Nieuw koekje voor Amsterdam: het Femkutje

Screenshot_219

(Door: “Pritt Stift”)

GeenStijl komt met koekje voor de nieuwe burgemeester van Amsterdam

Amsterdam krijgt alweer een eigen koekje: het Femkutje. Met de aankoop van het koekje, dat bedacht is als eerbetoon aan de vandaag benoemde burgemeester Femke Halsema, steun je een slecht doel. Het Femkutje is een voorbipsvormig roomboterkoekje met een vleugje partijkartel. De drie Andreas-kruizen, die we nog kenden van het Eberhartje-koekje zijn vervangen door 1 vrouwelijk kruis met zuurstokroze lippen, omdat bij gebleken geschiktheid de voorkeur uitging naar een vrouw. GeenStijl bedacht het koekje na de al maanden beklonken benoeming van Halsema.

Lees verder>>>
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Amsterdam, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Groenen, humor, Hypocrisie, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, sarcasme, Satire, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Nieuw koekje voor Amsterdam: het Femkutje

 1. Guardiaangel zegt:

  Ik wil hier absoluut niet in bijten…….. koekje of niet.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Onvoorstelbaar. Femke Halsema burgemeester van vrijstaat Amsterdam. Nu gaat de islamisering in de hoogste versnelling.

  Like

 3. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  @ Guardiaangel 27 juni 2018 om 22:20:

  Je mag er ook aan likken; deden we vroeger altijd met het Café noir koekje. 😛

  Like

 4. Heniusz zegt:

  Laat maar, zo’n zuur kutkoekje hoef ik niet.

  Like

 5. trebor2110 zegt:

  even denken , jesse keurde gisteren de motie van wantrouwen af terwijl hij daarvoor nog had staan keffen tegen Rutte en vandaag wordt Halsema burgemeester ??

  Like

 6. Peter zegt:

  Het koekje zal ongetwijfeld beter smaken dan de vleselijke versie van deze sluwe politica.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  De gemeenteraad van Groot-Amstersdamistan is als een blok gevallen voor Femmy, denkt dat het allemaal rozengeur en maneschijn zal zijn, de naïevelingen, er staat hen een ontgoocheling te wachten……als de man die meteen verliefd werd op de tinderfoto van een aardige vrouw, een leuke portretfoto van haar zijaanzicht, maar ná hun eerste kennismaking ziet hij dat zij aan het andere oog stekeblind is.
  Zij pretendeerde dat zij een cultuurverrijking zou zijn, maar van cultuur kun je niet eten, een blije verbindende factor te worden die de binnenstad af wil sluiten voor het verkeer, en in haar nederige hoedanigheid de horeca een alcoholverbod wil opleggen om de muzzels en de grijze grachtengordelaars tevreden te stellen…….nu slechts nog een verbod op rolkoffertjes verzinnen en haar zetel zit geramd.

  Like

 8. Taljaard zegt:

  Is dit een verrassing?
  Dat wisten wij toch al sinds de dood van Van der Laan?
  De open inrichting 020 krijgt nu een bij haar passende directrice, die de linkse en groene waanzin geen strobreed in de weg zal leggen. Het zal ongetwijfeld resulteren in een uittocht van Amsterdammers die hier geen zin in hebben en een nog grotere chaos van bestuurlijk onvermogen, nog meer Kafka-bureaucratie en corruptie en clientelisme van de moslimnetwerken en de zieligheids-industrie. Natuurlijk gaat dat sloten geld kosten, maar daar zullen de gemeentelijke en landelijke afpers- en roofinstanties wel in voorzien.
  Blij er niet te hoeven wonen en slechts hopend dat deze waanzin niet aan de rest van het land zal worden opgedrongen.

  Like

 9. Nemesis zegt:

  Gad-ver-damme (en niet alleen voor dat gore koekje)

  Like

  • theresageissler zegt:

   Je moet inderdaad een nogal obscene inslag hebben om zoiets te bedenken.
   Ik denk niet, dat ik er een link van kan vinden, maar ten tijde van Het proces-Joseph Fritzl (de incest-pleger, die zijn dochter 24 jaar gevangen hield en 7 kinderen bij haar verwekte) dacht de eigenaar van het tegenover de rechtbank gelegen restaurant slim te zijn door een zogeheten “Fritzl-schnitzel” op de kaart te zetten!
   Het veroorzaakte echter een schandaal en hij moest ‘m er na één dag weer afhalen.

   Geliked door 1 persoon

 10. Aegolius cs zegt:

  Welkom in Amsterdam, u geachte links-vrouw dat uiteindelijk zwaar genoeg werd geacht voor deze hoofdstedelijke functie. Groen-links, Jesse Klaver, in opperste stemming dat uiteindelijk dat moeilijke bolwerk aan “hem” zal behoren.
  De nieuwe “burgervrouw” voor alle Amsterdammers….. Jawel:
  FEMKE HALSEMA HAALT KINDEREN VAN ZWARTE SCHOOL
  november 29, 2015
  Zelf schreeuwt ze om het hardst “Tolerantie” en Multiculturele Verrijking” en net als de kinderen van onze koning, haalt ze haar kinderen met een noodgang van een ‘gemengde’ school! Lekker toch, zo mega hypocriet te mogen zijn als ‘volksvertegenwoordiger’?

  https://eunmask.wordpress.com/2015/11/29/femke-halsema-haalt-kinderen-van-zwarte-school/

  Gelukkig hebben Amsterdammers geen experimentele keuzes. Gewoon genaaid…..:

  Like

 11. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/femke-halsema-aangevallen-om-haar-belofte-in-2017-om-nooit-meer-de-politiek-in-te-gaan/

  Femke Halsema aangevallen om haar belofte in 2017 om ‘nooit meer de politiek in te gaan’
  Er zijn mensen die dolblij zijn met Femke Halsema als burgemeester van Amsterdam. Eindelijk een vrouw! Er zijn ook genoeg mensen die niet blij zijn met haar als burgemeester. ‘Leuk, als je van bakfietsen houdt’. Toch vallen vriend en vijand over haar belofte heen die ze heeft gemaakt in haar boek ‘Pluche’ vorig jaar om nooit meer de politiek in te gaan, of in de bestuurlijke wachtkamertjes blijft zitten.

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Het koekje zal ook niet ‘te pruimen’ zijn…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s