Ik ben het zo zat

Screenshot_245

(Door: Lior Ben-Ami – Ingekorte vertaling: Likoed Nederland)

Ik ben het zo zat om te zien hoe duizenden Palestijnen feest vieren na elke terreuraanslag waarbij Israëlische burgers vermoord werden. En hoe sommigen in het Westen dan zeggen dat het door “de bezetting” komt.

Die zogenaamd meevoelende en begripvolle mensen maakt het niet uit dat Israël Gaza al in 2005 volledig verlaten heeft of wat er allemaal niet aan veel ergere ellende in de regio te zien is.

Ik ben het zo zat.

Dat de scholen in Gaza, inclusief die van de VN, vroeg uitgingen zodat de schoolkinderen naar de ‘Mars van de terugkeer’ konden gaan. Een Mars die volgens de leiders bedoeld was om Joden te vermoorden; om “hun harten uit te rukken en hun levers op te eten”.

Lees verder>>>
(h/t “klaas”)
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", achterlijkheid, antisemitisme, Arabische wereld, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Fatah, Gazastrook, gezond realisme, Graaien, Hamas, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Oosten, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Ik ben het zo zat

 1. Haksteeg Anton zegt:

  Het heeft met zgn. “bezetting” niets te maken. Nederlanders je kunt nu aan je voordeur zien hoe islamieten (zoals die zgn. palestijnen,) handelen is dat niet voldoende om in te zien dat hun zgn. “cultuur” iets is van uitsluitend moord en verkrachting? hun zgn. koran staat er bol van en een ieder die niet het zgn. islamitsch “geloof” accepteerd dient gedood te worden dus er staat je wat te wachten maar geloof het vooral niet todat het je goede buurman of één van je kinderen is en denk niet dat er “recht” wordt gesproken. Zie het echtpaar dat door een “tilburger” werd dood gereden werd daar “recht” gesproken? Ik dacht van niet.

  Geliked door 5 people

 2. john van oers zegt:

  Herhaling; Himmler en de groot mufti van de Palestijnen in de tweede wereldoorlog
  hadden een deal. Himmler deed het vreselijke met de Joden in Europa en die
  Palestijnse groot mufti zou het later in de arabische wereld doen.
  Dit laatste zijn de Joden niet vergeten. Hoe meer je de Joden aanvalt hoe sterker
  ze worden. Ik sta volledig achter de Joden. Alleen al om hun denkvermogen…….

  Geliked door 4 people

 3. Guardiaangel zegt:

  Het Westen heeft telkens andere belangen…….die boven de belangen van een land als Israël staat……..smerige politiek…!

  Geliked door 2 people

 4. A Ruygrok zegt:

  Eigenlijk is het allemaal wel grappig…, als ik al die Israël en het Westen hatende allah fans met een telefoon aan het oor zie strompelen.., die boordevol Israëlische en Westerse technologie zit.., moet ik toch wel een beetje lachen om die stumpers…, allah heeft ze maar karig met verstand bedeeld maar helaas des temeer met haat.., de sukkels.., en maar allahakbar roepen.., zielig toch…, allah ligt elke dag in een deuk om dat volk..,
  A.Ruygrok, Monster

  Geliked door 4 people

  • hendrikush zegt:

   Allah heeft wel wat anders te doen.
   Die is de godganselijke dag bezig om het heelal tot in de verste uithoeken te herscheppen. Ga er maar aanstaan.

   Like

 5. Thomasson zegt:

  Lior Ben Ami kan het wel zat zijn, maar de Israëlische beleidsmakers kennelijk niet. Wat nu dagelijks langs de grens met Gaza gebeurt, is een spel dat enkel masochisten kunnen spelen. Dagelijks worden met vliegers van alle soorten en maten tientallen branden gesticht. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van gasflessen, helium enz.. Welke volk accepteert dat hele oogsten gaan in vlammen op? Kippen en kalkoenen stikken door de rook of worden levendig verbrand? Wie accepteert een situatie waarin kudden grazende schapen komen in vlammen om of worden door brandwonden verminkt? Hetzelfde geldt ook voor wilde dieren in het natuurreservaat langs de grens. Herten, vossen, Jackhalzen, wilde konijnen en vogels zijn van de Zionisten, dus ook zij moeten dood.

  In Gaza woont een volk die zijn kinderen waardeert op dezelfde wijze waarin een Europeaan beschouwt uitwerpselen of urine. Kinderen zijn voor Palestijnse Arabieren een natuurlijke lichamelijke afvalproduct gelijk aan pies of stront . Daarom hebben ze geen enkele moeite om de kinderen naar het slachtveld te sturen. De jaar daarop worden weer nieuwe kinderen geboren. Dus, so what? Zij hebben geen enkele moeite om zelfs baby’s mee te nemen en ze te gebruiken als goedkope propaganda. Maar goed! Wat kan men verwachten van kannibalen? Wezens die graag menselijke harten uit rukken en levers op eten, zijn toch kannibalen?
  DEEL 2

  Like

  • Haksteeg Anton zegt:

   Sinds wanneer doen die Israelische beleidsmakers iets verkeerd? zij beginnen geen vuurtje te stoken in tegendeel, werd de broer van abbas niet door Israelische doktors en chirugen geholpen – met positief resultaat – bij een hart operatie? Israel helpt die verdoemde palestijnen met medicijnen etc.

