De leugen regeert (deel 2)

Screenshot_211

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Meisje Marijnissen 

‘Meisje Marijnissen’ klinkt misschien denigrerend, maar ik bedoel het vooral als jong en verfrissend. Hoopgevend en realistisch zelfs, want ze ziet en benoemt de door Rutte veroorzaakte problemen haarscherp. …Al is het met politici altijd weer afwachten of ze hun woord daadwerkelijk nakomen, ben ik tóch blij gestemd met dit verhelderende sociale geluid. Hopelijk heeft ze ook zo’n heldere en realistische kijk op het milieu, het vluchtelingenbeleid en de ‘Nederlandse’ tweede paspoorthouders. Wat dat betreft zou een samenwerking met FvD mijns inziens een perfecte combinatie zijn. De rest zijn compleet vastgeroeste, visieloze en incompetente ‘dames en heren’ met hun smerige Pechtholdiaanse gluiperigheden en/of de kinderlijke Klaveriaanse onrealistische, inhoudsloze ideologie onzin.

Eindelijk!

Italië weert eindelijk de ‘vluchtelingen’bootjes. Zij verwijzen ze door naar Nederland, omdat het bewuste vluchtelims-ophaalschip onder Nederlandse vlag vaart. En terecht (!); waarom moeten alleen zij daar de zogenaamde één-Europa-shit opvangen? Stuur de vluchtelims maar door naar Klavertje 2, dat is een rijk man met kamers genoeg om ze te kunnen onderhouden. Uiteraard allemaal uit eigen zak/lees: uw belastinggeld betaald.

Wat overigens ook € 2,- duurder is geworden: voor € 5,- kunt u nu de grote katachtigen redden die met uitsterven bedreigd worden. Meteen daarna volgt de reclame of u alstublieft (!) voor slechts € 5,- de doorfok-kindjes in Afrika zou willen redden, ofwel; € 5,- voor de kindjes van het volk dat de grote katachtigen uitmoordt voor hun tanden of de vacht… Begrijpt u het nog? Dan geef ik wel € 5,- voor de katachtigen. Ik investeert geen geld in mensen die straks via een bootje deze kant op komen en hier sowieso van/op uw belastinggeld komen leven.

Milieu?

Gesubsidieerd groot inzetten op de ontwikkeling van duurzame techniek, zoals het rijden op perslucht, zou mijns inziens de hoogste prioriteit moeten krijgen. Geen uitstoot en derhalve geen vervuiling! Klaver zet echter liever in op het schrappen van 10.000 parkeerplaatsen in Amsterdam. Dus ook als u een, al dan niet op steenkool gestookte, elektrische auto rijdt, wordt u wederom door dergelijke inhoudsloze maatregelen gestraft voor uw positieve bijdrage aan het milieu. En waar moeten al die auto’s uit de binnenstad dan naartoe? Zijn daar parkeerplaatsen, bewaking en een goede infrastructuur voor buiten de stad? Is het openbaar vervoer hier op afgestemd, maar vooral; toereikend en betaalbaar? NEE, natuurlijk niet! En wat gaat dat allemaal kosten? Nooit over nagedacht! Zo gaat dat met idealen… daar behoeven geen achterliggende logica of realistische berekeningen aan ten grondslag te liggen. Slecht een domme, inhoudsloze kreet is voldoende om heel GroenLinks te laten juichen, want hij kan het zo mooi en beheerst zeggen en hij heeft zulke lief smekende Droopy-ogen en mooie krulletjes… Elk ideaal van GroenLinks is sowieso een prachtig ingepakt pakketje met een mooie rode strik en keurig gemaakte sierkrulletjes. De idealistische ‘inhoud’ klinkt echter altijd zo hol en het pakketje is altijd opvallend licht in gewicht.

Dergelijke ontwikkelingen die de wereld ten goede komen, zouden mijns inziens overigens nooit gepatenteerd mogen zijn en daarnaast staan er hoge straffen op milieu vriendelijke ontwikkelingen en uw medewerking daaraan. Zonnepanelen en stroom terugleveren maken u, als het aan de VVD ligt, namelijk ‘leverancier’ en die wil men dus héél graag extra belasten. Niet dat er mogelijkheden worden gefaciliteerd om uw opgewekte stroom zelf op te slaan. Het is blijkbaar beter om het gewoon weg te laten stromen door NIET terug te leveren om er geen belasting over te willen betalen. Dat lijkt wel heel erg sterk op het alcohol en Oldtimer verhaal, vindt u niet? En u vraagt zich nog steeds af waar het ze écht om te doen is in Den Haag? Steeds meer geld binnen harken en de garantie voor hun eigen riante inkomen! En o ja, de vluchtlim-industrie moet natuurlijk érgens uit gefinancierd worden. Er is namelijk een dramatisch geldtekort bij de omliggende Midden-Oosterse staten en ruimte gebrek natuurlijk, dat vergat ik nog bijna.

