VIDEO: “Farmlands” (officiële documentaire 2018)


(Klik rechts onderin voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Henk V.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Genocide, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Zelfcensuur, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: “Farmlands” (officiële documentaire 2018)

 1. Henk.V zegt:

  Het is jammer dat deze aangrijpende documentaire van de journaliste Lauren Southern over de vreselijke situatie waarin de blanken in Zuid-Afrika zich nu bevinden slechts in het Engels is ondertiteld. De vertaling is in het algemeen wel redelijk, maar het voordeel is dat Lauren rustig spreekt en heel duidelijk articuleert, dus ik raad iedereen aan deze schokkende film te gaan zien! Vrolijk zal niemand er van worden, maar goed ingelicht ZEKER. En dat is wat hier dringend nodig is, want de linkse hoofdverantwoordelijke voor deze totale neergang van dit oord zo welvarende land en de ellende die de linkse ”idealisten” die Zuid-Afrika op hun geweten hebben , ZIJ ZWIJGEN in alle talen. Zoals gewoonlijk.
  Deze linkse idealisten wilden dat land van de Apartheid- zo nodig met alle middelen en wel zo snel mogelijk – bevrijden, door het ANC versneld aan de macht te helpen.
  Het is typerend voor de ”idealisten” van deze in het aangezicht van de levensbedreigende ellende waar de blanke bevolking zich nu in bevindt, geen enkele verontschuldiging kunnen opbrengen en geen woord van medeleven kunnen opbrengen voor de hardwerkende blanke bevolking die nu ten prooi blijkt te vallen aan genocide.
  Geeft links haar fouten OOIT toe? Ik ken daar eigenlijk geen duidelijke voorbeelden van.
  Dus lezers: KIJK naar deze film en trek uw conclusie.
  De Suidafrikaners verkeren in grote nood en velen van hen zien geen uitweg meer en zouden willen emigreren naar veiliger oorden. Ik ben van mening dat Nederland voor deze mensen de grenzen wijd open zou moeten zetten.. ..

  Geliked door 3 people

 2. koddebeier zegt:

  Wilden zullen altijd wilden blijven, beschaving en civilisatie zijn daar parelen voor de zwijnen !

  Like

 3. Henk der Niederlander zegt:

  Kijk en dan word er door de Maffia in Den Haag en Brussel half Afrika geimporteert welke dezelfde mentaliteit heeft ontwikkeld als de Negers uit Zuid Afrika en word ons verteld dat het een verrijking is wat binnen gehaald wordt.
  Daarom zijn degenen die zeggen dat Europa mettertijd een Burgeroorlog te wachten staat van ongekende omvang de echte realisten.
  Wat nu in S A aan de hand is komt op termijn naar Europa.
  Met dank aan Australie die wel wil opkomen voor de Zuid Afrikaanse blanke bevolking.

  Geliked door 1 persoon

  • King Arthur zegt:

   Helemaal mee eens, de brusselse ratten willen miljoenen van deze zwaar geschifte laag IQ(60) negerts importeren naar Europa om ook hier hun sloopwerk te doen. Het grootste deel van de negerts uit Afrika is niet in staat om ook maar iets te produceren, maar slopen, daar zijn ze heer en meester in.
   En dan, de europese en zeker de verwijfde NL labradoedels zijn niet in staat deze komende stortvloed van zwaar geschifte zombie ellende te keren. Italie verzuipt al in de criminele negertbendes en die gaat langzaam noordwaarts trekken, dus maak de borst maar zat..
   https://ejbron.wordpress.com/2018/06/26/video-gewelddadig-vertrek-asielkrakers-we-are-here/

   Like

 4. Nemesis zegt:

  Als deze invaders, want dat zijn het tenslotte ook, die kwamen pas toen een groot deel van ZA al was ontgonnen en er zelfs steden waren gebouwd en er werk was, uit de landen ten noorden van ZA, alles hebben verwoest, want werken is een vreemd woord, iedere blanke hebben vermoord en hun organen te gelde hebben gemaakt, hebben ze niks meer. Dan moet er nog meer onwikkelingshulp komen de rest stroomt per 10 duizenden tegelijk Europa binnen om daar het zelfde te doen. Ze zijn hier al flink bezig.

  Like

  • Roeland zegt:

   Rekoloniseren die handel. De oorspronkelijke bevolking de Khoi willen wel meewerken. Apartheid hoeft wat mij betreft niet meer. Maar..wel ..Oranje Blanje Blou! Terug aan die Kaap!
   Laat Johannesburg en achterland maar aan het ANC. Dat is toch verloren.

   Daarna “moeten” echte Nederlanders en Vlamingen emigreren naar die (Kaap).

   Afrika naar Europa ? Dan Europa naar Zuid Afrika , de Goede Hoop staat gronden! Binnen 20 jaar zal het een zeer welvarende natie zijn. Europa gaat sowieso naar de donder.
   Het zal wel verre toekomst muziek zijn, dat plan voor Suid Afrika. Ik zal het dus niet meer meemaken, maar ik gun het toekomstige generaties uit onze verloren contreien.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Ja, die Khoi zullen blij zijn met de alweer binnenvallende Nederlanders.

    “Die mit den San verwandten Khoi waren zur Zeit, als die Europäer sie erreichten, zahlenmäßig überlegen. Heute ist das Verhältnis umgekehrt. Die San leisteten zwar Widerstand gegen die vordringenden Europäer, aber nach dem ersten Kampf zogen sie sich häufig aus dem Gebiet zurück. Die Khoi hingegen kämpften bis zuletzt. Gleich während der Kolonisierung durch die Niederländer wurden die Khoikhoi der Kapregion beinahe ausgerottet. Einige schlossen sich den San an. Auf vielen Farmen wurden und werden sie häufig als Hirten beschäftigt.

    Die Nama in Namibia sind Khoi, die in der Wende vom 18. und 19. Jahrhundert aus Südafrika dorthin flüchteten.

    Namibia werd door de Duitsers gekoloniseerd. Wat daar men de Khoi gebeurde, zoek dat zelf maar op.

    Je nieuwe utopia, zal wel utopia blijven, maar dromen mag echter vlak het herinneringsvermogen van deze mensen niet uit.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s