TOPVOETBAL IS HART-STIKKE-RECHTS (satire)

Screenshot_221

(Door: “Weethetwel”)

Het wereldkampioenschap voetbal is om meerdere redenen een plezier om naar te kijken. Het allerleukste is dat politiek correct links 2.0 gedurende het toernooi zijn beklemmende grip op de maatschappij even helemaal kwijt is. Alle natuurdriften die door de linkse moraalridders al jaren bestreden worden, komen ruimschoots aan bod. Er worden prestaties geleverd tot op het bot, zonder mededogen afgerekend met de tegenstander, een bijna apocalyptische ontlading bij het maken van een doelpunt. Het lijkt zeker dat bepaalde doelpuntenmakers heftige oerwoudgeluiden maken. Grote vreugde en intens verdriet liggen vlak bij elkaar. En… The winner takes  it all.

Grenzen
Er zijn ineens ook weer landen en grenzen. Het begon er al mee dat de Duitse tv, op weg naar een onthullende reportage over de vreselijke mensenrechten in Rusland, tot de ontdekking kwam dat Rusland nog wél een grens had; ze kwam er niet in. Degenen die wél binnen mochten, kwamen tot de conclusie dat Rusland een gewoon vriendelijk land was met vriendelijke mensen. Heel anders dan voorgesteld door de linkse Europese regeringen met hun boycot. Is het niet opgevallen dat zelfs de Azijnbode weinig te zaniken heeft? Och nee, die lezen we al lang niet meer.

Politiek correcte Duitsers

Het gerucht gaat dat Merkel c.s. de Duitse coach onder druk heeft gezet om in de laatste wedstrijd toch de twee troetel-moslims op te stellen: Özil en Khedira. Zo geschiedde en helaas….. De enige wedstrijd die Duitsland won, was zonder de moslims. Özil zal nog wel teveel bezig zijn geweest met de fantastische overwinning van Erdoğan en vergat daarom zelf te winnen. Dat zal hem weinig deren, want zijn hart ligt niet bij die Scheiss-Deutsche.

Nationalisme

En oh oh, dat nationalisme bij die voetbalfans. Mensen die zich hélemaal identificeren met hun land. Wat moet dat wanstaltig overkomen op de linkse moraalridders, voor wie er al lang geen grenzen meer zijn en die de wereld tot hun nieuwe vaderland hebben verklaard. Die misselijk worden van het idee dat je zou spelen om te winnen, want winnen is toch zó vies en zó vorige eeuw. Maar dat schijnt de mensen éven niet te deren. Nu is er geen last van opgedrongen politiek correct gedrag. Nu telt het echte en originele gevoel. Voor even staan de mensen weer wat dichter bij de natuur. Voor even zijn ze ontslagen van de plicht om links te stemmen.

Buit

Praat ook niet over dat inkomen van die voetballers. Ze verdienen exorbitant. Veel meer dan de managers die in de linkse baantjescarrousel hun maandelijkse 20 mille opstrijken. Dat is niet eerlijk. Alleen het elftal van IJsland verdient niet zo veel, maar daar willen we ons niet mee vergelijken, want dat zijn allemaal blanke mannen. En voor de voetballers die dat willen, liggen de vrouwen aan hun voeten. Wat een ramp. Waarom doet niemand die vrouwen verplicht een boerka aan? Wie beschermt onze vrouwen tegen die voetballers? Waar is Anja Meulenbelt gebleven?

Pauze

In de pauze van de wedstrijden rollen de automobielfabrikanten over elkaar heen om hun bolides aan te prijzen als verlengstuk van het mannelijk ego. Dat schijnt bijzonder goed te lukken. Psychologen hebben uitgedokterd dat mannen in zo’n walm van prestaties, roem, inkomen, vrouwen het enige voor hen haalbare doel omarmen; een nieuwe auto kopen.

Contrast

Het staat  allemaal in schril contrast met de kleine lieve kindjes op school die middelmatig moeten scoren en geen prestaties mogen leveren, omdat dat niet goed is voor het tere kinderzieltje. Die moeten sporten met een pluchen bal om geen schrammetjes te krijgen. Die daar voorgehouden wordt dat er geen verschil is tussen jongetjes en meisjes en zich moeten verdiepen in waanzinnige gendertheorieën. Wat moeten die hun ogen uitkijken als blijkt dat de maatschappij toch een stuk eenvoudiger is dan hen opgedrongen wordt.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", achterlijkheid, cultuurrelativisme, demoniseren, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, sarcasme, Satire, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op TOPVOETBAL IS HART-STIKKE-RECHTS (satire)

 1. T.Troubadour zegt:

  Wat een fantastisch artikel

  Geliked door 2 people

 2. leefbarbaar zegt:

  Oneens. Voetbal is totaal verziekt. Men koopt een negert voor krankzinnig veel geld en gaat er dan naar zitten kijken. Heeft niks meer met sport te maken. Ook niet met nationale trots.
  Voetbal is natuurlijk ook, dat wat de mensen aan de buis gekluisterd houdt. Overladen met reclames en propaganda is men te suf om in te zien dat ons land kapot gemaakt wordt. Morgen hoor ik weer mensen op m’n werk over een wedstrijd, niet over Rutte, niet over Halsema, niet over belastingen. Nee over voetbal.

  Geliked door 1 persoon

 3. ildiko zegt:

  een heerlijk stuk ! ik heb echt genoten ! BEDANKT !

