechtvaardigheidsformules, maar met eisen om het asielrecht af te schaffen, immigratie te beperken en te beloven dat zij de parallelsamenlevingen harder zullen bestrijden dan hun politieke tegenstanders in de regering. In principe proberen de sociaaldemocraten in Denemarken op dit moment de “Dansk Folkeparti”, de “Deense volkspartij”, rechts in te halen.

Jonge Duitser

Dat zij zelf de islamisering van Denemarken, de gettovorming en de criminaliteit bevorderd hebben, schijnt mevrouw Frederiksen, de aanvoerster van de sociaaldemocraten, liever te willen vergeten. Ze wil liever dat de kiezers haar als grote doener in asielkwesties waarneemt en als iemand die nog consequenter tegen de illegale migratie optreedt. Duitsland, het zuidelijke buurland, wordt als bedreiging waargenomen en de grens met de deelstaat Schleswig-Holstein wordt expliciet strenger gecontroleerd dan die naar de andere Scandinavische buurlanden, terwijl Zweden eigenlijk hard op weg is om het eerste geïslamiseerde EU-land te worden.

De machtsbewuste Frederiksen presenteerde enkele dagen geleden een document dat voor een sociaaldemocraat ongebruikelijke eisen bevat. In principe wil ze het recht op asiel in Denemarken afschaffen. Dientengevolge moet het niet meer mogelijk zijn om asiel aan te vragen in Denemarken, noch in het land zelf, noch aan de grens.

Wie dit toch probeert, wordt in een door Denemarken geëxploiteerd vluchtelingenkamp, bijvoorbeeld naar Noord-Afrika, gebracht, waar over zijn aanvraag beslist wordt. Als hem asiel wordt toegestaan, kan hij in het kamp blijven of in het land, waarin het opnamecentrum gevestigd is. Naar Denemarken komt hij niet. (Bron)

Totaal andere manier van denken in Denemarken

Dat de sociaaldemocraten plotseling een draai van 180° maken, betekent alleen maar dat er sprake is van een getijdenbeweging in de politiek. Wellicht betekent het ook dat politiek links ingezien heeft, of voorgeeft in te zien, dat open grenzen en welvaartsstaat tegenstrijdig aan elkaar zijn. Of de sociaaldemocraten alleen daardoor hun kiezers terugwinnen, mag betwijfeld worden en ik persoonlijk hoop natuurlijk dat de Deense kiezers het toezicht over de bonbondoos NOOIT MEER aan het dikke kind teruggeven.

Desondanks is het aangenaam om te zien hoe niet alleen in Oostenrijk de Groenen plotseling (zogenaamd?) belangstelling hebben voor het eigene en dat de sociaaldemocraten in Denemarken zich helemaal in het rond draaien om mee te gaan met de veranderingen. Wie nu nog steeds opkomt voor open grenzen en ongecontroleerde immigratie uit islamitische landen, zal vermoedelijk, in ieder geval buiten Duitsland, nooit meer verkiezingen kunnen winnen. Er is beweging op de Deense stranden en het nationalisme bereikt inmiddels ook de linksen, die in ieder geval een lippendienst over de natie afgeven en zweren op de vlag dat zij schade van de Deense staat en het volk willen afwenden.

Ergo = het Raam van Overton werd enorm verschoven en de tijden van de globalisten lopen ten einde.

Bron:
https://younggerman.com
Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Criminaliteit, Demografie, Denemarken, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, moralisme, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, sociaaldemocraten. Bookmark de permalink .

11 reacties op Getijdenbeweging op de Deense stranden – nationalisme bereikt zelfs de sociaaldemocraten

 1. Thomasson zegt:

  Wie zegt dat de socialisten van mevrouw Frederiksen dat menen? Socialisten over heel Europa zijn gewend om te liegen en te bedriegen. Zij zien het voetvolk op dezelfde wijze waarin een boer in Noord Nederland ziet een kudde schapen. Zij grazen aan de dijk en blaten M E H H H H ! Als iemand langs komt. Hen intellectuele vermogen staat op nul. Als er een wolf uit Mofrika de grens passeert, wordt hij op op kopje koffie getrakteerd. Als men eerlijk moet zijn, zijn de linkse partijen gevaarlijker dan de wolf voor de schapen. Een wolf pakt een schaap uit een hele kudde omdat hij honger heeft, b) McDonalds is voor hem te ver weg en c) hij is meestal blut. De (s)linksen (en liberalen) pakken met misselijkmakend list en bedrog een heel volk; dat in afwachting op de gelukkige dag waarin zij HET VOLK de nek om kunnen draaien. .