   Like

 6. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  De Israëliërs hebben kennelijk niet geleerd dat kannibalen die graag oorlog willen voeren, moeten krijgen wat ze willen. Dus oorlog!. Een normaal volk dat dagelijks wordt aangevallen, moet terugslaan. Een normaal volk zonder masochistische trekken voorziet zijn vijand niet met elektriciteit, water of met colonnes vrachtwagens vol voedsel, medicijnen enz. . Hij laat ze creperen. Als de ‘helden van Gaza’ zo graag willen oorlog, moeten ze bevoorraad worden vanuit Egypte. De grens met Israël moet hermetisch dicht. Zieken zouden maar naar Caïro reizen of naar het paradijs (veel dichter bij en is gratis).
  Als de mensen van Gaza vinden het leuk met brandende vliegers te spelen, mogen hun tegenstanders (de Israëliërs) met drones spelen die de boel in Gaza massaal in de hens zouden steken. Drones zijn veel effectiever. Maar men kan ook scherpschutters gebruiken die iedereen dat te dicht bij de grens komt, neerknallen. In Nederland noemt men zulke maatregelen: BOTER BIJ DE VIS.

  Voor de zogenaamde meevoelende en begripvolle mensen maakt het niets uit hoeveel kinderen in Israël kunnen slachtoffers worden als een brandende vlieger of een gasfles dat op het dak van hen huis valt. Waarom zouden ze? Dat ze de pest hebben aan Joden in het algemeen en Israëliërs in het bijzonder, is normaal. Mensen houden nu eenmaal niet van iedereen. Maar deze goedhartige liefdevolle mensen hebben vaak ook pathologische neigingen hen eigen volk te haten. Wat zouden ze graag willen, de kannibalen van Gaza uit te nodigen! Samen zouden zij sterk zijn om de boel hier om zeep te helpen.

  Like

 7. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/30/het-billboard-van-de-perfecte-man-is-terug/
  Het Billboard van de Perfecte Man is terug

  In juni 2017 werd de moslimgemeenschap in Indianapolis, Indiana woedend over een plotseling opgedoken billboard. Het bord was getiteld “De perfecte man” en vermeld zes feiten over deze “perfecte man” waaronder “verkrachter”, “slaven-eigenaar en handelaar,” en “getrouwd met een 6-jarige”

  Geliked door 1 persoon

 8. kampersrene zegt:

  De onafhankelijke staat Israël werd , in mei 1948, uitgeroepen en een jaar later toegelaten tot het lidmaatschap van de Verenigde Naties ….zodus een erkend land….waar ze met hun poten moeten afblijven

