Duitsland wil corrupt en crimineel Macedonië en Albanië bij de EU, want “Wir schaffen das”

Screenshot_208

Frankrijk, Denemarken en Nederland willen corrupt Macedonië en Albanië niet bij de EU, geen ‘herzlich wilkommen’.

Macedonië en Albanië zijn er nog niet klaar voor om gesprekken over toetreding tot de EU te beginnen. Minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken) zei dat in Luxemburg voorafgaand aan overleg met zijn EU-ambtgenoten, van wie een ruime meerderheid daar wel voorstander van is.

Frankrijk en Denemarken houden de boot ook af. Duitsland riep Frankrijk en Nederland op de “noodzakelijke consensus” niet in de weg te staan. Wij moeten ons er allemaal van laten overtuigen dat het gaat om een startpunt van een lange en moeilijke weg, en geen eindpunt, aldus de Duitse minister Michael Roth.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Albanië, Balkan, Barbarisme, corruptie, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Macedonië, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Duitsland wil corrupt en crimineel Macedonië en Albanië bij de EU, want “Wir schaffen das”

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Volkomen geschift, misdadig zelfs.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Totale Duitse waanzin !!! Om Macedonië en Albanië bij de EU te willen corruptie viert er hoogtij.
  Zijn die Moffen achterlijk geworden, hebben nu al last van import inteelt, is dat besmettelijk ??

  Like

 3. boorzalf zegt:

  Niet verkeerd, Albanië bij de EU. Alle grenzen lekker open is zeer goed voor de wapenhandel. Nog meer moord partijen in Amsterdam. (albanese maffia zit er al) Het westen wordt het wilde westen.

  Like

 4. Haksteeg Anton zegt:

  Nee, die landen horen niet bij de E.U. en wij moeten uit de E.U. om aan de import van islam tuig een einde te maken. Deislam is geen godsdienst maar een ideologie die moord en verkrachting nastreeft

  Like

 5. Jan zegt:

  Merkel heeft de EU al heel ernstig beschadigd met haar migratiepolitiek. Ze berust in het kwaad en weet van geen ophouden. Ze is werkelijk een gevaarte voor de EU.
  Even rekenen:
  – Albanie 3,0 milj inw x 57% moslim = 1,7 milj
  – Macedonie 2,1 milj inw x 33% moslim = 0,7 milj
  Totaal 2,4 miljoen moslims er bij !!!
  Neen Angela, niet meer met ons.
  Je hebt al genoeg kwaad verricht.

  Like

  • Haksteeg Anton zegt:

   Volkomen gelijk Jan en dat “mens” (???) Merkel in een ton met varkens afval aan de moslims cadeau doen. Na een uurtje spartelen is ze niet meer te onderscheiden van de rest van het afval denk ik.

   Like

 6. reageerbuis zegt:

  Duitsland kan toch ook consensus bereiken door zelf van standpunt te veranderen?

  Like

 7. Bezorgde burger zegt:

  Als die landen nou eens incl. Turkije bij de EU komen en ‘Mutti’ Merkel en de Brusselse maffia gaat hen regeren dan stappen wij eruit en richten een alternatieve unie op met Denemarken, de Visegrad landen, Oostenrijk, Bayern, Noorwegen en Finland. Misschien wil Engeland ook wel weer meedoen. Als we vervolgens de relatie met de VS en Rusland weer opbouwen dan is iedereen tevreden. Misschien heeft Merkel daar ook nog wel een leuke post voor Rutte, Penthouse en consorten. Die aasten zowieso al op een baan bij de fantastische Unie.

  Like

 8. Pietersen zegt:

  Zo achterlijk als de neten deze twee Balkanparels. Ongelofelijk armoedig ook, dat gaat de EU-burgers klauwen met geld kosten. Etnische problemen met moslims zijn er aan de orde van de dag.

  Like

 9. Leo zegt:

  De bodem van het vat met goedkoop Oostblok werkvolk komt in zicht dus moeten er nieuwe ‘bronnen’ aangebroken worden om de Duitse industrie van nieuwe loonslaven te kunnen voorzien..
  De rotzooi en criminaliteit die deze landen met zich meebrengen wordt door de neoliberale kliek gewoon als collateral damage gezien…

  Like

 10. sharon zegt:

  helemaal gestoord dot soor crimminele corrupte landen moet je ver bij vandaan blijven , kijk naar Roemenie bijvoorbeeld wat moet je er mee

  Like

 11. Wolf zegt:

  De rooie moffen willen die twee rot landen alleen er maar bij hebben omdat het er stikt van de islamieten!!! Die ziet Merkel namenlijk als Linkse bondgenoten graag erbij in de verrotte EU.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s