Een EU-oplossing in de migratiekwestie moet de wil van het volk weerspiegelen

Screenshot_241

(Vertaling: E.J. Bron)

Alle Europese landen zouden in de omgang met illegale migratie de wil van hun volk moeten respecteren, zei de Hongaarse regeringswoordvoerder, Zoltán Kovács (foto), donderdag. Hij zei n.a.v. een persconferentie dat minister-president Viktor Orbán aan een EU-top zou deelnemen, waarbij EU-staats- en regeringschefs over illegale migratie, de komende begroting, de Brexit, de betrekkingen tussen de EU en Rusland en de handelsoorlog met de VS zullen discussiëren.

Mitteleuropa

Onlangs door Hongarije ingevoerde maatregelen maken het mogelijk voor de regering om nog steeds een vastberaden houding tegenover de migratie in te nemen, zei Kovács. De Hongaarse regering is van mening dat de illegale migratie gestopt en de grenzen van Europa beschermd moeten worden, zei Kovács. Diegenen, die illegaal naar Europa komen, moeten naar hun landen van herkomst worden teruggestuurd, voegde hij er aan toe.

Iedere Europese oplossing van de migratiekwestie zou gebaseerd moeten zijn op de wil van de Europese burgers, zei Kovács. En de publieke opinie duidt erop dat de Europeanen – net zoals de Hongaren – vinden dat de migratie gestopt en de grenzen van het continent beschermd zouden moeten worden, zei hij. Iedere andere oplossing, die zou voorzien in mechanismen of quota voor de herverdeling van migranten in de EU of in strijd zou zijn met de soevereiniteit van de lidstaten, zou “geen sprake van zijn”, zei hij. Hongarije heeft aangetoond dat het mogelijk is de illegale migratie te bestrijden, voegde Kovács er aan toe.

Op de vraag naar de plannen van de regering om een vacaturestop in het openbaar bestuur in te stellen, zei Kovács dat de regering in de voorgaande jaren duidelijk gemaakt zou hebben de bureaucratische inspanning in deze sector te willen reduceren. Dit betekent dat ze een constant aantal medewerkers behoudt, voegde hij er aan toe.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

18 reacties op Een EU-oplossing in de migratiekwestie moet de wil van het volk weerspiegelen

 1. Hovawart zegt:

  Wat betekent ‘illegaal’ dan volgens de huidige politiek?
  Hoe moeilijk kan het zijn…….Illegale migratie is onrechtmatig, onwettelijk. Illegaal , onrechtmatigheid, onwettigheid. Illegitiem, strafbaar, onecht, onterecht en ongewenst.

  Geliked door 1 persoon

 2. Guardiaangel zegt:

  Nee, ze doen in Brussel Eu nog steeds hun eigen zin, want de kampen moeten binnen de Europese grenzen komen en de buitengrenzen worden nog steeds niet gesloten.
  NGO´s worden niet gearresteerd en mensensmokkelaars blijven actief buiten en binnen de grenzen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Elisah zegt:

  Er moet veel meer opgelost worden…..
  https://fenixx.org/2018/06/29/salafisme-sterker-dan-ooit-in-zweden/

  Het salafisme, een fundamentalistische richting in de islam, is sterk gegroeid in Zweden, volgens een nieuw rapport. Artikelen van onder andere HD en Sydsvenskan over het salafisme in Skåne bevatten bronnen voor het rapport. Op verschillende plaatsen in Zweedse steden beïnvloeden salafisten tegenwoordig het dagelijks leven door dwang en bedreigingen

  Geliked door 1 persoon

 4. Mary zegt:

  ” Iedere oplossing van de migratiekwestie zou gebaseerd moeten zijn op de wil van de Europese burgers”, ha in Nederland doen Rutte en Co er alles aan om de wil van de burger buiten te sluiten, ze kennen namelijk de wil van de Nederlandse burger zowel inzake de EU als de immigratie en dat bevalt ze niet. Hongarije is een democratisch land Nederland niet.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wachteres zegt:

  Lees wat de EU van plan is:

  https://nos.nl/artikel/2238967-eu-leiders-sluiten-migratiedeal-maar-probleem-nog-lang-niet-opgelost.html

  EU-leiders sluiten migratiedeal, maar ‘probleem nog lang niet opgelost’

  Premier Rutte had het na afloop over “Turkije-achtige afspraken”. Dat wil zeggen dat de landen financiële steun krijgen in ruil voor het beperken van de toestroom van migranten.