Kortom, telkens als ú iets wilt doen ter verbetering van het milieu, wordt u daar keihard voor gestraft i.p.v. beloond. En Ed Nijpels zegt overigens dat het geniáál is… De profeet… o nee, proleet! Tja, zo hebben de ‘elitaire’ sukkeltjes dat geleerd tijdens de ‘studie’ politicologie en aangezien deze elitaire autisten eenvoudig NIET het vermogen hebben om zélf duurzame en/of structurele oplossingen te bedenken en/of combinaties te leggen, blijven ze maar hangen in hun oude ‘oplossingen’. Ontmoediging door de prijs te verhogen, ja man, geniaal!..

Milieu 2.0

U moet nu uw diesel- of benzineauto gaan verkopen, omdat die te veel ’vervuilt’, maar een paar honderd kilometer verder oost of zuid rijden ze er (en nog veel goedkoper ook!) nog decennia lang in rond en vervuilen ze de wereld tot ze letterlijk uit elkaar vallen en laten het daar ter plekke liggen, gewoon in Europa! Het is misdadig maar vreemd is het niet dat er sjoemel-software wordt ontwikkeld. Ook dát is een uitvloeisel van de volstrekt onhaalbare ‘management’-eisen die vanuit de overheden gesteld worden zonder dat er ook maar enig onderzoek is geweest naar de technische haalbaarheid/uitvoerbaarheid. We stellen gewoon eisen en ze regelen het maar…

Ook zwerf- en drijfplastic zijn buiten Nederland geen enkel probleem. Geen hond die er de moeite voor neemt het daar op te ruimen. Met namen de Adriatische en Middellandse Zee liggen er vol mee en geen haan die er naar kraait. Ja mensen… één Europa? Dezelfde kleur (verplicht!) gevarenhesjes voor de automobilist kunnen ze nog niet eens regelen, laat staan complexere zaken als milieu en algemene veiligheid.

Hoe gek zijn ze in den Haag? Zó gek zijn ze in Den Haag! 

Paasvuren kunnen gewoon doorgang vinden, dagenlang vuurwerkoverlast (plus elk jaar ernstige gewonden) zijn eveneens geen enkel probleem, maar heeft u een haardvuur of vuurkorfje… dat mag vanuit het milieu aspect écht niet meer. Tenminste… in Nederland niet. De rest van Europa (en de wereld!) zal het wederom een zorg wezen. Daar blijft alles bij het oude. Amerika voorop, Rusland, Oost-Europa, Zuid-Europa, Afrika, het Midden-Oosten… haardvuren, koken op hout en/of steenkool, onze ‘oude’ diesel- en benzineauto’s (van APK of milieu heeft men er nog nooit gehoord) en plastic afval…? Nou en? U krijgt er overal een gratis plastic tasje bij. Maar Nederland zal het verschil wel even gaan maken…

Gaswinning en gasboilers

Vanaf 2019 is de politieke ‘oplossing’ € 100,- gas-boete (!) per jaar per gasaansluiting om u uw gasaansluiting te ‘ontmoedigen’, terwijl er niet eens duurzame oplossingen voor handen zijn. Veel sociale huurders met het minimuminkomen worden hierdoor nog eens extra gepakt. Een typische polderoplossing die alleen gaat om geld binnen harken zonder met duurzame oplossingen te komen. Palletkachels zijn niet ingesteld om een heel huis of boiler mee te voeden. Het kán wel, maar het kost u een vermogen! Warmtepompen produceren 60 decibel buiten op het dak, waarmee ze in wijken alleen maar geluidsoverlast veroorzaken, maar daarnaast onvoldoende rendement opleveren voor de bewoners. Er ís gewoonweg nog geen oplossing voor handen, maar u wordt er wél voor gestraft als u een gasaansluiting heeft en gas gebruikt. En dan te bedenken dat er nog elke dag (!) nieuwbouw neergezet wordt waarin nu eenmaal gas in het bestemmingsplan stond en nog steeds wordt aangesloten en u een verplichte vastrechtbijdrage moet betalen aan de betreffende maatschappij, en ú wordt er nog voor bestraft ook! Dat kan alleen in het k(p)olderieke Nederland.

Wij kunnen als speldenprikje op de wereldkaart de rest van de wereld hier niet opvangen en bekostigen, jongetje Klaver! En eveneens kunnen we de rest van de wereld niet voorschrijven hoe te leven. Word eindelijk eens wakker uit je roze droom en houd je eens bezig met realistische zaken! De rest van de wereld interesseert het geen bal en leeft veel minder gestrest en vele malen goedkoper dan wij hier, dus waarom zouden ze dat in vredesnaam veranderen voor een paar idealistische boterhoofd-sukkeltjes uit Nederland?

Manipulatieve slamisering

Waar ik overigens écht kots- en kotsmisselijk van wordt, zijn de moskeebezoeken door scholengemeenschappen. Als er geen les wordt gegeven (in de laatste schoolweken), ‘organiseren’ verschillende scholen een bezoek aan de moskee. Dat hoort klaarblijkelijk bij de integratie van de islam in Nederland en daar leren ze vast hoe het is om verplicht hoofdbedekking te dragen. En dat is best vreemd, want ik zie geen enkele moslim naar christelijke kerken of joodse synagogen gaan… Wederom een verwrongen eenrichtingverkeer, want u MOET en zult de islam gaan accepteren (en respecteren), en dat begint dus bij de indoctrinatie van uw kind op de openbare school.