  Geliked door 2 people

 4. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/iraanse-ayatollah-imam-wk-voetbal-zijn-protocollen-van-zion-in-praktijk-leiden-moslims-af-van-bloedbad-in-gaza/

  Iraanse ayatollah-imam: ‘WK voetbal zijn Protocollen van Zion in praktijk, leiden moslims af van bloedbad in Gaza!’
  Volgens een aan het Iraanse regime gelieerde imam is het WK Voetbal een Joods complot om de wereld af te leiden van “het bloedbad in Gaza”. Dat zei de man afgelopen weekend tijdens het wekelijkse vrijdagsgebed.

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Prachtig verwoordt.👍

  Geliked door 1 persoon

 6. droevige mof zegt:

  Het Duitse doel was net zo open als de Duitse grens.

  Geliked door 3 people

  • droevige mof zegt:

   En nog een moffengrapje:
   Na
   Saoedi-Arabië
   Marokko
   Tunesië
   Egypte en
   Iran,
   Met Duitsland is nu ook het laatste moslimland in de voorronde geëlimineerd.

   Geliked door 7 people

   • paulzwueste zegt:

    Droevige Mof.
    Zelfrespect lijkt mij toch wel op z’n plaats als je het over Duitsland hebt, eigenlijk…?
    Want laten we nu toch eens eerlijk zijn.
    Het is altijd ’n wisselwerking tussen volk en verkiezingen.
    Laten we wel zijn.
    Als Duitsland dadelijk de redder van Europa blijkt te zijn, weten we niet hoezeer we Duitsland zullen moeten vereren en onze eigen zekerheid aan Duitsland zullen ontlenen.

    Like

   • Aegolius cs zegt:

    Uwe zelfkennis wordt niet gedeeld met de Merkel stemmers.

    Like

   • Aegolius cs zegt:

    droevige mof zegt:
    28 juni 2018 om 09:38

    Uwe zelfkennis wordt niet gedeeld met de Merkel stemmers.

    Like

 7. Pingback: TOPVOETBAL: Bekijk je de sentimenten van de supporters, dan is er toch grote twijfel aan het slogan Alle Menschen werden Brüder”. En dat is maar goed ook! | toodlessss

 8. Taljaard zegt:

  Was al heel blij dat NL zich niet heeft weten te kwalificeren, zodat wij ten minste van de ergste vormen van voetbalwaanzin en sportverdwazing verschoond zijn gebleven. Wat wij nu verder voorgeschoteld krijgen zijn een stelletje lutsers, die wanneer ze niet goed tegen een stuk met lucht gevuld leer konden trappen, over het algemeen niets zouden hebben gepresteerd. En waarvan een gedeelte dan zonder meer tot het uitschot van de maatschappij zou hebben behoord.

  Dergelijke met steun van het grootkapitaal en de overheden georganiseerde evenementen verkopen een illusie van een niet bestaande leefwereld, waarin het multiculturalisme en het globalisme aan de kijkers worden opgedrongen in de verpakking van nationale sentimenten, die echter van iedere ware zin en inhoud zijn ontdaan. Omdat zij hier worden verbonden met zoiets onwaardigs als voetbal.

  Like

 9. Nemesis zegt:

  LOL 😀

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Ben nu toch wel ècht benieuwd hoe “Droevige Mof” zich hier uit zal redden…?

  Like

  • droevige mof zegt:

   Waarom zou ik mezelf redden?
   Ik ben een Duitse patriot (met liefde en respect voor alles wat Nederlands is) die kan lachen om zichzelf en zijn land. Nationalisten zouden nooit grapjes maken over hun ,,Heimat”. Het verdoemde Derde Rijk was volkomen humorloos.
   Dat is het verschil.

   Like

 11. OphEUffen zegt:

  Briljant artikel. Mijn welgemeende complimenten!

  Like

 12. Guardiaangel zegt:

  Het mooiste moment van de allerlaatste Duitse partij was het moment dat de Duitse keeper besloot een partijtje mee te gaan voetballen…..dus liep de onnozele helemaal uit naar de overkant bij het strafschopgebied van de tegenstander om de ballen te ontvangen en die er naar zijn Duitse verwrongen fantasie hard in het doel van de winnende tegenpartij te kunnen trappen.
  Hij had echter niet gerekend op…….hoe kan het ook anders……een verre uitschop van de keeper van de tegenpartij, de bal werd mooi opgevangen en de speler ging er als een razende met bal en al vandoor over een totaal verlaten Duits strijdveld richting een eveneens spookachtig verlaten Duits doel. Het was een zaak van de bal…..vlag…… planten midden in dit doel om aan te geven dat de vijand “voorgoed” verslagen was.

  Like

 13. Republikein zegt:

  Over de hersenspoeling.
  Een paar dagen geleden was ik op een basisschool na schooltijd en tijdens de naschoolse opvang, ik hoorde een meisje tegen een vriendinnetje zeggen dat ze haar handjes goed moest wassen want thuis Suikerfeest.
  Gisteren was ik daar weer en dat meisje was op het schoolplein aan het kletsen.
  Het hele praatje is me ontgaan, hoorde haar wel vertellen dat haar vader in Marokko was geboren en bla bla bla om vervolgens te eindigen met ……. en daarom zijn Marokkanen beter dan Nederlanders.
  Jammer Toni!

  Like

 14. Wolf zegt:

  Een prachtige bijdrage ! Like!

  Like

 15. Wolf zegt:

  Donderdag overdag speciaal de wekker gezet [s’nachts werken] om die middag zwak slappe Merkel-Duitsland tegen het Sterke Zuid Korea te zien VERLIEZEN! Heel erg genoten en Schade Deutschland alles ist vorbei!!! gezongen met 4 broers, vele neven en schoonbroers voor de breedbeeldbuis . Wij zien het als WRAAK tegen hun zogenaamde manschaft en TEGEN de rooie Merkel moffen!!! HEERLIJK genoten daarvan.Had wel slaaptekort daarvoor over.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s