“Binnensluizen van buitenlanders”: AfD-parlementariërs doen aangifte tegen omstreden NGO´s

Screenshot_240

“Hier is de smokkelmaffia gevestigd. Sea-watch stoppen = levens redden.”

(Vertaling: E.J. Bron)

De AfD doet op verzoek van het parlementslid Petr Bystron aangifte tegen de vier grootste Duitse “vluchtelingen”-NGO´s wegens het “binnensluizen van buitenlanders” volgens §96 van het verblijfsrecht: tegen SOS Mediterranée en Sea-Watch (beide uit Berlijn), Sea-Eye (Regensburg) en Mission Lifeline (Dresden).

philosophia perennis

“Diegene die…hulp biedt aan diegenen die illegaal het land binnenkomen en…herhaaldelijk of ten gunste van meerdere buitenlanders handelt, wordt bestraft met een gevangenisstraf van drie maanden tot vijf jaar”, staat daarin.

De Middellandse Zee zou weliswaar geen Duits territorium zijn, aldus rechtsdeskundigen, het Duitse strafrecht zou desondanks van toepassing zijn wanneer het succes van de daad in Duitsland zou intreden, dat betekent wanneer de smokkelaars willen dat de door hen getransporteerde migranten Duits territorium bereiken, wat in de meeste gevallen het geval zou zijn.

Zoals gebruikelijk rechtvaardigen de NGO´s hun gedrag ermee dat de “geredde personen” in “zeenood” zouden verkeren, ook als ze bewust in niet zeewaardige boten zijn gestapt en slechts enkele kilometers voor de Libische kust opgepikt werden.

In dit geval zouden de NGO´s er volgens het zeerecht echter toe verplicht zijn om de “drenkelingen” naar de dichtstbijzijnde veilige haven te brengen, in dit geval bijvoorbeeld naar Sfax in Tunesië of naar een veilige haven in Libië, waar de nieuwe Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, dinsdag een omvangrijke samenwerking met de autoriteiten en de kustwacht is overeengekomen.

Tegelijkertijd heeft de links-linkse deelstaatregering van minister-president Michael Müller in Berlijn aangeboden om de 234 illegale migranten aan boord van het schip “Lifeline” op te nemen, dat dagenlang voor Malta lag nadat Italië zijn havens had gesloten.

“De vergelijking tussen Salvini en Müller toont heel duidelijk aan hoe het probleem van de ´vluchtelingencrisis´ door Duitse kant veroorzaakt is.”, aldus de leider van de AfD in de commissie Buitenlandse Zaken van het Duitse parlement, Petr Bystron.

“Met de juiste politieke wil om de grenzen en de wetten te beschermen, zou ons dat allemaal bespaard hebben kunnen blijven.”

Petr Bystron kondigde aan met de handtekeningen van 42 leden van de AfD-fractie morgen in Augsburg aangifte te doen. “Het is de hoogste tijd dat Duitsland als laatste land in Europa weer terugkeert naar een politiek van de veilige grenzen”, aldus Bystron.

Bron:
https://philosophia-perennis.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op “Binnensluizen van buitenlanders”: AfD-parlementariërs doen aangifte tegen omstreden NGO´s

 1. Sabeltant zegt:

  Praten helpt toch niet, ze lachen er om.
  Maar als ze de volgende dag de koffie op moeten drinken op rokende puinhopen….
  Pak ze aan zoals ze “rechts” aanpakken.

  Like

 2. Hovawart zegt:

  De kosten voor de opvang en repatriëring van de fake vluchtelingen en spijtoptanten geheel verhalen op de Ngo’s , waarom moet de samenleving opdraaien voor een onwenselijke situatie, veroorzaakt door malafide mensensmokkelaarsorganisaties en perfide politici.

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  En aangifte zou in ieder land moeten gebeuren:tijd om die zelf-verrijkers te stoppen!

  Like

 4. Patriot 2.0 zegt:

  Zeer interessant dat het Recht soelaas gaat bieden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s