VIDEO: “Ik wil gewoon toeteren”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Mr D. Umass”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, Turken. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO: “Ik wil gewoon toeteren”

 1. delamontagne zegt:

  Vroeger in de jaren ’50, had je in NL de korte uitdrukking “stomme TURK” !
  Mag dat nog tegenwoordig, in verband met de gelijkschakeling ?

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Jawel, een Turk betekent ook, een smeerlap, viespeuk, iemand die een smeertroep achterlaat

   Like

   • delamontagne zegt:

    dat zijn dan allemaal woorden die vanaf het verleden een Negatieve klank hadden, die Turken voor NL ?
    Zo heb je in Fr heel veel uitdrukkingen voor woorden met “Magrebh” Magrebhienes etc.
    De bewoners van N-Afrika, de vroegere Koloniën van Fr.
    Ook erg denigrerend.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Nee Delamontagne.
   Zo werkt het niet.
   Dat ’n Turk hartstikke stom is staat buiten deze discussie.
   Dáár gáát het dus niet om.
   De enige uitdrukkingen van herkenbare affectie met Turken is het volgende:
   “Hij rookt als ’n Turk…!”
   Opvallend is hierbij dat de vrouwelijke wederhelft in de reactie niet aan bod komt.
   Er is geen “zij”.
   Hoe zou dat nou komen…?
   Ik weet het al… die Turkse vrouwen roken niet.
   Dat ze het niet mogen, nee dat kan niet.
   Ze roken gewoon niet.
   Zie jij ’n Turkse roken…?
   Nou dan.
   Zodus, dat ’n Turk stom is omdat hij rookt dat weten we, dus dat hoeft niet herhaald te worden.

   Verder van daar uit is een Turk dus burgemeester van Rotterdam en Arnhem geworden.
   Kijk.
   Dat hadden wij dus niet in de gaten…!

   Like

 2. annah zegt:

  ik wil ….. weet je wat ik wil ….. dat jullie oprotten

  Geliked door 1 persoon

 3. elena zegt:

  hahahahahahahahahahahaha, ikke wil gewoon tutteren, nou doe dat dan maar in je eigen land

  Geliked door 1 persoon

 4. Wachteres zegt:

  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/chaos-in-heusden-zolder-na-overwinning-erdogan-tientallen-pv-s-uitgedeeld-persfotografen-bedreigd~a42f0969/

  Chaos in Heusden-Zolder na overwinning Erdogan: tientallen pv’s uitgedeeld, persfotografen bedreigd

  De verkiezingsoverwinning van de Turkse president Recep Erdogan heeft zondagavond in Heusden-Zolder heel wat feestvierende Turken op straat gebracht. Op de Koolmijnlaan ontstond een autokaravaan met claxonnerende wagens. Ondanks waarschuwingen van de politie voor de mogelijke overlast werden er toch 75 processen-verbaal opgesteld.

  Met video’s!

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Gewoon een misverstand …hij was vergeten die vod te verwijderen waarmee hij zijn auto kuist ..een voetganger maakte hem opmerkzaam

  Like

 6. King Arthur zegt:

  Een van de velen ons land verrijkende Turkse intellectuelen toch??

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Gewoon oprotten naar je fascistenlandje !

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Stelletje schooiers. Als ze dan zo graag willen toeteren, raad ik ze aan om veel bruine bonen te gaan eten !

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Godzijdank (Allah zijdank) hebben een aantal Turken eindelijk eens ondervonden wat er gebeurd als zij menen dat ze overal mogen toeteren en dat er (Belgische) rechters bestaan die niet zo slap zijn. Lees hieronder en oordeel:

  Genoeg is genoeg: Belgische rechter slingert toeterstoeten bij Turkse bruiloften op de bon en hij pakt rijbewijzen af

  Een Turkse bruiloft is een hele happening. Niet alleen voor het bruidspaar en de gasten, maar ook voor de stad waar deze plaatsvindt. Niet zelden wordt het excuus van een trouwerij misbruikt om wegen te bezetten, geluidsoverlast te veroorzaken (zou Allah dat soms ook zo geweldig vinden?) en het werkende leven in de stad stil te leggen.
  Eén rechter uit België heeft daar gelukkig nu schoon genoeg van en hij legde boetes op van vele duizenden euro’s en hij pakte zelf het rijbewijs van een roekeloze bruiloftsgast af.

