Een miljoen Afrikanen onderweg – Marokkaanse bronnen waarschuwen voor enorme migratiebeweging

Screenshot_248

(Vertaling: E.J. Bron)

Marokkaanse bronnen waarschuwen voor een enorme migratiegolf, die met boten vanuit Afrika Europa zou kunnen overrompelen. Er zouden al een miljoen “migranten” vanuit de zuidelijke Sahara en Libië onderweg zijn naar de Afrikaanse kust bij Marokko.

epoch times

De Spaanse krant “alertadigital” schrijft dat Marokkaanse bronnen waarschuwen voor een enorme golf van boten, die de komende maanden via de Middellandse Zee naar Europa zou kunnen oversteken. Inlichtingendiensten zouden een migratiebeweging van Libië via Algerije naar Marokko van minstens een miljoen mensen hebben vastgesteld. Het uitgangspunt voor de immigratie naar Europa bevindt zich voor de meeste “migranten” ten zuiden van de Sahara.

Door de nieuwe restrictieve asielpolitiek van Italië in de omgang met NGO-schepen, die “migranten” transporteren, maar ook door maatregelen van de Italiaanse regering tegen smokkelactiviteiten die uitgaan van Libië, is de route van Libië naar Europa beperkt.

Zo zijn de Italiaanse havens nu voor NGO-schepen, die “immigranten” redden in de centrale Middellandse Zee, zoals het door de Duitse organisatie “Mission Lifeline” gecharterde schip “Lifeline”, geblokkeerd.

Italië vaart restrictieve koers tegen NGO-schepen

Geen enkel NGO-schip dat in het Kanaal van Sicilië opereert, moet het grondgebied van zijn land “aanraken”, liet de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, verluiden. Want volgens Salvini zouden zij het leven van de “migranten” in gevaar brengen, omdat ze niet naar de Italiaanse en Libische autoriteiten luisteren en gewoon zouden ingrijpen om “hun buit van mensen, van mensenvlees te maken”, zei Salvini.

Het was niet de enige boodschap die de vicepremier en leider van de partij Lega voor de NGO´s had. Hij noemde hen bovendien “pseudo-vrijwilligers” en beschuldigde hen ervan “mensenhandel” te bevorderen, wat vraagtekens zou oproepen betreffende hun financiering. De komende weken worden desalniettemin vele nieuwe “migranten” verwacht, die met boten vermoedelijk vooral op de Andalusische kust zullen stranden.

Spaanse regering heeft geen concept

De Spaanse regering onder de nieuwbakken socialistische minister-president Pedro Sánchez heeft geen concept wat betreft het stoppen van deze migrantenlawine. En de ondersteunende houding van zijn partij, de “Partido Socialista Obrero Español” (Socialistische Arbeiderspartij van Spanje), waarvan hij partijvoorzitter is, tegenover de “migranten”, wat ook de opname van het NGO-schip “Aquarius” liet zien, verscherpt het probleem, aldus “alertadigital”.

De “Partiode Popular” als grootste conservatief-liberale christendemocratische Spaanse partij, maar ook de bevolking, gedragen zich daarentegen passief en schijnen de naderende bedreiging niet waar te willen nemen, schrijft “alertadigital”. Als de migratiebeweging Spanje vol zou raken, dan zou dat zonder twijfel ernstige gevolgen voor de armste lagen van de bevolking van de Spaanse samenleving hebben, stelt de krant verder vast.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Al Andalus", "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Algerije, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, Libië, Linkse Kerk, Marokko, Multiculti, NGO´s, Rotzakken, Socialisten, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

42 reacties op Een miljoen Afrikanen onderweg – Marokkaanse bronnen waarschuwen voor enorme migratiebeweging

 1. Marijke zegt:

  Nou gelukkig is er net overleg in de EU top geweest hoe we hiermee omgaan. U kunt rustig gaan slapen. Denk ik….

  Geliked door 2 people

 2. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Wordt het geen tijd voor grof geschut? Dit is toch werkelijk van de gekke.

  Geliked door 2 people

 3. Mary zegt:

  Ik heb begrepen dat Rutte (en Co) ze graag in Europa opvangt (middels het net bereikte EU akkoord) inplaats van ze buiten de Europese grenzen te houden, fijn he zo’n “volksvertegenwoordiger”!!!!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Mary. Met andere woorden de gewone Europese burgers worden nu gedwongen in twee fronten te vechten: a) tegen een tsunami van levensgevaarlijke indringers die, net als mieren of sprinkhanen, de boel volledig zouden vernietigen en b) politieke leiders voor wie de tsunami van menselijke termieten (of sprinkhanen) is belangrijker dan ons leven, ons welzijn, de toekomst van ons land en alles wat voor ons is dierbaar. In zijn speech uit 1941 noemde Winston Churchill, Hitler “A bloodthirsty Guttersnipe”. https://www.youtube.com/watch?v=CwwbxxmvyRk. Wij worden nu, anno 2018, geregeerd door onverschillige en zelfs gewillige moderne “EU-Guttersnipes”, voor wie wij geen- of niet voldoende waarde hebben. Wij hebben (nog steeds) kans onszelf te redden. Om dat te bewerkstelligen moeten wij – als eerste – de huisfront op orde stellen. Gevaarlijke politieke leiders moeten, via verkiezingen, zo snel mogelijk naar huis worden gestuurd. De EU is een pesthuis die snel verlaten moet worden. Met nieuwe realistische politieke leiders zoals Viktor Orban, Zeman, of Salvini hebben wij goede kans ook in de tweede front succes te boeken en Europa vrij te houden; of liever gezegd vuilvrij. .

