EU verklaart Griekse crisis voor bezworen, maar het tegendeel is het geval

Screenshot_207

Links de oude Griekse drachme, die het land op zeker moment weer zal moeten invoeren om weer een toekomst te hebben.

(Door: “Xander”)

Slechts uitstel van executie: Trekker van volgende mega crisis zal door Italië worden overgehaald, en zal einde maken aan eurozone

De afgelopen dagen meldden de EU en de massamedia triomfantelijk dat de Griekse crisis na zo´n 10 jaar voorbij is. Nepnieuws, pure propaganda, om niet te zeggen absolute onzin, zo vinden onafhankelijke analisten. De werkelijkheid is dat de Grieken nu voor altijd schuldenslaven van Brussel zijn geworden, en nooit meer over hun gigantische schuldenberg heen zullen kunnen komen. Het kan niet anders dan dat het land bij de volgende wereldwijde recessie opnieuw in enorme problemen terecht komt. De enige oplossing was, is en blijft een harde uittreding uit de eurozone, die volgens sommige experts sowieso in elkaar zal storten, ongeacht hoe lang dit nog kan worden uitgesteld.

We schreven al vaker dat er bijna geen onderwerp meer waarvan de waarheid door de media niet op ‘Orwelliaanse’ wijze wordt verdraaid, om het nietsvermoedende gewone volk de totaal verkeerde indruk te geven dat alles (weer) goed gaat. Dit geldt absoluut ook de economie van de eurozone, vooral die van de zuidelijke schuldenstaten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Censuur, Desinformatie, Elite, establishment, euro, Eurocrisis, EUSSR, Griekenland, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

7 reacties op EU verklaart Griekse crisis voor bezworen, maar het tegendeel is het geval

 1. Flo zegt:

  Imbecielen ,die denken dat ze kunnen doen en laten wat ze willen, heel enge club ,die snel weg moet

  Like

 2. Elisah zegt:

  Off topic
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/06/Professor-Linkse-burgeroorlog-tegen-Trump-en-zijn-aanhang-is-begonnen
  Voormalig krantenmagnaat en lid sturende comité Bilderberg Groep: Trump voert oorlog tegen verrotte establishment om Washington op te schonen – ‘Democraten activeren extreemlinkse (Antifa) groepen om geweld en burgeroorlog te ontketenen’

  Like

 3. Petra DeBoer zegt:

  Het klopt dat de volgende financiële crisis er aan komt en dat de muntunie onhoudbaar is.
  Sommigen denken dat in november 2018 de klap komt. Afwachten maar….in elk geval is het onrustig op de financiële markten en ook speelt in een volgende crisis mee wat Draghi gaat doen want er komt een eind aan het extra geld in de markt pompen waar geen zekerheden voor zijn. Als landen met hoge schulden dan weer rente moeten gaan betalen over hun leningen dan is het een onhoudbare zaak voor o.a. Griekenland en Italië.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Wilt u mij via “contact” uw mailadres even toesturen. Een mail naar u onder dit mailadres krijg ik terug met “adres niet gevonden”.

   Dank u.

   Webmaster

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   In Januari stopt het schulden opkoop programma. Beperkt wil de EU dan alleen nog schulden opkomen met winsten gemaakt op eerdere schuld opkopen. Alleen die winsten zijn er niet omdat de aflossingen hiervan gedaan werden met nieuw geleend geld. geld wordt alleen maar rond gepompt en is bovendien ook nog virtueel. 2019 wordt het jaar van de waarheid. Men wil de rente verhogen om de inflatie (producten worden duurder) aan te jagen want hun grootste angst is deflatie (producten worden goedkoper). Als producten duurder worden gaan mensen snel en meer kopen om prijsstijgingen voor te zijn. Zie de hypotheek huizen bubbel. Dalen de prijzen dan wachten mensen of met kopen want ze willen de laagste prijs betalen. Kortom dan komt de economie stil te staan. Wat de EU en de Centrale Europese bank ook doen ze hebben zichzelf met de Euro one size fits all de das omgedaan en die das komt steeds strakker te zitten. De Euro gaat en met haar de EU instorten en dat is maar goed ook. De EU is er altijd geweest voor de elite en nooit voor de burger. Geloof maar gerust dat Nederland een plan B op de schappen heeft liggen. Op een vrijdag avond is het zover en komen er speciaal ingelaste nieuwsuitzendingen. De mensen hebben dan het weekend om van de schok te bekomen. Dan duurt het een week en alle winkels gaan dicht om alles nieuw te prijzen met een nieuwe munt. Alleen blijven beperkt levensmiddelen winkels open. De vrijdag daarop rollen de nieuwe munten en flappen uit de muur.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @guusvelraeds, dat hoop ik van harte dat onze regering al een plan B op de schappen heeft liggen. Experts hebben dat ook aangeraden om al een eigen munt klaar te hebben liggen als de muntunie van de Euro valt. Helaas heeft de regering in 2016 het bedrijf de “Koninklijke Nederlandse munt” verkocht waar voorheen de Nederlandse muntstukken gemaakt werden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s