  België loste vorige week Nederland af als wereldkampioen Erdogan stemmen. Voor onze zuiderburen niet echt iets om trots op te zijn (ze hebben daar ook uitstekende dokters en een goed onderwijs maar de grote steden zijn er verre van schoon?), maar op een ander vlak kunnen we wél een voorbeeld aan ze nemen: het land heeft namelijk schoon genoeg van Turkse bruiloftsfeesten die zich gedragen als kleine bezettingsmachten!
  Al toeterend meent dit tuig om andere weggebruikers in gevaar brengen, overal voor grote geluidsoverlast zorgen en zelfs hele toegangswegen blokkeren: het is schering en inslag bij bruiloftsfeesten van migranten met een Turkse achtergrond, en ondanks tientallen jaren integratie (ze eten graag uit onze ruif maar belonen constant goed met kwaad!) is het besef nog altijd niet geland dat die gewoontes hier als uitermate hinderlijk en bloedirritant worden ervaren.

  Eén trouwstoet die op de snelweg nabij Antwerpen het allemaal wel héél bont maakte kreeg vandaag te maken met de harde toorn van de Belgische rechter. Enkele feestgangers mogen tussen de €2000 en €4000 gaan lappen, hun auto’s inleveren of zich de aankomende vijf jaar helemaal niet meer op de weg begeven. Aanpakken:

  “De straffen gaan van geldboetes van 2.000 euro tot 4.000 euro voor Ahmet D., die al een aanzienlijk strafblad had. Verder kregen alle beklaagden ook een rijverbod van drie tot vijf jaar en werden er drie voertuigen verbeurd verklaard waaronder een Porsche Cayenne.
  Zes beklaagden werden vrijgesproken door de politierechter (als deze van het kaliber Freisler of Fouquier-Tinville was geweest en zij hadden beledigde teksten richting de nazi’s of de Franse revolutionairen geschreeuwd dan waren ze allemaal meteen naar de guillotine toe gestuurd!) omdat er sprake is van twijfel.
  Meerdere beklaagden hadden ook de vrijspraak gevraagd omwille van de privacy (flikker maar mooi op met je privacy als ze zonodig in de belangstelling wilt staan met je ordeverstoringen!) en de beelden die gefilmd werden, maar politierechter D’hondt maakte duidelijk dat hier geen sprake van kon zijn. “De verkeersveiligheid gaat voor op de privacy in dit geval. Het is subiet gedaan met de trouwstoeten, toch in deze regio”, aldus de politierechter.”

  Rechter D’hondt heeft zeker geen ongelijk, maar ik mag hopen dat hij “in deze regio” niet definieert als de buurt van Antwerpen. Heel West-Europa (hopelijk zijn er nog genoeg rechters die het softe gedrag van hun collega’s niet nadoen) lijkt me wel een beetje klaar met die onzinnige en idiote bezettingstaferelen.
  Als je zo nodig de boel wil ontregelen en in gevaar brengen, prima, maar doe dat dan in Istanbul. Hier hechten we aan verkeersveiligheid, dus houd daar rekening mee. Ja, ook als je in het huwelijksbootje stapt want voor je het weet veranderd een dergelijke bruiloft in een kettingbotsing en anders in een begrafenisstoet!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Wederom heb ik een bepaald verhaal gelezen op internet waarbij deze keer het vooral een aantal Nederlandse autochtonen (ramptoeristen) lijken te genieten van andermans ellende! Op de A58 bij Gilze had toen een dodelijk ongeval plaatsgevonden en zoals bepaalde figuren daarvan profiteerden zou bij mij allang maar pure walging oproepen en gelukkig werd dit WEL bestraft door de politie! Lees en oordeel hierover:

   Verhuftering van de samenleving: politie walgt van ‘ramptoeristen’ bij dodelijk ongeval

   Je ziet het in een aflevering van de populaire serie op Netflix, Black Mirror: een menigte van mensen die met smartphones de ellende van anderen filmt. Zonder enige emotie, maar gebrand om het op camera te krijgen en het is maar weer de vraag wat al die onbeschofte lui daarmee willen bereiken.
   Het is een serie die realistische dystopische elementen van de Westerse samenleving laat zien. Tegenwoordig zie je dat steeds meer en lijkt het geen dystopie meer: mensen die dodelijke ongevallen willen filmen.
   Ikzelf ben godzijdank GEEN ramptoerist omdat ik tenslotte niet van andermans ellende wil profiteren, daarmee juist enorm gruwel van ongevallen en ongelukken en daar zover mogelijk van uit de buurt blijf!

   Vroeger noemden we dat ‘ramptoeristen’, mensen die even wilden zien wat er gebeurde als er iets was voorgevallen. Met zijn allen even rondom de aangereden fietser staan, bijvoorbeeld en in plaats van deze hulp te verlenen juist weer willen genieten van zijn ongeluk!
   Vroeger was dat ongepast en tegenwoordig is dat ook zo. Het verschil is alleen dat in deze moderne tijd de ramptoeristen met hun mobieltje klaar staan om het incident te filmen. Om te laten zien aan de wereld dat ‘ze echt iets interessants’ meemaken. Pure egoïsme en wie weet gaan ze daar zelfs nog om lachen ook! De politie wordt er ook moe van en staat zeer negatief tegenover deze ontwikkeling.
   Stel trouwens dat die asociale lui ZELF eens het slachtoffer worden van een dergelijk ongeluk: zouden ze het dan ook hartstikke leuk vinden als ze zelf eens zo worden gefotografeerd en gefilmd?

   Automobilisten hebben zaterdagochtend op de A58 Tilburg-Breda bij Bavel het werk van hulpverleners bemoeilijkt (wat de meeste mensen tegenwoordig trouwens hebben tegen hulpverleners is me een groot raadsel!) door filmpjes te maken van het dodelijke ongeval. Zelfs tijdens de reanimatie van een van de slachtoffers kwam iemand wel heel dichtbij voor een ’mooie’ video. De hufters lijken me zelfs nog een heel stel sadisten!

   „Na de aanrijding vonden mensen het nodig om met telefoons opnames van de voertuigen en slachtoffers te maken en door de sporen te lopen op de plaats van het ongeval”, meldt de politie op Facebook.
   „Hiermee toon je niet alleen dat je geen enkele vorm van respect hebt maar je loopt ook in de weg en zorgt voor woede bij omstanders en de hulpverleners.”
   Hebben dit soort mensen geen empathie? Zijn ze alleen gefixeerd op hun eigen behoeften en ‘clicks’ en ‘likes’? Dat lijkt wel zo en dat is een zorgelijke en trieste ontwikkeling. en dat is al vanaf de tijd dat normen en waarden met het badwater werden weggegooid!
   Hoe haal je namelijk het in je hoofd om koste wat het koste zo een vreselijk ongeval te willen filmen? Ik denk inderdaad vooral om de sensatie, eigenbelang, egoïsme, hebzucht en de drang om naar gruwelijke dingen te kijken.
   De politie heeft het zelfs over mensen die al rijdend aan het filmen waren (vrijwel gelijk aan het kijken naar je smartfone of iPad als je zelf op een snelweg rijdt) en daardoor door een rood stoplicht reden. Daardoor tonen ze niet alleen geen respect, maar brengen ze ook andere levens in gevaar. Walgelijk gewoon!

   Gelukkig zijn deze “ramptoeristen” allemaal heel goed door de politie in de gaten gekregen en krijgen ze allemaal thuis een torenhoge boete opgestuurd voor het in gevaar brengen van hulpverleners, omstanders, andere weggebruikers enz.! En dat hebben ze dan ook ruimschoots verdiend!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s