Inwoners van Londen tonen hun woede op burgemeester Sadiq Khan: “Wij inwoners van Londen voelen ons niet meer veilig!”

Screenshot_238

(Vertaling: E.J. Bron)

In Londen zag de islamitische burgemeester van Londen, Sadiq Khan (foto), zichzelf gisteravond tijdens een bijeenkomst met het oog op het bloedvergieten in de straten van de stad plotseling met de woede van de burgers geconfronteerd. Een woedende moeder wreef hem onder zijn neus dat niemand in Londen zich meer veilig zou voelen.

journalistenwatch

De vrouw zei dat ze haar zoon niet meer alleen op straat zou kunnen laten. De burgemeester zou met het oog op het record aantal moorden, dat Londen dit jaar teistert, beter kunnen doorpakken in plaats van met statistieken en cijfers te komen. Ze confronteerde hem met het verhaal van een mes-aanval, die heel dicht in de buurt van haar woonplaats Greenwich had plaatsgevonden – slechts enkele meters verwijderd van een voormalig politiebureau.

Terwijl Khan tijdens de bijeenkomst verwees naar criminaliteitscijfers, werd op datzelfde moment in Londen het 81e slachtoffer vermoord, bericht “MailOnline”.

“Dat gebeurde bij mijn gesloten politiebureau. Er zijn geen bobby´s meer op straat. Wij inwoners van Londen voelen ons niet meer veilig. Onze gemeenschappen voelen zich niet veilig meer. U geeft mij statistieken, meneer Khan, dat is weliswaar fair, maar voor mij als moeder kan ik alleen maar zeggen dat we ons niet meer veilig voelen. In februari werden binnen slechts één week 250 zwaarden en messen in beslag genomen. Praat u niet over statistiek, maar stel daden, zodat ik mijn zoon weer de straat op kan laten zonder bang voor hem te hoeven zijn”, eiste de moeder en oogstte applaus en gejubel van het publiek.

Op het podium nam een man het woord en gaf haar gelijk: “Dit gevoel is wijdverbreid. Onder uw regering zijn we minder veilig dan onder de vorige”, verweet hij hem.

Opnieuw wilde de islamitische burgemeester niets weten van een verantwoordelijkheid, wees met zijn vinger naar de regering en haar bezuinigingsmaatregelen en besparingen en antwoordde met cijfers.

Het publiek werd dienovereenkomstig ongeduldig en onderbrak hem steeds opnieuw met tussen-roepen. Onder de luisteraars hadden zich ook ondersteuners van Tommy Robinson gemengd, die hem terechtwezen, Tommy-liederen inzetten en uiteindelijk door zaalwachters uit de zaal verwijderd werden.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Londen, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op Inwoners van Londen tonen hun woede op burgemeester Sadiq Khan: “Wij inwoners van Londen voelen ons niet meer veilig!”

 1. alwine kerkhof zegt:

  Niet alleen in Londen.

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Het feit dat een puur Engelse stad als Londen een islamitische burgemeester heeft had natuurlijk nooit mogen gebeuren, mensen die de islam aanhangen deugen niet zo simpel is het! Want als je wel deugt kan je geen moslim zijn. Mensen lees die koran eens je leert wat bij!

  Geliked door 2 people

 3. theresageissler zegt:

  “U geeft mij statistieken, meneer Khan, dat is weliswaar fair….”
  Die moeder, alsmede de rest van het publiek benaderen het zo te lezen nóg veel te netjes: Zelf had ik allang gescandeerd: “Rotmoslim, lazer op!”
  Maar ja, om eerlijk te zijn: Ze hadden ‘m eerder natuurlijk wel zelf gekózen: “Labourman”, hè…

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Van/met een mohammedaanse burgemeester – overigens te bespottelijk voor woorden – kán men geen veiligheid verwachten.
  Als de tijd daar is, loopt ook hij rond met het kromzwaard om de ‘ongelovigen’ af te slachten.

  Like

 5. Yvonne zegt:

  Hoe kan heer Khan sowieso burgemeester van een wereldstad worden daar blijf ik me over verbazen
  Dat hoort nu eenmaal bij het wonen in een grote stad zei hij eerder
  Nee dat hoort er niet bij een mens moet kunnen leven zonder angst

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Zolang er nog wekelijks PLO-optochten door de Engelse hoofdstad mogen trekken, het verkeer ontregelen.
  Zolang er nog wekelijks Knife attacks op onschuldige mensen worden gepleegd.
  Zolang er nog steeds ShariaGhetto’s kunnen bestaan, waar anderen niet welkom zijn.
  Zolang de elite blijft ontkennen, zal ‘the monstrous element of islam’ zijn straatterreur blijven plegen.
  Zolang een moslim medezeggenschap heeft over de westerse samenleving zal de vrijheid en veiligheid ver te zoeken zijn.

  Geliked door 1 persoon

 7. paulzwueste zegt:

  Islamitisch-India’s-schorem!

  Like

 8. ruud beijer zegt:

  Ook veel Engelsen zijn net als veel Nederlanders grote huichelaars en wegkijkers.

  Geliked door 1 persoon

 9. Flo zegt:

  Je land in handen geven aan de Islam ,moet je niet gek kijken dat de daders op een gegeven moment moeten vluchten ,
  We mogen blij zijn met Italië ,staan bekend als laf volk,maar zijn wel de eerste die tegengas geven ,kan je nagaan hoe diep ze hier allemaal gezonken zijn .

