Duitsland: Steeds meer niet uitgevoerde arrestatiebevelen

Screenshot_215

(Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland lopen steeds meer door de politie gezochte criminelen rond, omdat de politie problemen heeft om de gezochte personen te arresteren. Het aantal niet uitgevoerde arrestatiebevelen is toegenomen. Dat blijkt uit het antwoord van de Duitse regering op vragen van de fractie van de Groenen, waarover “Zeit-Online” bericht. Maar zelfs indien ze zouden worden gearresteerd, is er een probleem: de Duitse gevangenissen zitten propvol.

Contra magazine

Volgens informatie van de Duitse regering waren er eind maar 2018 in heel Duitsland 175.395 arrestatiebevelen niet door de politie uitgevoerd. In vergelijking met de aantallen uit maart 2017 zijn dat bijna 12.000 meer openstaande arrestatiebevelen, een stijging van 7,5%. Blijkbaar lukt het de criminelen om met succes onder te duiken of naar het buitenland te vluchten.

De politie heeft ook meer tijd nodig om gezochte verdachten en daders te vinden. Twee jaar geleden – destijds werd dit aantal het laatst gemeten – waren het 280 dagen, die veroordeelden en vermeende daders gemiddeld op de vlucht waren. Inmiddels is deze periode verhoogd naar 325 dagen. De informatie geldt voor delicten betreffende politiek gemotiveerde criminaliteit. Dit is het enige terrein waarover de Duitse regering desbetreffende informatie heeft gegeven.

Als je het aantal gezochte personen omrekent naar het aantal inwoners, dan doen Berlijn en Beieren het ´t slechtst. Daar zijn 24 respectievelijk 23 mensen per tienduizend inwoners op de vlucht. In Beieren staan in totaal 29.113 arrestatiebevelen open. Dat is het hoogste aantal in de deelstaat sinds 2011 en in heel Duitsland het op één na hoogste. Op dit moment zijn er alleen nog in de deelstaat Nordrhein-Westfalen nog meer openstaande arrestatiebevelen (31.407).

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Justitie, Krankzinnigheid, Overheid, politie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Duitsland: Steeds meer niet uitgevoerde arrestatiebevelen

 1. paulzwueste zegt:

  Openstaande Arrestatiebevelen.
  Kun je daar punten voor sparen bij De Spar…?
  Ja zeker.
  Wat ’n gelul!!!

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  @ Maar zelfs indien ze zouden worden gearresteerd, is er een probleem: de Duitse gevangenissen zitten propvol.@

  Dat hoeft geen enkel probleem te zijn. Een aantal goedkope barakken c.q. afgekeurde zeecontainers voldoen ook. Zestien uur per dag dwangarbeid houdt ze warm, vandaar dat er geen verwarming nodig is. Het hele terrein beveiligen met prikkeldraad voorkomt mogelijke uitbraak.

  Like

 3. alwine kerkhof zegt:

  Ze kunnen in Nederland cellen huren, 3 of 4 gevangenissen gaan dicht, wij hebben geen criminelen, weet je wel.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  De statistieken moeten wel in het voordeel van de islamisering blijven, de Leugen Regeert In De Gehele EU.

  Like

 5. Elisah zegt:

  Zou het misschien mogelijk zijn dat men selectief is bij het niet uitvoeren van bepaalde arrestatiebevelen?

  Like

 6. Hovawart zegt:

  De Duitse koddebeiers kregen een Nederlands Protocol, vooral niet ingrijpen als er een risico van etnisch profileren aanwezig is…..

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Mutti Merkel, Duitsers krijgen haar helaas niet weggewerkt, blijft die islamieten maar naar binnenhalen, terwijl die islamieten ook nog eens fokken als de konijnen. En eens komt het moment dat de gevangenissen niet meer zo vol zitten, want dan regeert de Sharia. Het probleem van die volle gevangenissen lost zich dus vanzelf op. Maar dan onstaat een veel groter probleem. het Sharia virus zal vanuit Duitsland heel Europa gaan aansteken.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Vroeger waren de cipiers blij toen ze iemand konden opsluiten , dan was het nog een kruimeldief die een pakje fritten had gestolen . Toen was er nog plaats voor tienduizenden . Sedert de komst van de Allah-gatlikkers komen ze tienduizenden plaatse te kort

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s