  De EU wil de banden met Afrika verder aanhalen. De nadruk ligt daarbij, behalve op meer ontwikkelingshulp en private investeringen, op onderwijs, gezondheidszorg, infrastructuur, innovatie, goed bestuur en vrouwenemancipatie. “Afrika is onze buur”, schrijven de landen in de slotverklaring (.pdf), “en dit moet tot uitdrukking komen in meer uitwisseling en contact tussen mensen uit alle lagen van de bevolking op beide continenten.”

  Binnen de EU moeten gesloten centra komen, waar migranten snel uitsluitsel krijgen over hun kansen op asiel. Maar hoe die eruit gaan zien of waar ze precies komen te staan, hebben de leiders niet afgesproken. Wel zei Rutte dat het voor de hand ligt dat die centra komen op plekken “waar mensen aan land komen”, Zuid-Europa dus.

  Geen enkel land buiten de EU heeft interesse getoond voor zo’n centrum op zijn grondgebied!!!

  Verder is afgesproken dat de EU-grensbewakingsorganisatie Frontex meer capaciteit krijgt en de buitengrenzen strenger worden bewaakt. De regeringsleiders willen ngo’s (niet-gouvernementele organisaties) beschermen die met schepen varen op de Middellandse Zee om migranten op te pikken. “We moeten ze beschermen tegen de verkeerde intenties van de mensensmokkelaars”, zei Rutte.

  De Franse president Macron sprak van een Europese oplossing. “We zijn geen eiland. Europa zal voor langere tijd moeten leren leven met migratiedruk.” Volgens hem heeft na negen uur vergaderen de Europese samenwerking het gewonnen van nationale belangen!!!

  Dit artikel geeft een duidelijk verslag van de EU-bijeenkomst: We worden GVD weer eens bedonderd waar we bijstaan; de instroom gaat gewoon door.

  Geliked door 2 people

  • jungleelephant zegt:

   De veerdienst[Frontex} moet meer capaciteit krijgen????Pffff,dan is het einde helemaal zoek!En Ngo’s moeten niet beschermd worden,maar aangeklaagd en vast gezet!

   Like

  • Mary zegt:

   Dat “moeten” van Macron bevalt me niet, hoezo leven met een migratiedruk, we moesten helemaal niets, Nederland al helemaal niet, een van de rijkste landen, een geweldige economie, een sterke gulden, geen vuiltje aan de lucht tot 2000 de duistere EU club zijn NWO plannen begon uit te voeren, (Nederland te verwoesten, leeg te roven). We moeten nog steeds niets (t.o.v. niemand) dan behalve zo snel mogelijk die duistere allesverwoestende club verlaten, dat is het enige wat wij moeten Macron!!!!.

   Like

 6. Elisah zegt:

  Ondertussen in Birmingham,
  https://fenixx.org/2018/06/29/officieel-rapport-blanke-britten-zullen-binnenkort-een-minderheid-zijn-in-de-op-een-na-grootste-stad-van-het-verenigd-koninkrijk/

  Officieel rapport: Blanke Britten zullen binnenkort een minderheid zijn in de op één na grootste stad van het Verenigd Koninkrijk
  Tegen de tijd van de volgende volkstelling in 2021 zullen blanke Britten een minderheid vormen in Birmingham, waar al in 2013 minder dan een derde van de schoolkinderen werd geregistreerd als zijnde etnisch blanke, heeft een officieel rapport gezegd.

  Like

 7. Patriot 2.0 zegt:

  De EU weerspiegelt NIET de wil van het volk, momenteel. Er is al veel over gespeculeerd: wat is het motief van de EU?

  Geliked door 1 persoon

  • Marja zegt:

   Uitvoering van het Coudenhove-Kalergiplan! Heel veel is al gerealiseerd. Ze zijn nu met het laatste stuk bezig, nl. de vermenging van de rassen. Het nieuwe ras moet lijken op de oude Egyptenaren. Een slaafse bevolking die precies doet wat de elite ze opdraagt en die totaal beheersbaar is. Je ziet het gebeuren. De sleepwet ingevoerd zogenaamd om terroristen op te sporen maar uiteindelijk gebruikt gaat worden om iedereen te controleren, een EU leger dat in de maak is en uiteindelijk ingezet kan worden tegen de patriotten, het referendum dat afgeschaft is zodat er geen sprake meer kan zijn van democratie, Defensie dat totaal uitgekleed is en veel te weinig geld krijgt voor de her-opbouw, immers, de EU wil een EU leger, en zo zijn er nog meer voorbeelden. Het patroon is zo herkenbaar en alles is gericht op deze sombere toekomst. Rutte is wat dat betreft zo doorzichtig als de pest. Ben benieuwd welk verhaaltje hij weer gaat vertellen als hij een hoge functie krijgt binnen de EU. Want dat hij daar naar toe gaat staat als een paal boven water. Zal wel in het landsbelang zijn……. Hufter!