  Like

 2. koosv8 zegt:

  Je moet toch wel volslagen gestoord zijn, om nu na zoveel jaren toch weer op dit soort lieden te stemmen. Ze hebben hele samenlevingen ontwricht, en wie kritiek had en anders dacht over nieuwkomers was altijd fout.
  Mensen ze draaien bij omdat ze anders geen zetel meer overhouden, want u denkt toch niet dat zei ook maar iets met U, of met het land ophebben .laat ze doodbloeden voor alle tegenwerking. En stem op hen die gelijk hadden maar dat nooit kregen.Dat zijn de ware tegen alle verdrukking in.

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @Koosv8, mee eens en de ideologie blijft bij deze socialistische lui. Hoe eerder de PvdA, D’66, Groen Links en de SP worden opgedoekt hoe liever ik het zie.

   Geliked door 1 persoon

 3. Motorman zegt:

  Gewoon bang om hun goedbetaald zitje in het parlement kwijt te spelen. Afvoeren en nooit meer over spreken.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  “Wie nu nog opkomt voor open grenzen en ongecontroleerde immigratie…”
  Zou geen enkele verkiezing winnen?

  En dan maar hopen dat er eerlijke verkiezingen zullen plaatsvinden!
  Wat ’n naïeve gedachte weer…

  Geliked door 1 persoon

 5. Wolf zegt:

  Als het loopt als een socialist,kwaakt als een socialist , IS en BLIJFT het een levensgevaarlijke draaikont socialist!

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Hun draai van 180 graden toont hun karakter loosheid. Alles doen ze om stemmen te verzamelen en in het centrum van de macht te blijven. Ze waren 40 jaar lang voor massa immigratie omdat ze dachten hiermee het gat op te vullen waaruit de klassieke arbeidersklasse van hun was weggevlucht. Nu de door hun gepromote massa immigratie zich tegen hen keert willen ze het snel uit hun vingers laten vallen. Datzelfde ga je straks ook zien bij de milieupartijen en de klimaathoax partijen als de klimaat bel en overspannen hysterische milieu en duurzaamheid waan in hun gezicht explodeert wegens onbetaalbaar en overbodig.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Eerst paaien, en dan het volk (alweer) naaien Gelijk een pedofiel die probeert kleine kinderen mee te lokken met snoep, probeert links op haar manier onschuldige burgers in het verderf te storten. De PvdA heeft dezelfde tactiek. Bij de mensen thuis aanbellen en een rode roos geven, een suikerzoet verhaal ophangen, en hup, alweer een klantje erbij. Er is geen betere rooie dan een dode rooie !

  Geliked door 1 persoon

 8. Sabeltant zegt:

  Zodra de rooien rechts gaan praten moet je oppassen.
  De kans dat ze met rechts praten weer de macht nemen (en dan gewoon hun eigen linkse politiek doordrijven) is levensgroot.
  Linkse mensen doen namelijk alles voor de macht, desnoods liegen.

  Je ziet hier hetzelfde op “rechts”.
  Stoere praat van onze “rechtse” VVD terwijl de een na de andere linkse hobby wordt uitgevoerd welke bovendien in geen enkel verkiezingsprogramma hebben gestaan.

  Stem alleen op partijen waarvan je zeker weet dat die doen wat ze zeggen.

  Dan is de keus in ons land vrij beperkt.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Links, het is en blijft onbetrouwbaar volk, voor je het weet verraden ze de burgers weer !

  Like

 10. Nemesis zegt:

  Mooie beloftes, maar wacht tot na de verkiezingen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s