  Geliked door 1 persoon

 10. Guardiaangel zegt:

  Zo, daar worden ze ook eens wakker……het wordt tijd dat de inwoners in opstand komen.

  Like

 11. Eva110 zegt:

  Mooi zo, mensen pikken het niet langer en beginnen zich te roeren.
  Het is te hopen dat dit een sneeuwbal effect krijgt en er net als in Duitsland in verschillende steden demonstraties worden gehouden tegen de islamisering van het land.
  Als er maar genoeg mensen opstaan kunnen ze er niet meer omheen en zal er uiteindelijk iets moeten gaan gebeuren.

  Like

 12. Cathja zegt:

  Al vrij snel na zijn benoeming als burgemeester liet deze moslim zijn ware aard zien. Zijn vrouw verscheen opeens mét hoofddoek in het openbaar, en vanaf zijn aantreden als burgemeester namen de misdaadcijfers schrikbarend toe! Dat zegt wel iets over hoe hij als burgemeester met geloofsgenoten omgaat. Een hele zachte ‘heelmeester’…

  Sadiq Khan is echter niet van plan verantwoordelijkheid te nemen voor de vele moorden en voor het feit dat autochtone Londenaren zich niet meer veilig voelen in hun stad. Met de toename van een schrikbarend aantal moslims in Groot Brittannië is de onveiligheid eveneens sterk toegenomen.
  Dat gevoel zal in de komende tijd alleen maar sterker en bevestigd worden.

  Ook al hebben veel Londenaren voor Khan gekozen als burgemeester, ik denk niet dat ze dit hadden voorzien.

  Like

  • theresageissler zegt:

   Nee, maar voor hun gevoel hadden ze dan ook waarschijnlijk niet te veel keuze:
   De enige serieuze tegenkandidaat was een conservatief, die bekend stond als lapzwans en rijkeluiszoontje met 0,0 interesse in de “Working Class”. Dan valt het te begrijpen, dat Jan-met-de-pet op het alternatief stemt.
   Alleen had Labour, helemaal zoals het socialistische verraders betaamt, als alternatief deze Pakistaan naar voren geschoven. En bij de gevolgen stonden de kiezers dan weer niet stil.
   De ware schuldige is dus in dit geval (niets nieuws trouwens) Lábour.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Met een klein beetje hersens hadden ze het kunnen voorzien !

   Like

 13. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Wat heeft die vent toch een walgelijke kamelenkop!!

  Like

 14. Patriot 2.0 zegt:

  Er zijn leugens, grote leugens en er is statistiek, mijnheer Khan. En… u bent niet ingehuurd om naar de regering te wijzen, maar om orde op zaken te stellen. Nee, ik verwacht niet dat u dat gaat doen, hoor!

  Like

 15. Eric zegt:

  De meerderheid van de Londenaren hebben voor deze taqiyya-moslim gestemd. Degenen die dat niet gedaan hebben raad ik aan uit Londen te vertrekken, zoals de joden 80 jaar geleden nazi-Duitsland verlieten. Khan-Londen wordt onleefbaar voor niet-moslims, zoals Hitler-Berlijn onleefbaar werd voor joden.

  Geliked door 2 people

 16. Jackholland zegt:

  Ach het is toch duidelijk. Waar moslims ook zijn het is of het wordt 1 grote teringzooi. Kijk nr Zweden waar ze zo links en pro islam zijn daar maken moslims nu gewoon de dienst uit met de bij moslims behorende corruptie en criminaliteit. Zie ook Londen.kijk ook nr de moslimlanden het is er Overal een rotzooi met criminaliteit armoede en corruptie. En wij westerlingen mr denken dat ze integreren en zich aanpassen aan westerse normen en waarden. Het zit gewoon in de genen van de moslim. Lui dom agressie criminaliteit fraude corruptie . En vooral niet de schuld bij zichzelf zoeken mr parasiterend.

  Geliked door 1 persoon

 17. kampersrene zegt:

  Er zijn er maar een paar die veilig in London kunnen rondlopen en dat is Sadiq Khan en zijn gelijkgestemden

  Like

 18. Islamisering begint met het faciliteren van de Islam en eindigt met het verdwijnen van de vrijheid van niet-moslims…https://zlj13051967.wordpress.com/2018/03/17/moslima-ook-moslimmannen-bevrijd-uzelf-en-verlaat-de-islam/

  Like

 19. flo zegt:

  Dit moslim vuil Khan en z’n aanhangers interesseert het geen reet wat er met de kafir gebeurt, of bekeren, of dood, dat is het doel van de islam, de Engelse kloten kiezers hebben er zelf voor gekozen, dus onderga je lot.
  Het gaat snel, ook hier…….

  Like

 20. Republikein zegt:

  Zijn neus krult van woede, zoveel ongelovigen, hoe durven ze.

  Like

 21. Jan zegt:

  Londenaar schreeuwt keihard door speech van Khan, de ‘State of London’, ‘Trump is welkom en jij niet’

  The protester continues: “We’re not bowing down to a terrorist mayor who is protecting Muslim terrorists,” while another protester heckled Sadiq Khan and called him a “jihadist.”

  “Trump is welcome here, you’re not. Terrorism is NOT part and parcel of living in a big city! “You’re a disgrace Khan!” He then started a chant, which several people joined in with, singing Tommy Robinson’s name.

  Like

 22. ruud beijer zegt:

  Ook Nederland zit vol met islamhuichelaars.

  Like

 23. ruud beijer zegt:

  Ook veel Engelsen huichelen mee met de islam.Dit is het resultaat.Eigen schuld!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s