   Geliked door 1 persoon

   • Patriot 2.0 zegt:

    Dank voor de uitleg.
    Ik had al een en ander erover gelezen. Ik begreep dat Churchill c.s. aan het einde van WOII ook zulke plannen hadden (was het bij de top van Malta??!).

    Like

 8. koosv8 zegt:

  Illegaal is illegaal.wat daar in de idiote breintjes van de EU hotemetoten afspeelt is voor de gewone burgers niet te bevatten. Er moet gewoon nuchter over gepraat kunnen worden zoals dat in de oost Europese landen ook kan. En inderdaad ze hebben ook oplossingen zoals die al eeuwen bestaan. Moeilijk NEE….LEF en met open vizier JA!!! oeverloos ouwehoeren daar zijn ze geweldig in hier maar iets oplossen en tot een goed resultaat komen…….Dat is te ver terug in mijn herinnering.

  Geliked door 1 persoon

 9. delamontagne zegt:

  De Italiaanse havens zullen de hele zomer voor de “NGO”-schepen, die “migranten” vervoeren, gesloten blijven.

  De Italiaanse vice-premier Matteo Salvini kondigde vrijdagochtend aan dat de toegang tot Italiaanse havens zal worden gesloten voor “NGO’s” die de hele zomer door migranten te hulp blijven komen.
  “Die NGO’s zullen Italië alleen in ansichtkaarten te zien krijgen”, zei Matteo Salvini op de radio.
  “De havens zullen de hele zomer gesloten zijn,” zei Salvini.
  Hij voegde eraan toe dat het verbod niet alleen betrekking had op toegang tot havens, maar ook op “brandstofleveringsactiviteiten voor NGO’s”.

  “Zoals het Italiaanse leger en zelfs Libiërs me vertellen, helpen de NGO’s de mensensmokkelaars, al dan niet bewust”.
  Alleen voor de aller-allernoodzakelijkste proviandering zal worden gezorgd.

  Like

 10. De door NGO-mensensmokkelschepen naar Italië gebrachte gelukzoekers ‘wandelen’ door de straten. Geen wonder dat dit land van het tuig af wil en ze over de andere EU-landen, waaronder Nederland, wil verdelen.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  https://www.nu.nl/politiek/5336714/rutte-europa-niet-klaar-nieuwe-migrantenstroom.html

  Rutte: ‘Europa is niet klaar voor een nieuwe migrantenstroom’

  “Gepubliceerd: 28 juni 2018 15:44 Laatste update: 28 juni 2018 19:51
  De Europese Unie is niet klaar voor een nieuwe migrantenstroom met grote aantallen asielzoekers, zoals de EU in het piekjaar van 2015 gezien heeft. Dat zei premier Mark Rutte donderdag voorafgaand aan de EU-migratietop in Brussel.

  “Wij zijn nog niet waar wij moeten zijn”, voegde Duitse bondskanselier Angela Merkel eraan toe”.

  En waar we moeten zijn is wel duidelijk: Europa en Afrika moeten deel van elkaar worden d.m.v. een miljoeneninstroom naar hier uit die landen.

  En dat zal doorgaan, wat de mensen er ook van vinden.

  De EU- elite heet lak aan de mening van het ‘klootjesvolk..

  Geliked door 1 persoon

 12. Marja zegt:

  Patriot 2.0: het Coudenhove-Kalergi plan is al zo ongeveer honderd jaar geleden tot stand gekomen en bedacht door Graaf Coudenhove-Kalergi en zijn ideologie waart nog steeds rond. Van Rompuy, Merkel en Juncker (dacht ik) hebben de afgelopen jaren de Coudenhove-Kalergi prijs ontvangen. Dat zegt genoeg toch?

  Like

 13. Jan zegt:

  Breitbart interviewt Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó

  Migratie is geen fundamenteel mensenrecht

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s