Die ‘acceptatie’ en dat ‘respecteren’ geldt overigens óók voor homoseksuelen en transgenders etc. in onze vrije samenleving. Slechts een kleine minderheid die als jongen of meisje is geboren, heeft daar namelijk problemen mee. Dat kan, want dan is er klaarblijkelijk een setje hersenen in het verkeerde lichaam gekomen. Grapje van ‘god’. Dat is mijns inziens overigens vergelijkbaar met wat er is gebeurd met pedoseksuelen en massamoordenaars. Die hebben de hersenen van een kind of een tiran in hun lichaam geplant gekregen. Daar kunnen zij ook niks aan doen, maar van déze ‘hersenafwijkingen’ is het de bedoeling dat die NIET maatschappelijk geaccepteerd worden. Misschien extreem gesteld, maar zo ís het wel! De tegenstelling hierin is echter dat er binnen de islam – die u MOET en zult accepteren (!) – geen énkele ruimte is voor begrip of acceptatie, laat staan respect (!) t.a.v. homoseksuelen, transgenders of anders gelovigen. Ú MOET dus twee uitersten respecteren waarvan één van die partijen de andere partij op voorhand NOOIT zal respecteren. Raar hè? Overigens, áls er al mensen zijn die in een verkeerd lichaam zijn geboren, zijn het de moslima’s wel. Gewoon omdat ze binnen hun ‘religie’ als meisje zijn geboren! Alhoewel; er lopen er genoeg ‘trots’ hun hoofdbedekkingen en lichaamverhullende ‘kleding’ te etaleren, daarmee aantonend gehoorzame en gewillige slavinnen te zijn van de moslimman. Wat mijns inziens maar weer eens benadrukt dat een ‘religie’ een kankergezwel voor de hersenen is. Het vernietigt gezonde hersencellen en tast het gezonde zelfstandig vrije denken in ernstige maten aan.

Nog zo’n maatschappelijke hersenafwijking

Over vrij denken gesproken. ‘DENK’. Ik begrijp persoonlijk nog steeds de achterliggende gedachte van de naam van de partij niet omdat ze zélf het intellect niet lijkt te hebben om de naam inhoudelijk ook maar enige inhoud te geven. Terwijl zij afgelopen weekend hoogst persoonlijk op Adolf Erdoğan hebben gestemd, wilden zij vreemd genoeg uit naam van de PVV een bedrieglijke  ‘campagne’ advertentie plaatsen die een vermeende ‘zuivering’ van Nederland zou betreffen. Ofwel; dát waar zij zélf op stemmen (nazistische normen en waarden), is exact waar ze Geert Wilders van betichten! DENKfoutje? Achterbaks hypocriet moslimuitschot is het! Het wordt hoog tijd dat iedereen die afgelopen weekend is gaan stemmen voor Turkije – voor of tegen Erdoğan – per direct het Nederlandse paspoort wordt afgenomen, de uitkering wordt stopgezet en wordt uitgezet naar Turkije. Dat zíjn geen Nederlanders en die hebben hier niets meer te zoeken. Weg met die toeter-Turken en vlaggenparades van deze nieuwe moslim-nazi-aanhang. Dát lijkt me nog eens een zinvolle zuivering van Nederland.

Sowieso is het ronduit beschamend en volstrekt onethisch dat er mensen met een dubbel paspoort in de Tweede Kamer kunnen zitten die zogenaamd Nederland zouden ‘vertegenwoordigen’.  Scheiding van kerk en staat? Sowieso elke ‘religie’? Stevig debat? Rutte en zijn Outlaw Political Gang? De leugen regeert, en blijft regeren!

(Lees hier deel 1 van “De leugen regeert”)

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op De leugen regeert (deel 2)

 1. Guardiaangel zegt:

  Heer Bron, kijk even in uw mailbox mbt ebolavirus, belangrijk!!!

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Het stuk hier boven van Drs. E.N. Schilder heeft de afmetingen van een klein boek. Veel teveel om op te reageren. Maar een ding zal ik er eens uit lichten. Meisje Marijnissen zal de problemen des lands eens even opsommen. Als de vos de passie preekt, boer pas op je ganzen !

  Like

 3. tinekevanschagen zegt:

  Meisje Marijnissen is zo link(s) als een looien deur,
  Hoezo samen met FVD?
  Vergeten dat ze met NIDA wilden samenwerken,om Leefbaar Rotterdam niet de grootste te laten worden?

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Wat….durf U beweren dat ik”” fauten””maak…..hoe durft U !

  Like

 5. Patriot 2.0 zegt:

  EU migranten deal: EU gaat betalen aan Afrikaanse landen om vluchtelingen daar te houden. Waarom?

  Stel je voor: iemand dreigt om mijn huis leeg te roven. Oplossing: ik geef hem geld om dat niet te doen. Mooie deal.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Chepeau Drs. E.N. Schilder, maar vergeet niet dat Meisje Marijnissen nog linkser is dan links en dat er bij deze Mao aanhangers hele onfrisse ideeen heersen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s