“Palestijns” gespuis . . .

Screenshot_243

In de afgelopen 7 jaar hebben de “Palestijnen” $ 16,2 miljard aan buitenlandse hulp ontvangen. Men heeft berekend dat tussen de 90% en 95% van dit geld óf is gestolen óf is verdeeld onder terroristische groeperingen. 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Graaien, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Palestijns” gespuis . . .

 1. Perfide Albion zegt:

  Zoals altijd zit de kracht hem in de herhaling. Iedereen die de islamieten die Israëlische grond bezet houden a.k.a. Hamas en Fatah van geld voorzien heeft bloed van Israëlische en andere burgers aan zijn handen. Aan de handen van Mark Rutte kleeft Joods bloed. En dat is anno 2018 een schande.

  Geliked door 2 people

 2. ReaGluurder zegt:

  Al die Qudtlui die MIJN CENTEN in Gaza en bij Abbas, Arafat, hebben gedumpt, hebben bloed aan hun poten en kunnen van mij doodvallen! Miljarden zijn er gedumpt, zonder restricties of toezicht! Het merendeel van ONZE CENTEN zijn in de zakken van terroristen beland! Indirect zijn ze ook schuldig aan de dood van 100en in Gaza.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: “Palestijns” gespuis . . . | toodlessss

  • fleckie zegt:

   Kaag is wel lid van partij D66, ……NIET vergeten bij de volgende verkiezingen!!, hoe ONS geld ‘weggeschonken’ wordt aan volk waar wij helemaal NIETS mee te maken hebben!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s