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  wat vraagtekens zou oproepen betreffende hun financiering.

  SOROS?

  Like

 5. Daan Kranenburg zegt:

  Lees het boek “de Ontscheping” van Jean Raspail. Geschreven en uit gebracht in 1973. Een visionair als Orwell. Hij voorspelde ruim 40 jaar geleden al een situatie die in dit artikel aan de orde is. Een te verwachten tsunami van wereld gelukzoekers naar de kusten van Europa met daarna de chaos en het verval. Die situatie is reeds volop bezig. Enige afwijking in zijn boek met vandaag is dat hij het toen toedichtte aan Indiërs hetgeen 40 jaar geleden ook al een item was. Vul zijn visie in met zandbak moslims en dobber negers en u heeft een exact onaangenaam beeld van wat de toekomst u gaat brengen. Grt. Daan Kranenburg.

  Geliked door 2 people

 6. Jade zegt:

  Misschien komt Jaws ons te hulp…

  Like

 7. Roni zegt:

  Marokko? Bezet de Westelijke Sahara en dump zo de niet gewenste bevolkingsgroep van aldaar.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Men moet NGO schepen als piratenschepen beschouwen en als zodanig ook behandelen. Zij vervoeren vijandige troepen naar ons deur. Zonder hermetisch sluiten van de grenzen is het met ons gedaan. .

  Geliked door 2 people

 9. Merel zegt:

  Waar vluchten ze dan voor, dik vraagteken??? Voor hun eigen schaduw??.
  Serieus , ik weet het niet meer

  Geliked door 1 persoon

 10. Sharon zegt:

  Slappe hap EU laat zich gewoon gebruiken als gratis opvangplek voor alles en iedereen op zoek naar een beter leven op kosten van de belastingbetaler. Iedereen met een IQ hoger dan 70 kan zien dat dit nooit goed kan gaan en financieen onbeheersbaar wordt omdat 98% nooit gaat werken maar alleen komt om ons verzorginssijsteem leeg te zuigen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/30/merkel-van-de-machtigste-vrouw-ter-wereld-tot-de-meest-gehate-vrouw-ter-wereld/

  Merkel: Van de machtigste vrouw ter wereld tot de meest gehate vrouw ter wereld
  Onze voorouders hebben in meer dan duizend jaar een Europese beschaving opgebouwd. Merkel zal ons in slechts enkele jaren weer terug naar de nieuwe middeleeuwen brengen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Stef zegt:

  Groetjes vanuit polen!

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Maar “een” miljoen ! Ze gaan spandoeken te kort komen “willkomen fluchtelingen”…ik krijg weer zin in de toekomst ! Als er tussen die miljoen een duizendtal moordenaars zitten , wat een laag percentage is kan het nog meevallen

  Like

 14. Cathja zegt:

  Leg een heel cordon fregatten in de Middellandse zee en stop deze idiote mensenhandel! Als dit niet stopt, zal de tolerantie (indien nog aanwezig) tegenover deze migranten met de dag slinken.
  Het moet klaar en duidelijk zijn dat de Europeanen niet in staat zijn miljoenen handophouders te ‘verwelkomen’. Wij werken voor ons brood; laten die Afrikaners dat ook maar eens gaan doen.

  In plaats van enorme bergen nakomelingen te fokken zouden ze eens serieus na moeten denken over hoe ze hun land vruchtbaar en leefbaar kunnen maken. En ga mij niet vertellen dat dit niet kan in een droog land, want dan kijken ze maar eens naar Israël. Dat land weet van een woestijn zelfs nog een vruchtbaar en leefbaar land te maken.
  Maar het is zo makkelijk om anderen voor je te laten werken. Als wij hen altijd maar blijven ondersteunen, zal het nooit iets worden met dat volk. Ik vergelijk ze wel eens met planten die overdadig vocht krijgen toegediend. Die worden lui en hun wortels gaan niet actief op zoek naar water in de grond.

  De EU moet nu een krachtig “NEE” laten horen richting het Afrikaanse werelddeel. We hebben inmiddels meer dan genoeg mensen opgevangen.

  Geliked door 1 persoon

 15. koddebeier zegt:

  Wanneer gaat de Marine is eindelijk z’n werk doen ?? Het verdedigen van Europa en z’n bevolking ????

  Like

 16. koddebeier zegt:

  “Spaanse regering heeft geen concept”, hoezo ? Dat hebben socialisten toch nooit !!

  Like

 17. flo zegt:

  Als niets concreets gaat gebeuren zoals het torpederen van de grotere schepen of mitrailleren van de kleine, ( en dat gebeurt zeer waarschijnlijk niet) dan zal er strijd komen tussen de autochtone en de nuttelozen invasie, dit kan niet anders…….

  Like

 18. Pingback: Het houdt niet op! Weer een Duitser vermoord door Asielzoekers | eunmask

 19. Wachteres zegt:

  Ooo, dat stelt nog niets voor. De EU heeft plannen om zo’n honderd à tweehonderd miljoen binnen te halen.

  Peanuts!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s