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘SINDS ONHEUGLIJKE. TIJDEN’ ( From Time. Immemorial’, The ORIGINS of The. Arab -Jewish Conflict over Palestine’… heet het boek, geschreven door Joan Peters, uitg. Harpers & Row. Isbn 06.091288- X . Uittreksel van de helaas overleden columnist in het NW.Isr.Weekblad 18.7.1986 , dhr. G.Philip Mok. …………’ ..Joan Peters is een Amerikaanse publiciste die bijdragen heeft geschreven voor bladen als Harpers, The New Republic, The New Leader en Commentary. Het soort soort journalistiek dat zij bedrijft heet. Investigative journalism oftewel wel onderzoekende journalistiek. Na de Jom KIPOEROORLOG in 1973 ging zij naar Libanon om daar haar verslaggeving voort te zetten,die zij op dat ogenblik bedreef voor het tv- station CBS. Na een interview met een van de kopstukken v.d.PLO,die toen nog breeduit in Beiroet zetelde,werd zij meegetroond naar een aantal Palestijnse vluchtelingenkampen,waar kinderen Kalasjnikovs en ander wapentuig telden op de planken van een magazijn dat bestemd heette voor de opslag. van. ” ziekenhuismateriaal”. Toen zij dat zag, zo schrijft zij in haar boek ‘From Time IMMEMORIAL,” realiseerde ik mij ten volle hoe unfair en futiel deze eeuwige vluchtelingenkampen waren. Het was 1974 , tweeeneenhalve decade na de oorlog tegen Israel als staat; sedertdien waren verschillende Arabisch-Israelische oorlogen gestreden, en deze meelijwekkende,tot slachtoffers gemaakte mensen waren nog steeds vluchtelingen, met wapens als voorgeschreven recept tegen hun collectieve wonde”. Waar waren hun burgerrechten, schrijft zij met de nadruk op het woordje hun. Waarom waren de Arabische vluchtelingen, andere dan refugees in andere delen van de wereld, nog niet gerehabiliteerd maar nog immer in kampen? Het was een legitieme vraag en het is niet verwonderlijk dat iemand die zichzelf een dergelijke vraag stelt, op onderzoek uitgaat. De resultaten van haar onderzoek heeft zij ,met mededogen voor de ontwortelden ,opgeschreven in voornoemd boekwerk,in nog? niet bestaande vertaling getiteld Sinds onheuglijke tijden, uitgave Harper & Row, New York. Om te beginnen keek zij er zeer van op dat de groep die sinds 1948 wordt aangeduid als ” de vluchtelingen in het Midden-Oosten “, niet de enige groep was; dat er in dezelfde periode een nog groter aantal Joodse vluchtelingen uit de ARABISCHE WERELD Israel heeft bereikt. Zoekend in de archieven van de VERENIGDE NATIES ontdekte zij dat er vrijwel geen melding van deze Joodse vluchtelingen uit Irak, Jemen, Egypte, Marokko, LIBIE, etc. In de officiele annalen te vinden was. Zij vond wel iets anders.Zij ontdekte dat speciaal ten behoeve v.d.vluchtelingen uit het voormalige Palestina de definitie. van wie en wat een vluchteling is, werd ” aangepast”. Normaal gesproken wordt in de wereld iemand als vluchteling aangemerkt als hij wordt genoopt zijn permanente woonstede te verlaten en hij elders dakloos als displaced person hulp van node heeft. Speciaal ten behoeve v.d.vluchtelingen uit wat omschreven werd als Palestina, werd de clausule bedacht. dat als vluchteling voortaan zou gelden ” eenieder die 2 jaar voor de uitroeping van de staat Israel in Palestina verblijf hield. Waarom was dat nodig, zo luidde de vraag die in het hoofd van Joan Peters bleef hameren. …Zij beschrijft ,hoe de BRITTEN voor en in en na de tweede wereldoorlog Joodse immigratie in het toenmalige Palestina aan banden hebben gelegd en erger dan dat. En zij beschrijft hoe in diezelfde periode zich een fenomeen heeft voorgedaan dat tot op de dag van vandaag in de Arabische wereld normaal is. . Arabie kent, anders dan Europa .geen taalbarriere voor wie er van het ene land naar het andere wil trekken. In tal van Arabische streken heerste,en heerst want er is minder veranderd dan wenselijk zou zijn, grote armoede. Dus was het niet vreemd dat wie werken wilde daarheen trok waar werk gevonden kon worden. Vandaag is Irak een dergelijk immigratieland.Meer dan een miljoen Egyptenaren vinden er hun brood; ze zijn er extra nodig omdat Irak nog immer gewikkeld is in de ellendige Golfoorlog met Iran, een strijd die Bagdad overigens als agressor zelf is begonnen. Tienduizenden Egyptenaren werken vandaag ook in Jordanie. Zouden,indien de Golfoorlog rampzalig zou aflopen voor Irak,de daar nu werkende Egyptenaren tot vluchtelingen kunnen worden, om tientallen jaren later nog steeds als Arabische ..” wapens” tegen Iran in door de Verenigde Naties gefinancierde kampen als. “Iraakse vluchtelingen” aangemerkt te worden?. Het voor de hand liggende antwoord is natuurlijk nee. : zij zouden naar Egypte terug kunnen keren. Maar of zij daaraan ook de voorkeur zouden geven indien er een inkomen en verzorging van ..VN-
   zijde tegenover gesteld werd?. Joan Peters heeft ontdekt hoe de zojuist met betrekking tot Irak fictief beschreven ontwikkeling zich met de vluchtelingen uit Palestina wel degelijk heeft voorgedaan. Er was. GEEN. “PALESTIJNS VOLK” in het verleden. De BRITTEN hebben in dezelfde periode dat zij Joden de toegang tot Palestina ontzegden,en zelfs overlevenden uit Hitlers. concentratiekampen op CYPRUS achter prikkeldraad sloten, Arabische emigratie naar Palestina niet alleen oogluikend toegelaten maar zelfs bevorderd. Een zeer groot percentage van de zogenaamde Palestijnse vluchtelingen, niet allemaal natuurlijk, was helemaal NIET ‘sinds onheuglijke tijden” uit Palestina afkomstig, maar werd gevormd door Egyptenaren Syriers en wat niet al. …….Ik vind het boek van Joan Peters verbazingwekkend, niet vanwege de feiten die zij memoreert; niet omdat zij meldt hoe het vluchtelingenprobleem kunstmatig is en kunstmatig in stand is en wordt gehouden. Maar wel omdat de wereld ZO. evident de feiten pleegt te verdoezelen dat ze te boek gesteld,een trouvaille lijken. ‘Joan Petersc heeft de valse historie rechtgezet,” heeft Nobelprijswinnaar Saul Bellow opgemerkt. Zo is het.*~*~*~*~*~*~*~( fleckie: dit boek is alleen ‘verkrijgbaar'( te koop) in specifieke boekhandels!! In de VS,!) *~*~*~

   Like

 9. Marc zegt:

  Ik deel je vermoeidheid, Lior.

  Geliked door 2 people

 10. annah zegt:

  is dit Kaag vermomd met een theedoek ???

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s